Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: LD "Jelen" Bačka Palanka

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
LD "Jelen" Bačka Palanka
Lala
 O poreklu mesa, tj. da li je krivolov ili nije, ne treba u ovom momentu davati prioritet. Prioritet je zdravlje ljudi.
Kasnije treba još kako videti, poreklo mesa, ako se pokaže da je zaraženo, da li je iz zamrzivača, ili svež odstrel, kada je pregledano, itd.
Ne znam kako bih reagovao, kad bih posumnjao da sam negde pojeo nešto sumnjivo; ali ne bih mirno spavao, i ne bih se smirio dok ne bih dobio tačnu informaciju, šta mi je servirano, možda je ipak sve bilo u redu?
Još gore će biti, ako se neko našao pametan i 'pustio buvu' i glasinu, to se može podvesti pod 'uznemiravanje gradjana', a to je takodje krivično delo, ako se ne varam. Zato vas molim da pažljivo pišete, i da merite reči.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Sniper Hunter

DakiNS kaže:
Ja nešto ne verujem u te glasine jer piše da je vreme inkubacije 2-7 dana ovisno o unesenoj količini zaraženog mesa. Elem kuvanjem se ubijaju trihinele,a poznato je da se lovački gulaši i paprikaši krčkaju satima, jedino ako neko kao vredan "Domaćin" nije ponudio meze pobratimima , neke kobaje ili kulen od divlje svinje,samo meze za toliki broj ljudi ako je od divljači, e taj je imao mnooogo dozvola

Inkubacija traje koliko si naveo ali pravi simptomi bolesti mogu da se manifestuju tek posle 14 dana kada se nove larve iscaure i pocnu da mile po misicima a ako stignu do srcanog misica e tu moze svasta da bude pa cak i smrtni ishod Ne daj BOZE!

bela
 [quote]slavaplana kaže:
Mali Lovac je izgleda i mali covek!!!!!

Nemoj likovati nad necim sto i tebi sutra moze da se desi!!!

mali je izgleda mali čovek ali ima mooda da podjebava.
ups izvinjawam se, [xhide]imao[/xhide]
vižlan i terier

zoranp
 Ja verujem da je to sve jedna neslana šala (trač) koja je puštena u "selu", a koja ima za cilj da navede neke od nas da "lajemo" ovde po forumu, pa da bi nas neki posle mogli ocrnjivati kod kolega lovaca, a po principu... eto kakvi su to ljudi kad se tuđoj nesreći raduju??..Zato vas molim kolege da se o ovome više ne piše ništa, osim ako je nešto 100% provereno i dokazano!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

bela
 ako su ljudi jeli paprikaša onda i nije strašno jer se kuvanjem uništavaju larve trihinele,
mada se ne-preporučuje ni kuvati neprovereno meso.
čuo sam da u americi čak i prodaju meso sa trihinelom po jeftinijoj ceni ,stim da mora da se naznači da je to meso sa trihinelom.(nikad nisam proverio tu informaciju jer u ameriku valjda nikad neću ni stići)
ako su pravili kobaje ili pekli onako polu krvavo eee-onda je to već pitanje ?
vižlan i terier

bela
 još samo jedno malo jeVan teme ali je na temi
kako se smeju oni koji su jeli meso neprovereno od trihinele???? trihihihi....
vižlan i terier

Mali Lovac
 Lepo je izveden taj "BAN" od 3 dana samo dali je to nekog mozda zabolela isina koju je neko rekao pa se nikim ljudima zabranjuje da imaju upise na ovom forumu...Bravo 2

01.04.2012 KolceKolceKolceKolce

Samo bez nekih clanova ce se ovo kolce morati odigrati...ROFLROFLROFL
JelenLisica

Lala
 Mali lovac: pokušaj da načiniš pozitivni pomak u svojim upisima, i da budeš konstruktivan i precizan u pisanju. Pisati 'neko', 'nekog', 'nekim', i sl., je bezveze, a sudeći po tonu i stilu tvog pisanja, čini mi se da je ipak tebe zabolelo iznošenje brljotina iz Palanke. Zašto, to valjda ti bolje znaš.
I ne preti nikom izbacivanjem iz LD. Em nije lepo i kolegijalno, em nije korisno, em može da ti se vrati kao bumerang. Da ne dodjete (ne samo tvoje LD) u situaciju da vučete lovce za rukav, da se učlane, da bi mogli da funkcionišete?
P.S.
Kastor se razvio u fenomenalnog psa!

