Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: LU "SREM" Šid

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Lovačke kamere GAMEKEEPER

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
LU "SREM" Šid
Sremac75
 Prošlo jeveć dosta vremena od kada je smenjen bivši Predsednik LU, Zaštićeni svedok, Prijatelj Bivšeg Predsednika LSV, odlikovani ubica Bora Bogunović, ali se malo zna šta se dešava u ovom LU!

Šta se desilo sa onim minusom?
Da li je stigla pozajmica od LSV?
Imali neko da zna???
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

punisher
 OVO JE ZVANIČNO...

http://www.lusrem...

Lovačko udruženje Sremsa sedištem u Šidu ima 19 lovačkih društava i oko 750 članova, i specifične uslove iz kojih se rađaju i jedinstveni problemi. Gazduje lovištima Bosut površine 41.768 hektara i Sava površine 5.851 ha. U oba lovišta zastupljena su jelenska i srneća divljač, divlja svinja, zec, fazan, divlja patka, poljska jarebica i prepelica.

U lovištu Bosut se nalazi 90 stabilnih čeka, 180 čeka na drveću,120 hranilišta za krupnu divljač, 700 hranilišta za sitnu divljač, 150 silišta, 80 pojilišta i 5 prihvatlišta za fazane površine 0,5 ha.

U Lovištu Sava nalazi se 20 stabilnih čeka, 38 čeka na drveću, 9 hranilišta za krupnu divljač, 10 hranilišta za sitnu divljač, 16 solišta i jedno prihvatilište za fazansku divljač.

Udruženje ima stručnu službu od jednog upravnika lovišta, 2 lovočuvara i administrativnog radnika.

Rat na prostorima bivše SFRJ u velikoj meri je uticao na smanjenje brojnosti svih vrsta krupne divljači, pre svega srneće. U poslednjih nekoliko godina, zahvaljujući planskom gazdovanju i odličnom radu stručne službe, stanje se menja na bolje. Brojnost jelenske i srneće divljači, a naročito divljih svinja je u stalnom porastu. Veliki i specifičan problem je i stalna migracija krupne divljači, pošto se lovište graniči sa Hrvatskom u dužini od 130 kilometara.

Predsednik udruženja je Dragan Gutić

Lovačko društvo je osnovna organizaciona jedinica lovaca Udruženja, formirana na teritorijalnom principu, preko koje udruženje provodi svoju delatnost na izvršenju zadataka, u kojoj lovci ispunjavaju svoje obaveze i putem koje ostvaruju prava i izvršavaju obaveze propisane Statutom i drugim aktima. Lovačko društvo se formira na području jedne ili više mesnih zajednica, vodeći računa o veličini dela lovišta koji pokriva, a čini je najmanje 30 punopravnih članova.

Odluku o broju i formiranju društava donosi Skupština Lovačkog udurženja u skladu sa Statutom i Pravilnikom o unutrašnjoj organizaciji Udruženja. Radi boljeg funkcionisanja na relaciji sekcije udruženje i obrnuto.

Evidencija svih lovačkih sekcija Lovačkog udurženja "Srem" Šid, izgleda ovako:

Red. br.
Naziv lovačke sekcije
Sedište
Predsednik

1.
Adaševci
Adaševci
Branislav Opojevlić

2.
Orao
Bačinci
Pera Subić

3.
Jelen
Batrovci
Kojo Bjelić

4.
Fazan
Berkasovo
Miloš Kojić

5.
Fazan
Bikić Do
Dalibor Miljković

6.
Bingula
Bingula
Peđa Vukolić

7.
Fazan
Sot
Željko Dovčak

8.
Fazan
Vašica
orđe Obradović

9.
Filip Višnjić
Višnjićevo
Aleksandar Žeravić

10.
Fazan
Gibarac
Momir Babac

11.
Erdevik
Erdevik
Pera Stanivuković

12.
Zec
Ilinci
Predrag urić

13.
Graničar
Jamena
Radivoj Večić

14.
Fazan
Kukujevci
Stojadin Subotić

15.
Ljuba
Ljuba
Vlada Majerski

16.
Fazan
Morović
Borislav Dreković

17.
Zec
Privina Glava
Milorad Babić

18.
Fazan
Molovin
Bogdan Mitrović

19.
Šid
Šid
Jovan Timarac

Stručna služba LU Srem angažovana je na izvršenju stručnih poslova gazdovanja lovištem Bosut Sava i , čuvanju lovišta, zaštiti divljači i administrativno-tehničkim poslovima.

