Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: NESTAJE LI LSS?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
NESTAJE LI LSS?
slavaplana
 E moj Braco okruzio si se ljudima od kojih ni jedan nije bio za tebe kad si dolazio na čelo LSS naprotiv.
Savetuju te i platkaju a da ti to nisi primetio.
Moj drugarski savet ti je da podneses ostavku sto pre.
Izadji iz ove price sto pre.
Sta ce tebi ovo.

Misa Perovic
 На страници Института за политичко умрежавање (https://ipu.rs/) објављена је „ПЕТИЦИЈА ЗА ОДЛУЧНУ ОДБРАНУ УГЛЕДА ИНСТИТУЦИЈЕ ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА ОД МЕДИЈСКОГ РАТА КОЈИ ПРОТИВ ЊЕГА ВОДЕ ПОЛИТИЧКЕ И ИНТЕРЕСНЕ ГРУПЕ У ЗЕМЉИ И ОКРУЖЕЊУ И МЕДИЈИ ПОД ЊИХОВОМ КОНТРОЛОМ“. Као 57-ми, петицију је потписао и Братислав Ћирковић, Председник Ловачког Савеза Србије.
На страници Ловачког Савеза Србије стоји: „Ловачки савез Србије је јединствено, нестраначко удружење ловаца Републике Србије и њихових организација. Основан је 13. октобра 1896. године и данас броји преко 80.000 ловаца за очување природе у Србији“.
Уколико је потпис злоупотребљен, председник мора то да каже јавно и без одлагања.
Ако је Ћирковићев потпис аутентичан, иза његовог имена је смело да стоји само (примера ради) „привредник из Ниша“ и онда је то сасвим у реду – то је његова приватна ствар. Овако, председник има само једну опцију – оставку.
Невероватно је с каквом лакоћом председник Савеза без овлашћења у име десетина хиљада чланова потписује један документ. Дакле, све се своди на то једно јединствено али суштинско – ко вас је овластио да потписујете у моје/наше име? Да ли смо толико апатични и слуђени па и ово може да „прође“?
Hисам бирач СНС-а, aли као некадашњи савезни посланик и председник Скупштине Града Београда, сигурно знам да ниједан председник Србије, па ни Александар Вучић, никад не би тражио политичку подршку ЛСС-а. Ал' ако Вучић сазна, мислим да ће се Ћирковићу десити супротно од онога што је очекивао кад је одлучио да потписом подржи петицију. Добиће понуду коју не може да одбије.

slavaplana
 Pravljenje pozicije u SNS-u preko LSS je cirkus.
Braco zaista sam od tebe ocekivao mnogo više.
Clanovi U.O.mirne duse treba da te smene.
Kad bi oni imali petlju.
Neka cute i dalje.
Potpisi sta hoces kao Bratislav Ćirković.
Ovo nije vidjeno u istoriji LSS.
Dok traje traje.
Sta te briga.
Mozda i prepoznaju tvoj trud.
Politika i Statut LSS ne idu ruku pod ruku.
Podnesi ostavku budi moralan bar za toliko.
Pogresio si mnogo druze.

Tomash
 Bruka.

kimi
 Ne bih da se petljam u politiku i da branim predsednika LSS ali sam mišljenja da je u interesu lovstva i lovaca da lovstvo na svim nivoima bude uz vlast, od sekcija na lokalu do LSS na najvišem nivou. Da se razumemo, koja god opcija da je na vlasti.
Svedoci smo da lovstvo dugi niz godina tone i taj trend bi mogao biti bolji ili gori upravo u zavisnosti od delovanja na lokalu do saradnje na visokom nivou.
Mi lovci nismo politička organizacija pa ne bi trebalo da budemo ni pozicija ni opozicija ali bi trebalo da ne idemo uz vetar već da gledamo lovački interes. Ako se nađe dobar balans i zauzme neutralan stav siguran sam da možemo samo da profitiramo.
U rukama Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita

Lala

kimi kaže:

