Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: NESTAJE LI LSS?


Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije


INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
NESTAJE LI LSS?
Sremac75
 SVI PRETHODNI UPISI SE NALAZE NA TEMI "NESTAJE LI LSS ? (Arhiva do 31.12.2013.)"
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
 
Lala
 Nešto se dešava ipak, a mislim da ćemo uskoro moći da procenimo u kom pravcu će ići LSS za mandata novog predsednika Šormaza.
Naime, neke informacije o dešavanjima se pojavljuju, iako je vreme praznika: u petak 27.12., pred Novu godinu, održan je kod Šormaza sastanak sa vojvodjanskim rukovodstvom (Pažin i Beuković). Sastanak je održan u 6 očiju, (jedno kratko vreme je bio zamenik predsednika LSS Kovačević), a Marko Tica koji je pokušao da se ubaci padobranskim načinom na sastanak je izgleda bio ljubazno zamoljen 'da odnese tetki lek', što uopšte ne čudi, s obzirom na poznate simpatije koje vojvodjani, a i šumadinci, gaje prema liku i delu M. Tice.
Tu nije kraj dešavanjima: odmah posle vikenda, u ponedeljak 30.12. je na istom mestu održan sastanak Šormaza sa rukovodstvom LSCS (predsednik Tomica, predsednik skupštine LSCS Uroš Djoković, sekretar Guberinić, dok je Rudinac zakasnio).
Epilog ove početne faze (odmeravanje snaga, iznošenje 'želja i pozdrava') jeste da je izgleda dogovoren zajednički sastanak rukovodstava sva 4 saveza u drugoj polovini januara!

