Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lovačke igrice

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lovačke igrice
Igor
 Admin Time, dal' bi mogla tema o lovackim igricama, npr, u svastari... Kad nije lovnasezona ,mi svi to igramo na kompjuteru, a i vidim da je veliko interesovanje za ove ovde na forumu..???

nidzamotocross

nidzamotocross
 Moja omiljena igrica...
i56.tinypic.com/nvxhfs.jpg

Evo mene i mog trofeja.. Grin
i51.tinypic.com/2gxfti8.jpg

Sadrzi lov na skoro sve vrste divljaci, pernata, sitna, krupna...
i53.tinypic.com/2woetko.jpg

Ovako to izgleda kroz optiku....
i51.tinypic.com/10zo5qt.jpg

A ovako oci u oci...
i53.tinypic.com/21d4rb9.jpg

Svidja mi se posebno sto imate raznorazne vabilice, raznovrsno oruzje, optiku i lovite uz pomoc vodica a sadrzi i pecanje uz pomoc raznih varalica, sa camca, na prelepim jezerima... Grafika perfektna...
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

alex
 eee ovo nema sanse da bi sljakalo na mom compu
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

Cvele
 Ja od Lovackih igrica imam 10-ak 15, ali predlazem od svih tih po meni 2 najbolja prvi je Deer Hunter 2005 Season, u njemu se love samo jeleni, razlicitih, na razlicitim teritorijama a na jednoj mapi se love i srndaci, moze se praviti oruzje po izboru, birati kalibar, optika sa ili bez, postoje razne vabilice, prevozna sredstva su konj i Quad, ali sto je najbitnije iako je igrica iz 2005-e godine grafika je veoma, veoma dobra! I radice i na nesto slabijim kompjuterima ja mislim. Drugi lov koji preporucujem je Trophy Hunter 2003 Season, iako je igrica iz cak 2003-e godine veoma je dobra grafika i sve na njoj odradjeno, na njoj se love skoro sve zivotinje od Medveda, losa, jelena, risa, vuka... takodje postoje razne vabilice i primamljivaci zivotinja, ceke i prevozna sredstva... Imam vise Hunting Unlimited-a ali mi se ni jedan ne svidja, ova dva su mnogo, mnogo bolja Smile 
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

nidzamotocross
 Cvele u pravu si za sve te igrice, sve ih imam predobre su iako su starije... Onu koju bih svima preporucio, i tebi Cvele jer je ona iz serije ovih koje si pomenuo, i koja radi na svim kompjuterima, jeste Bird Hunter 2003, inace jedina igrica, koju imam, gde lovis sa psom, jeste da lovis samo pernato, ali je vrlo vrlo dobra ko voli lov na ptice, pas trazi, markira, aportira po komandama, ima vise rasa pasa, ako hoces da lovis npr. fazana ili patke, ili guske, takodje mozes da pravis oruzje, biras kalibar, ubacujes mape i dodatke... Imas lokere, vabilice, prelete pataka i gusaka, razne vrse municija... Cim budem mogao, postavicu slike markiranja iz ove igrice.. Smile

Cvele
 Nidzo, mislim da sam igrao tu igricu, al' ako je to ta ne svidja mi se... meni je veoma bitna grafika, ne mogu da igram neku igricu ako je lose odradjena grafika i to ti je... Smile

nidzamotocross
 Znam, slazem se sa tobom, u klasicnoj verziji je losa grafika, ali ja sam se mucio mesec dana da pronadjem drugu verziju kojoj je rezolucija bas velika, i grafika je mnogo bolja tako da ju je to dovelo u moje omiljene... Smile

strahinja
 Dali ima ovih igrica na netu da se nadju? Pozdrav

nidzamotocross
 Za prvu nisam siguran, a za Bird Hunter 2003, ima ga, ja sam sa neta skinuo... Samo ne znam koji sajt bese... 

fotolovac
 Ja volim Hunting Unlimited 2011 2010 2009 2008 itd.

kao i Cabela's Dangerous Hunts

nidzamotocross
 Evo malo lova na patke.. Ovako prelecu, onda ih izdvojis vabilicom i lovac
i56.tinypic.com/ogysky.jpg