Ne bih da se petljam u politiku i da branim predsednika LSS ali sam mišljenja da je u interesu lovstva i lovaca da lovstvo na svim nivoima bude uz vlast, od sekcija na lokalu do LSS na najvišem nivou. Da se razumemo, koja god opcija da je na vlasti.
Svedoci smo da lovstvo dugi niz godina tone i taj trend bi mogao biti bolji ili gori upravo u zavisnosti od delovanja na lokalu do saradnje na visokom nivou.
Mi lovci nismo politička organizacija pa ne bi trebalo da budemo ni pozicija ni opozicija ali bi trebalo da ne idemo uz vetar već da gledamo lovački interes. Ako se nađe dobar balans i zauzme neutralan stav siguran sam da možemo samo da profitiramo.

Druže, zamka sa politikom u lovstvu je svakom ko iole poznaje prilike odavno provaljena. Kakva bre saradnja sa političarima i vladajućim garniturama, aman bre? Pa zar ništa nisi naučio od vremena Šormaza na čelu LSS?
Da te podsetim samo: za vreme ljubavisanja sa političarima na vodećim funkcijama u lovstvu /Šormaz kao predsednik LSS i Milan Kovačević, takodje tada narodni poslanik vladajuće stranke, kao zamenik predsednika/ smo dobili onaj 'fantastičan' Zakon o oružju i municiji, seti se. Seti se takodje i preregistracije i gomila oduzetog oružja... Seti se lekarskog pregleda i sličnih stvari. Seti se one proslave 120 godina LSS debelo plaćene i pretplaćene - pa čoveče samo papirne kese za poklone su plaćane, ako se dobro sećam, više od 300 din./kom. Seti se Mace Diskrecije, recimo...
Kad je Šormaz otperjan konačno, došao je Braca Ćirković, koji se nije dotle petljao u politiku ali nije prošlo ni godina dana i već su skriveni apetiti proradili, a svetla velegrada zaslepila i ode sve u 3 lepe, počev od izmena Zakona o oružju pa do izmena Zakona o divljači i lovstvu. Ali je zato vrlo lepo i ugodno švrćkati se po zemlji Srbiji u novoj Škodi Superb o trošku lovaca, i muljati sa političarima i politikantima. Neću da pominjem privatizaciju lovišta i revira JP Srbijašume i Vojvodinašume, to je tek posebna priča.
Eto ti politike, Ne zaboravite, gospodo lovci: nijedan političar, bez izuzetka, nikad ništa neće uraditi ako u svemu nema svoj neki lični interes. Ako se interesi lovstva ne poklapaju sa interesom političara, tim gore po lovstvo - to je političarska/politikantska logika.
Drug Tito je odavno umro, a koliko ja mogu da vidim dolazi vreme kada umreće i dosadašnji koncept lovstva koji se negde još uvek optimistički naziva 'narodnim lovstvom'.
Ja ne mogu da verujem da još ima ljudi koji misle da će im neko drugi, recimo političari, rešiti probleme lovstva. Hoće malo morgen. Nema tog majčinog sina koji će pretakati med a da ne umaže prste.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

kimi
 Ok,dobro...ajde navedi mi jedan primer nekog LU da se pomerilo napred u infrastrukturi, lovnotehničkim objektima(volijera nije lov.teh objekat-gle čuda) ma bilo čemu od vremena Tita na ovamo a da se ne bavi lovnim turizmom?
Ima sigurno al će stati na prste jedne ruke. Kako se raspoređuju sredstva od članarine, za šta su dovoljna? Fazani,heana,plate zaposlenih, troškovi, neplanirani troškovi,štete ma nema kraja...i onda sredstva za lovno teh objekte pretočimo u markicu za prevoz ili servis za raspalu ladu nivu. Znači od članarina nema prosperiteta. Evo neka mi neko objasni kako da mi lovci budemo domaćini i da nam kuća bar malo više vredi ove nego prošle godine. Članarina kolika god da je prevelika je jer većina lovaca ne može da shvati da lov više nije jeftina zabava za široke mase i da se iz lovišta ne može izneti u mesu kolika je članarina.
Samo sposobni apliciraju pa uzmu neki dinar iz fonda za razvoj lovstva( treba uraditi neki projekat, jeli? tu velika većina odustaje) i to ako ostane od onih sto su mapirali tetreba(oni znaju!!).
U rukama Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita

