Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: LU "Pomoravlje Plana" iz Velike Plane

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
LU "Pomoravlje Plana" iz Velike Plane
slavaplana
 Milutin Obradovic kako ja mislim NIKADA NECE DOBITI PODRSKU STAROG SELA I VELIKE PLANE!!!Staro Selo ce imati svog kandidata za izbore u udruzenju a to ce biti Radomir Brankovic -Zule???

Milutin nije svesan koliko ne zna nista o lovstvu !!!
On je svemu kumovao u Velikoj Plani dajuci Donicu podrsku i tapsuci ga po ramenu!!!

Ako biram izmedju Milutina i Donica biram DONICA JER JE ZA MILUTINA COVEK????Odobreno

canis aureus
 ROFL
"e više neću ni kako ja 'oću!"
HaHaHa
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

270
 A gde su sad papiri Slavo, nema papira za dokazivanje ko je kakav čovek???
A ko će da dobije podršku, Videćemo!!!
Da neće S. Selo opet da daje kandidata kad na vas nije red!!!
Imali ste predsednika ustupio je mesto tvom velikom prijatelju, nakon toga Plana je dala kandidata, sad je red na D. Livadicu!!!
Kao što rekoh, a ti to svojim upisom i dokazuješ, u pitanju su lične razmirice i borba da S. Selo preko reda da svog kandidata koji je tebi po ukusu!
Nemaš izgleda želju da se napravi korak na bolje već pokušavaš da rešiš lične razmirice po sistemu ŠTO GORE-TO BOLJE!
Ne valja ti Donić, sad ti ne valja Milutin..... pa stani malo Slavo nisi ti sve i svja ni u gradu ni u LU!
Rekoh ja već nešto o ličnim ambicijama, to ne mora samo da bude lično napredovanje već isturanje sebi bliskih ljudi!!!
I ne znam zašto u sve trpaš LS Veliku Planu, da nemate možda neki tajni sporazum o rotiranju kandita samo iz vaših sekcija???
I kako to znaš ko će da bude kanditat S. Sela kad ni zbor ne možete da održite kako treba a mi naš završismo za čas i kandidata izabrasmo JEDNOGLASNO!
Uglavnom skupština je 30.03. pa će mo da sačekamo ko će da bude izabran!
Na sreću ne biramo ni ti ni ja nego VEĆINA a ko će imati većinu VIDEĆEMO!!!
Red je da bude izabran kandidat LS D. Livadica po dogovoru prilikom formiranja udruženja!
Ukoliko se ovaj dogovor pogazi, lično sam za to da se LS D. Livadica povuče iz svih organa LU "Pomoravlje"!
Mislim da ipak do toga neće da dođe i da će naš kandidat dobiti većinsku podršku!!!
A kako vidim Slavo, ti ne želiš da se uključiš u rad udruženja ukoliko ne bude baš sve po tvojoj volji, predsednik LU pa predsednici LS pa Skupštine, na kraju i Lovci bi trebali da budu po tvojoj volji odnosno naj bolje da se ti kloniraš u 200-300 primerka pa da sva mesta zauzmeš i tad će da bude sve kako treba!!!
Pozz...Bye
If the hunter does his part, the 270 will not let him down!

DakiNS

canis aureus kaže:
ROFL
"e više neću ni kako ja 'oću!"
HaHaHa

Ja bih pre rekao : Od dva zla biram manjeLovac 3
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

slavaplana
 Pored prijave Djordju Donicu podneta je i prijava Milutinu Obradovicu kao coveku koji je bez odluke Skupstine POTPISAO PAPIR I DAO SAGLASNOST da DOnic bude delegat Skupsrtine LSS bez saglasnosti i bez odluke Skupstine.
Isti je takodje potpisao Statut L.U. posle podnete OSTAVKE na tu funkciju????
I sad takav covek treba da vodi udruzenje koji o tome nema pojma???

pa ja se nisam borio dve godine da bude jos gore u udruzenju vec naprotiv BOLJE????
On je ZAKUVAO SVE OVO I SAVETOVAO JE DONICA od koga se nije odvajao i sad Donic odgovara a sufleri i kosultanti izvukose se i nikom nista???

