Lepi odstreli, i prvi i drugi su ispod 249 grama , po slobodnoj proceni!
Nego kako se vidi na slici onom prvom pogodak legao dosta nisko i napred?
Nisu neki trofeji ali su oba pravilini sesterci ...
Ali dva prelepa dana, prelepa jutra, lep pirsh ... sjajno.
To je izlazna ...
JBG stavismo ga na desni bok, ko sto pravila nalazu, ... da se ispostuje, ...
Trofej i nije bitan, ja baš takve lovim, sa tanjim i lakšim (jeftinijim) tofejom, a po mogućstvu što starije i iskusnije! Izbegavam pucanje na previše mlade!
Bitno je da je to bio lep lovački doživljaj.
Sve čestitke na odstrelu
Aman svaki trofej je prica za sebe !!!! Isto me puca andrenalin, isto se sunjam, isto mi srce preskace i optika skace , svaki trofej je trofej !!!
Ličnoo najvise volim one nepravilne neobične ...
A u lovu, ... Čukarac hoce da izbije, des se i da se promas od uzbudjenja, napora ... Adrenalin je čudo ...
Pozdrav svim Lovcima. Ovako je izgledalo 01. Maja...
...za sazaljenje nije potrebno nista.Njega dobijamo dzabe. Zavidnost se ne dobija na poklon. Zavidnost se mora radom zaraditi. A ja imam mnogo da radim...
...pusti zavidnike da zavide i mrznike da mrze. Sta mi bog dao, to covek nema pravo da mi uzme. Ja sam covek i imam svoj cilj. Ko me zato prezire, sam ne vredi mnogo...
...godisnjak pirsovan u Sumi. Predhodno slikan kroz dvogled kratko posle 05h
Uvek nam dobar pogled.
...za sazaljenje nije potrebno nista.Njega dobijamo dzabe. Zavidnost se ne dobija na poklon. Zavidnost se mora radom zaraditi. A ja imam mnogo da radim...
...pusti zavidnike da zavide i mrznike da mrze. Sta mi bog dao, to covek nema pravo da mi uzme. Ja sam covek i imam svoj cilj. Ko me zato prezire, sam ne vredi mnogo...
...Cestitam svima koji su imali Srecu do sad
nije šala mi ovakve ( i slične starije ) vadimo u petom mjesecu, a prave macane u osmom. naravno ako mi izađe srnjak života kojega čekam 25 godina sigurno ga neću čekati još tri mjeseca.B)
na prethodnoj slici su starci odstrijeljeni u komercijalnom lovu.
Imam par pitanja za iskusnije lovce koji poznaju ovu divljac!
Da li srndac uzima so tokom cele godine? Da li uzima so ako je drvo na kom je bila so zimus oguljena od kore nacisto? I u kom delu dana najcesce dolazi na soliste? Da li se so uvek iznosi na ista solista vise godina uzastopno ili ne?
Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !
arnotije Offline
· 24.07.2025. 21:28
Бог да му душу прости, породици живот и здравље.
davorcalic Offline
· 24.07.2025. 19:00
Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...
alex Offline
· 24.07.2025. 18:30
Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞
AcaNik Offline
· 24.07.2025. 15:13
Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти
Lela Offline
· 17.05.2025. 12:37
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.