Sadrzi lov na skoro sve vrste divljaci, pernata, sitna, krupna...
Ovako to izgleda kroz optiku....
A ovako oci u oci...
Svidja mi se posebno sto imate raznorazne vabilice, raznovrsno oruzje, optiku i lovite uz pomoc vodica a sadrzi i pecanje uz pomoc raznih varalica, sa camca, na prelepim jezerima... Grafika perfektna...
ja ne mogu da instaliram igricu theHunter tako da nisam nista ulovio, uvek pise neki problem sve zivo sam skinuo ali jednostavno ne ide...
A evo nekoliko mojih trofeja, igrica naravno Deer Hunter 2005, koja se meni jako svidja, a i grafika je solidna za godinu proizvodnje
Evo kako izgleda lovacka soba
Ja sam se ovih dana vratio po ko zna koji put dobroj staroj igri Deer hunter 2005 . Nenadmasna lovacka igra. Uporedo sa njom igram i Deer hunter Tournament Takodje dobra igra, malo je veci asortiman divljaci i drugciji su tereni. Grafika je ok ali su pokreti lovca i divljaci malo previse kruti i kockasti. Igrao sam i The Hunter, vise puta sam kretao opet, i ne svidja mi se nekako je losije odradjena. Previse su zakomplikovali, izgubim volju dok se ne ulogujem i sve odradim da bi je instalirao.
Jos jedna dobra lovacka igrica iz Cabela's-a, pod nazivom "Cabela's Hunting Expeditions". Ima razne divljaci, i lepih puskica od .243 win pa do vincesterki u egzoticnom .450 kalibru. Ovako to izgleda:
Nekoliko igrica je skoro izašlo pod imenom Hunters Trophy.
-Hunters Trophy
-Hunters Trophy 2 Europa
-Hunters Trophy 2 America
-Hunters Trophy 2 Australia
Inače konstruisana za playstation, ali postoje verzije za PC i lepo rade, mogu se skinuti na raznim mestima. Lovi se sa psima, ptičarima i goničima, razne vrste divljači, ne tako veliki izbor pušaka, trap, skeet, pokretne mete...
Lepo za ubijanje dosade u kišnim satima.
Ja odigrao i kompletirao, sve.
''Kao ptica koja jebez krila, Srbija bibez goniča bila''
Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?