Posto je rad visih organa vezano za Veliku Planu,republickog tuzilastva i ako se ne varam Unutrasnje kontrole Mupa Srbije videcemo sta je ko radio po proveri i dobijanju njihovog misljenja???Nece moci da se ovako zataskavaju stvari i da se svi pravimo blesavi i da idemo dalje???

Ako sve bude u Starom Selu kako treba Milutin nece imati podrsku i ja cu se licno potruditi da isti nedobije ni jedan glas od mojih lovaca!!!
To ako se desi pa mi smo u jos goroj situaciji od ove sada !!Dve godine pokusavas da promenis nesto ali misljeja sam da ovo u Plani ipak mora da propadne i ako?????Nezesluzuju lovci koji tako budu razmisljali da im bude bolje!!!
Donic je slusao pogresne ljude i od njih je izgubio podrsku????

Ostao je sam bez podrske a i bez prijatelja koji se ne sticu PARAMA vec iskrenim i pravim gradjenjem poverenja vise godina!!

Zasto Milutin nije pokrenuo pitanje ostetnog zahteva za srnu posle pravosnazne prijave za LIVADJANE ?200.000din a zna da prica kako je Staro Selo krivo za stetu Spasic i placenih 830.000din za koju nicija odgovornost nije trazena???Koga brani????Ko je ista pitao Staro Selo??U.O.nikada nije doneo odluku da se udje u spor,knjiga zapisnika je nestala ,N.O. sve ove cinjenice potvrdio???
Takav covek nezna i neume ni sekciju da vodi a kamoli udruzenje ali ako vecina kaze da je za to onda sam bio zaista u pravu sto clanarinu nisam platio jer nemam kome vise da dajem novac za kazne i stete kad niko da istu nadohnadi iz svog dzepa vec samo lovci placaju tudje greske i gluposti!!!!!

slavaplana
 ovo je dokaz sta je Milutin potpisao bez odluke Skupstine????Ima papira 270 ali nema ko da radi u TUZILASTVu gde se papiri iz predmeta SKLANJAJU a primer za to je predmet KTR 790\10 u koji sam imao licno uvida ali dokazi i izjave okrivljenih kao i prilozi P.S.Velika Plana se ne nalaze u predmetu???Pitam se gde su????kao je J.T. i na osnovu kojih dokaza doneo odluku da odbaci predmet i da ne pokrece istragu ????Mozda to tako moze???

slavaplana
 .

slavaplana
 da stvar bude gora sto sam policiskom sluzbeniku Bobanu Pesicu i rekao Zapisnik sa Skupstine koji je dostavljen OUPU Velika Plana sa knjigom zapisnka kada je Donic izabran na mesto predsednika UDRUZENJA NE ODGOVARA ORIGINALU tj.zapisnik je promenjen???Dokaz za to je originalni zapisnik koji je dostavljen P.S.Velika Plana , koji je zaveden,na osnovu koga je Donic postao odgovorno lice u pravnom licu!!U svesci se nalazi drugi zapisnik potpisan isto od istih lica,zapisnicara ,i dva overivaca ali nije mi jasno kako ga nema onaj pravi zapisnik????SKLONJEN je izgleda namerno a pitam se zasto???

