Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: STEINER Optika

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
STEINER Optika
Sniper Hunter
 " Pozdrav,probao sam da nadjem temu o STEINER optikama,ali nema,pa ako moze da se otvori ta tema,bio bi zahvalan Smile ."

Od kolege Zlocko

Zlocko
 Hvala Sniper Odobreno
Ima neko ovu otpiku? Ne znam dal ima uvoznik kod nas,ni u kojim prodavnicama ih ima,ako ih ima...A gledajuci reklame,i malo po netu izgledaju dobrog kvaliteta Confused Sad,ako neko nesto zna vise bio bi zahvalan Smile
traktor

Zeljko92
 Citao sam u kalibru o ovim optikama, ali nisam imao iskustva sa njima. U kalibru je pisalo sve najbolje, sto verujem da i jeste sobzirom na cenu i nemacki kvalitet. Kod nas se prodaju u prodavnici Super Tane iz Novog Sada.

Zeljko92
 Evo i teksta iz casopisa Kalibar br. 201 http://www.kaliba...icleId=288

aca81
 Kolega nisam upoznat sa ovom optikom i cenom ali pise da je garancija 10 godina i to bi trebalo nesta da znaci Smile
DOBAR POGLED

MMilos
 Dvogledi su im odlicni.
Ostri kao brijac i propusnost svetla je takodje odlicna.
A da postoje opticki nisani, nisam ni znao do sada...

Zlocko
 http://www.steine...
Evo i njihove stranice,cene su im u dolarila
Sad,ne znam u kojoj su klasi,cene su im otrilike izmedju Leupoldovih i Zeiss otika...Pa sad,ako neko poseduje bilo bi lepo da nam prenese malo iskustva Smile
Konkretno mi je za oko zapao model GS3 2-10x42,cena mu je 919 dolara(656e),a sad kolko bi kod nas bila ne znam Confused
A i ovaj dvogled nebi odbio Predator 8x42 Grin
A da,vidim da proizvode i bateriske lampe,lasere i tako to
A negde sam i rpocito da sve proizvode prave rucno,nije seriska proizvodnja Confused
traktor

Cvele
 Zlocko, sve sto te interesuje mozes da pitas u prodavnici "Super Tane"-Novi Sad... ;)
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

sheytan
 Da pita trgovca koji prodaje??? Smeko
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Zlocko
 Sheytan hvala na ponudi,pitacu ja prvom prilikom kad do Ns-a odem Smile Ili na Loristu
traktor

Podunavac
 Steiner optike su sigurno visokog kvaliteta sobzirom da već dugo vremena proizvode optičke sprave, a poznati su širom sveta po veoma kvalitetnim dvogledima. Ali opet ako gledamo na cenu njihovih optika možda je za te pare bolje uzeti optiku neke druge poznate firme, koja ima dužu tradiciju proizvodnje optičkih nišana a ne samo dvogleda.
Tri prsta 2Kolce

MMilos
 I ja bih pre uzeo neku Meoptu ili polovno iz "great 4".
Garancija od 10 godina na optiku i ne uliva poverenje. Moj Nikon od 30K din ima garanciju 30 godina, a Steiner se bolje kotira a daje "samo" 10...

Što se tiče njihovih dvogleda, gledao sam kroz jedan i vrede pare...al opet ostaje dilema, da li uzeti nešto "renomiranije", pošto nisu jeftini Nervozan

Cvele

sheytan kaže:
Da pita trgovca koji prodaje??? Smeko

Zna se da je od prodavca tj trgovca slaba vajda, mislio sam da pita za cenu nekog modela Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

stojkuki
 Dobri su Steineri, sta vise odlicni su. NIje kao Victory seria Zeissa ... ali su zaista dobri i stvarno su verovatno ideala za nase uslove.

E sad ona konstatacija o ceni izmedju Leupolda i Zeissa, ... ne stoji, ... blize je zeissu nego leupoldu, sto ce reci skupo, ...

Cene u USD treba uzimati sa krajnjom rezervom jer se u Evropi to ne moze naci za te pare, ... nema sanse. cene su bar 30% vise u Evropi.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Adekvatna optika OPTIKE I MONTAŽE 422 18.05.2025. 01:39
Noćna optika OPTIKE I MONTAŽE 217 23.01.2022. 10:48
Kahles optika OPTIKE I MONTAŽE 69 25.08.2020. 23:34
optika OPTIKE I MONTAŽE 175 24.03.2019. 15:32
Vortex optika OPTIKE I MONTAŽE 38 18.01.2019. 09:04
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,684,896 posete www.srbijalov.com