Za mnoge lovce, pojam u kvalitetu, a naročito u dizajnu (italijani, otac ih njihov!).
Evo nekoliko sličica (sa nekim od tih pušaka sam i ja lovio... šta da kažem, milina!)
Pumparica Benelli NOVA Comfortech, cal 12
Jedan veoma lep poluautomat u cal. 12 : ovo je Benelli M1 Practical, sa dužim tubularnim (ima i sa tubularnim redovne dužine). Serija Practical ima fabrički uradjenu Pikatinijevu šinu i prednji i zadnji nišan.
Ja se oduševljavam sa R1 argo. To je za mene pravi poluautomat. Dizajn mu je fenomenalan a i argo sistem ublažava trzaj. Jedino neznam kakav je za održavanje, imao sam jednu italijansku pušku bokericu emilio rizzini i bogami posle svakog lova bilo je žešće glancanje.
brzi kaže:
Ja se oduševljavam sa R1 argo. To je za mene pravi poluautomat. Dizajn mu je fenomenalan a i argo sistem ublažava trzaj. Jedino neznam kakav je za održavanje, imao sam jednu italijansku pušku bokericu emilio rizzini i bogami posle svakog lova bilo je žešće glancanje.
beretta a400 xplor uniko ili benelli super vinci..glave su 89 mm,da li neko zna da da profesionalan odgovor,,koja i zasto je bolja,,xvala
imao sam prilike da vidim beneli valjda crio u klibru 20 na sajmu lova i ribolova u nisu u prodavnici kanona recite mi nesto vise o toj pusci
Kolega Lala,pozdrav vec sam postavio pitanje,a vidim ima dosta rasprave ovde o poluautomatima!!Posedujem malo stariji model franchi M500,imate li kakvog iskustva ili saznanja o ovom modelu!!??
Za ljubitelje Benellija. Pre koji dan smo testirali skoro sve Benelli poluautomate koji se kod nas mogu naći: Rafaelo Crio cal 12 , Legacy cal 28 i 20, Vinci Max-4 cal 12 i Passion cal 12.
Uživali smo u samom ambijentu, druženju i prelepim puškama.
mislenje za vicenco bernardelli model anniversary call.12
Obaveštavaju se svi članovi portala SRBIJALOV da je uvedeno obavezno predstavljanje u PROFILU.
Svi koji nemaju podatak imaće upozorenje.
Oni koji su već uradili predstavljanje u forum temi PREDSTAVITE SE mogu isti tekst da prekopiraju u PROFIL ili da ukucaju novi.
Podaci koji ne liče na predstavljanje biće brisani bez upozorenja, a članovi koji ne poštuju ovu obavezu biće banovani.
Kakva je situacija sa kupovinom polovnih Benelli poluautomata. Sada su se pojavile polovne u pristojnom stanju puske koje su uvezene iz Italije Cene su oko 550-750e, da li je to dobra kupovina, i na sta treba obratiti paznju.
Pozdrav kolege lovci, da li neko zna dobrog oružara Beograd ili okolina, treba mi zbog moje toz 34, ne radi mi levi indikator zapetosti udarnih igala,hvala, pozdrav?
INTERMAKER OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42
Podunavac
Podunavac Offline
· 17.11.2025. 20:08
Поздрав другари. Дуго ме није било.
krilas Offline
· 25.07.2025. 13:27
Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !
arnotije Offline
· 24.07.2025. 21:28
Бог да му душу прости, породици живот и здравље.
davorcalic Offline
· 24.07.2025. 19:00
Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...
alex Offline
· 24.07.2025. 18:30
Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞
AcaNik Offline
· 24.07.2025. 15:13
Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти
Lela Offline
· 17.05.2025. 12:37
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!