Oooo pa to 'licencirani' Grba M. opet plasira svoje mudrosti!!!
Baš me zanima, kako to da 'licencirani' ne pominje svoju Lovačku komoru, u kojoj je član, kada je stručno osposobljavanje u pitanju!?
Otkud to LSV drži obuku za grupovodju? Po kojim ovlašćenjima, po kom programu, ko su predavači? Da li se polaže neki test? Jel se dobija neki 'ausvajs' o obučenosti za grupovodju, ko ga izdaje, i na osnovu čega?
Mnogo pitanja! A jel se prolazi i obuka za neovlaščeno špijuniranje, praćenje i dojavljivanje?
Ako ništa drugo, saznali smo da je ta obuka bila i u Krčedinu!
MOLIM ZA MILOST !!!
LALO čitao si dopis "ELEKTROVOJVODINE", pa ja sam već teško optužen da : "Javno vređa ovlašćeno službeno lice - lovočuvara, te na taj način nanosi štetu Udruženju" u potpisu "Šeik" od Krčedina.
Na sednici UO LU Krčedin, (24.01.2013) pročitani su neki odštampani upisi na forumu SRBIJALOV i doneta jednoglasno (malo morgen) odluka da se pokrene disciplinski postupak.
Pa ja ga baš branim, više neznam kako.
Kad bi mi pomogao da položi za onog njegovog "licenciranog popa", pa bi mogao da sveti vodicu, po selu.
To bi mu bila 12-a licenca.
Što je to mudra glava, na UO LU samo on priča, a zamenik preCednika, samo klima glavom.
Kad je roditeljski u Sr. Mitrovici, jel zna neko???
Osilio se, pa se malo pogubi, kad vidi "malog" mILOŠA u LSV.
zoranp kaže:
...Ministarstvo je ....donelo neki akt ili neznam već šta da se obuče pojedinci koje predlože LU-a za podizanje dozvola i tako postanu ti tkz. nosioci dozvola. .............
Zoki gde se moze procitati o tom aktu?
Lala je citirao ZODL i sa pravom konstatovao ili upitao da li LSV ili njegovo cedo imaju zakonskih ovlascenja za tako nesto a pogotovu za izdavanje uverenja o osposobljenosti.
Mozda bi i brat Sremac mogao nesto o tome?
Ne znam ja nista o tome, osim da sam se ja osposobio za strucnog pratioca, ili za grupovodju, ili sta god!!!
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
Lala kaže:
Oooo pa to 'licencirani' Grba M. opet plasira svoje mudrosti!!!
Baš me zanima, kako to da 'licencirani' ne pominje svoju Lovačku komoru, u kojoj je član, kada je stručno osposobljavanje u pitanju!?
Otkud to LSV drži obuku za grupovodju? Po kojim ovlašćenjima, po kom programu, ko su predavači? Da li se polaže neki test? Jel se dobija neki 'ausvajs' o obučenosti za grupovodju, ko ga izdaje, i na osnovu čega?
Mnogo pitanja! A jel se prolazi i obuka za neovlaščeno špijuniranje, praćenje i dojavljivanje?
Ako ništa drugo, saznali smo da je ta obuka bila i u Krčedinu!
El ih malo ..beš? a
Ako ,Ako , i treba dosta su oni nas ,na svakog dođe red ....
Evo malo da čitate šta moj 'licencirani' obožavalac (koga nisam upoznao, koji me uhodi i prati u stopu i objavljuje moje lične podatke na internetu, za čega može da se odgovara krivično), Milan Grba, napisao pre nekoliko godina, o lovačkim savezima, koje sada zdušno propagira i kad treba i kad ne treba. Evo upisa dotičnog gospodina sa http://forum.krstarica.com/showthread...daca/page2
(upis prenet u integralnom obliku, svoje lične podatke je on objavio, a ima i slika dotičnog na avataru):
14.04.2008. 19:45
**case-problem**Mišo
Početnik
--------------------------------------------------------------------------------
Učlanjen:07.12.2004.
Pa počinje sezona lova na srndaća. Drago mi je vidjeti da ima dosta lovaca koji se interesuju za stanje u lovstvu. Samo ako se ukazuje i razmatra neki problem on će početi i da se rješava. Najgore je ako se problem zataškava i prećutno odobrava. Ja sam već mnogo puta ukazivao na dosta loše stanje u lovstvu. država Srbija je pokazala potpunu nebrigu za oblast lovstva, zadnji oblici socijalističkog samoupravljanja su zadržani u oblasti lovstva, LSS i LSV nikada za zadnjih 15 godina nisu organizovali nijedan seminar ili bilo kakav sastanak sa stručnim službama Lovačkih udruženja koji su temelj lovstva....O ovim i još mnogo drugih problemima sam pisao i Vladi R.Srbije i resornom ministarstvu...no to njih uopšte ne zanima.Međutim sve dođe na svoje pa će i to. Do tada potrebno je da svi lovci dobro probude svoju savjest i po tome postupaju. Najveći problem kod pada brojnosti srneće divljači je veliki krivolov koji je u nekim slučajevima organizovan.
Dobro proučite kako je zakon regulisao lov srndaća...način lova...vrstu oružja i municije...lovite prema izdatoj dozvoli...i dobar pogled !
