Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Kundak

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Kundak
canis aureus
 Ukusi su ... Confused
Lično, tak'i kundak nikada ne bih poželeo na sačmarici ma ko ga radiJo a pogotovo od "dokazanog" majstor V...A
Za te novce viđao sam mnoogoo bolje kundake!!!Yes
Recimo, kod Bobana za tu sumu se dobije kundak po meri, dosta lepšeg "šarenila" i preciznije izrade i čekeringa pa biJo on i "riblja krljušt"Confused Eto može kolega Sniper da prikaže svoj kundak koji mu je Boban radiJo za skoro iste novce pa ko ne veruje neka uporediConfused a takođe i one rađene u KragujevcuYes (ili pronađite sami na temi u ranijim postovima ...)

Sačmarica bok ... oblik kundaka Hmmm... obrazina Hmmm ...Chut
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

Podunavac

sjeftic kaže:
[xhide]kolega necu ni ja da pocinjem neku raspravu ali pre kako ti kazes nekoliko godina u mrcajevcu je radio i majstor milan kod koga je radio i vladin otac a slike sam pokazao majstoru u kragujevcu banetu koji je radio takav kundak jer se njegov rad prepoznaje po toj lepezi koja je izbacena na gornjoj strani ako budem mogao da slikam isti takav kundak sutra kod majstora pa mozes da vidis dali ima razlike.da serazumemo ja nemam nista protiv decka ali se zaboravlja radnja koja je bila u mrcajevcima do pre neku godinu i koja je radila hromiranje bruniranje i popravke pozdrav[/xhide]

Nije mi bila namera nikoga da reklamiram niti nekoga drugog podcenjujem. Prenosim priču koju sam čuo u nedelju. Kundak sam video i pre, ali nisam znao ko ga je radio. Sada posle svih ovih dešavanja na temi kundak sam pitao za ime i prezime majstora i dobio odgovor Vlade. A da je u Mrčajevcima bila radnja ja pojma nemam. Pretpostavio sam da bi moglo biti svakakvih komentara, zato sam se u svom upisu odma i ogradio od bilo kakve namere.
Tri prsta 2Kolce

najic
 Jeli ljudi a koliki kreten treba biti pa da polomis kundak na bereti u 20cal koju si kupio sinu na poklon .
Jos ja budala vo konj ponesem prvi dan lova na fazana, kod nas je to bilo juce i polomim ej boli me glava ceo dan !!!!

Pitanje moglo bi da se zalepi malo je vrdnu vrat ali cime i koliko bi bilo sigurno >>??

Podunavac

canis aureus kaže:
Ukusi su ... Confused
Lično, tak'i kundak nikada ne bih poželeo na sačmarici ma ko ga radiJo a pogotovo od "dokazanog" majstor V...A
Za te novce viđao sam mnoogoo bolje kundake!!!Yes
Recimo, kod Bobana za tu sumu se dobije kundak po meri, dosta lepšeg "šarenila" i preciznije izrade i čekeringa pa biJo on i "riblja krljušt"Confused Eto može kolega Sniper da prikaže svoj kundak koji mu je Boban radiJo za skoro iste novce pa ko ne veruje neka uporediConfused a takođe i one rađene u KragujevcuYes (ili pronađite sami na temi u ranijim postovima ...)

Sačmarica bok ... oblik kundaka Hmmm... obrazina Hmmm ...Chut

Ni meni se lično ovaj kundak ne sviđa, ali zbog svih dešavanja na ovoj temi sam odlučio da ovo napišem i postavim slike. Lično mi se veoma svideo kundak na puški kolege Sniper Huntera i možda bi čak i ja sebi takav radio. Premda mislim da je bio skuplji od 70 evra. Evo i slika.
i55.tinypic.com/161hmip.jpg
i51.tinypic.com/7315zp.jpg
Tri prsta 2Kolce

nemeza

najic kaže:
Jeli ljudi a koliki kreten treba biti pa da polomis kundak na bereti u 20cal koju si kupio sinu na poklon .
Jos ja budala vo konj ponesem prvi dan lova na fazana, kod nas je to bilo juce i polomim ej boli me glava ceo dan !!!!

Pitanje moglo bi da se zalepi malo je vrdnu vrat ali cime i koliko bi bilo sigurno >>??

