Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Remington

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Remington
Ivca
 Da li neko ima iskustva sa
RemingtonPremier Copper Solid Sabot Slugs i
RemingtonPremier AccuTip Bonded Sabot Slug?

Igor
 ''LUDI AMERIKANAC'' tako su ga nazvali u jednom casopisi i pisu o njemu:
Tezina zrna je 28 grama, pocetna brzina 440 m/s (12/70) i 470 m/s (12/76).
Zrno sa supljim vrhom, preporucuje se samo za pucanje iz cokiranih pusaka. Daje izuzetnu penetraciju zrnu. vrlo je popularan u Americi, zbog lova na belorepe jelene, gde se puca na kracim distancama.

Dobar pogled

nikola-79
 POZDRAV ZA KOLEGU LOVCA PUCOSAM PRIJE NEKI DAN SA SLUG REMINKTON IZ IZ 27 1 C NA 75 METARA ALMI JE ODNELA SVE U DESNU STRANU OD CENTRA 40 CM SLAZE BRATE JEDNU DO DRUGE ALI SVE U DESNO NOVA PUSKA DOSO NA STRELJANU I PROBAM 10 KOMADA SVE U DESNO .PUCOSAM IZ DONJE CEVI COK O,5 A GORNJI JE O,1 F COK .STOSE TICE BRENERA RUSKE PUSKE ZA MENE NAJBOLJE NOSE BELOT BRENER .ETO IZ MOG ISKUSTVA ZA KOLEGE LOVCE .DOBAR POGLED

Lovac sa NLT-om
 img710.imageshack.us/img710/1685/remington.jpg

Kile_
 da li kod nas u Srbiji ima da se kupi karabinki metak proizvodjaca "Remington"
citao sam dosta o njihovoj municiji i cini mi se da je dobra.
Samo 300 i 4x4

Boban
 Pa verovatno da ima mozda samo u ovim malo jacim radnjama i bolje opremljenim.

Branko Su
 Kile što se tiče remingtona bio sam u puno prodavnica-nijedna ga nije imala u ponudi.I ja bih ga voleo nabaviti,ali trenutno ga ima sporadično po oglasima.

Kile_
 gledao sam i na njihovom originalnom sajtu,jako zanimljive tekstove imaju o municiji i klipove.
a sacmena municija im je jos bolja,imaju specijano za svaku pernatu divljac patrone.odusevila me municija za divlje curke Smile
u vs nema ,zvacu snajper u bg ako tamo nema nema nigde Grin
,zanimljivo da cak ni na sajmu u ns prosle godine nisam video.
Samo 300 i 4x4

Cvele
 kile, ima moj otac patrone Remington 8.5mm-PP Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

iz 18
 Gde mogu nabaviti municiju Remington i Federal unapred hvala Remington copper solid i Federal -i55.tinypic.com/2zy8jdz.jpgsrbijalov

Cvele
 Remington je vajda pocela da uvozi neka Beogradska firma.... do sada ga nije bilo, dok Federala ces mnogo tesko naci u Srbiji Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

nemeza
 Snajper Beograd je potpisao ugovor sa Remingtonom i uvezo dva modela puške, a municija je stigla do Nemačke brodom i sada im traže mnogo para za pratnju i prolaz kroz Nemačku tako da traže neku alternativu. Ovo sam saznao iz razgovora sa službom prodaje u Snajperu. Puške su već u prodaji a za municiju očekuju da će biti u prodaji do kraja prve polovine 2011.

zexxx
 remington kugle me zanimaju...pp sam pre nalazio ali sad nam nisu za upotrebu zbog zabrane ali sam pre zadovoljan njima vepar je odstreljen na 50m ali je ispaljeno tri metka.sad big voleo da nabavim rm kugle i da li neko ima iskustva sa njima
samo smireno.....Grin

zexxx
 i jos jedno pitanje da li negde mogu da se nadju takozvani francuzi,nekada su se nabavljali u inostranstvu?i mnogi ga hvale...poz
samo smireno.....Grin

nemeza
 zexxx, ako misliš na potkalibarnu municiju Sauvestre nigde u srbiji se nemože naći jer je niko ne uvozi. Cena jednog patrona je od 4-8 evra u kalibru 12/70 u inostranstvu.
Za sada je i uvoz Remington municije u Snajperu u stanju mirovanja.
Pozdrav.Bye

Podunavac
 Šteta je što Sauvestre Balle Fleche niko ne uvozi. Ova municija je dobila visoke ocene kod evropskih lovaca kao precizna i efikasna za lov DS. Za kalibar 12/70 cena joj je bila 21,60 evra za pakovanje od 6 komada, što je prilično skupo ako usporedimo sa kod nas naj popularnijom kuglom Rottweil Brenneke koja košta 11,20 evra za pakopvanje od 10 komada.
Tri prsta 2Kolce

zexxx
 da na sauvester sam i misleo ali mi je bilo na vrh jezika...neki lovci su ih imali iz inostranstv ali nilko nece danas da rizikuje a svi imaju reci hvale za metak...nije nista skupo sto je dobro,a jos gore imas sansu a sovim sto imamo na nase trziste ne uradimo nista....
samo smireno.....Grin

nenad_franc
 mene je ubedljivo najvise odusevilo kada sam procitao ,,ultimate home defense" ! i posle smo mi srbi divljaci,a oni prave municiju za kucnu odbranu Grin

mirko knezevic
 Ma ljudi ce da pocnu i dum dum municiju da prodaju za kucnu opotrebu....Grin Kakvi su to pacenici gospode boze...Grin
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

Podunavac
 Mirko takozvana dum-dum municija je dozvoljena za policijsku upotrebu i ličnu samoodbranu, a zabranjena samo za vojnu upotrebu. Problem je što ljudi za dum-dum municiju smatraju municiju sa rasprskavajućim zrnom, što je netačno. Dum-dum municija je svaka municija sa soft point ili holow point zrnima (ili ručno zasečena ili oturpijana). Dum-dum municija je dobila ime po mestu u Indiji gde su ga englezi prvi put koristili, a naš narod po fonetskom izgovoru smatra da je to rasprskavajuća municija koja se dva puta čuje (prilikom opaljenja i prilikom udara u prepreku).
Tri prsta 2Kolce

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Cal. .280 Remington MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 3 10.04.2017. 22:45
6mm Remington MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 9 30.03.2017. 19:03
remington i svarovski OPTIKE I MONTAŽE 6 14.07.2011. 14:23
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,619,523 posete www.srbijalov.com