Sremac75

Mali Lovac kaže:
Lepo je izveden taj "BAN" od 3 dana samo dali je to nekog mozda zabolela isina koju je neko rekao pa se nikim ljudima zabranjuje da imaju upise na ovom forumu...Bravo 2

79.101.198.9
109.93.222.146
109.93.225.217
93.87.184.135
93.86.83.59

Evo još jedne!
93.87.184.111

Tačno je da je istina koju si ti rekao mene zabolela...ali u predelu levog jajeta......
Poslednje upozorenje...ili počni da pišeš u normalnom tonu ili sledi trajni BAN!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

stane
 Ovi iz Palanke su stvarno nepopravljivi. Uvek oni glavna tema u zemlji. U jednom gostinjskom lovu pricaju ljudi sledece (posto kupio po to prodo): ono sto je pre nekoliko dana pisano ovde na forumu za trihinelu, sve je istina! Stvarno su pripremili rucak od svinje zarazene trihinelom i pocastili i sebe i goste. U epidemioloskoj sluzbi u tamosnjem domu zdravlja se cude kako se niko od lovaca koji su konzumirali to meso nije pojavio da dobije potrebnu terapiju. Oni iz doma su uredno obavestili njihove predstavnike da hitno obaveste ljude da dodju po terapiju (nekakve tablete koje se za pocetak piju nedelju dana), ali na cudjenje i iznenadjenje niko se nije javio. Zasto? Sumnja se da konzumenti trihineloznog mesa nisu ni obavesteni, ili im je neko objasnio ako su jeli paprikas (kuvanje) da je trihinela unistena. Bilo kako bilo njih na lecenje nema.
E sad sta ce biti? Ko je stavio zarazeno meso u promet i da li ce odgovarati. Hoce li nadlezni opet zataskati slucaj i zasto i dokle tako? Mozda dok nekog ne ubiju?

Indjijanac
 kao prvo moguća je ova teorija o kuvanju i uništavanju trihinele,a moguće je i da je taj veprič negde drugde završio,a u paprikašu je bilo možda nešto drugo
a kao drugo svaka sličnost izmedju mene i ovog malog rovca je slučajna
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Mali Lovac
 A zasto taj BAN cim neko govori istinu i cim neko kaze sta je u stvarnost odma BAN cim se moje pisanje neslaze na forumu sa pisanjem nekih ADMINA odma BAN cemu to pa pustite da se lepo kaze ko sta ima....a taj ton koji vi mislite da ima nema ga samo se sam namece u recima posto i jeste tako...Confused

A to ko je "ROVAC" ili LOVAC samo napred smesna stvar...AplauzROFL

A koga bole levo ili desno jaje ima doktora pa neka se njemu javi a ne ovde na forum ili de vec ima i to ko leci u Nestinskom domu zdravlja.....KoTuKoga

LALO a kakvog ti to KASTORA pominjes nije mi jasno ...Confused

momak, obrati malo pažnju na izražavanje,
Srbijalov Admin Tim

JelenLisica

Lala

Mali Lovac kaže:
LALO a kakvog ti to KASTORA pominjes nije mi jasno ...Confused

Ma hajde?
Napisao si da se zoveš Mile, iz N.Sada?
E pa, 'Mile', pozdravi čoveka koji se zove i preziva onako kako stoji u e-mail adresi, koju si naveo u svom članskom profilu:

Korisničko ime Mali Lovac
Član
E-mail adresa
Datum pristupa 17.11.2011. 14:45

Nemoj da ispadaš smešan, ove podatke koje si ti upisao, može svaki član foruma da vidi, a ti nastavi da tvrdiš da si Mile, šta te košta Grin.
Tog psa NKD Kastora kojeg pominjem, sam uzeo/kupio iz boksa čoveka iz B.Palanke, čije ime je u e-mail adresi.
I da prestanemo da se igramo žmurke, ako nije problem? Ili da razmisliš još jednom, jesi li Mile, ili Bogdan? Znaš kako, i za lažno predstavljanje sledi ban, ali nisi banovan, zato što su kolege tražile da ostaneš, iako si providno pokušao da se kamufliraš, pročitali su te već prvi dan kada si postavio upis. Veruj, na internetu su male šanse da se sakriješ, moraš da budeš dobar ekspert kompjuteraš, da bi to upalilo.
Smatraj da sam ti učinio uslugu, što sam ovo napisao, da se ne blamiraš još više.
P.S.
Kastor je stvarno izrastao u odličnog lovačkog psa, šteta što nije ranije sa njim radjeno, bio bi još bolji.

