Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: LD "Jelen" Bačka Palanka

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
LD "Jelen" Bačka Palanka
zoranp
 Kao što se vidi iz priloženog, ISTINA SE I SAMA PRIKAZUJE!!!!..."kolega" Mali Bravo 2... i samo nastavi sa upisima, pa da ljudi koji čitaju ove upise nemisle da izmišljamo nešto!!!Bravo 2
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

marcony
 tolko dugo sam se nadao da ce neko od ove nase "pozicije" da se uključi na ovu temu,da nam da neki dostojan odgovor na sva ova naša iznošenja nepravilnosti u LD"Jelen" ali uzalud sam se nadao.....Zato molim g-dina "magistra" da se on lati tastature kao neko naj školovaniji trenutno (možda zaposle nekog,naravno kad bude njihovo lovište 1/1) od vlasti.I "magistre nemoj da ti je ispod časti,ovde ima i školovanijih ljudi od tebe,voleo bi da čujem kako ti ovo objašnjavaš možda mi negde grešimo ljutski je grešiti ,a i praštati.Da budem iskren najviše bih voleo da sednemo negde pa da se dobro izdivanimo i da ti napokon dam onu pločicu za kljove sve sa posvetom ,jbg obećao sam.I da nezaboravim čim bude disciplinska komisija javljam ti kako sam prošao,znam da te to interesuje,kolko si se samo trudio da smisliš dobru priču i solidne "glumce" si našao,ali.... moj ti savet vrati se na pepisivanje lovačkih knjiga tu ti je dobar tiražitanje

"Dodju tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati.''

Mali Lovac
 " KOLEGE" EXPERTI boje da skupite sviki po 20 ili 30 dinara sa ovog foruma da SREMAC 75 plati zeca kojeg je odstrelio u LD Jelen iz Backe Palanke i za kojeg je uredno dobio istog dana priznanicu bolje pomozite drugu nego sto ovde tracite vreme....Siroma

ROFL

Eto prave istine od mene dovoljno SADA ME MOZETE BANOVATI AKO VAM JE VOLJA....ROFLROFLROFL

01.04.2012
iveli 3
JelenLisica

DESPERADOS
 Auuuuu jel to ona nasa stara i poznata solidarnost i strpljenje ??
Niko nam ne valja samo smo mi dobri ??
Koliko vidim skoro svako trece LU se cepa , prolece ce biti bas interesantno .
----------------------------------------------------
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

7x64 KRALJ ..Tri prsta..308W CAR..Tri prsta

Igor
 Sada moram i ja da se umesam, pratio sam ovu temu i tacno se zna ko sta i kako radio ljudi su ukazivali na problem a odgovorni nisu se ni osvrnuli na to!!!!!
Zamolio bih Mileta( mali lovac) ako ima bilo kakav dokaz da iznese da to ucini i ne na sadasnji nacin ovaj ili onaj nego direktno ko???
I jos jedna ''molba'' za Mileta da se predstavi kako i dolikuje tj. kao i ostali clanovi foruma a ne kao nn lice minira ovu temu koja ce se pretvoriti u cirkus ako se ovako nastavi.
Daj druze da cujemo i tvoju stranu ali iskreno!!!
Budi svoj, samo svoj........

zoranp
 ..a jel "stručnjače"Sad veliki, što bi Sremac morao platiti zeca kojeg je odstrelio u svom udruženju u nekom samo vama poznatom roku od nekoliko dana, kad udruženje svim svojim članovima šalje uplatnice za odstreljenu divljač po završetku lovne sezone???!!...to je samo još jedna manipulacija vas nekolicine "LICIMURA" da zejebavate normalnu raju!!!NjanjanjaNjanjanja2 
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

zoranp

Admin kaže:

Daj druze da cujemo i tvoju stranu ali iskreno!!!