Stručnu službu sačinjava :

- Upravnik lovišta,

- dva profesionalna Lovočuvara

Za kvalitetno izvršavanje radnih zadataka, Stručna služba Udruženja je opremljena: terenskim vozilima, opremom za snimanje i fotografisanje, mobilnim telefonima, službenim lovačkim naoružanjem, kompjuterskom opremom i drugim sredstvima.

Cilj rada Stručne službe je da se merama gazdovanja obezbedi broj i kvalitet gajenih vrsta divljači koji dozvoljavaju prirodni uslovi u lovištu i zaštita, lov i racionalno korišćenje drugih lovostajem zaštićenih vrsta divljači, koje stalno ili povremeno borave u lovištu.

U svom radu Stručna služba sarađuje sa Službom Lovačkog saveza Srbije, stručnim službama susednih lovačkih udruženja, policijom i inspektorskim organima.

I tako jedan lep, emotivan tekst o jednom od brojnih lovačkih udruženja kakvih je puna Srbija.

Ali šta se iza kulisa događačitajte u narednom feljtonu.

punisher
 MRKLA NOĆ...

Tako bi se mogao nazvati period vlasti starog predsednika Borislava Bogunovića, koga je naš drug i gospodin Sremac lepo okarakterisao.

Lovačko udruženje, ranije Opštinski lovački savez relativno je lepo poslovao, radio u godinama koje su prethodile dolasku druga Bogunovića. Bilo je tu i propusta, i svađa, ali i zaista lepih druženja koje su lovci imali sa čelnim ljudima saveza, a kasnije i udruženja. Bilo je i prozivki, ali i saradnje sa organizacijama i organima države.

Onda je rat omeo to sve, i na krilima rata došao je i Bora Bogunović u Šid. Borislav Bogunović je rodom iz Negoslavaca kod Vukovara, a sredinom devedesetih preselio se u Srbiju. Poslednjih 10 godina, mračnih 10 godina ovaj čovek je bio predsednik Lovačkog udruženja Srem ali i predsednik jedne od njegovih organizacionih jedinica Lovačkog društva Šid iz Šida. Njegova desna ruka u tom periodu bio je Milan Dimitrijević koji je obavljao funkciju sekretara i u udruženju i u društvu.

Ono po čemu će ovaj čovek i zlikovac biti upamćen je pre svega ubistvo nevenčane supruge i o tome ne želim da ovde pričam, niti da porodici tragično preminule nanosim bol.

Sledeća stvar po kojoj je bio čuven je da je kao nekadašnji ministar policije samoproglašene SAO Slavonija, Baranja i Zapadni Srem u više navrata je svedočio za ratne zločine u Hagu i Beogradu, između ostalog, i kao svedok u procesu protiv Jovice Stanišića. O njegovom svedočenju postoje zapisni na internetu na stranici

http://www.blic.r...dok-u-Hagu

A jedna od stvari po kojoj je čuven je i odlikovanje koje je od LSV odnosno od Beukovića dobio za naročite zasluge u lovu ili tako nešto. Dakle LSV, odnosno tadašnji predsednik LSV je za naročite zasluge u lovu odlikovao čoveka koji je lovačkom udruženju ostavio manjak od verovatno 1.3 miliona i više, koji je izvršio hladnokrvno ubistvo, koji se zarad pet minuta slave pojavio kao svedok u Hagu a za uzvrat dobio zaštitu moćnih ljudi da radi šta hoće i kako hoće, koji je bio zajedno sa svojim tadašnjim upravnikom lovišta koji je sada jedan od lovočuvara udruženja, Borislavom Kuljanskim, pravosnažno osuđen za krivično delo nezakonitog lova.

Jedan iz te bratije prepeličara bio je i tadašnji lovočuvar Pera kome je po zasluzi u krivičnom delu verovatno Bora Bogunović zaposlio sina pa je i on jedan od one dvojice vrhunskih stručnjaka lovočuvara koji se pominju na sajtu udruženja.