slavaplana
 Ovako izgleda ORIGINALNI ZAPISNIK KOJI JE DOSTAVLJEN P.S.Velika Plana kad je Donic postao predsednik !!!Ovo je nepotpisana verzija koju sam i ja potpisao i na osnovu koje je Donic postao predsednik i odgovorno lice!!!Imao sam je medju papirima jer sam kao sekretar isti zapisnik i odneo kod knjigovodje i u SUP Velika Plana !!!Iz zapisnika se takodje vidi da Donic NIKADA NIJE IZABRAN ZA DELEGATA SKUPSTINE LSS!!!!a evo i zapisnika!!!Lako se moze proveriti isti!!Onaj u svesci zapisnika koji je dostavljen supu NIJE VERODOSTOJAN i nije Donic nikako na osnovu njega mogao da postane predsednik udruzenja!!!Ja sam jedan od popisnika istog i secam se vrlo dobro sta je i kako radjeno!!

slavaplana
 .

slavaplana
 .

slavaplana
 .

slavaplana
 Ko nadje odluku da je DONIC DELEGAT SKUPSTINE JA CASTIM?????
A evo sta kaze Statut koji je tada vazio???
Kad Statut uporedite sa Odlukom koju je Obradovic potpisao i Statutom i izjavom u P.S Velika Plana jasno ce svima biti ko je donosio i ko je potpisao nesto mozda nezakonito i bez odluke Skupstine ..??????I taj covek hoce da bude predsednik udruzenja????Podneo ostavku pa potpisao Satut ,potpisao odluku DOnicu za delagata bez odluke Skupstine ,minirao sve dogovore i citavo vreme navodio vodu i trazio da Donic ostane predsednik udruzenja i sad ima obraza i karaktera da bude kandidat za predsednika udruzenja????

Ja necu imati nista protiv ako se Skupstina izjasni i podrzi predlog sekcije Donja Livadica ali kako sada stvari stoje od toga nece biti nista ali do Skupstine ima dosta pa se mozda i cinjenicno stanje promeni???
Otom potom???Videcemo!!

270
 Ajd Slavo ponovo pročitaj izjavu koju je Milutin dao u PS i kaži mi šta tu nije tačno???
Ma daj Slavo sad se hvatamo za zarez, slovo ili slovnu grešku!
Ajd malo batali Milutina, nego da čujem malo razvojni put tvog kandidata!
Ajde objavi javno da li su čoveku podizane optužnice iz oblasti privrednog kriminaliteta kad već javno prozivaš ljude protiv kojih ni jedna optužnica nije podignuta???
Nemam ništa protiv čoveka već naprotiv, ali vidim ovde predstavljaš samo ono što misliš da ti ide u prilog a prećutkuješ ono što ti ne ide!
A što se zapisnika tiče, da li je originalan ili nije, ne znam ali bez potpisa i pečata to je za mene samo običan papir!!!
Ili kratko i jasno "A gde ga je pečat" Grin

slavaplana
 Slovna greska nije kad bez Skupstinske odluke nesto potpises pa se kao slucajno pozoves na pogresan clan ovde je poenta da takva odluka NIKADA NIJE DONETA a da se Milutini i nije zameriti da se ovde samo radi o slovnoj gresci???Kad neko na pocetku Skupstine podnese ostavku,aposle svega potpise Satut koji je trebalo da potpise drugo lice tj.predsednik Skupstine Srboljub milicevic jasno je kao dan da nesto nije u redu!!To je sve lepo evidentirano u knjizi zapisnika sa iste skupstine!!!Onu koju P.S jos uvek nije vratila a pitam se zasto????potvrda je uredno izdata???

Originalni zapisnik se nalazi u P.S.velika Plana koja ga je sigurno prosledila APR-u ali i to se moze proveriti???Kod DOnica je dugi!!!U Udruzenju !!!

jeste protiv Zuleta podizana optuznica zbog neplacenog poreza za dva kamiona sljunka u firmi u kojoj je direktor??/Za 40.0000din ako se ne varam na promet i placena srestva od oko 20.000.000din??

optuznica je odbacena i Zule nije osudjen???Oruzje mu je oduzeto tom prilikom i vec 3 meseca ceka resenje na potpis da mu se isto vrati??
To su cinjenice??

