Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Psi i mačke lutalice-šta i kako sa njima?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Lovačke kamere GAMEKEEPER

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Psi i mačke lutalice-šta i kako sa njima?
ssekir75
 грешком сам послао двапут исту поруку. молим админе да среде то.

иначе колегиница је добро прошла, само су је огребали зуби џукеле. малопре ми каже жена у продавници да су и њеног оца напали, срећом само са поцепаним ногавицама.
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

AcaNik
 http://www.kurir....ak-2110187

tomo vrbas
 Strasno mislim da bi taj ker i njegov gazda bili udavljeni sa moje strane i vezani za kuku od nive i tako provuceni kroz ceo grad da mi ker napadne dete!Mada tako nam i treba hocemo u EU,a nismo u stanju da ispratimo njihove zakone. Kod nas je azil pun grad takodje pun pasa lutalica. Na primer u Nemackoj pas kada se nadje u azilu rok udomljavanja je 15 dana!!!! i onda sledi eutanazija dok kod nas se psi cuvaju i po nekoliko godina i onda ih uskope i opet puste na ulicu.Jadno smo mi drzava i narod kada smo izgubili skroz ljudske vrednosti da niko ne pomogne u nevolji to je strasno nekada se gledalo cim je neka muka sto vise ljudi da dotrci da pomogne jer je to bila cast i moralna obaveza,a sada smo spali na najgore i najnize grane moralnih vrednosti j...ebala nas EU i zapad kojima tezimo!

Max011
 Како се прича нешто се ваља иза брега а тиче се луталица. Изгледа да је неком дозлогрдило те да ће се порадити на проблематици . Једна од карика у регулисању бројности луталица биће и ловци. *Ајд да видимо на шта ће изаћи то чудо!
Sad ću ja samo tetki lek da dam! Dikh tu kava ?!

ssekir75
 ајд и ја да прозборим коју... а шта су очекивали, да ће неко голорук да крене на бесно псето? и не дај боже да је дохватио метлу или тако нешто па да га дежурни душебрижници пријаве за малтретирање животиње, на*ебо би ко жути. а чим се буде решило да се ловци укључе у чишћење терена, ето мене у комисију да их све оценим осмицом!
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

DakiNS
 Ja ne bih tako visoku ocenu davao , šestica i puna kapa.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

ssekir75
 Ne-ne ти си баш дарежљив онда, дајеш гомилу шестица. ја сам штекер па им шаљем само једну осмицуNamigivanje

Tomash
 Cetvorka ili Dvojka da budete sigurni i humani...ako vec dajete prelaznu ocenu........., za mene je to duplo golo (00) i tacka na tu pricu.

ssekir75
 двојка, најслађа оцена лоших ученика Smeko ми штребери се ипак задржавамо на вишим оценама Namigivanje неки воле просек 5,6, неко 8, а неко богами и преко 9. 9,3 рецимо Namigivanje

DOK

ssekir75 kaže:

двојка, најслађа оцена лоших ученика Smeko ми штребери се ипак задржавамо на вишим оценама Namigivanje неки воле просек 5,6, неко 8, а неко богами и преко 9. 9,3 рецимо Namigivanje

Nije bitna ocjena u zemlji Srbiji a bogami i u mojo nego kako je neko unovči ....... ovo je bilo off.

Ja imam dvije dvojke sa tačkicom ispred (šta ću kad me hoće te dvojčice, imam i samo 22 godine škole) koja je protuzakonita ali mi ne izlazi iz terenca i pelcuje gdje god vidi "potrebu" a imam ja i puno većih cifara koje nemalo puta maknu onaj magični krstić kad vide da nije to ono što treba.
U nekoliko navrata sam viđao mačku kako nosi zečića a u mom lovištu zec se jedva oporavio i od tad je gore navedeni lijek a da ne pričam sad što se uselio i šakal, krivlov procvjetao .....