Kolega, od lepljenja nema ništa nego kupi sinu nov kundak. Pozdrav. Bye

stojkuki
 Lepak .... Nema sanse. Cak i da moze, to nije to

To se pise nov kundak, ... Jes steta ali ....

canis aureus

najic kaže:

pozzBye
gde si najicu, što te nema?!
Jesi li sredio kundak i kako?
Imaš PP pa ...
ne jedi se ;)
iveli 3
Dim

canis aureus
 nemezaBye
pošto ti stigoše puške iz KGa a da ne pitam tamo na temi jer me interesuje ...
Kako su zaštićeni kundaci? Politura? šelak, ulje ...
Dim

nemeza
 Oba kundaka su rađeni politurom. Bye

kelt
 imadoh jedan problem na karabinu napravljenom od m48 menjali mu kundak neki kulovi, pa mu stavili od mauzera 98 onaj sa duzim sandukom. ispred magacina dugo zjapila golema rupaFrown a kundak klimao jer prednji sraf uopste nije drzao. pozalih se prijatelju i on mi resi problem. naime danas posredstvom brze postePilot dobih iz KG kundak i to orahov, lovacki, za karabin kratkog sanduka. e majstore ivice jefticu sto mi barem ne dade da platim brzu postu nego si i to platio. gledali smo njegove radove ovde na ovom portalu i svi smo se uverili da je prava majstorcina, sada znamo i da je prava drugarcina. ivice Jefticu najlepsa ti dala,Ups ovaj mislim hvala. kad god dosao u BG imas krevet i tanjiriveliGladanRaanj kod prijatelja kelta.
p.s. a sto si bre placao siti ekspres
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

kelt
 mozda nije najlepsi, radjen po meri i sa serlah politurom iz nekih umetnickih radionica ali meni je super prava radna stvar. jos kad ga malo sredim i nauljim bice i lepsi. jos jednom hvala majstoru i kolegi sjefticu.
Kao klepka suplja,
i med slatki skuplja.
A. Santic

sheytan
 Bravo 2 Svaka chast za majstora - prijatelja!

A tebe, Kelt, u zdravlju da sloozi bar 50 godina! iveli 3
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Sniper Hunter
 To je drugarstvo i prijateljstvo!Bravo 2
Sredi ga kelt pa baci sliku kompleta
PS Nas majstor danas puca u KG na takmicenju

SUMO
 Uzdrzacu se komentara pojedinih radova.Opet za te pare....i nije tako lose.
pozzz i dobar pogled

I Jevtic
 opet ti sumo pokazujes tvoju leskovinu nije to za kundakeROFL
i moja leskovina je lepa
i51.tinypic.com/14trp1e.jpg
i55.tinypic.com/11k8e0y.jpg
najbolja je ona puska koja se non stop kvari

SUMO
 ma ta tvoja je rasla pored vode pa je tamo/tamnijaGrin

kelt
 sumo odmori nas malo ja nisam ni hteo da hvalim kundak koji sam dobio na poklon vec sam hteo da istaknem drugarski gest, a kundak je sasvim dobar za ono za sta meni treba. da sam hteo takvog kao tvoj ili jos boljeg otisao bih kod Bobana u Sevojno pa narucio. eto ti ga sad, sam si trazioCao poljubaci sigurno nebi dobio sa zizkom vec pravog kirgistancaSmean
Kao klepka suplja,
i med slatki skuplja.
A. Santic

nemeza
 Kolega Sumo, kundak je prelep molim te postavi i sliku druge strane, kao i sliku kundaka montiranog na karabin. Pozdrav. Bye

SUMO
 Kolega Kelt,
ja da odmorim a ti da nastavis da podj....?
pa lepoBravo 2

A Boban bi ti sigurno napravio takavGrin
O ukusima se ne raspravlja.Pocinjem da budem umoram od stvari koje vidjam po lovistima i na ramenima ljudi. Ako je to nekome dobro - od volje mu.
Dobar pogled

SUMO
 ps
meni nije bila namera da podj ovom slikom, vec da istaknem faze rada vrhunskog srpskog majstora. odabrana talpa, rad i zavrsen rad. Jeste li mozda kad videli ovakvu sliku a da nije iz stranog kataloga?!

Pa zar opet raspravke u prazno !
Zamolio bih vas da se vratite temi !
Srbijalov Admin Tim!

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Plastični kundak PUŠKARSKA RADIONICA 9 12.03.2011. 01:43
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 11
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,463
Najnoviji član: tijanalovkinja

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,580,540 posete www.srbijalov.com