Planinko011
 Iskreno ja svakako nisam taj koji bi potpisao ono sto nam je Cirko potpisao u ime nas i to mi smeta.
Opet uglavnom se slazem u 90% sa onim sto kolega kimi pise jer LSS mora da pregovara sa vlascu a ne sa opozicijom pogotovo kad nagadjamo da su jos gore raspolozeni prema oruzju, lovu i lovcima.

U vlasti su parice pa ako se smiluju nesto da dadnu super ako ne da vidimo dal neko nudi nesto vise na izborima.

Ruku na srce ja sam za to da pitamo Cirka zasto Superbo a ne Duster ili slican profil automobila jer ako obilazi lovista ne znam sta ce mu limuzina a i ona je tema interesantna kojiko je novca potrosio na renoviranje prostorija LSS koje su pod sporom.

Ali opet voleo bih da mi neko objasni pa kakve veze ima Cirko i LSS sa privatizacijom tj davanjem na privremeno gazdovanje lovista Srbijasuma i Vojvodinasuma?
Sta bi on trebalo to da kaze i uradi i ko bi trebalo da ga poslusa?

To je upravo direktna odluka politike i politicara i to vrha vlasti kao i sto je ZOM koji se kako je se pokazalo doneto delom i zbog tala oko izvoza vracenog oruzja u inostranstvo.
I sva nasa muka oko toga je napravljena negde u ministarstvu a nije Cirko to predlozio pa ako nece ni da uvaze primedbe da li mi treba da ocekujemo da Cirko uradi harakiri na Trgu Republike ili da pozove lovce na gradjansku neposlusnost pa da nam svima lepo uzmu i pracke ako ih imamo?

Da ponovim ono sto inace smatram i stalno pisem da smatram da oruzje mora biti u kasi ili zakljucanom ormanu sa sajlom dostupno samo vlasniku, da ga mogu koristiti samo psihicki i fizicki zdrave osobe.

E sad sto su iskoristili da nas odrape za parice za registraciju vec registrovanog oruzja drugi je padez.

AcaNik
 ЛСС

https://www.youtu...hAoVjd7_rU
Не знам да ли ће на Марсу бити нешто за лов када оду горе, али знам да ће се и ту ловити са Бретоном.

slavaplana
 Ко год дође у ЛСС окрене ћурак после пар месеци и имам утисак да је приватна фирма где се уредно исплаћују све надокнаде свима и сви ћуте.Живо блато прогута или гута сваког ко је ушао у ЛСС.
Мало је оних али их на срећу има који су успели да остану чиста образа.
Надлежности ЛСС су јако скромне.
Они би да окрећу милионе као некад.
То је сва суштина.

Evodija
 Ne može ova tema da se dirne, a da se ne oglasi dežurni poltron.
Čim Slava ili neko nešto napiše o Ćirku, on se odmah javlja i razvodnjava i skreće temu.Nisam ranije to primećivo toliko. Ali to je ZLO.
Šumadinci uskoro će Skupština. Red je da Vojvođani ne stoje ispred Skupšine, a posle "diste braćo".
Imali smo razne preCednike : ZDrpa , Živojinovića, ŠorGmaza,ćiRka. Od zla oca i gore matere.
Oni ranije su mnogo dali lovački para na NIR. forsiralli nauku za dobre honorare.
Ova dva zadnja bećara, samo na kupleraj i qrvanje. Od Diskrecije do monike iz Gradišta.
Nego ovako. Vreme je da za Predsednika LSS dođe DOMAĆIN iz Vojvodine, koji je se dokazao u lovstvu, lovnoj nauci i ličnom životu.
Ako se plašite Vojvođana, dobro, imate hrabrog,mladog , poštenog, školovanog u celoj Srbiji poznatog lovca. O njemu smočuli samo lepe stvari.
Tomice nemoj da sujeta prevlada, jel inače ode mast u propast.

