Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: LU "Beljanica" - Resavica

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Lovačke kamere GAMEKEEPER

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
LU "Beljanica" - Resavica
INTERMAKER
 Danas je zvanično pušten u rad sajt Lovačkog udruženja "Beljanica" iz Resavice na adresi www.beljanica.lu.rs

Na sajtu su postavljene osnovne informacije o Udruženju i isti će biti redovno ažuriran informacijama i aktuelnostima u ovom Lovačkom udruženju.

ultras035
 Cestitam, vrhunsko LU zasluzuje sajt kao sto je ovaj!
"Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!"
i50.tinypic.com/jf94dc.jpg

vuk 30-06
 Hvala druze na pohvalama a sve cestitke za INTERMAKERA sto je napravio ovakav sajt

Brka bez brkova
 Bravo za sajt,da je srece da svako drustvo ima svoj sajt

ROE
 Pozdravljam i ja moje velike prijatelje iz Resavice, narocito Loleta i Nesu. Definitivno imaju najlepse i najbolje loviste u Despotovackom kraju, i to najvise zahvaljujuci besprekornom radu uprave i strucne sluzbe.
Sta reci za udruzenje u cijem lovistu ima jelena, divokoza, pored mnogo d. svinja, srna, vukova...lovacki raj!
Za one koji nisu obavesteni, u lovistu LU Beljanica odstreljen je najjaci srndac u 2012/2013 godini na teritoriji LSCS, ocenjen sa 136 CIC poena, star oko 7 godina, a sudeci po ostalim odstreljenim primercima, imaju najjacu i najkvalitetniju populaciju srnece divljaci u ovom delu Srbije.
Nekoliko vukova, veliki broj divljih svinja, mogucnost da proizvedu sopstvene fazane u fazaneriji, korektni ljudi, kandidati sa najvise znanja na polaganju lovackog ispita...to je LU "Beljanica"...

lisac
 Jedan moj prijatelj je bio u Resavici u komercijalnom lovu na srndaca i nisu videli ni jednog.Dobra stvar je sto se sve cesce desava da lovocuvar navata nekog u krivolovu jer bez uvodjenja reda nema dobrog lovista.Samo treba jos zesce da se cuva loviste jer te divokoze i jeleni dosta stradaju u zimskom lovu ispred kerova.
Vladan

arli
 Lepo mestašce-Resavica. Bio sam nešto poslovno u tom kraju pa svratih u motel-hotel ula a nisam imao pojma da je toliko dobro-organizovano LU,mada je priroda fenomenalna...iveli.

vuk 30-06

lisac kaže:
Jedan moj prijatelj je bio u Resavici u komercijalnom lovu na srndaca i nisu videli ni jednog.Dobra stvar je sto se sve cesce desava da lovocuvar navata nekog u krivolovu jer bez uvodjenja reda nema dobrog lovista.Samo treba jos zesce da se cuva loviste jer te divokoze i jeleni dosta stradaju u zimskom lovu ispred kerova.

Mozda nam nisu na ruku toga dana isli vremenski uslovi ili jednostavno nesto drugo se nije poklopilo pa nista nije vidjeno od divljaci,obicno se takve stvari retko desavaju.Planiramo posebnu saradnju i organizaciju lovacuvarske sluzbe zajedno sa JP Srbijasume kako bi smo sacuvali divokozu i jelena,jelen se polako vraca u veci deo lovista naravno onaj brdski.Takodje imamo odlicnu saradnju sa policijom i nase zajednicke akcije u suzbijanju krivolova i lovokradje su dale i te kako dobre rezultate zadnjih godina.

vuk 30-06

ROE kaže:
Pozdravljam i ja moje velike prijatelje iz Resavice, narocito Loleta i Nesu. Definitivno imaju najlepse i najbolje loviste u Despotovackom kraju, i to najvise zahvaljujuci besprekornom radu uprave i strucne sluzbe.
Sta reci za udruzenje u cijem lovistu ima jelena, divokoza, pored mnogo d. svinja, srna, vukova...lovacki raj!
Za one koji nisu obavesteni, u lovistu LU Beljanica odstreljen je najjaci srndac u 2012/2013 godini na teritoriji LSCS, ocenjen sa 136 CIC poena, star oko 7 godina, a sudeci po ostalim odstreljenim primercima, imaju najjacu i najkvalitetniju populaciju srnece divljaci u ovom delu Srbije.
Nekoliko vukova, veliki broj divljih svinja, mogucnost da proizvedu sopstvene fazane u fazaneriji, korektni ljudi, kandidati sa najvise znanja na polaganju lovackog ispita...to je LU "Beljanica"...