ssekir75
 [xhide]нешто контам, људи иду у криволов на месо. јебем ти земљу и закон у њој ако мораш да идеш у криволов на штеточинеGlavu o zid[/xhide]

tomo vrbas
 Da covek popizdi udjem da se tusiram kad u ulazu za tavan haos pocese da padaju police,flase i ko zna sta sve ne jer to mi dodje kao neka ostava ja onako u gacama mokar zgrabim cadjavusu i napolje kad ono staford i jos dve dzukele uletele za mackom sve mi razrusili i polomili majku li im je....be..m.Doslo mi da nazovem brata i da mu sve po spisku opletem posto je on slepac direktor jazipa,a njegovi sinteri nista nerade vec lade jaja po ceo dan i primaju platu za to.Moracu sutra ja po danu da preduzmem mere na svoj nacin jbg po ceo dan su mi klinci u dvoristu igraju se ,a ove dzukele slobodno setaju po ulici da strepim oce li nasrnuti mi na decu necu da razmisljam vec ce da budeFIK

Milan__
 Kad smo lovili pre par nedelja u blizini smetlista videli smo 7-8 lutalica sigurno,a ono sto me je zadivilo jeste koliku imaju volju i zelju da uhvate nesto,skoro da se ne umaraju nikako.

Milane lovci odstreljuju , ne ubijaju a naročito se trude da ne krše zakon !!!!!

Srbijalov Admin Tim

Bog prašta,ali 30-06 nikad! Srbija

lakistrike95
 [xhide]Ne bih se ja bas hvalio time Milane, posebno ne na forumu gde moze svako da procita. Nije bas za pohvalu. [/xhide]

Milan__
 Laki,nisam obracao paznju na to,hvala sto si me upozorio.
Pre neki dan u Sremskoj Mitrovici,copor pasa lutalica ide centrom grada i niko nista ne preduzima...Sad

Macvanski lovac
 Nisu samo gradovi staniste lutalica,u mom selu se prosle godine "pojavilo" desetak lutalica,verovatno su doneti iz nekog drugog mesta,manje-vise nisu nikom smetali,sve do jeseni,kada je u 5-6 domacinstava zadavljen dvocifren broj ovaca,ne znam tacan broj.Mesta gde se cuvaju ovce su uglavnom najslabije obezbedjena u odnosu na drugu stoku,slucajevi su prijavljeni veterinarima,u jednom vecem domacinstvu su bile umaticene ovce,covek je tuzio,mislim,komunalnu policiju i dobio odstetu oko hiljadu evra,sto je opet manje od vrednosti zadavljene stoke,u medjuvremenu su lutalice nestale iz sela....Kinezi polako osvajaju nasu privredu,mozda ce nam pomoci i u vezi ovog problema....
Rodjen da budem lovac

AcaNik
 Неће кинези да узму ни псе ни мачке одавде.
Не знам да ли ће на Марсу бити нешто за лов када оду горе, али знам да ће се и ту ловити са Бретоном.

golf071
 Evo i kod nas ulovištu se pojavili ponovo,ima ih dosta.Juce gledam jedno desetak komada.
Muvaju se i sta da im radiš.
Novine

Milan__
 Covek objasnio : https://www.youtu...xPuFDOWUYw Odobreno

tomo vrbas
 http://www.blic.r...ref=fbblic

Jeli moguce da i bljic pise o ovome uzasu?

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Kako spremiti LOVAČKI RECEPT 32 26.05.2022. 07:52
Krivolov - kako se boriti protiv? METODE LOVA 624 19.09.2021. 07:54
Kako je protekao današnji lov? LOV NA SITNU DIVLJAČ 2364 27.01.2020. 09:06
Kako se boriti protiv KRPELJA KINOLOGIJA 386 02.07.2019. 09:48
Kako sam postao lovac LOVCI POČETNICI 29 10.02.2014. 18:08
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,448
Najnoviji član: zlatiborac3006

Poslednje vesti
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
55. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA
ПРОСЛАВЉЕНО 120 ГОДИНА ЛОВА У ГРУЖИ
ОДРЖАН ПАРАСТОС КРАЉУ МИЛАНУ
LU "Kraljevo" - Kraljevo

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 12.12.2023. 23:19

Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

· 30.01.2023. 12:36

Poslednji pozdrav Ivanu Matkovicu-Lali sa Srbijalova.

63,787,240 posete www.srbijalov.com