Kolce

Evodija
 ĆIRKOOOOOOOOOOO, u svoje ime ČESTITAM, ti razbijanje LSS, pardon veličanstvenu pobedu za funkciju preCednika LSS. (73 glasa od 153 delegata.)
Vidi se da nisi došao sam, sa tobom je bila i "raja iz kraja". Rodna godina pa se nakotilo delegata (ko za AVNOJ.) Svi su se Qrvali, ali ti si najbudniji. I to priznajem. I čestitam.
mAksin ti je prvi čestitao. Ja sumnjam da je to njegov stav, on ima ljude u UO LSV, pa prenosi njihov stav. Oni su sretni, što si im dao da uđu na Skupštinu. Pa nisu morali da džedže napolju kao kod šorMaza. Smean
Mislili da će se i oni okešati za "neku funkciju".Ali desise tandarabroć. ROFL
Malo su ošamućeni. Za mesecipo dana je 100 godina samoće, pardon LSV-a. Pa ćeš biti pozvan (kao Veliki Brat). Dođi, i donesi lepu sliku (ulje na platnu) i da padne pomirenje. Nemoj biti lud, pa oni ti caluju dvaipo miliona godišnje. A i nisu oni baš za neke funkcije u LSS. Setio sam se- za sve okrivi Sanju, ko je šiša. A i maKsin će se radovati. HaHaHa
Znaš šta ćirko kad može Srbija bez Šumadije, ma moći će i bez Vojvodine. Nek samo plate članarinu i Chut
Pametno je reko preCednik LSV-a "KO IZDA - Cenzurisano ..IZDA
Ovo je moj skroman prilog za biografiju druga ćiRka. Da nebi neko pomislio da sam tužan. Ne. Ispratićemo mi njega. Respekt
Raanj iveli 3 Kolce Dragoljupe

Evodija
 ĆIRKOOOOOOOOOO Cao poljubac
Oduševio si me. Ne mogu da verujem. Pa ja sam kazao da dođeš na proslavu 100 godina LSV. A ti zapuco pa odmah sinoć pravac Šid. Nezvan. Pilot Kažu sa raskopčanim pantalonama, među članove UO LSV. Zanemeli su. Još nisu došli sebi.
Jesi video kako Sremci dočekuju. Domaćinski. Obećao sam ti. Gladan
(Sećam se jedne lovačke proslave u malom Sremskom selu Žarkovci, pozvani preSednik LSS Zoran Živojinović je kasnio. Predsednik LD je kazao nikog ne čekamo i proslava je počela. DŽaba se Živojinović izvinjavao što kasni niko ga nije gledao. E tako je bilo pre petnaest godina.)
Da se mi vratimo na tvoje ničim izazvano gostovanje sinoć u Šidu.
Ćirkooo pa to je CIRKUS COLORADOOOO. ROFL
Gutaš ih kao maKsinov ker prepelice, sa sve perjem. HaHaHa
ostavi malo perja da leti.
znaš da u stvari počinješ da mi se sviđaš. Respekt
Razmišljam (kao mlađi referent) da ubedim mog druga Lalu da ti da administratorske ključeve foruma. Srbijalov
Samo da obećaš da mene nećeš banovati. Stari Sve siuzjašio samo se još forum koprca. Rodeo
Jel ti je Precednik LSV-a Željko Sušec javio da on nemože doći pa da ga zameniš na promociji u Šidu.
Jesi video kako Sremci "pakuju" pun torbak kulena. Da poneseš u LSS I PODELIŠ SA SARADNICIMA. A ti njima onako (po 20 glasova na Skupštini.)
Jeli da ti nije Sima Mijok organizovao izbornu Skupštinu.
Poslanička grupa delegata LSV je Nestatutarno odabrana (po mišljenju NO LSV) ,i valda zato nisu ni prošli na Skupštini LSS-a.
Kad za ovo čuje Šumadija uprpiće se.
Ćirko, napravio si NJAKU i to DOBRU.
zato tvoj Evodija ti dodeljuje jedan Medalja