U sledećem feljtonu čitaćete o delima da ne kažem zločinačkog udruženja o čemu su ljudi iz Šida pričali javno i protiv koga se jedna mala grupa ljudi borila da bi broj nezadovoljnih bio sve veći. Čitaćete kako su Bogunoviću glas na skupštinama davali ljudi koje je dovodio mini busevima i ako nikada nisu ni bili članovi udruženja...

zoranp
 Jako lepo!!Frown
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Lala
 Kada izlazi sledeći nastavak? Uvod obećava veoma zanimljivo štivo...
A kako je uspeo dotični ex predsednik, sada zatvorenik, da se tako brzo instalira na čelo jednog prilično velikog LU? Ko ga tako express izglasao? Da nisu možda lovci u njemu, novopridošlom, odmah prepoznali nevidjen potencijal rukovodioca? Prosto neverovatno!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

punisher
 Biće Lalo nastavaka ne baš kao španska serija ali biće.
Velike zasluge za uvođenje Borislava Bogunovića u čaroban svet rukovođenja u lovu ima verovatno i naš dragi Gospodin Beuković koji ga je progurao u LSV kao zaslugu za glas koji je Bora dao Beukoviću kod borbe za stolicu predsednika sa prof. Vukomanom Šelmićem, bivšim predsednikom LSV, profesorom na poljop. fakultetu gde mu je asistent bio Gospodin Beuković.

Beuković je posredno po meni odgovoran za uništavanje društva i udruženja jer je pružio alibi Bogunoviću, koji je u liku i delu moćnog tadašnjeg Predsednika LSV imao ''oca'' zaštitnika, te je njegov zločesti "sin" uvek mogao da se pozove na poznanstvo i prijateljstvo sa velikim "ocem" iz LSV.
Umesto da se javno ogradio od takvog zlog "sina" Predesdnik LSV ga nije ni po "turu" istukao štapom.
Sramota.

punisher
 E sad bi bilo lepo da se stariji članovi ovoga foruma malo osvrnu na odlazak Vukomana Šelmića, ako se sećaju tih dana.

DakiNS
 Kada malo bolje razmislim , pa mi lovci smo baš ovce za šišanje. Tri četiri imena se pominju u LSS i LSV kao krivci za celokupnu situaciju u lovstvu, žare i pale tolike godine ,a mi im se samo nameštamo nebi li bezbolnije prošlo.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Sremac75

punisher kaže:
Biće Lalo nastavaka ne baš kao španska serija ali biće.
Velike zasluge za uvođenje Borislava Bogunovića u čaroban svet rukovođenja u lovu ima verovatno i naš dragi Gospodin Beuković koji ga je progurao u LSV kao zaslugu za glas koji je Bora dao Beukoviću kod borbe za stolicu predsednika sa prof. Vukomanom Šelmićem, bivšim predsednikom LSV, profesorom na poljop. fakultetu gde mu je asistent bio Gospodin Beuković.

Beuković je posredno po meni odgovoran za uništavanje društva i udruženja jer je pružio alibi Bogunoviću, koji je u liku i delu moćnog tadašnjeg Predsednika LSV imao ''oca'' zaštitnika, te je njegov zločesti "sin" uvek mogao da se pozove na poznanstvo i prijateljstvo sa velikim "ocem" iz LSV.
Umesto da se javno ogradio od takvog zlog "sina" Predesdnik LSV ga nije ni po "turu" istukao štapom.
Sramota.

E znao sam da je on kriv za sve, ali pojma nisam imao da je baš toliko kriv!!!

Kako je mogao svom profesoru i verovatno mentoru da tako utera, sram ga bilo, bezobraznik jedan!No no no

A što se tiče odnosa sa čuvenim Borom B. to je sigurno bilo "na obostrano zadovoljstvo"!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Sremac_Mika
 Lepo sto je otveorena tema i o mom udruzenju,ima li jos ko iz ovog lepog nam udruzenja ovde na portalu?

Podunavac

[b]punisher kaže:[/b
Sledeća stvar po kojoj je bio čuven je da je kao nekadašnji ministar policije samoproglašene SAO Slavonija, Baranja i Zapadni Srem u više navrata je svedočio za ratne zločine u Hagu i Beogradu, između ostalog, i kao svedok u procesu protiv Jovice Stanišića.

