Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Huglu lovačke puške

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Huglu lovačke puške
HansRabit
 Moželi neko nešto ukratko da kaže o pušci Huglu 103 D, kupio bih je za koji dan, ovaj model 104 A je prodan u pm...Confused
Vidio sam kengura uživo Osmeh , ništa posebno, ptica k'o ptica Confused

zeljkox
 Kako onaj Golum u "Lord of the rings" kaze:
"My precious" Grin

imageshack.us/a/img12/9327/25092012609.jpg

Danas sam se ponovio. Huglu 104a 12/76, kupljena na sajmu Lorist.

iveli 4

Podunavac
 Čestitam kolega.Bravo 2 Lepa puška, a verujem i kvalitetna. U kojem je kalibru i koja joj je cena?
Tri prsta 2Kolce

zeljkox
 60.000din (520e), 12/76. Zadnju sam uzeo, morao sam da je kaparisem nedelju dana pre sajma da ne ostanem bez puske. Smile
Uzeo od Grofa. Mislim da imaju jos Mallard-a ali su skuplje jedno 8.000din pa sam se odlucio za ovu.

Podunavac
 Sobzirom da Huglu ima solidan kvalitet, cena je povoljna. Neka te dugo i dobro služi.srbijalov
Tri prsta 2Kolce

vlada lovac
 Nek je sa srecom kolega, da dugo i dobro sluzi i da odstrelis koju lisicu sa njomSmile

zeljkox
 Hvala. iveli 3

Cvele
 Stvarno prelepa puska, neka je sa srecom zeljko... ima samo po meni jednu manu(po meni je mana) sto nema jektore... Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

zeljkox
 Ne znam, meni se ti izvlakaci bas dopadaju jer me je nerviralo sto mi je mp153 prosle sezone bacao ispaljene patrone po celom lovistu i vise od pola nisam pokupio jer nisam imao vremena da ih trazim po travi i ostalim cudesima. Videcu kako ce se sve to pokazati u praksi. Mislim da je osetljivost drveta na ogrebotine veca mana od nedostatka ejektora pa cu morati malo bolje da pazim sta radim sa puskom. Smile

Cvele
 Pa dobro, u redu je ako sakupljas caure-ako ti trebaju, onda izvlakaci nisu mana.... Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

DakiNS
 Mogu ejektori ali i ne mora. Uvek znam kojom sam cevi pucao , automatski vadim čauru i stavljam u "DŽEP". Ne punim mundžu ali kada sam imao IŽ 27 E par puta sam dobio ispaljenu patronu u oko. Neka hvala, ostalima po volji. Na kraju krajeva koliko puta treba pucati koliko divljači odstreliti da nemamo vremena izvaditi prstima praznu patronu i zameniti je?Lovac 3
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

klaja
 Cestitam kolega Zeljkox,neka dobro i dugo goina sluzi a vidim i da si pravu municiju odabraoBravo 2
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

Sniper Hunter

Cvele kaže:
Pa dobro, u redu je ako sakupljas caure-ako ti trebaju, onda izvlakaci nisu mana.... Smile

Mislim da bi čaure trebali svi da pokupimo ,bez obzira da li punimo ili ne municiju ,treba misliti malo i na prirodu,dosta je što je zagađuju drugi ,ne moramo i mi !A smatram da su ejektori u lovu sasvim nepotrebni .

zeljkox
 Da da, da ne bude zabune, ja ne punim municiju. Samo mi se nije dopalo da iza mene ostaju caure kao u slucaju sa mp153.
Ovi izvlakaci su savim dovoljni za moj ukus.

DakiNS
 Odobreno
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

PEZ
 Izvlakaci ili ejektori sasvim je sve jedno,ako lovac nema "kulturu" on ce i caure kad ih izvuce baciti za sobom nece mu trebati ejektori.
Kolega zeljkox neka te puska dobro i dugo sluzi Dobar pogled!

Dalibor89
 Pa kume neka te odlicno puska sluzi,Odobreno i da jos jako puno godina lovimo zajedno. .;)

aleksa
 zeljkox, neka je sa srećom kupovina i da se naloviš i nauživaš sa tvojom novom alatkom!
Po mom mišljenju dvocevka sa dva obarača, bez ejektora, pogotovo u kalibru 12 je pravi izbor za lov i najkulturnije rešenje. Ostaje samo na pojedincu da se odluči za bokericu ili položaru.
Sve ostalo su marketinški potezi da se privuku kupci i "olakša" odstrel.

zeljkox
 Hvala gospodo.
Danas sam je merio na digitalnoj vagi i teska je 3.28kg Odobreno

Predator

DakiNS kaže:
Mogu ejektori ali i ne mora. Uvek znam kojom sam cevi pucao , automatski vadim čauru i stavljam u "DŽEP". Ne punim mundžu ali kada sam imao IŽ 27 E par puta sam dobio ispaljenu patronu u oko. Neka hvala, ostalima po volji. Na kraju krajeva koliko puta treba pucati koliko divljači odstreliti da nemamo vremena izvaditi prstima praznu patronu i zameniti je?Lovac 3

Svaku čauru sam donio u džepu kući. Nisam siguran, ali mislim da i sad tačno znam šta je kojim metkom odstrijeljeno. ;) Čuvam i one dvije čaure sa hajke u Starom Selu, kojima sam ispratio lisicu. Lisica
Svaka čast na izboru puške Željko. Da sam imao više novca prilikom kupovine svoje puške, vjerovatno bi' i ovu uzeo u razmatranje.

Sasvim prirodno

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovački karabin KARABINI 1757 04.06.2025. 15:03
Lovački karabini češke proizvodnje KARABINI 400 23.02.2025. 19:56
Lovačke priče - stvarni dogadjaji! LOVAČKE PRIČE 877 13.01.2025. 14:39
Lovačko udruženje LOVAČKA UDRUŽENJA 550 11.12.2024. 09:59
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,624,254 posete www.srbijalov.com