Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Luger

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Luger
INTERMAKER
 Luger

Kile_
 ewo ja bas trazim otike i naidjem na ovo
Luger Zielfernrohr Classic 2,5-10x56 za samo 150evra
pa ne zna dal valja to? Smile ,prodavnica je u becu kettner inace naj poznatija,ko je preko zna na sta mislim.
pogledajte,misljenje??

http://www.kettner.com/at/optik/zielf...10x56.html
Samo 300 i 4x4

Boban
 Za 150e,to je bas jeftino.
Nisam imao prilike da je koristim i nemogu dati neko misljenje o optici.

Kile_
 pa stvarno je jeftino,a kad pogledas dizan jako je dobar,pogledaj prednje socivo,nekako je plavicasto,meni se jako svidja.
Samo 300 i 4x4

Lala
 Plavičasti sloj na površini sočiva predstavlja AR (antireflexni) sloj. Obezbedjuje veću oštrinu slike. Švabe ga još zovu 'antspiegellung'. Plavi AR je troslojni, i nešto je slabiji od zelenog ili crvenog.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Kile_
 jao ljudi da znate kako se sad nerviram Smile jako sam se nalozio na ovu optiku i moram da je kupim.a inace ako pogledate cena te optike je bila 250e i sad su spustili na 150.a ako narucim na kucnu adresu 130e mi postarina.to mi se ne isplati.widecu sta cu kako cu ali kupicu je 99%
Samo 300 i 4x4

Sniper Hunter
 Kile nadji nekog ko radi u Becu neka ti je donese u Becu ima kettner

Kile_
 pa imam tamo familiju,a ja idem tamo za mesec dana tako da cu da kupim sigurno.a kettner ima u becu u SCS (shoppping city sud)
Samo 300 i 4x4

Sniper Hunter
 Pogledaj i u Seidler-u Heiligenstdter strasse 67 isto su dobro opremljeni imam njihov katalog i u njemu ima optika prodaju i bushnellB)

Sniper Hunter
 Pogledaj i u Seidler-u Heiligenstdter strasse 67 isto su dobro opremljeni imam njihov katalog i u njemu ima optika prodaju i bushnellB)

http://www.seidler-waffen.at/

Kile_
 aha e super hvala na informaciji.oni su u 19 becirk to mi je blizu icicu i tamo.a sad sam se zako nalozio na tu luger optiku Smile
Samo 300 i 4x4

Lovac Stari
 I vi bi ste bez mene u tu prodavnicu$aAa, e bas ste neki! A ja i moj ugled tamo a o procentima itd.
Dobar pogled.

Kile_
 hehe pa lovac stari sto ne kazes!? Smile ja nisam znao da tamo imas "vezu" Smile ,a gde u kettner ili seidler ?

da im kazem samo:
Guten Tag, ich bin Freunden mit alte Jger.Ich habe auch einen Rabatt! Grin
Samo 300 i 4x4

Lovac Stari

kile_ kaže:
hehe pa lovac stari sto ne kazes!? Smile ja nisam znao da tamo imas "vezu" Smile ,a gde u kettner ili seidler ?

da im kazem samo:
Guten Tag, ich bin Freunden mit alte Jger.Ich habe auch einen Rabatt! Grin

I tamo i tamo Grin.
Ali me znaju pod drugim imenom!
Dobar pogled.

Kile_
 e ja sam mislio da to samo u srbiji ima i moze da se desi,da na sajtu reklamiraju i sve idealno a u prodavni ci nema,nema ni na lageru Sad
situacija: narucio sam od brata da mi kupi u kettne ru becu optiku Luger 2.5-10x56 on me juce iz radnje zove kaze nemaju i uzeo mi niko mountmasrer 4-12x50 za 100evra,i danas mi doneo medjutim nije to,brat se ne razume ali ja kad sam video sta je to,a ono ta serija za mali kalibar vazdusne puske i .22 i sreca odem do magnuma ponudim im i ljudi otkupe od mene za iste pare ( a za to nisu neke pare,vredi).
u ponedeljak se vraca nazad i kupice mi Nikko diamod hunter3-9x42 ili 4-12x42 videcu......
a place mi se za luger ;(
Samo 300 i 4x4

Sniper Hunter
 Kupi bushnell_a

LUKA-L
 Kolege lovci sta mislite o ovom optickom nisan u za te pare
Лугер Обим ЕУ, 3-12к52

Бриљантно поузданост .

Јака комбинација сјајне слике и посебан дизајн дефинише Лугер уније серије. Више пуна премаз обезбеђује савршено светле и сјајне, са веома високим контрастом слику. Исклесан из једног комада 30мм главних цеви и посебну подршку од кончанице задржи трзања и Магнум калибра био. Апсолутна трзај отпора и 100% водонепропусност никад вас неће изневерити.

Ако се при слабом осветљењу Изазовите своје обима.

То је до 12к увећање ЕУ, 3-12к52, најјачи ЕУ серије. Велики 52-мм објектив и пуну премаз за супериорни осветљај у условима слабог осветљења.

Увеличавање 3-12к
Циљ Пречник (мм) 52
Твилигхт Фактор 12.49-24.89
Видно поље (м/100м) 11,2 на 2,8
Центар за цеви (мм) 30
Дужина (мм) 355
Тежина (г) 575
Предвидети 4А
Вода за заптивање и

Број 24-312к52

Произвођач

Лугер

Цена eur 269.00
Prevedeno sa jednog nemackog sajta
Pozzz.

LUKA-L
 IZVINJAVAM se nisam uspeo , hteo sam samo da skeniram sa slikom i podacima, IZVINITE !!!

LUKA-L
 Nisam bas nesto vest sa kompjuterom! Mislio sam na luger opt. nisan 3-12x52 , 269 eura

http://anderssehe...-312x52%26

Nadam se da ce uspeti -pogledaj int. stranu.

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,684,881 posete www.srbijalov.com