Evodija
 Euforija oduševljenja rezultatima izborne Skupštine LSSne jenjava.
Južna pruga slavi i kaže "Pravi čovek na pravom mestu".
Čestitkama se u ime vojvođanskih lovaca pridržio i doajen vojvođanskog lovstva Mića Bošković. Citiram - "LOVAČKOM GENERALU BRACI ĆIRKOVIĆU - ČESTITAM POBEDU" Aa, šta kažete. Ja se evo naježio. Ozbiljno. To je onaj lovni funkcioner koji je ceo vek maštao da LSV ne bude trula šajka već KRUZER srpskog lovstva.
Đeneral Ćirko je s "BELU LAĐĐU" potopio KRUZER.
I maksin je hteo da piše o "prvoj dami srpskog lovstva" Zbog mene je odustao. Poplašio se moje reakcije. Ja mu kažem, prva dama je žena precednika i NEMOŽE. On kaže precednik ima dve. Kako? Lako, ima radnu i "paradnu".
Radna je kući u Niš,a paradna se jaši za paradu. Ne može da se dira. Obezbedi joj ti, stan poso i platu, pa jaši. Tri prsta 2
Sad treba sumirati rezultate izborne skupštine. Di si bio NIGDE,šta si uradio NIŠTA. Nkome će se kola slomiti. Jaooo
Ili o svemu mudro ćutati. Videćemo. Stari

maksin
 Smeju se ljudi kad im ispričam da deliš ordene po internetu, a koji si dao pokojnom Šabanu Šauliću?

Evodija
 Kralju, pa ZLATO Medalja , ko i tebi. Jel vidiš kako si nezahvlan, prošlo 11 godina.
Ne pišem ja ovde, zbog ljudi kojima ćeš ti prenostiti, a oni se smejati.
Ja pišem zbog ljudi koji će sami ćitati i shvatiti, šta im radite i u kakvu ih bedu vodite. I tu se mi vraćamo.
Samo si to zapamtio iz moja dva prethodna upisa.

Evodija
 Klupko je počelo da se odmotava. U utorak je bio prvi Cenzurisanovajz u LSV. zamalo nisu pali i prvi šamari. Bilo je žestoko. Pale su i prve pretnje, nuđene ostavke. Nadam se makso da nisi bio prisutan (izvestićete tvoj drug). U ponedeljak ili utorak biće sednica UO LSV.
Da se sumiraju rezultati Skupštine LSS-.
Da se vidi dali je "veliki transport" bio na Skupštini ili u žiriju "ZVEZDA GRNDA". Jedva čekam utorak, da vidim ko će biti proglašen za žrtveno jagnje. Ko je kriv, za takav fijasko i sramotu.
Članovi "ekspedicije" NISU. To se zna,jel tako makso. Svaki član vojvođanske delegacije morao je da stavi svoju ličnu kartu, pored zaokruženog listića za preCednika, slika mobilnim i pošalje (WIBEROM) drugu E. u štab. Niko nije omanuo. Možemo vas sada iznajmiti za izbore Milu Đukanoviću.
Treba naći neku novu žrtvu. Ja slutim, ali strpiću se da ne kažu slušali smo Evodiju. Mene je sramota da im Ćirko toliko nije verovo. Da ih je toliko ponizio.
O ovome ćemo još pisati. Mislim da će se krivci tražiti van delegacije. HaHaHa
Ostalo je još malo do proslave 100 godina. I šta sad mi šutnuli Mađare, Srbija (Ćirko) šutnula nas. Pa smo kvit. iveli 3

