Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar
|
radenko1 |
Objavljen 01.06.2011. 23:31
|

Mlađi član

Upisa: 17
Pristupio: 01.06.2011. 23:20
|
Pozdrav svima na forumu B)

Dobrodošli na forum portala SRBIJALOV, poštujte pravila i predstavite se na temi predviđenoj za to,
admin tim! |
|
|
|
radenko1 |
Objavljen 01.06.2011. 23:47
|

Mlađi član

Upisa: 17
Pristupio: 01.06.2011. 23:20
|
huntinggirl1 kaže:
možete kazati da nisam u pravu, da vi radite tako i onako,
neću dozvoliti nikome, pa ni Vama da kudite moj savez i zemlju u kojoj živim, lovim i bavim se kinologijom,
kod vas je mislite bolje, e nije i nećete me ubediti,
klubovi rade, a odgajivači muljaju i petčljaju, samo za puno veće pare,
tako da ko na ubuduće bude bez razloga i dokaza počeo da proziva KSS, biće zaista sankcionisan,
ovo nije preki sud, nego forum i ovde je tema NOD, ali sa upisima dostojnim jednom kinologu i lovcu!!!
Slazem se sa vama stvarno su preterali ! |
|
|
|
Aca Velika Plana |
Objavljen 02.06.2011. 07:07
|

Stari član

Upisa: 389
Pristupio: 06.04.2011. 08:42
|
spiker-mrmosh kaže:
A gospodin je jos i Kinoloski sudija ?! 
Auuuu brate kakva zemlja i kakva Kinologija !  da ti kazem da je medjunarodni sudija a ne samo kod nas .... tU.a |
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 02.06.2011. 08:47
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Alo drugari gde odlutasmo pa se skoro i posvađasmo, ajde da se ponašamo kao u reklami za pivo posle onog napucavanja loptom i vodom. Vuk nahvali Bebana, a znate li zašto , pa Beban je iz njegovog legla. Vuče još kada si kao klinac od desetak godina dolazio kod mene sa pok. bratom da se diviš terijerima, imao si fond znanja koji pojedini lovci neće imati nikada,s vremenom taj fond je mnogo obogaćen. Ti lično si postao perfekcionista, ali imaš jednu veliku manu, koja se prvi puta manifestovala kada nisi mogao sačekati moje štene terijera nego ste ti i brat kupili ono štene sa kratkom glavicom koje je samo podsećalo na terijera. I dan danas promašuješ izuzetne pse jednostavno znaš uraditi psa ali ne znaš ga odabrati. Druže moj dragi znaš da te volim kao brata, ali poslušaj nekad i svog kuma Saleta
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 02.06.2011. 15:45
|

Lovčina

Upisa: 3536
Pristupio: 07.07.2010. 10:48
|
Aco izadji na izlozbu ili na utakmicu sa Sesticem pa pricaj nesto!!!!
Ako nisi zadovoljan ocenom kojom ti je pas ocenjen ti lepo na sledecoj izlozbi ili utakmici oceni ponovno kera kog drugog sudije bar to nije problem!!Nemoj da pricas i da komentarises nesto a da se pri tome ne takmicis niti ides na izlozbe!!Tacno je da u katalogu jeste bilo 9 njegovih pasa!Nisi se zapitao zasto je Djura iz Plane dobio CAC za svog psa?????
Recicu ti bio je jedini u ringu!!!!!!!!!!!!!!Licno sam gledao !!Cak mu je sudija rekao da mora vise da radi sa psom jer ga pas NEPOZNAJE!!!Pitaj ga !!!!
Sto nisi prijavio psa pa sa Sesticem na crtu!!!!!
Lako je pricati ali teren samo priznajem i rad u polju pa da vidimo!!!!Da nije u Plani platio mozda sudiju da dobije onoliko nagrada???Ili na nekoj drugoj izlozbi??Mozda je i u Beogradu munuo neki dinar sudiji !!!Ili je iz Italije doneo one pehare na prevaru!!!A MOZDA ON I NEMA KEROVE?????????????///// |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 02.06.2011. 15:58
|

Lovčina

|
40 godina biti u kinologiji je ipak nesto!!!!Aco ti si mlad lovac i proci ce jos vremena dok nenaucis neke stvari!!Ima vremena!!!
|
|
|
|
KREC |
Objavljen 02.06.2011. 16:30
|

