Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Kolege lovci vaše zanimanje, čime se bavite(osim lova)?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Kolege lovci vaše zanimanje, čime se bavite(osim lova)?
Sniper Hunter
 Pozdrav za sve clanove i lovce sa ovog prelepog sajta!!!Vec danima (mesecima)mi se mota nesto po glavi....Posto smo svi mi i lovci i uvek smo za druzenje,lepu rec i jos lepsi lov... ne bi bilo lose uz sve to i da kazemo nasa zanimanja jer svako od nas ima neko zanimanje ili najbolje receno:"Svakog je Bog stvorio za nesto"!Ne znam da li je prava tema za to ali bilo bi lepo cuti i to cime se lovci bave u privatnom vremenu...Ne mislim na neko reklamiranje ali ako mozemo cesto podeliti toliko lepih trenutaka sto se tice lova i druzenja nadam se da se nekada nadje i to da kolega pomaze kolegi....Samo jedna ideja za novu temu...Nadam se da je ovo jedna ideja za novu temu....Lovci-Zanatlije-Pozdrav za Srbijalov........ZoranCool

Od kolege zoran-amsterdam

nemeza
 Generalni sekretar Sportskog saveza Opštine

bela
 pa jasm pitaj boga šta još sem lovstva????? u ranoj mladosti sam se bavio zidarstvom , pa sam radio kod drugih u baštovanstvu , pa u voćnjaku , posle vojske sam krenuo u ovoj sadašnjoj firmi r.g. ''ečka'' a zadn jih 10-15 god sam i mini poljoprivrednik tačnije stočar , e sad me u slobodno vreme zanima i stolarstvo čisto rekreacija ''radi popune slobodnog vremena''. to bi bilo to ako nisam promašio temu...Frown
vižlan i terier

slavaplana
 Prof.fizickom vaspitanja-dip.kineziterapeut i spasilac na bazenu u letnjem periodu!!Vlasnik sportskog kluba ABC Staro Selo.

Pored lova mora od necega i da se zivi!!!!!!

Boban
 Pa evo i ja da zazem,ja sam po zanimanju profesionalni bar tako kazu musterije Frizer.
Sisanje do glave je besplatno Grin Grin Grin Grin 

fotolovac
 Na žalost nisam spojio lov sa poslom, jedina mi je šansa da se uvalim u upravni odbor nekog javnog preduzeća koje se bavi šumama i lovstvom, a onda vas sve zovem u lov... B) dipl. ekonomista. ika

Podunavac
 Ja sam izgleda svaštar. Završio sam trgovačku školu, ali nikada nisam radio kao trgovac (osim 4 godine na praksi tokom školovanja u prodavnici opreme za lov, ribolov i sport). Tri godine sam bio profesionalni vojnik, a onda osam godina policajac. Nakon napuštanja službe sam radio u Danskoj 18 meseci u stolarskoj radioni, posle povratka iz inostranstva kao zaštitar (obezbeđenje lica i objekata sa vatrenim oružjem) i vozač kamiona. A sada sam završio i kurs za rukovaoca viljuškarom.
Tri prsta 2Kolce

bturjane
 pa da pocnemo zavrsio sam visu poslovnu u BGDu smer carina-spedicija radio pri carini neko vreme posle napustanja radio kao sef unutrasnje kontrolePravilo u specijalistickoj bolnici,nakon otkaza nastavio skolovanje itanjei diplomirao ekonomiju u NS i to bi bilo to trenutno nezaposlen al zato imam vremena za lov i ribolov do mile volje eto toliko pa malo li je DimsrbijalovROFL
ma nasrcu bre rodjo mora se branim,a ti zapadnjaci kvarni su ko muckovi al sam naso pravu pusku AA-12

duskodugousko
 Apsolvent pravnog fakulteta u Bgdu,a uz malo srece u septembru dipl. pravnik.;)

Pozdrav kolega!
Sremac75!*

Fiat iustitia pereat mundus(Neka bude pravda pa nek' i svet propadne)

nidzamotocross
 Gimnazijalac... Jaooo
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

mihailo
 Krajem 80tih sam završio brodarsku školu u Beogradu,nije mi se svidela plovidba Dunavom kao tranvaj kroz grad gore dole stalno isti put i ja se odlučih se za vojnu školu a šta drugo no mornarica,bih na MVA do pred kraj prve godine i napustih akademiju njihovom voljom.Odslužim JNA i upišem višu pomorsku školu u Kotoru nakon završetka zaposlim se na Jugooceaniju i na prvom brodu Kordun ostanem 12meseci i 4 dana završim kadeturu,položim ispit za oficira palube i nastavim na Jugooceaniji do njene propasti,nakon toga počnem na jednoj Grčkoj kompaniji nekoliko brodova pa Izraelska 2 broda ponovo se vratim kod Grka i pre dve godine odlučim da prekinem sa brodom i započnem privatni posao.Tu se zeznem jer nije to onako kako sam očekivao i sada ponovo gledam kako da se vratim na brod.Do prekida plovidbe školovao sam se i stekao zvanje kapetana duge plovidbe,u tom zvanju nisam plovio al imam nameru.Izgleda da sam sudbinski vezan za vodu.

