Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Antonio Zoli lovačke puške

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Antonio Zoli lovačke puške
Sniper Hunter
 moze li tema lovacke puske antonio zoli . posto posedujem takvu pusku voleo bih da podelim saznanja sa kolegama koji takodje poseduju takvu pusku . ove teme nema nigde i da ne bih ja bio hendikepiran molim da se ova tema otvori. unapred zahvalan.

od kolege Zoran Zoli

Srbijalov Admin Tim!

Zoran Zoli
 zahvaljujem Srbijalov Admin Timu na zaista brzom otvaranju nove teme .
srbijalov

Zoran Zoli
 Pre sest godina sam odlucio da postanem lovac iako poticem iz kuce u kojoj je lov tradicija decenijama . Tada sam bio kao i sve kolege u nedoumici koju pusku kupiti . Kao mladom lovcu i nepoznaniku vrsta i modela lov. oruzja svi su predlagali neke svoje favorite . Zahvaljujuci mom velikom prijatelju koji me je i uveo u lepote lova Bati ribaru , na njegov predlog sam kupio ANTONIO ZOLI 12/76 kolumbus emsc , duzina cevi 71 cm sa izmenljivim cokovima, Puska je lepo uradjena , lagana i priredila mi je veliko zadovoljstvo sto u lovu sto u pucanju glinenih golubova. Eto voleo bih da kolege koje pseduju takvu pusku ili imaju neke informacije podele na ovoj temi .
srbijalov

Indjijanac
 malo je falilo da i ja postanem vasnik puške istog proizvodjača,dakle jedan drugar je ima,pre jedno 20 godina u jednom od lovova neko od kolega je pozajmio i vratio mu neku municiju verovatno prepunjavanu,koja je ostavila posle ispaljivanja čepić u cevi,tako da je sledeći metak naduvao cev.pre nekog vremena mi je ponudjena u takvom stanju,ali kad sam čuo od majstor Jeftića da je to mnogo velika gimnastika odustao sam.
Inače puška ja bila hamerles 16/70,izuzetno lagana i zgodna za staviti u rame,uostalom šta se drugo i može reći o italijanskom dizajnu.
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

rk
 Odlicne puske, kolko sam video po stranim sajtovima posebno engleskim jako cenjene i tamo.
RK

Zoran Zoli
 http://www.youtub...rKwTR2X950
srbijalov

Zoran Zoli
 lovac
Zoran Zoli priložio:
_00001_super-destockage-zoli-colombus-beccaccia-cal-12-neuf.jpg

srbijalov

Zoran Zoli
 ika
Zoran Zoli priložio:
9_columbus_11_gased.jpg

srbijalov

Zoran Zoli
 Foto
Zoran Zoli priložio:
171_191.jpg

srbijalov

Zoran Zoli
 itanje
Zoran Zoli priložio:
703_10.jpg

srbijalov

PEZ
 Sta reci izvrsna puskica, posebno mi se svidja BOSS sistem bravljenja, (koji se smatra jednim od najcvrscih) o dizajnu ne vredi trositi reci Bravo 2. Ima li jos ovih pusaka u Snajperu, cini mi se da su oni bili distributeri, i naravno koja im je cena?
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

Zoran Zoli
 Snajper je bio generalni uvoznik , mada mislim da ih jos uvek imaju na stanju . Sto se tice cene nije bas popularna trenutno za nase uslove , ja sam je platio koliko se secam oko 2400 eura. Nervozan
srbijalov

PEZ

Zoran Zoli kaže:
Snajper je bio generalni uvoznik , mada mislim da ih jos uvek imaju na stanju . Sto se tice cene nije bas popularna trenutno za nase uslove , ja sam je platio koliko se secam oko 2400 eura. Nervozan

"Ako ne znas sta je dobro pitaj sta je skupo!"
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

Zoran Zoli
 Kolega Pez meni nije uvek bila vodilja narodna izreka koja je i definitivno ziva istina , ali iz razgovora sa kolegama sam naucio da kupis jednom , kupis za sva vremena . Tako sam ja kupovao sve puske , pocevsi od poluautomata naravno BAR u kalibru 30 - 06 , pa ZOLI , i ceska zbrojevka u cal. 243 . Bravo 2 Odobreno
srbijalov

ivanfox
 Kolega Zorane stvarno lepa puska za videti a verujem ugodno je i loviti sa takvom lepoticom,onako pravi merak ko voli vertikalne sacmarice(kao recimo ja Osmeh)! Boss bravljenje jedno od najcenjenijih pa ukusna gravura u zlatu,po slici bih rekao i da je kundak od prilicno kvalitetne orahovine,sve je to razlog prilicno visoke cene puske. Verujem da je za jedno tauzenku jeftiniji model sa standardnim four lock bravljenjem baskule i bez gravure u ukusnom crnom mat broniru,ono sto kaze po naski varijanta neke radne puske za razne uslove i prilike lovacke.
i foxterrierPas 2 je lovačka pasmina...Imhotep od Stepanskeho rybnika

PEZ

Zoran Zoli kaže:
Kolega Pez meni nije uvek bila vodilja narodna izreka koja je i definitivno ziva istina , ali iz razgovora sa kolegama sam naucio da kupis jednom , kupis za sva vremena . Tako sam ja kupovao sve puske , pocevsi od poluautomata naravno BAR u kalibru 30 - 06 , pa ZOLI , i ceska zbrojevka u cal. 243 . Bravo 2 Odobreno

Odobreno
P.S.

draza munja
 Kolege molim misljenje o bokerici Fausti stefeno 12/70 naravno polovna.Zainteresovan da kupim u dobrom stanju.Nisam je pre sreo,vredi li da je uzimam pozz
Pas

Podunavac
 Fausti Stefano pravi odlične puške, od kojih su pojedine veoma kvalitetne i skupe. Bitno je u kakvom je stanju i koja je cena.
Tri prsta 2Kolce

draza munja
 Hvala zemljace,vido sam slike dobro izgleda,navodno ispalila malo municije...nekoristena ako kazes da vredi idem da je vidim...
Pas

Podunavac
 Nema na čemu zemo. Sigurno nećeš pogrešiti ako je kupiš.
Tri prsta 2Kolce

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovački karabini češke proizvodnje KARABINI 400 23.02.2025. 19:56
Lovačke priče - stvarni dogadjaji! LOVAČKE PRIČE 877 13.01.2025. 14:39
Lovački karabin KARABINI 1756 04.01.2025. 11:13
Lovačko udruženje LOVAČKA UDRUŽENJA 550 11.12.2024. 09:59
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,619,743 posete www.srbijalov.com