Ne želim da opravdavam Bogunovića, ni da nešta politiziram ovde, ali ipak mi ovaj deo "bode oči" i na mogu a da ga ne prokomentarišem.
Prvo, SAO Slavonija, Baranja i Zapadni Srem nije samoproglašena. Proglašena je voljom srpskog naroda na navedenim terenima, koji nisu hteli da ostanu pod neprijateljskom vlašću nakon neustavnog otcepljenja Hrvatske od SFRJ, nego su hteli da ostanu u državnoj zajednici sa svojom braćom i sunarodnicima. Po jednom idiotu koji je napravio niz zločina u Šidu ne može da se okarakteriše ceo srpski narod iz Krajine.
Drugo, premda ne volim izdajnike i Haške podrepaše, ni DB na čelu sa Stanišićem ne može da se pohvali velikim patriotizmom. Opšte poznata stvar je da su tokom rata srpskim neprijateljima i dušmanima prodavali sve i svašta. Od nafte, brašna i cigareta, pa do oružja i municije. Lično sam se uverio u ovo na terenu. A na kraju su zajedno sa Miloševićem prodali celu Krajinu i deo Republike Srpske.
Protiv kolege Punishera nemam ništa, i smatram da nije mislio ovo ovako kako je ispalo u njegovom upisu, a administratorima se izvinjavam zbog političke konotacije mog upisa.
Tri prsta 2Kolce

punisher
 Ma Podunavac, sve je OK. Ta rečenica preuzeta je iz novinskog teksta čiji sam link ostavio. Nebitna je tu Krajina, Stanišić i ostalo. Ovde govorimo o čoveku koji je pogazio sve moralne norme i skrupule koje niko normalan ne bi.
Rečenica više govori i treba da govori o njemu nego o narodu u Krajini. Taj isti čovek je učestvovao u švercu, pa je izgleda i sa jednim uglednim čovekom iz pokrajine učestvovao i u švercu slavonskog hrasta... itd. Dakle rečenica se odnosi na njega a ne na narod koji je i onako nahebo kada su ga takvi ostavili i okrenuli mu leđa. Zato tebra Podunavac sve je ok.

Podunavac

punisher kaže:
Ma Podunavac, sve je OK. Ta rečenica preuzeta je iz novinskog teksta čiji sam link ostavio. Nebitna je tu Krajina, Stanišić i ostalo. Ovde govorimo o čoveku koji je pogazio sve moralne norme i skrupule koje niko normalan ne bi.
Rečenica više govori i treba da govori o njemu nego o narodu u Krajini. Taj isti čovek je učestvovao u švercu, pa je izgleda i sa jednim uglednim čovekom iz pokrajine učestvovao i u švercu slavonskog hrasta... itd. Dakle rečenica se odnosi na njega a ne na narod koji je i onako nahebo kada su ga takvi ostavili i okrenuli mu leđa. Zato tebra Podunavac sve je ok.

Kolega nisas ni mislio da je to tvoj lični stav i mišljenje, ali ispalo je malo dvosmisleno. Bogunović jeste kriminalac koji je pljačku počeo još u Krajini a nastavio sa mutnim radnjama u Srbiji. I treba da odgovara za sve što je počinio, a prevršio je svaku meru sa ubistvom! I njegova visoka funkcija u lovstvu je dokaz javašluka i lošeg vođenja lovstva u Srbiji, a i pravosuđa.
Tri prsta 2Kolce

Lala
 Vratite se na feljton, živo me zanima da li Ljovisna našla svoju sreću!
Hoemo jo
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

kelt
 ma kakva Ljovisna ... Djekna je zakonFrown
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

punisher
 POČETAK MRKLE NOĆI...

Započeo je kako vidimo dolaskom Bogunovića i njegove desne ruke Milana Dimitrijevića, i postavljanjem za upravnika lovišta Borislava Kuljanskog. Kao crna trojka, ova trojica su se ostrvila na udruženje i veoma brzo pokazali svoje pravo lice.

Do ovih podataka koje sam izneo došao sam preko jednog moga dobrog prijatelja, dugogodišnjeg lovca, koji je član udruženja dugi niz godina i sa kojim se redovno čujem a i posećujemo se s vremena na vreme. Zainteresovao sam se za rad ovoga udruženja nakon njegovog stalnog kukanja o malverzacijama ove trojice drugara i svih problema koje su godinama prouzrokovali.