Iskrenost za te "LICIMURE" je misaona imenica!! Drago mi je da svi vidite ko su naši "STRUČNJACI"!!!..OPET KAŽEM .... GLEDAJ SRBIJO, JADNI LI SMO ZA SOBOM!!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Lala

Mali Lovac kaže:
" KOLEGE" EXPERTI boje da skupite sviki po 20 ili 30 dinara sa ovog foruma da SREMAC 75 plati zeca kojeg je odstrelio u LD Jelen iz Backe Palanke i za kojeg je uredno dobio istog dana priznanicu bolje pomozite drugu nego sto ovde tracite vreme....

Pa vidi ovako, Mali Lovac, Bogdane: za Sremca, da mu ne daj Bože zatreba, siguran sam da bi veliki broj članova foruma i skupljao novac; za tebe ne verujem da bi iko dao prebijenu paru, posle ovakvog prostačkog i seljačkog upisa (izvinjavam se čestitim poljoprivrednicima).
Nastavi da se blamiraš, neće te niko banovati. Svojim upisima samo indirektno potvrdjuješ da je ono što su palančani pisali, tačno.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Sremac75
 Pretekao me Zoranp!
Baš tako, zna se kada se plaća odstrel divljači....mislim da to bude negde do 15.02. naredne godine.
Mogao bi i ti Mali da odgovoriš koliko si ove godine odstrelio zečeva i koliko si ih platio do sada (mislim, normalno, na one upisane u dozvolu)?
A i šta ima Piškaćevo LD sa odstrelom zeca u Bačko Palanci???
Pa valda je LU korisnik lovišta a ne Piškaćevo LD!

Malo su se gospoda zahebala ako su mislila da meni stave na teret neku brljotinu!
Pa valda bi do sada nešto isplivalo!!!Hmmm
I ne zameram Malom, on ne zna šta radi, on je samo oružje u rukama drugih, i u ovoj i u mnogim drugim situacijama!

Žao mi je samo što se Mali sekira oko mog jednog zekana odstreljenog u redovnom lovu (po danu) i upisanog u dozvolu, skoro kao što se sekirao oko onog punog gepeka zečeva posle "lampanja"!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala
 Izgleda da je 'lampašu' pregorela 'sijalica u glavi'...
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

zoranp

Lala kaže:
Izgleda da je 'lampašu' pregorela 'sijalica u glavi'...

ROFLROFLROFL
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Podunavac
 Ajde što ste napali na čoveka (malog lovca i još manjeg čoveka). Kud mora da kupi baterije za reflektor, municiju, gorivo za kola, sad bi još i zečeve da mu naplatite. Pa odakle čoveku tolike pare, dušmani? Gde će vam duša?ROFL
Tri prsta 2Kolce

papiga
 Pa da pitam i ja nesto nije bas vezano za temu ali kako to placate odstreljenu divljac i kome nesto bas nisam upoznat s ovom materijom

zoranp

papiga kaže:
Pa da pitam i ja nesto nije bas vezano za temu ali kako to placate odstreljenu divljac i kome nesto bas nisam upoznat s ovom materijom

Kolega ko nas se plaća svake godine udruženju ili društvu (..kome tačno ili netačnoGrin... to će ti bolje Sremac, Lala, Punisher, itd... razjasniti, a i već se dosta pisalo o tome u predhodnim postovima) sledeće

- članarina državi i udruženju oko 5000 din
- unos fazana 1200 din
- divljač koju si odstrelio u toku sezone po cenovniku za članove udruženja tj. zec - 1000 din, Fazan- 350din, itd, itd..po završetku glavne lovne sezone!!

..pa ko voli nek izvoli!!!Confused
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

papiga
 Samo polako s to placanje kod nas su stavke ovakve
-1000 lovna karta ministarstvu
-100 din osiguranje LSS
-500 din clanstvo u LSS
-3400 din udruzenju tj.LU
i to je sve s tim sto se sve to placa udruzenju i to je to jedino ko ide u lov na DS placa dodatno dozvolu od 200 din po lovcu na dozvoli uostalom ako moze malo konkretnije zar vam LU posalje fakturu ili sta vec i po kom to osnovu pa zar nije onda lakse da samo kupite lovnu kartu i pravac komercijala ako vec gresim u razmisljanju molim kolege da mi podrobnije objasne o cemu se tu zapravo radi npr.kolega je naveo stavku 1200 din unos fazana pa zar ga on dvaput placa ili sam ja to umislio