Stari član

Upisa: 204
Pristupio: 09.12.2010. 15:58
|
Lalo = morao sam da napisem blagi incest jer ne znam koliko ti znas a nisam hteo da se pros.... pa da pisem 3-2 ili 3-4 na nekog psa i jos neke druge stvari nekima nebitne a u stvari jako bitne. Incest je najbolji 3-3 ili 4-4 na nekog psa u rodovniku a koji je po mogucnosti vrhunski radni ili lovni pas sa odredjenim karakteristikama koje nama kao lovcima i shodno nasim potrebama odgovaraju.Ja npr volim da teram trske i kukuruze i idem sa drugovima na lisice a DD je za to izmisljen,jos ako se pogodi tj planski dobije pas koji je sledoglasan=nema promasaja. Jer ako lovim neku gustu sumu punu trnjina u slucaju da pas nadje lisa,sakala ili slicnu divljac pozeljno je da je javi na tragu kako bi se lovac na vreme okrenuo u tom pravcu i istu odstrelio,jer ako samo lovi a ne mozes da se orijentises gde je =najcesce pogresis i zakasnis sa pucanjem itd... Svako drzi sta mu treba a niko me ubediti nece da je taj pas stvoren za 30 titula i da je to najbitnije ali postujem tudje misljenje ali NE i nametanje stavova. |
|
|
|
Aca Velika Plana |
Objavljen 03.06.2011. 07:41
|

Stari član

Upisa: 389
Pristupio: 06.04.2011. 08:42
|
slavaplana kaže:
Aco izadji na izlozbu ili na utakmicu sa Sesticem pa pricaj nesto!!!!
Ako nisi zadovoljan ocenom kojom ti je pas ocenjen ti lepo na sledecoj izlozbi ili utakmici oceni ponovno kera kog drugog sudije bar to nije problem!!Nemoj da pricas i da komentarises nesto a da se pri tome ne takmicis niti ides na izlozbe!!Tacno je da u katalogu jeste bilo 9 njegovih pasa!Nisi se zapitao zasto je Djura iz Plane dobio CAC za svog psa?????
Recicu ti bio je jedini u ringu!!!!!!!!!!!!!!Licno sam gledao !!Cak mu je sudija rekao da mora vise da radi sa psom jer ga pas NEPOZNAJE!!!Pitaj ga !!!!
Sto nisi prijavio psa pa sa Sesticem na crtu!!!!!
Lako je pricati ali teren samo priznajem i rad u polju pa da vidimo!!!!Da nije u Plani platio mozda sudiju da dobije onoliko nagrada???Ili na nekoj drugoj izlozbi??Mozda je i u Beogradu munuo neki dinar sudiji !!!Ili je iz Italije doneo one pehare na prevaru!!!A MOZDA ON I NEMA KEROVE?????????????/////  prvo na izlozbi sam bio i ispratio sam je kompletno do kratkodlakih pticara koje nisam gledao,drugo u ringu necu da stanem sa njim pa da mi plate za sve pare ovog sveta iz meni licnih razloga;), trece nikada nisam video da je na jednoj izlozbi jedan isti vlasnik imao 9 pasa,do 4-5 sam vidjao ali 9 to je malo prenagljeno i premnogo,cetvrto providno je bilo prickanje sa sudijom naocigled svih onih ucesnika koji su bili pored;),komentara je bilo svakakvih ali ipak to necu da iznesem u javnost,a peto jesam mlad lovac buducnost je predmnom ali ipak se drzim po strani sto se tice kinologije,ali kad je nesto providno nemogu da sedim skrstenih ruku.... POZDRAV B) |
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 03.06.2011. 08:57
|

Admin

|
quote]KREC kaže:
Daki = dodaj pored toga - i plaskati sto nikad nisam lovio sa Ostrodlakim !!!! B3SaN[/quote]Krec na jednom mestu piše da lovac traži sebi kera dok ne nađe bretona a posle bretona sebi nađe drugog bretona, a bradonju sam već imao
|
|
|
|
KREC |
Objavljen 03.06.2011. 11:19
|

