Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nemački kratkodlaki

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nemački kratkodlaki
Kile_
 kolege da vas pitam nesto,posebno vas koji NKD drzite u boksu.da li imate problema sto se tice Laveza psa ili cvilenja kako god to zvali?.jer ovaj moj nenormalni po ceo bogovetni dan ispusta neke zvuke koji se cuju na kraj grada,pa vise ne znam sta da radim?a trecinu dana je sigurno pusten po dvoristu.
Samo 300 i 4x4

Boban
 Kile,sve zavisi od steneta kakav karakter ima.
Ne trebas da ga pustas iz boksa svakog dana jer on tada zna da kada dodje novi dan da ces ga pustiti,
trebas i da ga hranis iskljucivo u boksu i ubacis mu neku igracku u boksu i kada je on nervozan onda se njome igra.

Kile_
 pa puskim ga svaki dan,dok mu cistim boks i tad mu dam hranu,pa ga zatvorim kasnije.uvek ga hranim u boksu,navikao je na boks ali hoce napolje.ma ima igracke u boksu sve,nego eto,stvarno ne znam
Samo 300 i 4x4

Lala
 E bogami, ja uopšte nemam tih problema, na svu sreću. Ova moja keruša je super po tom pitanju, jedino poludi kad me vidi da dodjem, a da ne odem do boxa da se i njoj javim. Pošto ja živim u stanu, a ona je kod tašte u dvorištu u boxu, gledam da odem svaki dan.
E, isto se dere malo, kad se bila navikla da dolazim oko 2 sata, pa ako me nema, onda cvili jedno 10-15 minuta, pa se umiri.
A Boban je u pravu, mislim da je sve stvar karaktera. Kile, moraš biti uporan samo, i tvrdoglaviji od njega. Nek se dere 2 dana, dojadiće mu.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Kile_
 jao ne znam stvarno,sto se mene tice neka se dere koliko moze dok ne izgubi glas,ali ukucani meni sede na glavi zbog toga,komsije mogu da mislim,ali niko ne sme da se zali,znaju sa kim imaju za posla Smile
Samo 300 i 4x4

Lala
 Kile, video sam u nekoj radnji za pse, da ima gumena korpica, kojom vezuju kerovima usta da se ne dernjaju, drži zategnute vilice taman toliko da može samo da cvili, a ne može da laje i da urla. Ne mislim da je to baš najbolji način, ali ako nema drugog rešenja, razmisli.

Boban
 Ima ogrlica protiv lajanja,samo je ker nosi.kosta 80e.

Kile_
 znam za te korpice,ali to mi onda dodje kao mucenje psa,a ja ne zelim da on pati,jes da me jako nervira to lajanje.a i tad ne moze da jede ili pije vodu.
da znam za te ogrlice,gledao sam bio,i naj verovatnije je da cu da kupim Smile
onda imam i teletakt i to protiv lajanja,smao jos GPRS da mu nakacim Grin
Samo 300 i 4x4

Boban
 Kile,ne razumem zasto ne moze da jede i pijeConfused

Kile_
 pa kad mu stavis tu korpu na njusku,nemoze normalno da otvori usta.
Samo 300 i 4x4

Boban
 Ma kakva korpa to je ogrlica kao teletekt,
nosi oko vrata ima bateriju u sebi i kada ker zalaje pecka ga struja.
Ima nekoliko vrste.

Kile_
 a ne bobane znam za taj uredjaj protiv lajanja,koji potseca na teletakt ali ne pricam za to.nego za te korpice koje je lala pomenuo,jedino ako ja i lala ne mislimo na isto.
evo ogrlice protiv lajanja

http://www.kasiv.com/index.php?page=s...Itemid=200
Samo 300 i 4x4

Lovac Stari
 Nemojte toliko isticati na Forumu te spravice za one radnje.
Znate da je sve to zabranjeno. Nemojte da nam navucete neku bedu na vrat ovde na Forumu.
U stvari imace probleme pojedinci na koje bace oko.
Bolje razmenjujte iskustva na tu temu u privatnim porukama.
Dobar pogled.

Lala
 Kile, ti i ja mislimo na isto-korpe sa gumom koje ne dozvoljavaju lajanje, ali isto tako istina je da ne može ker da jede i pije. Ovo što moj rodja Boban govori, to je ta ogrlica protiv lajanja, samo je problem onda kako ker da razlikuje teletakt od ove ogrlice, ima da se zbuni načisto, da ga drma struja non stop Confused
Tako da smo razjasnili šta je šta, a sad, kako ćeđ da rešiš problem sa kerom, nisam pametan da ti dam savet

zeljkokvo
 Bobane ja zivim u kraljevu,kod nas se lovi i na brdskim terenima,a i na poljima,pored morave i slicno,ja sam pitao za tvoje misljenje,jer sam u kraljevu pitao par starijih lovaca oni mi preporucuju posavca,kazu da to nije los pas,tako da ja sad ne znam za sta cu se odluciti,sasvim slucajno sam se uputio u svet lova,i mogu da ti kazem da sam lov opasno zavoleo,ne samo zbog pucanja,nego i zbog druzenja i dobrih ljudi.Smile

Zeljko hajde nam se lepo predstavi.
SRBIJALOV Tim Bye

Lovac Stari
 Posto vidim da imas dilemu sta uzeti i cuvati od kerova.
Sam si naveo da imate u Kraljevu i brdske i nizinske terene, tebi samo problem resava da imas dva kera.
Jednog Gonica i jednog Pticara.
E sada dali imas mogucnost za drzanje dve rase za dve namene?
Dobar pogled.

Cvele
 Lovac, znam i ja da je to najbolje, ali rekao je da hoce gonica, mozda su mu to drugi rekli... mada NOD moze da zadovolji njegove potrebe u potpunosti, ne zato sto ja imam tu rasu, vec je tako. On je pticar, ali se moze nauciti i da tera svinje... ;)
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Boban
 Vidi Zeljkokvo,ja sam godinama cuvao gonice ako te gonici zanimaju mogu ti opisati sledece gonice sa koima sam lovio i odgajao.
1-Srpski gonic.
2-Srpski Trobojni gonic.
3-Planinski gonic Alpinac.
To su rase koje ja poznajem,ako te neka od njih interesuje ti kazi.

Ivan_Mld
 Darko, imas mnogo dobre pse, cuvaj tu liniju Smile pa ako bude kada nekih stenadi zovi da pazarimo B)

Darko
 Hvala IvaneB) sto se tice stenadi bice sledece godine,bicemo u kontaktuBye

Pozzzz

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar KINOLOGIJA 2677 13.06.2022. 21:22
Nemački prepeličar KINOLOGIJA 33 30.05.2019. 22:05
Nemački lovni terijer KINOLOGIJA 1083 18.01.2018. 20:44
Kratkodlaki jazavičar - lovni pas KINOLOGIJA 88 06.02.2014. 11:32
Nemačka LOV U INOSTRANSTVU 18 27.03.2012. 14:22
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,460
Najnoviji član: Baustelac

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

64,496,953 posete www.srbijalov.com