Pozdrav za tebe i hvala moj veliki prijatelju...Ove godine ocekujemo jos bolje trofeje i potrudicemo se da opravdamo Vase poverenje.

ROE

vuk 30-06 kaže:

ROE kaže:

Pozdrav za tebe i hvala moj veliki prijatelju...Ove godine ocekujemo jos bolje trofeje i potrudicemo se da opravdamo Vase poverenje.

Ne pritiskam, ali mislim da treba konacno da uvedete u Godisnji plan i odstrel 1-2 prestarela jelena i isto toliko kosuta... Ako su trofeji vasih jelena kao sto je ono odbaceno rogovlje u prostorijama drustva, onda su to odstreli koji kostaju 10 i vise hiljada evra u lovnom turizmu... Eto ideje kako da pokrenemo fazaneriju ponovo...a mozda i divokozu da probamo da naselimo...
Sta mislis?

vuk 30-06
 Moze,nesto sam i ja razmisljo o tome,cucemo se kad plan odradim da ti mposaljem da pregledas.

ultras035
 Samo da se krivolov stopira, a cujem iz prica da po tim terenima ima dosta toga (kao i u ostalim)?! Zatvor
Neznam kakav je odnos sa ljudima iz Srbija sume u tom kraju, ali ja nemam poverenja u njihovu brigu o zivotinjama!
Cesto sam boravio u Resavici, Rudniku, Reci, ali jos kao srednjoskolac...nisam ni razmislao o lovu.Ima desetak godina kao nisam bio tamo, u medjuvremenu sam poceo da lovim. Prvi odlazak u Resavicu je bio za pamcenje jer mom bratu i meni ogroman srndac izleteo ispred auta...sve u svemu izuzetni tereni, za raznovrstan lov.
Trebao sam da gostujem u Jezeru na kraju sezone lova na d.svinje, ali...
"Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!"
i50.tinypic.com/jf94dc.jpg

lisac
 Cuo sam za primere gde je vasa lovocuvarska sluzba pohvatala krivolovce,svaka cast samo tako nastavite!A ako hocete da sacuvate jelena,divokozu,srnecu divljac i da imate koristi od komercijalnog lova morate jedan veci deo terena da odredite za lov bez gonica.Treba izgraditi ceke,solista,hranilista i non stop cuvati.Tamo treba loviti samo sa ceka ili pretrazivanjem bez grupnih lovova sa kerovima.Takodje bi bilo dobro da izgradite i par zatvorenih ceka sa mrcinistem za cekanje vuka.
Vladan

INTERMAKER
 Odstreljen divlji vepar oko 200 Kg

Čekajući na zatvorenoj čeki i hranilištu za divlje svinje na potezu Megin vrh na kome je stručna i lovočuvarska služba LU "Beljanica" - Resavica primetila tragove divljeg vepra, lovac Milenković Zvonko iz Panjevca je odstrelio divljeg vepra teškog oko 200 kg.

Vepar je na hranilište došao 16.07.2013.godine u 23:15, a odstreljen je karabinom Browning BAR u kalibru 30-06.

Trofej (kljove) ovog vepra je ocenjen sa 119,35 CIC poena.

www.beljanica.lu.rs/data/uploads/galerija/LS_Resavica/Milenkovic_Zvonko_sa_veprom_od_200_kg.jpg
izvor: www.beljanica.lu.rs

Lovac Stari
 Bravo Zvone majstore ika.
Dobar pogled.

INTERMAKER
 beljanica.lu.rs/data/uploads/Beljanicu-cuvaju-kamere.jpg

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Susreti i druženja "forumaša" SVAŠTARA 4989 02.10.2022. 23:48
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 20
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,448
Najnoviji član: zlatiborac3006

Poslednje vesti
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
55. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA
ПРОСЛАВЉЕНО 120 ГОДИНА ЛОВА У ГРУЖИ
ОДРЖАН ПАРАСТОС КРАЉУ МИЛАНУ
LU "Kraljevo" - Kraljevo

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 12.12.2023. 23:19

Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

· 30.01.2023. 12:36

Poslednji pozdrav Ivanu Matkovicu-Lali sa Srbijalova.

63,805,703 posete www.srbijalov.com