Evodija
 Šta je to ? Već petnaest dana mrtva tišina "odzvanja" lovačkim Savezom Srbije.
Svi ćute i čekaju "nešto". Niko ništa ne javlja.
Mića Bošković peva Sušecu pesmu "Trula građa, potopi se lađa, i sa lađom....... ,a Ćirku "Onda tvojoj sreći dođe onaj što je bio treći,i ti ostaneš SAM" HaHaHa
I konačno tamo neki Lala progovorio na naslovnoj, i objsnio šta je PROSTA VEĆINA.
Sad je svima jasno u laži su kratke noge. Ćirko je izbore izlopinario. Palica
Ja se izvinjavam poštovaocima ličnosti i dela druga Ćirka (posebno u LSV),ali on mora da odgovara. Zatvor
Nemam nameru nikoga da krljam, a ko ima neka se krlja,vrat skrljo.
A ponadali ste se "Vuk pojeo magarca.." Par dana digla se prašina i"nikem -ništa".
Na naslovnoj je lepo objašnjena uloga nekih pojedinaca, a dalje videćemo.
Ova sramota se ne može lako zaboraviti. ROFL
Kolce

Evodija
 Izašlo je delo na videlo. Stari
Ona protuva zvanja "Čarakalo", kad se "naudara" dudare, dođe da čaraka po forumu.
Optužuje što "niko neće" da deli primerke "uglednog" lovaćkog časopisa na Skupštini
Niko neće ni za džabaka da ga čita. A kasnio je 15 dana sa štampanjem. Ciljano je da izađe pred skupštinu, ili nije bilo para za štampu. HaHaHa
Ceo broj posvećen je Ćirku. Mora da je puno koštalo,kad drugi kandidati nisu imali da plate. Sve članke je pisao urednik i redakcijski kolegijum časopisa.
Stanje u LSS je med i mleko, a ko tako ne misli neprijatelj je države.
Jedino mi nije jasan MARIJAN RISTIČEVIĆ, koji je platio oglas da se NEĆE kandidovati za Predsednika. Jel mu neko javio da ova Skupština nazvana srbijanske "Barice". Drug Elko (Preletačević) /stari forumaš/, koji je trenutno u izbeglištvu je Ćirkov i Urednikove članke u časopisu nazvao "MOOODA MARJANOVA".Ne znam zašto, ali nemaam ništa protiv. ROFL
Kuče moje posle tužbe LU Ub, postalo jasno da si ukakio i šefa i stanicu i celu (južnu)prugu. Jaooo
Vojvođani su zadovoljni Skupštinom, pa se sad samo bave proizvodnjom kulena. Da im se nađe. Gladan
Sledeći broj lovačkog časopisa, obećan je za mesecipo dana. Valda dok daju parastos pokojnoj skupštini (šest nedelja.)
U pravu si uredniče, izgleda da su "ćoravi hrtovi" opkolili "ćopavog" zeca.
Sad je jasno DŽABA STE KREČILI.
Zatvor Kolce Dragoljupe

Evodija
 Donatorska večera Gladan 17.novembra u Vršcu, za muzej LSV,izgleda protekla mirno. Nisu bili PREDATORI, Ni ovaj iz Vrbasa, ni "seksualni predator".
Dali ih niko nije zvao, ili nije bilo Qlena za poneti. Jaooo
Možda su čuli da mu ne treba "pakovati". Sam si se pakuje kad ga netje žene u Beograd. Mora da su drugovi iz LSV bili tužni, što im neme -Brace. Da održi govor.
Ne sekirajte se držaće vam ga ON. Ima vremena HaHaHa

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Ptičji svet koji nestaje DIVLJAČ 8 07.11.2014. 15:00
NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.) LOVAČKA UDRUŽENJA 5815 03.03.2014. 20:01
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,457
Najnoviji član: draganito

Poslednje vesti
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara
Lovna sezona u Srbiji
Vuci se baš odomaćili

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,252,047 posete www.srbijalov.com