Stari član

|
Daki = postujem |
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 03.06.2011. 12:27
|

Admin

|
KREC kaže:
Daki = postujem Kolega moj drugar je vlasnik psa kojei je na slici onaj Beban,drugar je momčina 180i koji cm i oko kluba 100 težine. Neki dan ga je istrčavao a posle je došao da mi se žali pokazujući oderotine na kolenima i laktovima, zamisli sad mene metar i žilet sa 75 kg pas mi do ramena a ja ga držim na povocu i istrčavam.E to bi bilo za anale humora , bradonja trči a ja za njim vijorim ili se valjam po zemlji. Znaš kako kažu prema svecu i tropar. Malo šale ne smeta
|
|
|
|
KREC |
Objavljen 03.06.2011. 13:20
|

Stari član

|
HA HA HA PA STA BIH JA SA 196CM TREBAO DA IMAM ?= Irskog Vucijeg Hrta ili Tibetanskog Mastifa ??? Reci ti kolegi da se on malo raspita kod svojih sta i kako treba da ga obuzda, inace Nemac nije pas za "mekane" !!! |
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 03.06.2011. 13:52
|

Admin

|
KREC kaže:
HA HA HA PA STA BIH JA SA 196CM TREBAO DA IMAM ?= Irskog Vucijeg Hrta ili Tibetanskog Mastifa ??? Reci ti kolegi da se on malo raspita kod svojih sta i kako treba da ga obuzda, inace Nemac nije pas za "mekane" !!! Ma kakvi mekan ako je iko strog to je on,ali pas mlad , početak obuke i kod istrčavanja biciklom pas naglo promeni smer i rezultat oderotine. Jednom navrati do mene paćemo ga posetiti on je u komšiluku a godinama je bio zaljubljenik u terijere(dok mu poslednji terijer nije podavio neke koze u komšiluku) pa će biti tema za razgovor na pretek. A što se tiče švaba bradonja za njega ne postoji bolja rasa.
|
|
|
|
KREC |
Objavljen 03.06.2011. 14:00
|

Stari član

|
Hteo si da kazes da hosec da mu vadis MAST al te sramota samog pa trazis drustvo ?!!! imacu ovo na umu cim blokade prodju=koliko sledece godine ??!! ha ha ha |
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 03.06.2011. 14:13
|

Admin

|
Ma jok on mi je kao sin pošto sam odrastao sa njegovim ocem a masti sam mu već dovoljno izvadio, Mislim da bi ti vredelo da ga upoznaš dobar momak i dobar poznavaoc bradonja, Porodični nadimak im je Robija iako nikad niko nije bio u zatvoru
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 03.06.2011. 14:15
|

Admin

|
Ja ću dok vi pričate držati po Lalinom nagovoru barikadu pred kafanom
|
|
|
|
vuk71 |
Objavljen 03.06.2011. 15:09
|

Veteran

Upisa: 584
Pristupio: 18.11.2010. 10:13
|
daki kad se moja nemica osteni zovem te da mi izabers stene, a trazit ce mo i dobrog nemca koji treba da odgumi priplodnjaka... |
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 03.06.2011. 15:13
|

Admin

|
vuk71 kaže:
daki kad se moja nemica osteni zovem te da mi izabers stene, a trazit ce mo i dobrog nemca koji treba da odgumi priplodnjaka... E sada sam iznenadjen opa Djrurdjo znači sam ćeš da odradiš
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 03.06.2011. 21:30
|

Lovčina

|
sta je ovo kad god otvotim ZOV Sestic pokupio opet silne nagrade !!!
Kako to??????????????????????
Izgleda opet znao sudiju sa kojim se domundjavao!!!!!!!!!
A mozda on i nema kerove??????????

|
|
|
|
Lala |
Objavljen 03.06.2011. 22:49
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Hajde malo da batalimo pojedine odgajivače, ima i uspešnih, i manje uspešnih. Tema je rasa NOD, a o uzgajivčima i uzgajivačnicama ima posebna tema.
Ne bih voleo, da se ovde stvara loša atmosfera, i da se unosi svadja na relaciji članovi - administratori, ili članovi medjusobno. A već je počelo. Prekinuću takvo pisanje.
Hajde da se malo 'spusti nišan'.
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|