Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Bushnell

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Bushnell
Cvele
 usper, usper Grin
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

nenadx

Krilas012Goran911 kaže:
Bushnell je nastao od nekadanjeg Tasco.
Bushnell optika spada u nize razredne opticke nisane ali sa pare koje vredi pitanje je dali se moze kupiti bilo koja druga otika osim ZRAKA
Odakle skupljas ove iformacije.Zaista interesantno
Dobar pogodak

Vilotije
 Ljudi, ajde da pokusamo da se uzdrzavamo od neodgovornih izjava.
Ako se iznese neki podatak, trebalo bi da se podrazumeva da je tacan. U protivnom, ljudi koji prate ovaj sajt u zelji da nesto novo saznaju i nauce (gde i ja spadam), budu krivo informisani.

Ispeci... pa ga iznesi u javnost.

Kile_

Vilotije kaže:
Ljudi, ajde da pokusamo da se uzdrzavamo od neodgovornih izjava.
Ako se iznese neki podatak, trebalo bi da se podrazumeva da je tacan. U protivnom, ljudi koji prate ovaj sajt u zelji da nesto novo saznaju i nauce (gde i ja spadam), budu krivo informisani.

Ispeci... pa ga iznesi u javnost.

na koga mislis??
Samo 300 i 4x4

nenadx
 Busnel i Tasko su firme stare preko 50godina.To je ipak tradicija koja je garant minimalno solidnih proizvoda.E sada druga je stvar sto se vise nezna ko sta pravi.Ko koga kopira itd.Takvo je vreme doslo da ako u ovom slucaju Bushnell a kupis Korejskog ili USA,a ko zna mozda i Kineskog,to mozes znati po natpisima,a mozda tek posle nekoliko lovova ili ispaljenih hitaca.U principu busnel je sasvim solidna,radna optika i za novac koji se da za pravi busnel dobije se i vise od slicnih po ceni.
Dobar pogodak

canis aureus
 Za Bushnell opticke nisane sam se zaiteresovao otprilike pre 6-7godina kada su se intezivnije i pojavili kod nasih prodavaca.
U prodavnicama nisu imali neko pravo izlaganje o njima pa sam se raspitao kod uvoznika tih proizvoda! Saznao sam dosta a i katalog sam dobio gratis!Bravo 2
Uvezeno je dosta razlicitih modela, kako bi svaki kupac mogao sebi da priusti neki o njih.
Cene su se kretale od 100e pa do 1000e!
Ovi najjeftiniji su se proizvodili u Kini, pa ovi skuplji u Koreji, pa jos skuplji na Filipinima i najskuplji u Japanu! Takav im je i kvalitet kakve su i cene!
Na svakom optickom nisanu je i navedeno iz koje zemlje dolazi.
Uglavnom se ovi jeftiniji nisu uspesno pokazali za srednje kalibre(postizane su lose grupe pogodaka, dolazilo je do kvarova unutar optike zbog snaznijeg trzaja, desavalo se da zamagle...) a opet -jedan nas lovac je Bushnell Baner(model koji je jeftiniji) uspesno koristio na domacem karabinu kalibra .375H&H(ili bar tako kaze!)

Modeli Elite 3200 i Ellite 4200 su najskuplji i najbolji sto Bushnell proizvodi! I odokativno je primetno da se radi o stvarno odlicnim modelima. I samo na njima pise made in Japan. Od vlasnika istih cuo sam samo reci hvale o njima.

nenadx
 Gorane ne bih zeleo da ovaj razgovor krene putem koji nije pravi.Ti si rekao busnel nastao od taska,busnel spada u nizerazredne i odreagovao sam zbog ljudi koji bi da procitaju pravu informaciju.E ko je koga kupio,neznam i naveo sam da su kompanije multinacionalne,pa neki proizvod se pravi tamo i ovde,neki su zaista bezvredni i tu se slazemo a neki su zadrzali kvalitet.Ko se snadje dobro je prosao,ko ne...Pomenu si tasko,imao sam ranije par modela.Serija titan je bila odlicna optika,cak vrhunska s obzirom na cenu...a sad kinez,znamo kako praveEvo c.aureus je dao jedan po meni primeren prikaz na temu,sa obrazlozenjem i odredjenim iskustvima.
Dobar pogodak

brzi
 Bushnell je izgleda preplavio tržište ima ga u svakoj lovačkoj radnji. Pre pola godine model trofi 3-9x40 je koštao 22000din. Danas sam svratio u Snajper u Bgd. i košta 19000din. Serija elit je negde oko 38000din.

Boban
 Pa ima ih svuda jer su solidno dobri a i cena im je primamljiva,mene sluzi vec treca sezona i necu ga menjati.

brzi
 I ja ga imam bobane nego je lepo što mu pada cena.

Cvele
 Moj otac hoce da stavi na karabin cal. 308.Win. Bushnell Trophy 1,5-6x42, sta mislite o ovome ? Smile

brzi
 verovatno su uvezli puno pa sada daju popust

brzi
 Pa samo neka stavi za te pare će imati super optiku. Mada mu je bolje da stavi ovaj od3-9x40 jer će moći i na malo veće daljine ali po meni to je maksimum do 150m.

brzi
 Taj od
1,5-6x42 je dobar ako ide na svinje pa sa 1,5 može i na 20-30 koraka

Cvele
 Pa to, idemo na svinje pogonom, a i sa ceke... Smile

brzi
 Onda je to prava stvar. Jedino vidi kako će se videti noću pod farom

Cvele
 Mislis da moze biti problema ? $aAa

brzi
 Pa znaš za noćno gađanje je bolje da ima što veći otbor x50 ili x56 da bi mogao da primi što više svetlosti u sebe

Kile_

brzi kaže:
Bushnell je izgleda preplavio tržište ima ga u svakoj lovačkoj radnji. Pre pola godine model trofi 3-9x40 je koštao 22000din. Danas sam svratio u Snajper u Bgd. i košta 19000din. Serija elit je negde oko 38000din.

brzi si stvarno proverio cenu??je sigurno 19000? kod mene u vs je 24000din .jbt onda cu doci za bg da uzmem isplati mi se.a koliko su nosaci??ovde je 7000
Samo 300 i 4x4

brzi
 Kile evo ti telefon snajpera. Nalazi se u masarikovoj to ti je iza beograđanke. Tel. 0112641671

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Bushnell Red Dot nišani OPTIKE I MONTAŽE 17 14.01.2020. 10:13
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,460
Najnoviji član: Baustelac

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,477,972 posete www.srbijalov.com