Sremac75

Mali Lovac kaže:
A zasto taj BAN cim neko govori istinu i cim neko kaze sta je u stvarnost odma BAN cim se moje pisanje neslaze na forumu sa pisanjem nekih ADMINA odma BAN cemu to pa pustite da se lepo kaze ko sta ima....a taj ton koji vi mislite da ima nema ga samo se sam namece u recima posto i jeste tako...Confused

Pa hajde, onda lepo da čujemo šta je ta "istina" koju si ti rekao/napisao na ovom forumu?
I da čujemo "šta je u stvarnost"?
I Šta si ti to napisao da se "neslaže" sa pisanjem nekih admina?
Koliko se ja sećam, ti ništa pametno nisi napisao, osim što si provocirao, lagao o svom identitetu, i posebno si se mnogo raspitivao o "lampanju i zečevima u gepeku"!
Postavio sam ti neka pitanja ali ti verovatno Piškać još nije spremio odgovore!

79.101.198.9
109.93.222.146
109.93.225.217
93.87.184.135
93.86.83.59
93.87.184.111

Evo još jedne!
93.87.120.20

PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

zoranp
 Ljudi mislim da nam je ispod časti odgovarati kojekavim likovima, manipulatorima i lažovčinama!!! Sitne duše i sitne provokacije,a kad ih gledaš u oči šute ko popišani!!! Nemojte se spuštati na taj nivo, jer ti pojedinci nisu toga vredni, a ako je ono KOLO 1. APRILA njihovo JA ĆU SAM IZAĆI IZ NJEGA, JER SA SVAKIM SE I NEVATAM U KOLO!!...A ZNATE VI " PRAVE LOVČINE" NA KOGA MISLIM, DA NEBI OPET PO SELU SRALI KAKO SMO PROTIV SVIH LOVACA U LD JELEN!!!

..i pozdrav za sve "LICIMURE I HOŠTOPLERE" za koje je smo mi došli "IZ VUKOJEBINE".. SLUŠAJTE I UŽIVAJTE ..I NAUČITE ZA ŠTA SE MI BORIMO, A NE ZA FUNKCIJE I LOPINJANJE!! ..SadNjanjanjaNjanjanja2ROFL...SAMO SLOBODA, MOJI LICIMURI!!!Njanjanja

http://youtu.be/6...
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Mali Lovac
 A to ko je LICIMUR ILI "LICIMER" to se da videti iz priliozenog ...
ko je o kome isao i prico razne stvari pa posle isao da moli da ga taj isti vodi u lov...

A vidim i vi expetri cim se nesakrivate nago javno ovde pisete kekavke bajke za laku noc maloj deci i neke neistine sa svih strana i tako dalje..slanjem medjusobnih poruka ko ce sta da napise i ostalo.....neki tamo "LIK\COVEK" nazovimo ga tako iz RECIMO JUGA SRBIJE zna sta se radi u LD Jelen Backa Palanka nemoguce je... samo mi nije jasno zasto se neko i DALJE Confused BORI za LD Jelen a da u istom nije ni clan....Dali to neko meze da mi objasni posto su ovde vecina EXPERTI pa valjda ce moci da mi daju odgovor na to pianje...????Izvolte
JelenLisica

zoranp

Mali Lovac kaže:
ko je o kome isao i prico razne stvari pa posle isao da moli da ga taj isti vodi u lov...

...evo neka i JUG SRBIJE opet sazna iz vaših usta "LICIMURI" kako se lovi u Bačkoj palanci, a "POD VAŠOM VLAŠĆU I POŠTENJEM"...znači mora neko nekog da MOLI, PA DA GA OVAJ VODI U LOV!!!!Frown

Evo nek se javi iko u ovoj zemlji Srbiji, ko ima iste takve "USLOVE" da ide u lov i ja više o vama " LICIMURIMA" neću ni jedne loše reči!!????

ETO POŠTENOG PREDLOGA, PA NEKA VIDI CELA SRBIJA I SVI KOJI ČITAJU, ŠTA SE OVDE RADI!!!!