Evo vabilice.. Smile
i52.tinypic.com/9i5res.jpg

Ovako izgleda pecanje
i56.tinypic.com/wvs7b6.jpg

Borba titana Smile
i56.tinypic.com/c0103.jpg

1-pogodak 2-koka lestarka u padu
i55.tinypic.com/rkx16a.jpg

A evo i marke mog poentera Rikija, na jarebice, iz Bird Hunter-a
i55.tinypic.com/258zblf.jpg

fotolovac
 Evo trailer od Cabelas Dangerous Hunts 2011

http://www.youtub...-plXiLkwM8

nidzamotocross

fotolovac kaže:
Evo trailer od Cabelas Dangerous Hunts 2011

http://www.youtub...-plXiLkwM8

Eee, koliko sam se samo puta iscimao igrajuci ovu igricu, radi adrenalin kao da te stvarno napadaju zveri... Vebanje

DralePG
 Ljudi ovo su dobre igrice ali ako ima neko da predlozi neku multyplayer dobru jer mi nije ovako zanimljivo ima jedna ultimate duck hunting ali nemoze se skinuti bez demo ...??

nidzamotocross
 DralePG, kao sto rece Cvele, Deer Hunter 2005 Season je veoma dobra igrica, a takodje ima i multyplayer... Smile

Dare_Makedonija

nidzamotocross kaže:
Cvele u pravu si za sve te igrice, sve ih imam predobre su iako su starije... Onu koju bih svima preporucio, i tebi Cvele jer je ona iz serije ovih koje si pomenuo, i koja radi na svim kompjuterima, jeste Bird Hunter 2003, inace jedina igrica, koju imam, gde lovis sa psom, jeste da lovis samo pernato, ali je vrlo vrlo dobra ko voli lov na ptice, pas trazi, markira, aportira po komandama, ima vise rasa pasa, ako hoces da lovis npr. fazana ili patke, ili guske, takodje mozes da pravis oruzje, biras kalibar, ubacujes mape i dodatke... Imas lokere, vabilice, prelete pataka i gusaka, razne vrse municija... Cim budem mogao, postavicu slike markiranja iz ove igrice.. Smile

Igrao sam ovu igru pre par godina i to puno. Nisam nesto bio zadovoljan. losa grafika, slabi efekti nikakva vestacka ineligencija kod ptice. Ako ima neko koju noviju igru sa lov na ptice neka kaze. Hvala unapred

Podunavac
 Evo jedne lepe lovačke igrice gde ne treba ni kompjuter. Igra se sa dva igrača i jednom ili dve puške. Potreban je i sanduk piva, može Jelen a može i Lav. Lepo se pije pivo i kako koja flaša se ispije tako se baci što višlje i dalje u vazduhPivo, a drugi igrač je gađa iz puške.srbijalov Igrica je interesantna i ukusna, a usput se vežba i gađanje pokretnih meta. Kao dodatak opremi može i malo meze (kobasice ili šunke). RotiljAli sa ovom igricom ne treba preterivati,iveli 2 nego samo jedna partija na dan.Grin Za mlađe igrače koji nemaju kondicije u ovakvom sportu, bolje da učestvuje četiri igrača.ROFL
Tri prsta 2Kolce

Cvele
 nidzo, kako da nadjem ovu igricu, izgleda mi malo bolje Smile

nidzamotocross
 Odavde sam je ja skinuo... Smile

http://www.youtub...IOAkWxJkko

A odavde sam skinuo dodatke, ima dodataka i za Deer Hunter 2005 season... Smile

http://manetta.us...

Cvele
 Zanimljivo... pogledacu kad imam vremena, pozdrav! Smile

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovački karabin KARABINI 1788 15.06.2025. 23:14
Lovački karabini češke proizvodnje KARABINI 400 23.02.2025. 19:56
Lovačke priče - stvarni dogadjaji! LOVAČKE PRIČE 877 13.01.2025. 14:39
Lovačko udruženje LOVAČKA UDRUŽENJA 550 11.12.2024. 09:59
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,684,569 posete www.srbijalov.com