Milan Grba
26360 Plandište,Karađorđeva 11
Šta da kažem? Principi su čudo, naročito kada se menjaju kao donji veš!
A baš je lepo sebe 'krstio': na engleskom, reč 'Case' znači 'Slučaj' - **case-problem** Mišo... Problematični slučaj!
E Lalo, Lalo, ala si nam ovim upisom osvežio dan, nemaš pojma.
Pa ne mogu da verujem.
Pa zato on jednom do dva puta tjedno ide u LSV i VL DOO, da im drži pridike i stručna predavanja, (koja ovi prenose na teren) bez dnevnice. Kaže ni kafom ga ne ponude. Sram ih bilo.
Al on je ipak dika,svoga preCednika.
Jel tako Mišo moj.
[movie=youtube]6IpkMFScKT0[/movie]
14.04.2008. 19:45
**case-problem**Mišo
Početnik
--------------------------------------------------------------------------------
Učlanjen:07.12.2004.
Pa počinje sezona lova na srndaća. Drago mi je vidjeti da ima dosta lovaca koji se interesuju za stanje u lovstvu. Samo ako se ukazuje i razmatra neki problem on će početi i da se rješava. Najgore je ako se problem zataškava i prećutno odobrava.
Ja sam već mnogo puta ukazivao na dosta loše stanje u lovstvu. država Srbija je pokazala potpunu nebrigu za oblast lovstva, zadnji oblici socijalističkog samoupravljanja su zadržani u oblasti lovstva, LSS i LSV nikada za zadnjih 15 godina nisu organizovali nijedan seminar ili bilo kakav sastanak sa stručnim službama Lovačkih udruženja koji su temelj lovstva....O ovim i još mnogo drugih problemima sam pisao i Vladi R.Srbije i resornom ministarstvu...no to njih uopšte ne zanima.Međutim sve dođe na svoje pa će i to. Do tada potrebno je da svi lovci dobro probude svoju savjest i po tome postupaju. Najveći problem kod pada brojnosti srneće divljači je veliki krivolov koji je u nekim slučajevima organizovan.
Dobro proučite kako je zakon regulisao lov srndaća...način lova...vrstu oružja i municije...lovite prema izdatoj dozvoli...i dobar pogled !
Milan Grba
26360 Plandište,Karađorđeva 11
Ako je to taj isti Milan Grba, onda ovaj upis puno bolje odgovara onome što ga je učio profesor STANKO ŠIBENIK, a ne ono što sada radi glumeći budalu oko vikendica u Krčedinu, a i nama Ličanima to baš ne priliči!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.
Brate Sremac75, pisao sam ti na PP i zamolio te da mi dostavis literaturu iz koje si ucio ili se obucavao ili iz koje si savladao materiju iz oblasti sticanja licence ili diplome ili uverenja ili potvrde ili to sto ce ti dati (stvarno, sta ce ti dati)?????
Posto se ne javljas, javno te molim da mi dostavis tu literaturu za obrazovanje, jer i ja bih hteo da imam tu...........................
taj papir??? Ne bih zeleo da budem nespreman, ukoliko to isto ucine i ovi nasi iz LSS, jer brate i oni bi jos nadleznosti a i ja bi' da imam i to zvanje.
Nego, da to nije samo privilegija lovnih funkcionera, tj. clanova organa upravljanja visih lovnih organizacija??? Ako je to u pitanju, pod hitno ce se uclanim tamo????*
Gedza66 kaže:
Brate Sremac75, pisao sam ti na PP i zamolio te da mi dostavis literaturu iz koje si ucio ili se obucavao ili iz koje si savladao materiju iz oblasti sticanja licence ili diplome ili uverenja ili potvrde ili to sto ce ti dati (stvarno, sta ce ti dati)?????
Posto se ne javljas, javno te molim da mi dostavis tu literaturu za obrazovanje, jer i ja bih hteo da imam tu...........................
taj papir??? Ne bih zeleo da budem nespreman, ukoliko to isto ucine i ovi nasi iz LSS, jer brate i oni bi jos nadleznosti a i ja bi' da imam i to zvanje.
Nego, da to nije samo privilegija lovnih funkcionera, tj. clanova organa upravljanja visih lovnih organizacija??? Ako je to u pitanju, pod hitno ce se uclanim tamo????*
Eeeee..... nije mala privilegija slušati ceo 1 sat g.Milenka, i ne biti baš 100% siguran "šta je pesnik hteo da kaže"....
A i neke stvari sam prvi put čuo......oko propratnice, oko stručnog pratioca na 5 lovaca, oko jediničnih zrna...
A literatura?
E to ne treba...nema bolje literature od žive reči žive enciklopedije srpskog lovstva, jednog od najistaknutijih od svih istaknutih drugova lovnih radnika, g.Milenka!!!
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Gedza66 kaže:
Nema Geđo tu papira, jer papir je dokaz, a ovako se more prditi uz ili niz vetar do mile volje...dok raja upija i sve plaća!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.
Pored ovakvih komentara mene je sramota i da postavi bilo kakvo pitanje jer odgovore mogu da ocekujem u pozitivne i negativne posto i sam imam licencu za obavljanje poslova u lovocuvarskoj sluzbi a hteo sam i da navedem moje neke slucajeve .