Sremac75
 1000 lovna karta
1000 članarina LSV-LSS
4500 članarina LU
1200 unos divljači (fazana)
+ odstrel divljači (po cenovniku i po odstrelu) do 15.02. naredne godine (otprilike)
+ neodrađeni sati (300 dinara = 1 sat....obavezno 24 sata)
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Sremac75

papiga kaže:
zar vam LU posalje fakturu ili sta vec i po kom to osnovu pa zar nije onda lakse da samo kupite lovnu kartu i pravac komercijala ako vec gresim u razmisljanju molim kolege da mi podrobnije objasne o cemu se tu zapravo radi npr.kolega je naveo stavku 1200 din unos fazana pa zar ga on dvaput placa ili sam ja to umislio

Ništa nisi umislio!
Ja sam pokušao da objasnim upravo to da se fazan plaća dva puta ali sam naišao na zid ćutanja i činilo mi se da me niko ne razume.

Osim što misliš da nam nešto fakturiše LU!
LU naplaćuje prve tri stavke-lovnu kartu, članarinu i članarinu!
Čuveno LD "Jelen" BP naplaćuje unos fazana (1200 ove godine, 1500 prošle i 1600 pre toga) kao što naplaćuje i odstrel svakog zeca (ranije 600, 700 a sada 1000 dinara) i svakog fazana (300-350 dinara)!
PraviloPraviloPravilo
Palica

meshtan

Sremac75 kaže:
1000 lovna karta
1000 članarina LSV-LSS
4500 članarina LU
1200 unos divljači (fazana)
+ odstrel divljači (po cenovniku i po odstrelu) do 15.02. naredne godine (otprilike)
+ neodrađeni sati (300 dinara = 1 sat....obavezno 24 sata)

Zaboravio si da napises brucin glavni zacin: UNOS DIVLJACI!!! Iako to u ld jelen lovci bas i ne znaju(zato sto ih ujem te laze) da im SVAKE GODINE UDRUZENJE plati sve fazane koje dobiju a ne od para koje oni uplate u ld.....a gde su pare to pitajte ujem te
Don't Be Afraid Of The Dark !

papiga
 Ajd da krenemo od kraja pa odakle oni iz LU znaju tacno koliko i cega je svaki lovac odstrelio pa da mu to i naplate i kakvu to duplu clanarinu navodis jer ja tek sad nista ne razumem e jbg jel mi zivimo i lovimo u istoj drzavi ili sam i tu ja nesto pobrkao

Sremac75
 Mislio sam na člansrinu za LSS-LSV i članarinu za LU!

A što se onog prvog tiče.....PA POENTA JE ŠTO ONI IZ LU NI NE ZNAJU KOLIKO JE KO I ČEGA ODSTRELIO!
A onda im Piškać servira neku cifru koju LD sa svog računa prebaci na račun LU, a Piškać od lovaca naplati po svom spisku koji ustvari predstavlja duplu evidenciju odstrela!
I tu uvek "malo" ostane na računu LD za sitne Piškaćeve potrebe!

A to što meshtan kaže je tačno.
Oni iz LD "Piškać & Co." od lovaca iz BP naplate unos divljači na račun LD, a onda fazane koje kupuju i unose (500 komada na 11000ha i 230 lovaca, ukupno sa onima koji odmah iz gajbe odu u zamrzivač) plate sa podračuna LD na računu LU, tako da sav novac od naplaćenog unosa divljači ostane a računu LD "Piškać & Co." za sitne Piškaćeve potrebe!

Znam da je ovo teško shvatiti...i meni je trebalo skoro godinu dana da sve pohvatam!
PraviloPraviloPravilo
Palica

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Susreti i druženja "forumaša" SVAŠTARA 4989 02.10.2022. 23:48
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 27
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,363,679 posete www.srbijalov.com