Ovo udruženje imalo je jako dobra podrušija za lov i dosta divljači do perioda dolaska Trojke, kada su oni prema samo njima znanim principima tržišne ekonomije ( lapo-lapo, ruka ruku mije, a lice obadvije...gde sam u svemu tome ja ) započeli dranje udruženja, kao što Musa dere jarca.

Postojalo su svedoci koji su viđali Ladu Nivu udruženja kako pegla divljač po ataru, odnosno kako naš vajni upravnik sa predsednikom samo izađe iz kola negde u ataru, nanišani preko haube i drmmmm. Srna, DS u gepek, pravac Šid na dranje i tranžiranje, pa telefon da se nazovu drugovi u Beogradu, Novom Sadu da se meso proda restoranima.

Taj možemo reći prvi period, počev od negde 2000. godine je početak kraja udruženja kakvog ga mnogi lovci pamte. Bogunović je bio jako lukav igrač. Pričao mi je drug da je u Skupštinu društva uveo igrače iz Beograda, Futoga, Novog Sada, Zemuna, Veternika... koji su mu uvek obezbeđivali neophodnu većinu glasova u Skupštini dovoljnu da u društvu radi šta hoće.

U Skupštini udruženja i organima udruženja ponašao se na drugačiji način, jer su tu delegati iz lovačkih društava i predsednici istih. Njima je obećavao crne odstrele kako bih ja to rekao ( odstrel koji nigde nije evidentiran, dakle krivolov ) ako ga podrže na UO ili Skupštini udruženja. I tako su oni kojima je zinulo dupe za par kila mesa, malo kobasice od divljači prodali dušu avolu. Društvo je počelo da propada, a za njim i udruženje. Lovove visoke divljači mogli su da rade samo odabrani, njegovi poslušnici i podrepaši, dupeuvlakači i podguzne muve iz Šida i šidske opštine, ali i gospoda sa strane.

Kako je čovek važio i za velikog ljubavnika, pretpostavka je da je dosta para udruženja otišlo i na tu stranu, potom na kupovinu kola Fiat Stilo abart od 2.4 litre koji je trošio kao da je ruski tenk. Gorivo se sipalo nemilice, vitlalo se tim automogilom po Srbiji, korišćen je kao služebni bez i jednog putnog naloga, Lada Niva je prelazila milione kilometara, popravljana je samo kod članova a zauzvrat se zna. Član je mogao da odstreli šta je hteo. Tako se plaćalo.

Na vreme se uhvatio korak sa biznismenima punim para i skupocenih pušaka, džipova, kerova, koji su dolazili kad god su hteli i plevili lovište, uvek pokriveni dozvolama koje je Milan Dimitrijević neumorno štancao na zahtev Bore.

Upravniku lovišta i lovočuvarima ćušnulo se po 50, 100 eura u džep i oni su bili zadovoljni, plaćanja obavljana na haubi, solarno, a divljači je bivalo sve manje i manje.

Omiljen način za obavljanje poslova u domu je bila kompenzacija koje je značila da Milan Dimitrijević i ostali obave po nalogu predsednika neki posao a on im po okonačnju istog da dozvolu i ovi odoše u lov.

Interesantan je upravnik lovišta Borislav Kuljanski. Mlad, nadobudan, mislio je da je popio svu pamet sveta, nikoga nije zarezivao, ponašao se bahato, ali je ipak bio pod uticajem svoga padroneoa Bogunovića.

Bora je vremenom razvio jedan plan koji je bio jako jednostavan. Dozvoliš ljudima da učine nešto protivzakonito, a onda ih jednostavno držiš u šaci i vežeš za sebe.

Tako je bilo i sa upravnikom a sada lovočuvarom Borislavom. U par lovova sa zaslužnim drugovima i novokomponovanim biznismenima dečko je dobio par stotina evra ekstra profita i morao je da bude dobar jer bi ga padrone veoma brzo proglasio nepoželjnim.

