Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lovački vicevi, anegdote, šale...

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lovački vicevi, anegdote, šale...
spiki
 Evo jedan -Daki skuplja snjeg za ljeto kaze bice dobra cena kad ugrije.Nabavlja ne ogranicene kolicine ko ima nek vozi kod njega,istovar njegov.ROFL

Indjijanac

duskov kaže:
Nova srpska konjugacija:

JA ćutim
TI ćutiš
ON ćuti
MI ćutimo
VI ćutite
ONI nas jebu

ovo mi nešto poznatoFIK
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

DakiNS

spiki kaže:
Evo jedan -Daki skuplja snjeg za ljeto kaze bice dobra cena kad ugrije.Nabavlja ne ogranicene kolicine ko ima nek vozi kod njega,istovar njegov.ROFL

Ne treba više hvala popunio sam sav magacinski prostor od sada vozite kod Spikija pod istim uslovima i rekao je da časti kuvanom rakijom i kobajom za svaku pošiljkuGrin
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

kimi
 http://www.youtub...re=related
U rukama Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita

kimi
 som upecao soma

http://www.youtub...=endscreen
U rukama Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita

PEZ
 Popne se elektricar na banderu,pocne nesto da ceprka i padne mu srafciger.Spusti se on na zemlju,kad dotrci Perica > Ciko,ciko sto ne nosis dva srafcigera pa kad ti jedan padne drugim zavrsis posao.....moj tata uvek
tako radi< Ma bezi bre mali , odbrusi mu elektricar i ponovo ode na banderu
proslo malo vremena padnu mu klesta,opet on sidje i opet Perica >ciko sto ne nosis dvoja klesta ..... moj tata tako radi<
Ma nosite se i ti i tata u PM,
ljutito ce elektricar i ode da dovrsi posao...
Zavrsi on svoja posla,sidje sa bandere i krene da mokri....kad eto ga opet Perica i pocne da ga zagleda
Staje mali da neces mozda da kazes da tvoj tata ima dva k....?
>Taman posla ciko< odgovori Perica >i on ima jedan al kao tvoja tri<

Neca92
 Bila četiri lovca i skoro svakog vikenda išli u lov.
Jedne subote uveče, dok su se dogovarali za nedeljni lov, jedan od njih tužno reče družini:
Ja sutra neću moći da idem sa vama, jer mi je žena to strogo zabranila, a vi znate kakva je ona, je li?
Drugovi sažaljivo odgovore:
Dobro, onda ćemo morati da idemo bez tebe...
Sutradan dođu oni na svoje omiljeno mesto za cekanje, kad tamo onaj njihov drug što od žene nije smeo sa njima, prvi došao i već se postavio na ceku. Oni ga zacudjeno pitaju:
-Pa dobro, prijatelju, kako si ovoga puta uspeo da se izvučeš i dođeš?!
A on ponosito odgovori:
Znate, dogodilo se čudo! Noćas u neko doba probudi me žena sva razbarušena i obučena u neki seksi veš, držeći u rukama policijske lisice i neke kožne kaiševe, pa mi kaže: "Ljubavi, veži me i radi šta god hoćeš!".
Ja je vez'o i evo me sa vama! Grin
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

Zlocko
 http://www.youtub...ature=plcp
Kolege evo malo da se nasmejete,ja sam pocao da stucam dok sam gledao Grin Grin Grin

DakiNS
 Aca Zooteka

Brkati visoki čikica koji zna sve o životinjama, za njega je Vuk Bojović neznalica. Devedestih je bio veoma popularan u emisiji za decu Zooteka gde je voditelj bio Nenad Nenadović koji je imao zadatak da igra sa decom igru memorije, a kada otkriju dve iste slike pojavljivao bi se Aca odjednom i govorio zanimljive stvari o određenoj životinji.

Nenad: I da, našli smo i drugu sliku ježa.
Aca: Možda je malo poznato, ali jež je najveći yebač među životinjama, jer ko bi još mogao da trti drugog ježa uprkos onolikom bodljama.

Lala
 Danas slučajno na sajtu jednog dnevnog lista, dok sam čitao vesti, ugledam reklamu za 'VULKAN'!!!

Nije mi dao djavo mira, pa kliknem na tu reklamu, da vidim da li je moj drug Daki to pokrenuo biznis sa onom njegovom ljutinom... Kad imam šta i da vidim!!!!Jaooo

Daki, Daki.... Čime se ti to baviš, sunce li ti kalajisano?!? Valjda nije ovo onaj VULKAN, koji si nam podmetao po kotlićima i tanjirima sa gulašom i paprikašom?HaHaHa
Bećar matori, nisi prijavio da si u biznisu!!!Ups Smeko

Ja crkoh od smeha, dok sam čitao reklamni text - pogledajte o čemu se radi (klikni na sledeći link):

http://www.iakcija.com/?p=1144
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Sremac75
 Novi naziv za naše sredovečne Stari članove (Lala, Daki, Chaki, Gedža, Misa...) - VULKANISTI!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala

Sremac75 kaže:
Novi naziv za naše sredovečne Stari članove (Lala, Daki, Chaki, Gedža, Misa...) - VULKANISTI!

Ja jesam probao Dakijev VULKAN, ali ni traga onim efektima iz reklame!!! Eto šta ti znači reklama!!!HaHaHa
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Jank
 Dobro da me sestrić nije svrstao u ovu grupu vulkanista....meni takva ortopedska pomagala još ne trebaju...HaHaHa
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

apinest

Lala kaže:

Sremac75 kaže:

Ja jesam probao Dakijev VULKAN, ali ni traga onim efektima iz reklame!!! Eto šta ti znači reklama!!!HaHaHa

Ajde lepo deda Lalo, priznaj koliko si dobio od proizvođača da im reklamiraš brend! HaHaHa
Ili si, ne daj Bože, redovni konzument, pa sad kao "slučajno naiđoh na reklamu"... ROFL

DakiNS
 Grin

Podunavac
 Rođo dali prodaješ samo Vulkan ili imaš i Špansku mušicu?Grin A tačno sam znao da je Lala najveći bludnik na ovome portalu.ROFL
http://youtu.be/E...
Tri prsta 2Kolce

Predator

DakiNS kaže:
Grin

Šta se smiješ?! Opameti se Tuži ih zbog povrede autorskih prava! Pravilo

Sasvim prirodno

DakiNS
 Opet Grin

Što da ih tužim? Pa ne prodajem ja dizalicu , nego spuštalicuHaHaHaTo ti dođe kao sredstvo za umirenje, znači posle kozumacije moga Vulkana ne treba ti ni Pamela ni MerlinkaHaHaHa

DakiNS
 Ide crvenkapica šumom , kad iz grma proviri VUK. crvenkapica ga upita: Vuče vuče zašto imaš tako velike oči?

Sepem!Reče vuk stenjući.

Jank
 Čuvaj se šumice i VUKa bez gumice...HaHaHa
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovački karabin KARABINI 1761 05.06.2025. 20:35
Lovački karabini češke proizvodnje KARABINI 400 23.02.2025. 19:56
Lovačke priče - stvarni dogadjaji! LOVAČKE PRIČE 877 13.01.2025. 14:39
Lovačko udruženje LOVAČKA UDRUŽENJA 550 11.12.2024. 09:59
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,627,427 posete www.srbijalov.com