Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Kineska optika sa pijace

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Kineska optika sa pijace
dexy_cg88
 Zdravo,zanima me kakva je optika koja moze da se kupi od kineza?Da li moze ona da posluzi necemu.Drug bi da kupi jednu,ona je oko 50e sa nekim fiksnim drzacima koi idu uz nju.Ima i jeftiniih ali ova je kao "najkvalitetnija" kroz nju se lepo vidi,ne izgleda lose na oko,metalna je... e sada da li to vredi da se montira na karabin za prvu pomoc ili ne?ja sam tavu ali od 15 e montirao na vazdusnu pusku i ok je,ali ne znam da li bi ova bila ok za karabin iako izgleda na oko da je mnogo kvalitetnija. pozzz svima i unapred hvala

Lala
 Grin Super je, odlična, za jedan metak! A posle opet na upucavanje! Pod uslovom da se sistem sočiva ne raspadne odmah, pa da pogubiš delove Smile
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Cvele
 Od najjeftinijih optika, koja necemu moze da posluzi je Narcony-a, cena je oko 9.000din 1,5-6x42 valjda... bez nosaca, a nosace mozes naci za 3.000 i eto ti ;)
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

canis aureus
 dexy
za vazdušaru i eventualno malokalibarku može takav opt.nišan da posluži a za sve ostale kalibre lovačkih karabina je loš izbor! Pa i za najslabije karabinske kalibre!
...to bi bilo bačenih 50eurića

dexy_cg88
 haha sad sam ga zvao on ju je kupio...hahaha SmekoSmeko nje hteo da saceka kao mora da je dobra jer je skuplja od ovih ostalih "isto sa pijaca" i kao on sutra ide da je upuca,kao kaze da je extra Yes ali znaci ceka ga razocarenje ClAQue jbga sad umeso da je dao 9000 za optiku i 3000 za nosace sad mora da da i to a i jos 5o evrica Yes jbga sad sta je tu je,hteo je da prodje jeftinije a procice skuolje,za mene je uvek bilo ko ne plati na drini platice na cupriji Confused hvala svima

vuk71
 dobra da se deca igraju rata na drvenim puskama... nema ljutnje licna procena...

DakiNS
 Uvek se govorilo Koliko para toliko i muzike, a englez kaže -Nisam toliko bogat da kupujem jeftine stvari, pa sad sami zaključite
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Dare_Makedonija
 Ne vidim razlog zasto stavljati optik na vazdusne puske. Na malokalibarku ok ali zasto na vazdusnu? SSa vazdusnu pusku se puca do max 30 metara a smatram da za tu daljinu nije potrebna nikakva optika. Kakv bi bio strelac taj koji koristi optiku na te daljine? Ipak sam jas veci ljubitelj mehanickog nisana. A i kad se vezba sa vazdusnu smatram da je maheanicki nisan najbolja opcija. I ja sam hteo da stavim optiku na vazdusru ali sam odustao. Jedan ocev prijatelj me nagovorio da je ne montiram bas zbog daljini pucanja. A radilo se isto o jedna Norkonia. Za mene je ta optika dzabe bacene pare

ohotnik
 Imaju kinezi vise vrsta vrhunskih optika koje su proizasle iz vojne produkcije I proizvode ih fabrike koje proizvode vojne i pod svojim imenom a ne tudjim Gledao sam ih na sajmu u inostranstvu A cene su kao i zapadne manje za 10%

vuk71
 kupio drugar na pijaci optiku na kutiji sve pise na ruskom, u kutiji uputstvo na kineskom, na optici made in germani. zvao me da upucam al nisam imao zivaca da idem, 4 metka iz 8x57 i gotova karijera... ode koncanica a i zvecka u njoj ako da ima neki mis ...il nesta drugo zivo..

vuk71
 nesmem ga imenovati kupi drugar i dvogled... fik pre nego je usao u loviste, puce tocak za stelovanje dioptrije, a i u noj ima neka ziva zivotinja...jbg sad zavuci ruku u dzep pa kupi nesto normalno...

moravac
 uvek sam bio zagovarac kvalitetne optike, jeste malo skuplja ali kupimo je jednom i mirni smo duze vreme, a izmzdju ostalog otklanjamo sumnje kod promasaja (verovatno mi se rastelovala ova jeftina optika) kod bolje moze da bude samo nasa greska.
Nije časno sve što je dozvoljeno.Stari

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Adekvatna optika OPTIKE I MONTAŽE 422 18.05.2025. 01:39
Noćna optika OPTIKE I MONTAŽE 217 23.01.2022. 10:48
Kahles optika OPTIKE I MONTAŽE 69 25.08.2020. 23:34
optika OPTIKE I MONTAŽE 175 24.03.2019. 15:32
Vortex optika OPTIKE I MONTAŽE 38 18.01.2019. 09:04
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,684,882 posete www.srbijalov.com