Izgleda da je Šormaz uspeo posle dugo vremena barem da dovede rukovodstva regionalnih saveza na razgovor (ako se ja ne varam, ovo je prvi put posle više od godinu dana da su šumadinci i vojvodjani ušli u sedište LSS). I to je barem neki pomak iz pat pozicije u kojoj su se našli lovački savezi vezano za medjusobne odnose.
O samom sadržaju razgovora ima vrlo malo informacija; ono što je procurelo jeste da će se po svemu sudeći krenuti sa izradom novog statuta LSS, da bi taj posao mogao u narednim mesecima da bude uradjen, i da bi se onda održala vanredna skupština LSS, na kojoj bi se verovatno našli i vojvodjani i šumadinci, a došlo bi do izmena u organima LSS. Ponegde se pominje da bi prva žrtva koja bi bila prineta na oltar pomirenja saveza mogao (ili morao?) biti upravo legendarni Marko Tica (zbog svoje uloge u smederevačkom slučaju i zbog još nekih stvari) , ali ne samo on. Kao problem rada saveza se pojavljuje brojnost zaposlenih u stručnoj službi, pa i tu izgleda ima nekih ideja o preuzimanju zaposlenih u regionalne saveze.
Pisao sam na ovoj temi da je jedan od velikih problema u medjusobnim odnosima saveza upravo ogromna razlika u članarinama: od 300 dinara za LSCS, pa za LSS 600 (valjda?), do 1200 dinara za nezajažljivi vojvodjanski savez. Tu će izgleda morati da dodje do uskladjivanja, pa da svaki lovac u Srbiji plaća isti doprinos za ista prava i obaveze, a da savezi nadju svoj 'modus operandi' u okviru te jedinstvene članarine. Ako se želi jedinstvena lovačka organizacija, onda bi valjda i članarina trebala da bude jedinstvena? Kolika bi ona mogla da bude nije poznato, a ne verujem da je u ovoj fazi uopšte bilo govora o konkretnim ciframa.
Ono što mene zbunjuje jeste uporno insistiranje na distribuciji lovnih karata preko saveza - to nije moguće bez izmene zakona! Izgleda da Šormaz nije baš sasvim načisto oko ingerencija saveza, distirbuciju lovnih karata ne može da radi savez, ali može da rade privredna društva, pa i ćerke firme saveza (svaki savez ima svoju ćerku firmu: LSS ima firmu 'Jelen-LSS', LSV ima onu čuvenu firmu 'Vojvodjanski lovac' (čuvenu po prilivu lovačkih novaca), a svoju firmu ima i LSCS). Možda će distribucija ići preko te tri firme, što je zakonska mogućnost, ali ja nisam siguran da će to biti dobro za lovce. Znam da mnogi ne razumeju zašto, ja ne bih sada pisao o tome, jednostavno, distribucija isključivo preko ćerki firmi je samo prikrivena distribucija preko saveza, a zakonodavac je imao svoje razloge zašto je lobovao lovačke saveze oko distiribucije lovnih karata, i ja mislim da su razlozi vrlo opravdani. Ionako oko tih lovnih karata ima puno brljanja. Zašto lovne karte moraju da distribuiraju samo firme ćerke saveza, zašto ne bi npr. to radile i firme prodavci oružja i municije, u svojim prodavnicama? Šta bi falilo? Cilj je valjda pojednostaviti nabavku lovnih karata, a ne praviti monopol opet! Dosta je bilo kojekakvih veštački pravljenih pašaluka u lovstvu Srbije - kao odličan primer je upravo Vojvodina, gde praktično bez kontrole, neograničeno, a ponekad čak i pod sumnjivim zakonskim pokrićem vlada trijumvirat PSPŠV (odsek za lovstvo i inspekcije) - LSV - Vojvodjanski lovac, pa me zbog situacije u vojvodjanskom lovstvu neke kolege iz centralne Srbije non-stop zezaju da je u vojvodjanskom lovstvu napravljena 'država u državi', što na žalost može nekome i da liči na tačnu dijagnozu!
Ono što bi LSS po mom mišljenju pod hitno trebao da inicira jeste izmena nekih Pravilnika, pre svega Pravilnika o stručnoj službi i posebno Pravilnika o izvodjenju lova (da ne navodim sad pune nazive), u cilju poboljšanja i pojednostavljenja, a bogme i smanjenja troškova za LU korisnike lovišta.
Ono što je nepoznanica, jeste kakav će biti stav LSS u vezi učešća na konkursu za dodelu lovišta u centralnoj Srbiji? Naime, do sada je korisnik tih lovišta bio LSS (za neka od njih se Popović onomad odrekao prava korišćenja, sa onim čuvenim nesretnim 'vraćanjem' lovišta Ministarstvu). Da li će možda opet da se na konkursu za dodelu pojavi LSS ili neće? Da li LU članicama treba posrednik u dodeli lovišta? Ako se to pravo dopusti za LSS, zašto onda ne bi učestvovali i LSV, LSCS, LSKiM? Mislim da LSS nema šta da traži na konkursu, ali to je samo moj stav.
I ono što bi delimično izmenjeno rukovodstvo LSS moralo da ima na umu jeste upravo izbegavanje zamke da počnu da se bave samo lovnom politikom, nego da već jednom počnu zaista da se brigom o lovištima i divljači, i o problemima lovaca, a ne samo o problemima rukovodstva!
Mala simpatična epizoda, vezana za ex-presidente Popovića: kažu neki zli jezici da je razdužio službenu Škodu koja mu je bila na raspolaganju, i da je bilo potresno gledati rastanak višegodišnjeg nerazdvojnog tima 'Popović & Škoda'. Smile Sad će EX morati da pali svoj privatni auto, na pumpi će morati da iz svog džepa tankuje, a da ne govorim o odlasku kod majstora na održavanje?! Kako li će to podneti, taj šok, ja lepo brinem!? Kako ići na more, bez Škode? Mada, ako bude pravde, neće samo on biti jedini kojem će službena Škoda biti samo lepa prošlost, ne samo u BGD! A čujem da neki postavljaju pitanje i koliko je koštala poseta Južnoafrikanaca...

