Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: ZEISS optike

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
ZEISS optike
stojkuki
 Evo i ja sam na nokat od toga da kupim jedan Zeiss, nesto iskrslo, dobra cena, dobra optika ... Jes da sam Benderas, ali ovako se nesto ne propusta, ...

nemiv
 Kolege interesuje me vase misljenje o optici Zeiss diavary 2.5-10x52 kupio sam je od poznanika polovnu, stara 3/4 god. za relativno povoljan iznos on je sebi uzeo novu zeiss diavary victory pa mu je ova bila visak koliko vidim a i po njegovom svedocenju optika nije pretrpela mehanickih ostecenja.
Smile

Podunavac

nemiv kaže:
Kolege interesuje me vase misljenje o optici Zeiss diavary 2.5-10x52 kupio sam je od poznanika polovnu, stara 3/4 god. za relativno povoljan iznos on je sebi uzeo novu zeiss diavary victory pa mu je ova bila visak koliko vidim a i po njegovom svedocenju optika nije pretrpela mehanickih ostecenja.

Nema lošeg Zeissa. Ako isključimo model Conquest koji se radi za američko tržište svi su ostali odlični, a Diavary je od boljih modela.
Tri prsta 2Kolce

nemiv
 HVALA PUNO....
Smile

cokoladni
 Ja narucio ZEISS DURALIT 3-12X50 ostavio pusku da mi to namontiraju
priroda i drustvo

Podunavac
 Kolega Čokoladni čestitam na kupovini i izboru.Bravo 2 Koliko je koštala i u kojoj državi?
Tri prsta 2Kolce

cokoladni
 Kostala me je1500 sfr u swici sa montazom i upucavanjem.
priroda i drustvo

klaja
 Kolega Nemiv,optika je odlična a super je legla na montažu tako da sad imaš jedan lep kompletiran karabin.
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

nemiv
 hvala kolega verujem ti na rec jer je ja nisam jos video.
Smile

arsa
 img843.imageshack.us/img843/4724/t2ec16rhjhoe9n3ke9tnbrw.jpg

A sta mislite kolege o ovom fixu 8x56? Vredi li sta? B)
lovac Joca i Luka srbijalov

sheytan
 ^ Imash u Capriolo-u NOVE take, za DZ pare trenootno! Odobreno
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

DakiNS
 Koliko je to DŽ? Za koju optiku?
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

arsa
 Znam shey.. gledao sam ponudu. Ako ovaj ne dobijem za neke pristojne pare ((polovan) inace je u inozemstvu i prilicno je dobro ocuvan), pazaricu ovaj u Capriolu ! Nego ja pitah sta mislite o njem' ? Inace ko nije video radi se o Diatal Z 8x56 T* ( 'ebem li ga sta znaci ovo T*) Confused

http://www.caprio...nting.com/

Na ovaj isti Daki veoma povoljno, al' za Dz nije...

sheytan
 Glavna mana i novem i polovnem je POVETJANJE, tj. vidno polje... Super je za chekanje u sumrak, ali di je meta malko dalje... A shta ako se neshto pojavi npr. na 10m??? Ne mosh da nadjesh metu lahko! Shock

Druga mana novom, a koliko vidim i tom polovnom, je tubus 25.4mm, shto najcheshtje izgleda blago odvratno na praktichno SVAKOJ pushci. Vetj 30mm ne kopa toliko ochi...

I novi i polovni imaju shinu. Da li ti je to problem?

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

arsa
 Sina nije problem sve se to sredi.. A posto ce on na Kip lovi se skoro uvek sa ceke pa mislim da nece biti problem naci metu i na 10 m. Mislis da ce ruzno izgledati na malenom kip-u tubus od 26 mm?

sheytan
 Nije problem tubus, nego TUBUS 26 + OBDZEKTIV 56! Grin

Ali, izbor je samo tvoj! Odobreno

Inache, probao bih da ne brusim i sl., nego bih poqshao da montiram tako kako Bog zapoveda, pogotovu na keep! ika

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

DakiNS
 Meni bi to ličilo kao da TV od 60" držiš u sobici 2x2m
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

ivanfox
 Videh skorije u novom Ketneru red dot da li beše 69 ili 79 evrića.Nesto mi to izgleda jeftino s obzirom na ovu renomiranu marku.Jel zna neko da li je to pouzdana stvar sto se tice kvaliteta ili je i tu uleteo neki azijski proizvod?
i foxterrierPas 2 je lovačka pasmina...Imhotep od Stepanskeho rybnika

sheytan
 Red dot marke Kettner? Za te pare NE MOZE DA VALJA! Stari

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

ivanfox
 Nisi ti lepo razumeo bata zeko,odnosno nisam se ja u potpunosti adekvatno izrazio.Taj dopadljivi red dot se samo nalazi u katalogu Ketnera inace je marka cajs a postavio sam pitanje jerbo planiram da ga pazarim a ne videh na ovim stranicama da se nesto govori o azijatskim produktima ove prestizne marke pa nebi bilo lošo da ti šeki proburičkas lečko po netu i das malo koju informaciju o pomenutoj kolimatorskoj spravici bez uvećanja a ja ću dadnem koje piće džestoko kad se vidimo iveli 3
i foxterrierPas 2 je lovačka pasmina...Imhotep od Stepanskeho rybnika

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
TRUGLO optike, red dot, nišani,mušice .... OPTIKE I MONTAŽE 50 22.11.2017. 12:37
Optike Schimdt & Bender OPTIKE I MONTAŽE 107 18.11.2017. 13:55
Rusan nosači i montaže optike OPTIKE I MONTAŽE 26 16.11.2017. 18:17
Ruske optike VOMZ (ВОМЗ) OPTIKE I MONTAŽE 16 10.12.2016. 12:25
Sa ili bez optike u lovu na srndaca LOV NA KRUPNU DIVLJAČ 78 12.03.2016. 13:34
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,463
Najnoviji član: tijanalovkinja

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,609,231 posete www.srbijalov.com