...a ti "LICIMURU" nemoj uvek čekati da nikog nema na forumu, pa da onda piskaraš, neće tebe niko popapati ovde !!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Lala
 Ne bi trebalo da diskusija ovde predje u lične kvalifikacije. Pišite argumentovano: da li ima šikaniranja pojedinih lovaca, da li ima samovlašća, da li ima nezakonitosti, da li ima dvojnog tretmana lovaca (jedni ovako, drugi onako) od strane rukovodstva LD, kako birate grupovodje, kako se upisuju lovci u dozvole za lov, kako se odlučuje i na osnovu čega.... svašta je ovde pisano, pa hajde ako forum može da pomogne da se situacija rasčisti, nastavite.
Mali lovac/Mile/Bogdan, ponovo te opominjem, hajde lepo izmeni svoj članski profil, poštuj pravila foruma i unesi istinite podatke, prvo radi sebe (što se kriješ i lažno predstavljaš? čega se to plašiš?), pa onda i radi ostalih ljudi koji čitaju forum.
Ionako je izgleda stanje u vašem LD previše naelektrisano, ne treba dolivati ulje na vatru ovakvom vrstom diskusije, koja prelazi u omalovažavanje.

Sremac75
 E moj Mali....ništa ti ne razumeš!!!Siroma
PraviloPraviloPravilo
Palica

Gedza66

Mali Lovac kaže:

A vidim i vi expetri cim se nesakrivate nago javno ovde pisete kekavke bajke za laku noc maloj deci i neke neistine sa svih strana i tako dalje..slanjem medjusobnih poruka ko ce sta da napise i ostalo.....neki tamo "LIK\COVEK" nazovimo ga tako iz RECIMO JUGA SRBIJE zna sta se radi u LD Jelen Backa Palanka nemoguce je... samo mi nije jasno zasto se neko i DALJE Confused BORI za LD Jelen a da u istom nije ni clan....Dali to neko meze da mi objasni posto su ovde vecina EXPERTI pa valjda ce moci da mi daju odgovor na to pianje...????Izvolte

Kolega Mali lovac, evo jednog LIKA/ČOVEKA SA JUGA SRBIJE, koji je na ovom forumu upoznat sa mnogim nepravilnostima koja su se dešavala u tvom LD. Iznošene su mnoge nepravilnosti, iznošeni su mnogi dokazi koju potkrepljuju te nepravilnosti, činjeni su pozivi drugoj strani da daju argumente da to iznešeno nije tačno itd.

Od svega toga dosada nije bilo ničega ( ne verujem da sam nešto propuštio), sem tebe i tvojih postova. Čitanje tvojih postova u meni izaziva razočarenje. Na sve iznešene argumente ti iznosiš neke gluposti, koje nemaju veze sa zdravom logikom. Ljudi sa ovog foruma iznose konkretne stvari, koje ti nazivaš bajkama za laku noć maloj deci.

Žalosno je da neko mora da moli nekoga da bi išao u lov. Takve stvari i ako ih ima, više govore o ljudima koji se mole a ne o onima koji ih mole.

Ukoliko smatraš da se na ovoj temi iznose laži o radu tvog LD, pokušaj da to dokažeš validnim argumentima. Vidim da si nov ili novi na ovom forumu, pa ti (vam) predlažem da pročitaš temu Lovačko udruženje Vlasotince i polemiku o dve strane o nepravilnostima u tom udruženju.

Kada budeš radio na takav način LIK/ČOVEK SA JUGA SRBIJE će ti verovati. Ukoliko nastaviš da radiš na dosadašnji način, veruj da me ne možeš slagati. Na ovaj način lažeš sam sebe i kad sam sebe budeš uhvatio u laži, veruj mi da će ti biti teže. Ipak si ti samo jedan mali lovac.

Pozdrav Mali lovče.
ČUJTE LOVCI!!!ČUVAJTE SE SEBE

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Susreti i druženja "forumaša" SVAŠTARA 4989 02.10.2022. 23:48
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 21
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,478
Najnoviji član: Velicko

Poslednje vesti
JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O ORUŽJU I MUNICIJI: Rasprava će trajati do 20. ap...
46. Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova
Lovna sezona jelena svih polova traje do 15. februara
Донете измене и допуне Правилника о проглаша...
Обавештење корисницима ловишта о поступању з...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

66,420,764 posete www.srbijalov.com