Ako ispuni uslov i dobije oruzje nazad bice kandidat za predsednika??
Prosta stvar!!
podseticu te da je taj Zule sacuvao Milutina i Donica kao pred.N.O. da budu i dalje u organima upravljanja i ako su kanjavani,Milutin disciplinski a Donic pred privrednim sudom u Pozarevcu!!

tad ima je Zule bio dobar !!!Podoban ali kad je odbio da potpise kao pred.N.O. nesto sto se tice poslovanja isti je u dogovoru sa ostalim clanovima U.O. SMENJEN???

270
 Sad Slavo ispade da su svi muljali! I naš kandidat i tvoj! Ma nije baš tako al ne vidim šta je tu bitno! I da bude Milutin i da Bude Žule ja ću sa obojicom da budem u dobrim odnosima i da se trudim da ovo udruženje zaživi i radi i po mogućstvu da se reorganizuje i unapredi!
A ti? Ako ne bude po mom nek propadne sve!!!
Ako si izabrao takav put, nek ti je sa srećom!
Mislim da je moj pametniji i produktivniji!
Zapamti, kad dođe do suda, nema pobednika, obe strane gube, neka više neka manje!
Batali kadrovsku politiku i ko je sa kim dobar, svako je dobar ko hoće da radi i ima čiste namere, ako se pokaže drugačije uvek može da se zameni!
Zato, ili da radimo, ili isterujemo ne samo pravdu nego i svoje lične frustracije i Animozitete prema nekim ljudima!
Nema potrebe za tim, ajde malo da radimo!!!

slavaplana
 da radimo LAI PO ZAKONU??DA VIDIMO OD KAD SE VUCE MINUS U POSLOVANJU UDRUZENJA,KO JE MENE KAO CLANA SKUPSTINE I CLANA U.O. OBMANJIVAO I MI SMO USVAJALI JEDNO POSLOVANJE A DRUGO JE ISLO U APR KAO ZVANICNO,DA VIDIMO KO JE ODGOVORAN ZA STSTU SPASIC i PLACANJE STETE OD 830.000din,ko je odgovoran za stetu od 560.000din,100.000din,ko je odgovoran za nezakonit unos divljaci u loviste,gasenju sekcije Plana,ko je obmanjivao lovce .....

ne mozemo da gradimo odnose na neresenim pitanjima koje stalno guramo pod tepih???

Kad jedan radi a troica ne rade nista vec zajebavaju onog sto radi sta ti to govori???To je bila situacija oko naseg udruzenja gde je Staro Selo 5 puta kontrolisano za vreme mog manadata a ostali nisu a nisu nista ni radili samo su stetu naleli udruzenju!!!krivac nikako ne moze da bude zrtva???

ovde se to tako prestavlja!!Svi su u pravu,niko nije kriv a mi placamo stete,lovci nemaju pojma sta se radi i to tako treba da se nastavi???DA SPUSTIMO LOPTU I DA LOVIMO SVI ZAJEDNO????

DA ZAKOLJEMO NESTO I DA SE POMIRIMO????

Da se prodam za jedan bubreznjak???REBARCE????

JA NISAM TAKAV COVEK???

Ovo ce se isterati do kraja !!!nemogu ovi sto su nas doveli u ovu situaciju da se sda prave ludi da nisu nista znali???

Evo sta kaze Statut iz perioda donetih odluka Milutina???

slavaplana
 .

slavaplana
 .

270
 A dok se to ne reši sve da stane, po mogućstvu i zemlja da se ne okreće! Sve će se rešiti onako kako treba da se reši po zakonu i propisima, a ne na nečiju volju!

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Susreti i druženja "forumaša" SVAŠTARA 4989 02.10.2022. 23:48
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,471
Najnoviji član: Ivan1969

Poslednje vesti
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...
Конкурс за субвенције у ловству
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

65,748,927 posete www.srbijalov.com