Nastaviće se...

punisher
 Posto vidim da je Sremac Mika clan u ovom udruzenju, voleo bih da i on prokomentarise da li mu je nesto od ovoga sto iznosim poznato ili ne, da li je cuo, video nesto slicno, da ne ispadne da ja samo nesto "serendam" ovde ,a da se u stvari radi o "finim ljudima", "dusama", da je to sve jedan veliki nesporazum.
Sigurno ima jos clanova koji bi mogli nesto da kazu na tu temu.

stane
 Kakav scenario, kao da prepisuju jedni od drugih. Mislim na te zasticene svedoke i njihove sluge. Pa ovo je skoro isto kao i u onom l.d. o kome se ovde na forumu najvise pisalo. Stvarno im niko nista ne moze ili nece. I ovaj sidski bi jos vladao da nije ubio iz ljubomore.

Sremac_Mika

punisher kaže:
Posto vidim da je Sremac Mika clan u ovom udruzenju, voleo bih da i on prokomentarise da li mu je nesto od ovoga sto iznosim poznato ili ne, da li je cuo, video nesto slicno, da ne ispadne da ja samo nesto "serendam" ovde ,a da se u stvari radi o "finim ljudima", "dusama", da je to sve jedan veliki nesporazum.
Sigurno ima jos clanova koji bi mogli nesto da kazu na tu temu.

Sve mi je to dobro poznato! Vrsni krivolovci,nema ih na svetu,nije dzabe jednom prilikom lovni inspektor rekao da su on i divljac mirni kad je niva u dvoristu lovackog doma... Mnogo ne pravde u udruzenju,jos uvek neki mogu da love ds sa PP i to na ocigled upravnice,a i mnogo bre "preskacu" svinje u tim lovovima na nivou udruzenja na ocigled nas svih. U mom lovistu su se najvise lovile ds,sad ih i nema ,al kad naidju odmah se organizuje neki lov da se to popune zamrzivaci i rastera i to malo svinja sto imamo pa da svi pudu mirni,a niko ne razmislja kako da se te svinje sacuvaju da ih imamo vise i da stalno ostanu na nasem terenu.
Ostalo si ti kolega rekao,sve je to tako kako si napisao,a mozda jos i malo gore.

punisher
 Što se tiče upravnice i sadašnjeg predsednika, nešto sam načuo, ali ne želim da ništa iznostim dok ne proverim. Moram da danas pozovem ovog mog drugara da mi i o tim "cvećkama" da materijala, a do tada čitajte o crnoj Trojki i njihovim čudesima. I o onima sa kojima su u Šidu "sarađivali" i sa kojima su "lovili" kad god su hteli, o prepelicama lovljenim u pograničnom pojasu, hvatanju bande na delu, krivičnim prijavama, manjku od oko 1.3 milona i šta ga je činilo. Ma ima materijala za jedno par feljtona., a možda i neki scenario da napiše neko pa da Kusta režira neki film za Oscara.
Ili da se materijala dostavi Brankici Stanković, u sklopu lova na grobare srBskog lovstva pa da je malo zainteresujemo sa ćerkama firmama, propasti saveza, seljenju doopeta u te ćerke firme, davanju odlikovanja ubicama i hoštaplerima zarad šake glasova, igranju malih Bogova...
Skrenuh sa teme.
Verujem da ima dakle materijala, a potrudiću se da nabavim još o sadašnjoj garnituri, jer kako sam rekao, čuo sam da ni oni nisu cvećke, pogotovo što su repovi Crne Trojke ostali u Udruženju.
Ovde mislim na Milana Dimitrijevića koji je Sekretar u udruženju LU Srem, Borislava Kuljanskog koji je sada "samo" lovočuvar i drugog lovočuvara koji je odmenuo oca Peru na tom "časnom" zanimanju.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Susreti i druženja "forumaša" SVAŠTARA 4989 02.10.2022. 23:48
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,448
Najnoviji član: zlatiborac3006

Poslednje vesti
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
55. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA
ПРОСЛАВЉЕНО 120 ГОДИНА ЛОВА У ГРУЖИ
ОДРЖАН ПАРАСТОС КРАЉУ МИЛАНУ
LU "Kraljevo" - Kraljevo

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 12.12.2023. 23:19

Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

· 30.01.2023. 12:36

Poslednji pozdrav Ivanu Matkovicu-Lali sa Srbijalova.

63,787,407 posete www.srbijalov.com