Do mene su došle glasine koje kažu da novi predsednik LSS Šormaz redovno prati pisanje na lovačkim portalima (posebno Srbijalov), ako je to tačno jako mi je drago! Nadam se da će biti pametniji od svog prethodnika i da će neke upotrebljive sugestije i primedbe i sa foruma, a i van foruma imati na umu u svom radu oko sredjivanja odnosa medju savezima, i ne samo povodom ovog problema.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile
 
ficha007
 Lalo, ako je tačno da Gospodin Šormaz prati pisanija na raznim lovačkim forumima, ne bi bilo loše da o poslovanju ne samo LSS kao krovnog saveza nego i o ostalim savezima upozna "odredjene državne organe" pa da se jednom za svagda krene u organizovanu čistku u lovstvu Srbije gde bi mnoge "umne i učene glave" mogle da završe u "tjorci".

Lepo bi bilo da ovih par ključnih tema ( LSS, LSV, LSCS... ) i par drugih ( Komora, Vojvođanski lovac... ) pročita od početka do kraja i vidi šta je sve pisano u nekom prethodnom vremenu na tim temama ovde, na šta je sve ukazivano pa, kako sam već rekao, upozna i zainteresuje na primer tužilaštvo i policiju jer sam mišljenja da bi bilo jako puno "zicera" u njihovom radu i jako lako bi nabili normu samo na ovim predmetima.
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )
 
slavaplana
 Popovicu ne tuguj za skodom.......vozices se ti u drugoj......ako kupis istu..............ROFL

a i bezin ces sam morati da sipas a to tebi tesko pada...............HaHaHa
 
Gedza66
 Ide Bozic.... idu dani sveti, da se bogat siromaha seti, do poseti zdrav bolesnoga, da veseo tesi zalosnoga, da se sretnik sa nesretnim druzi, obracenom da se ruka pruzi, ZAVADJENI svi da se pomire i da LJUBAV BOZJU lovstvom Srbije sire!!!

SRECAN BADNJI DAN I BOZIC SVIM CLANOVIMA SRBIJALOVA PRAVOSLAVNE VERE I SVIM BOGATIM, BOLESNIM, ZALOSNIM, NESRETNIM, OBRACENIM I ZAVADJENIM FUNKCIONERIMA VISIH NAM LOVNIH OSOCIJACIJA.KrstiKrstiKrstiTri prsta 2
ČUJTE LOVCI!!!ČUVAJTE SE SEBE
 
bogoljub
 Vaistinu
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.
 
slavaplana
 Cestitam LSS UKNJIZENJE ZGRADE u ul.Alekse Nenadovica na LSS koja vredi oko 180.000.000din!!!!!

Kako to da se pred samu Skupstinu LSS uknjizava zgrada???Sta su radili do tada???kako to da se advokatu koji je odradio citav predmet duguje tj.LSS mu nije isplatio troskove a trebalo je jer je covek odradio sve po odluci U.O.????Zar je moguce da LSS nema para da plati coveku????


Postavlja se pitanje jedino TUZBI KOJE JE NEKO IZ SNS-a STAVIO U MIROVANJE pred nadleznim sudovima u drugostepenom postupku???

Ko je to uradio i zasto?????


Sta se pokusava postici ovim potezom pojedinaca ili je na pomolu nova afera oko LSS?????

Bilo ih je mnogo pa jedna vise ili manje nije na odmet!!!!


Da li je sa Popovicem napravljen dil da ode iz LSS na kontu svega sto se desava sada????

KRIVICNE PRIJAVE PROTIV POPOVICA I TICE IDU UREDNO!!!

voleo bih da neko od Sumadinaca POVUCE TUZBU protiv LSS i pljune sam na sebe posle svega sto im se desilo!!!!!

Kod Sormaza su bili svi na razgovoru i samo oni znaju sta se tamo dogovaralo i ko je kakve interese zastupao!!!!!!!!!!!!
 