hamerles
 Po zanimanju Automehanicar iz svog mukotrpnog visegodisnjeg rada stekoh svu privatnu radnju postadoh Preduzetnik vlasnik jednog auto-servisa - Predsednik jednog Mesnog odbora i clan jednog Opstinskog odbora... Od skole (masinsko-tehnicka) B)

BojanKG
 ja sam zavrsio_Operater masinske obrade-strugar,radio sam 2,5 god kao operater na CNC laseru,a sad radim na okruglom brusenju iveli a tek mi je 21 god Uvredjen
srbijalov markafazan

zoranp
 Ja sam po zanimanju Šumarski tehničar, zaposlen u drvnoj industriji,a inače u životu sam radio poslove od ciklonizacije insekata, pa do policije!!! Grin
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Sniper Hunter
 Zavrsio u tehnickoj zanimanje automehanicar ,i zatim alatnicar ,a time se nisam bavio odsluzio JNA pa pravac Svajcarska , 13godina rada u vinarskom podrumu i iveli 2 vinogradima a onda sam to zamenio volanom kamiona pre skoro 10 godina do dana danasnjeg iveli 3

zoran-amsterdam
 Zanimljivo...Ja sam zavrsio Gradjevinsku skolu u Bg i u onoj velikoj ekonomskoj krizi i inflaciji(91-94).1998 odlazim u Holandiju i tu sam i dan-danas,vlasnik sam firme za interijere od poda do plafona,uza specijalnost sve vrste podova ugradnja i prodaja,plocice,moleraj i sve uz to sto ide....Pored lova aktivno se bavim i ribolovom to je bar milina ovde pored ovoliko vode....Pozdrav

Browningbar
 Zavrsena Srednja Tehnicka PTT Skola u Beogradu, smer elektrotehnicar telekomunikacija!
Zavrsena Visoka Tehnicka Masinska Skola Strukovnih Studija u Trsteniku, smer informatika u inzinjerstvu!
Nemam ni dana radnog staza a radio bih bilo sta, pa cak i bockao papire na stap po autoputevima evropskih zemalja(Austrija, Svajcarska...)ROFLROFL
Pravo u centar!
srbijalov

Sniper Hunter

Browningbar kaže:
Zavrsena Srednja Tehnicka PTT Skola u Beogradu, smer elektrotehnicar telekomunikacija!
Zavrsena Visoka Tehnicka Masinska Skola Strukovnih Studija u Trsteniku, smer informatika u inzinjerstvu!
Nemam ni dana radnog staza a radio bih bilo sta, pa cak i bockao papire na stap po autoputevima evropskih zemalja(Austrija, Svajcarska...)ROFLROFL

Kolega nasi retko bockaju papire takvi laki poslovi su rezervisani za domaceGriniveli 3

Browningbar
 Ma kao sto rekoh, ja bih radio bilo sta, pa cak i te lake poslove!ROFLiveli 3
Pravo u centar!
srbijalov

hamerles

Sniper Hunter kaže:
Zavrsio u tehnickoj zanimanje automehanicar ,i zatim alatnicar ,a time se nisam bavio odsluzio JNA pa pravac Svajcarska , 13godina rada u vinarskom podrumu i iveli 2 vinogradima a onda sam to zamenio volanom kamiona pre skoro 10 godina do dana danasnjeg iveli 3
Sniper pa mi smo kolege po srednjoj skoliiveli 3

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Beogradski sajam lova, ribolova i nautike LOVAČKI SAJMOVI 89 17.05.2024. 14:07
Zabrana lova LOVAČKA UDRUŽENJA 880 11.10.2021. 10:25
Umetnost na temu lova, slike i ostalo. GALERIJA TROFEJA I UMETNIČKIH DELA 102 26.04.2019. 17:04
Sećanja na drage nam kolege. SVAŠTARA 5 05.01.2019. 16:02
Smešni video na temu lova SVAŠTARA 314 24.02.2018. 01:43
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 18
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,460
Najnoviji član: Baustelac

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

64,528,180 posete www.srbijalov.com