Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Susreti i druženja "forumaša"

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Susreti i druženja "forumaša"
Indjijanac
 i onda idi s njim na druženje,pa taj bi ti ponudio ladno pivo na -20,čim nidi vruću kafu na suncuHaHaHa
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Boban
 Jank,vidim lepo ste se druzili tako i treba.Bravo 2

Lala

Indjijanac kaže:
i onda idi s njim na druženje,pa taj bi ti ponudio ladno pivo na -20,čim nidi vruću kafu na suncuHaHaHa

Jel ti i Daki mislite malo i da ga izvadite, a ne samo da trpate? Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Indjijanac
 Indjijanaciveli

bturjane
 Sledece nedelje je sajam lova i ribolova u Nisu bilo bi dobro da se dogovorimo ko sve dolazi pa da se negde malo druzimo iveli
ma nasrcu bre rodjo mora se branim,a ti zapadnjaci kvarni su ko muckovi al sam naso pravu pusku AA-12

Podunavac

DakiNS kaže:
Drago mi je videti kako " poznanstva" sa foruma prelaze u prava prijateljstva. Ali to nije uvek slučaj ponekad i drugarski odnosi zahlade. Eto juče sam posetio jednog našeg drugara, dan vruć u autu još toplije sav sam se preznoio.Dolazim kod njega u firmu ,on sedi i čeka jer sam se najavio, onako oznojen primetim krajičkom oka ceo karton Limun piva.Au pomislih baš će da legne, ali taj moj drugar za kojga bih čuda napravio , ladno kaže ajdemo napolje na kafu. Ne znam da li sam pio kafu ili ona mene a u mislima Limun pivo Lovac 3

Rođo za tog tvog "pacijenta" je dva puta bilo priređeno pivo sa limunomLimun i grejpfrutom (pošto drugačije ni ne pije) i to iz uvoza, a on se nije pojavio. Tako da znaš ubuduće sa kakvim čovekom imaš posla.HaHaHa Kad se i treći put ne pojavi onda ću da preduzmem radikalne mere (neću da zovem Radikale).Grin
Tri prsta 2Kolce

slavaplana
 SLAZEM SE!!!!!!!!!!!!!!!!

Lala
 Šta ste se bre navrzli? Jesam li ja to danas požarni, za zezanje? Grin

DakiNS
 Ma jok danas , još od neki danGrin
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

bturjane
 Znaci niko sa foruma nece na sajam u Nisu
Angry
ma nasrcu bre rodjo mora se branim,a ti zapadnjaci kvarni su ko muckovi al sam naso pravu pusku AA-12

Neca92
 bturjane, kad god sam unapred pisao da sigurno dolazim na neki sajam, skup i tome slicno, uvek, ali uvek se nesto izjalovilo! Ovoga puta cutim (Grin) i ako budem isao, pisacu o tome ovde vece pred polazak! Smile Od sad samo sigurica... 
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

chaki
 u subotu 7, Aprila tj sutra malo ce se družiti ekipa sa www.ribolovci.com . Skup je na strelištu SAFARI vec od 8 ujutru. Malo pucanja na golubčiće malo pucanja iz karabina čisto da se provere karabini pre sezonu. Domaćinski kao i uvek jer će biti i ića i pića.

Druženja naša su uvek lepa

Do sutra ŽIVELI

O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.

I Jevtic
 caki zelim vam sve najlepse da se lepo provedete nemojte puno da pucate cuvajte municiju a ja sam mog druga nemezu poslao u izvidnicu da ispita on to ROFL
najbolja je ona puska koja se non stop kvari

DakiNS
 Chaki ja vam želim samo lepo vreme, ostalo će te sami se snaćiB)
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

chaki
 a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/404077_3298260408927_1040390805_3131855_862483280_n.jpg

a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/403986_3298464934040_1040390805_3132162_1031828715_n.jpg

Uspelo sve od pocetka do kraja

chaki
 Drugare NIKAD ne zaboravljamo

a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/480227_3298225808062_1040390805_3131826_1125097360_n.jpg

a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/541643_3298386932090_1040390805_3132046_155509773_n.jpg

a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/553601_3298368131620_1040390805_3132017_2096376607_n.jpg

apinest
 Kako mi je upravo javio "insajder" iz OSS (Obaveštajna služba Srbijalova), na zasad neutvrđenoj lokaciji na širem području Novog Sada u togu je susret nekolicine članova ovog foruma. Na ovom skupu uz kuvanje lovačkog gulaša i konzumiranje vina iz dobro poznatih sremskih vinskih podruma, raspravlja se o temama od sudbinskog značaja za budućnost srpskog i vojvođanskog lovstva! O značaju ovog istorijskog skupa govori i podatak da su se za njega zainteresovale i neke druge obaveštajno-bezbednosne službe, tako da učesnici druženja koriste sredstva kontra-obaveštajnog delovanja po recepturi iz Apatina i Čelareva, a sve na bazi limuna i drugih aromatičnih biljaka. Detalje sa ovog skupa, iz razumljivih razloga delimično obrađene i cenzurisane, očekujemo u narednim satima.
Srbijalov

Indjijanac
 upravo sam se vratio sa tajnog sastanka,sve je obavljeno u strogoj tajnosti,svi smo morali na ulasku u objekat odložiti mobilne telefone i druga sredstva komunikacije,a o mestu sastanka mogu da kažem da se radi o veoma izolovanom prostoru na kome nema el.energije i uredjaja koji ma je ona potrebna kako nebi moglo doći do prisluškivanja i snimanja.
razmenjivani su razni pokloni medju učesnicima sastanka,raspravljano je o raznim temama ali ja sam demonstrativno napustio sastanak kada je počela rasprava kakav je koji pasDragoljupe

Lala
 Tačno je: sastanak je održan, iako smo se trudili da maximalno radimo na konspiraciji, ali džaba. Probiše nam dušmani sve šifre!
Kompletan spisak učesnika sastanka iz konspirativnih razloga nećemo objaviti.

Za početak, svakom učesniku sastanka je bio namenjen odgovarajući broj diskusionih listića, za serendanje tokom sastanka (50 kom. listića). Svi listići su isporučeni u odgovarajućoj ambalaži!
Sremac je preuzeo kompletnu isporuku listića:
Lala priložio:
dsci0040.jpg

Lala
 Svako je dobio odgovarajuće sredstvo za održavanje sastanka: za serendanje, 50 listića po učesniku (za distribuciju zadužen Sremac), a ja sam dobio sredstvo protiv vatrenih diskusija, obzirom da sam verziran, imam iskustva:
Lala priložio:
dsci0042.jpg

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
L.U."Fazan" Vranje LOVAČKA UDRUŽENJA 82 31.12.2017. 12:06
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 23
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,701,626 posete www.srbijalov.com