Evodija
 Čuo sam da je jedan poznati Kuvar .Specijalista za mućkalice izjavio sledeće: "Lako ću ja sa KONOBAROM izaći na kraj" Jaooo
Znam koj je Kuvar , ali neznam ko je KONOBAR.
Dali će Jeremija objaviti. Očekujem. HaHaHa
 
Sremac75
 Auuuu, pa kako tako za predsednika LSS......Pas
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
 
slavaplana
 Mene licno brine cinjenica da je MARKO TICA dobio 80 glasa?????

Ko su ti ljudi koji su mogli da glasaju za njega???
Da li je moguce da nemaju pojma sta je sve radio i ko je on????

On je na ime dnevnica i putnih troskova kako cujem kostao LSS preko 450.000din????

Prevarant i prodavac magle.................

Sormaz ako ga ne bude otkacio u startu i njega i Pantelica sam sebi je potpisao smrtnu presudu!!

Tu je Tatovic i ostali koji samo cekaju da vide kakvi ce se potezi vuci u LSS ali ako nedaj boze dodje do smanjenja plata tu pocinje ratno stanje.............

Sormaz ako sad u startu ne pokaze zube prze ce otici iz LSS nego sto je dosao............

Ja licno coveka ne poznajem i o njemu ne mogu da pricam jer nemam pojma kako i na koju stranu misli da vodi politiku LSS ali sa ovim starim kadrovima PROPAST mu je zagarantovana...........

Samo iskren pristup i pravi ljudi daju buducnost LSS i njegovom opstanku!!!!!!!!!!!!
 
Lala
 Meni se čini na osnovu nekih dešavanja i najava dešavanja, da će se već tokom zime, a najkasnije do početka nove lovne sezone, znati kuda plovi brod 'LSS'. Mnogo je interesa upetljano, mnogi poznati igrači, a naročito igrači iz senke, imaju svoje interese da u lovstvu Srbije naprave za sebe neku priču, da ne kažem bajku.
Takvi ljudi će, verujem, prvo probati po ustaljenom receptu da isture Šormaza da u svakoj čorbi bude mirodjija, i gde treba i gde ne treba, pa će ga posle sa merakom cepkati na sitno. Biće tako samo ako on to dozvoli, da ga prevedu preko vode žednog. Ili da mu prodaju rog za sveću - a to bi mnogi voleli, ne samo iz BGD, nego i iz drugih centara moći u lovstvu.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile
 
matrix23
 Mislim gospodo da se Popovic povukao iz igre da se ne zamera Sormazu tj.SNSu i da su njegovi igraci jedva cekali da podrze Sormaza upravo da bi stekli pozicije u najacoj politickoj stranci u Srbiji, sto drugim recima znaci da im krivicne prijave i dalje stoje po fiokama i da ih niko ne goni u narednih sto godina.Njima je Sormaz dobrodosao da se preko njega infiltriraju u SNS i sebe predstave kao vatrene simpatizere Da li ce im to uspeti videcemo.
O jednom konkretnom slucaju napisacu za koji dan kada se situacija iskristalise.
 
slavaplana
 .
 
slavaplana
 .
 
slavaplana
 malo se lagalo na Skupstini LSS oko finasija izgleda............bas me cudi????????????????????HaHaHa
 
Lala
 Čitam u reviji ZOV da je predsednik LSS Šormaz izjavio da onaj koji nije član LSS neće moći da gazduje lovištem?!?

Pa ovo je potpuno van zakonskih okvira! POTPUNO! Izjaviti tako nešto znači svesno ili nesvesno dovoditi u zabludu mnoge lovce koji to čitaju, a koji nisu u potpunosti upoznati sa zakonima.

Dakle, nigde, ni u jednom Zakonu (Zakon o divljači i lovstvu, Zakon o udruženjima gradjana...), ni u jednom Pravilniku ili nekom drugom podzakonskom aktu ne piše da neki kandidat za gazdovanje lovištem mora da bude član nekog saveza!

Ja ne znam da li je revija ZOV tačno prenela Šormazove reči, ali ako je tačno, onda je to jedan popriličan gaf novog predsednika LSS, i više možda odslikava nečije želje, nego što ima pokriće u propisima. Normalno je da je predsedniku LSS stalo da ima što brojnije članstvo, a time i veći uticaj u lovstvu, a ni finansijski efekat nije za podcenjivanje. Medjutim, reći u intervjuu nešto što jednostavno prema pozitivnim propisima nije tačno, znači da ili onaj ko daje takve izjave ne poznaje propise, ili da svesno ide možda na preventivno ubedjivanje (da ne kažem zastrašivenje) preostalog članstva LSS da im ne bi palo na pamet da odustaju od članstva. Kako god, vrlo loš potez novog predsednika. Bolje bi bilo kada bi beskompromisno ušao u reorganizaciju LSS i stvaranje servisa lovaca, i krovnog saveza na bilo koji način (da li kao savez saveza, ili savez LU, ili nešto treće). Ako uspe da postavi takav LSS, neće morati da brine za članstvo.
Kontraproduktivno je ponovo stvarati monopol nad lovištima i uslovljavati gazdovanje lovištem sa učlanjivanjem u LSS. Da li će onda i drugi savezi (LSV, LSCS) postupiti isto tako, prigrabiti ponovo monopol nad odredjivanjem ko će gazdovati lovištima? Odakle im uopšte pravo da tako razmišljaju, i da dbrovoljno članstvo u udruženjima gradjana uslovaljavanjem načine obavezom?
U intervjuu se g.Šormaz prilikom priče o gajenju i zaštiti divljači poziva na evropska pravila i iskustva. A da li u toj istoj Evropi, čijim standardima težimo, postoji obaveza učlanjivanja u lovačke saveze? Ja ne znam, a voleo bih da saznam taj podatak.

Ne dopada mi se uopšte ova Šormazova izjava. Ali, UOPŠTE!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile
 
DakiNS
 U ZOV-u piše da je izjavio da će zbog penzionisanja smanjiti broj zaposlenih a time i troškove plata ali ne pominje smanjenje plata. S obzirom na lažne podatke iznesene na skupštini o završnom računu malo mi je letargičan odgovor. Ni reči o eventalnim koracima koje će preduzeti povodom toga, nego samo konstatacija o razlici od 2 500 000 dinara. Kao da se radi o plevi a ne lovačkim novcima, i pljački istih. Taj isti frizirani izveštaj u čijoj je izradi učestvovala cela garnitura koja ostaje u LSS je sasvim dovoljan da se takva garnitura menja . Vreme će pokazati .
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
 
Sremac75
 

Lala kaže:
Čitam u reviji ZOV da je predsednik LSS Šormaz izjavio da onaj koji nije član LSS neće moći da gazduje lovištem?!?
xaxaxaxaxaxa.... dugo mu je trebalo....
A možda i za ovu izjavu ima Vučićevu podršku, pa se i ja odmah slažem sa njom????

Još samo da objedinimo ribočuvare i lovočuvare pa da nam procvetaju ruže....xaxaxaxaxa

Čovek je potpuno promašio temu....da ne kažem ZALUTAO...Cry

A da ne pričamo o zabrani lova u Nacionalnim parkovima jer je to isto kao loviti u ZOO vrtu....budalaština!
Zna li Predsednik LSS-a koja se divljač gaji u NP???
Zna li koje su površine Nacionalnih parkova???
Da li je ikada bio u nekom od njih, osim na ručku???
Šta bi se desilo ako DS ne bi bile lovljene nekoliko godina???
Ko bi se naplaćao šteta???

Iako nada umire poslednja...mislim da je na izdisaju!!!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
 
Jank
 Čitajući dnevnu štampu pre par dana došao sam do ovog zanimljivog priloga o dugovanjima naših poslanika i naravno našeg UVAŽENOG Predsednika LSS. Koliko su ovi navodni tačni neznam ali eto da pomognem mom drugu Slavi na rasvetljavanju stanja u LSS...
Možda je čoveku zafalilo para pa hajde u predsednike .....da lakše vrati dug....Siroma

i41.tinypic.com/2h2pd9y.jpg

POSLANICI aktuelnog i prethodnog saziva Narodnoj skupštini nisu vratili 1,2 miliona dinara od dnevnica koje su dobili za službena putovanja u inostranstvo, a koje nisu potrošili ili za njih nemaju "pokriće". Zbog ovog duga generalni sekretar im je već uputio opomene pred tužbu!


Zaključno sa prošlom godinom, prema podacima koji su dostavljeni "Novostima", na spisku dužnika su 44 parlamentarca, od kojih su 29 iz ovog saziva. Svi duguju 8.049 evra, 3.125 američkih dolara, 149 švajcarskih franaka i 28 britanskih funti.

Listu dužnika predvodi poslanik Dragan Šormaz (SNS) koji nije vratio 1.284 dolara i 465 evra, dok bi Konstantin Samofalov (DS) trebalo da vrati 1.031 dolar i 401 evro. Od bivših parlamentaraca najveći dužnici su Miloš Jevtić (DS) koji na blagajnu nije doneo 1.182 evra i Željko Ivanji (G 17) kome parlament još vodi dug od 1.036 evra i tri franka.

Na spisku poslanika koji, takođe, nisu izmirili obaveze prema parlamentu nalaze se i Meho Omerović (SDPS) koji nije vratio 523 evra i 69 dolara, Vesna Marijanović (DS) koja bi trebalo da vrati 426 evra, Đorđe Stojišić (LSV) duguje pet evra više, Aleksandra Đurović nije "opravdala" 337 evra i šest dolara, od Miloša Aligrudića (DSS) Skupština potražuje 316 evra, a od Srđana Šajina (SNS) 260.

Generalni sekretar Skupštine Srbije Jana Ljubičić kaže za "Novosti" da je ona krajem prošle godine svim poslanicima koji duguju uputila opomenu pred tužbu

evo i linka pa pogledajte sami


http://www.novost...ona-dinara

Šta se iza ovog izbora krije neznam, vreme će pokazati ali sudeći po ovome mislim da je "Pravi čovek na pravom mestu"
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif
 
Lala
 Sve lepše i lepše...

Inače, danas je konstituisan Nadzorni odbor LSS, i šta mislite ko je predsednik tog organa?

Ajd 'u dva'es marke' da ćete da lako da pogodite! Grin

Pa naravno da ste pogodili: novi/stari predsednik NO LSS je Pero Škobić!
ŽIVELI!

Inače, novi predsednik LSS je dobio novi lap top, a 'asnira uredno službenu Škodu, tako da se tradicija izgleda ne prekida. Na more nije išao kao ex presidente.

Kako se čuje da novi presidente ne uzima dnevnice - nedeljno samo jednu!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile
 
Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Ptičji svet koji nestaje DIVLJAČ 8 07.11.2014. 15:00
NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.) LOVAČKA UDRUŽENJA 5815 03.03.2014. 20:01
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0


Ukupno članova: 4,444
Najnoviji član: Hunternight1

Poslednje vesti
Naknada štete od divljači
Orlovo oko
Pirot
14. Међународни сајам лова, риболова и ловног т...
Bogata ponuda za ljubitelje lova i ribolova na Sajmu u hali „Čair“

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.


tomo vrbas
Offline
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

avatarPlaninko011
Offline
· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).


avatarslavaplana
Offline
· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.


avatarHunter_lovac
Offline
· 12.12.2023. 23:19

Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav


avatarStevo Kuzmanovic
Offline
· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?


avatarStevo Kuzmanovic
Offline
· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..


Anita Randjelovic
Offline
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?


avatarLovac Stari
Offline
· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.


avataralex
Offline
· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔


avatarslavaplana
Offline
· 30.01.2023. 12:36

Poslednji pozdrav Ivanu Matkovicu-Lali sa Srbijalova.

63,504,570 posete www.srbijalov.com