Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lovačke čeke

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lovačke čeke
nenadx
 A kada se zavrsi,moze se i ovako uzivati na njoj i46.tinypic.com/2moa0dt.jpg
Dobar pogodak

BRESTOVAC
 svaka cast admine .ovo je super ceka a i hranilista su vam super.ja u brestovu pravim letos super ceku i hraniliste tako da se nadam bice strava.sve sam spremio samo da dodje to je*eno ferije pa kuci.poSpavanjeB)
B)epanjel breton.moj pomocnik u lovu!!!

Darko
 Da pretstavim i ja moju uskoro zavrsenu Ceku
Darko priložio:
ceka1.jpg

Darko

Darko kaže:
Darko priložio:
dsc00544.jpg

Darko

Darko kaže:

Darko kaže:
Darko priložio:
ceka5.jpg

Lala
 Ovo je čeka sa 5 zvezdica!! Jel ima i podno grejanje, jakuzzi?? Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Boban
 Aaaa pa Darko ovo je sto rece moj Rodja hotel sa 5 zvezdica,
svaka cast druze.

Darko
 Lalo trenutno razmisljam dali da stavim podno ili RadijatorskoSmekoali posto ima izolaciju mislim da grejanje nije potrebnoB)

Lala
 Još da staviš muškatle u saksiji na ogradu čeke, TV satelitsku, nek crknu dušmani Grin

Boban
 Pa ova ceka moze kao i apartman za opustanje sa drugaricama.Ukusno

Lovac Stari
 Momci samo se vi malo he he zezajte ali svako loviste treba ovako nesto da poseduje. Ako ne ovog kvaliteta, onda nesto priblizno!
Shvatite da se vremena,zakoni i sto sta drugo menja u nekom novom pravcu.
Dobar pogled.

Igor
 Podrzavam Starog, jeste tacno da se vremena menjaju ali zakon je bio i ostao isti ja se secam ranijih godina kad sam isao u lov sa caletom kao pionir, on je tada imao ne jednu ceku i hraniliste nego dosta vise.
Shodno tome on je svake godine lovio srndaca.
Budi svoj, samo svoj........

Boban
 Slazem se sa vama ali to treba da se organizovano naprave ceke ili svaki clan po jednu i vise zavisi od mogucnosti.
Nema veze kakvog je izgleda i kvaliteta vazno je da sluzi istoj nameni.

Lala
 Evo jedne čeke koju je u mom LD odradio DRUGCRNI i ekipa. Čeka još nije potpuno dovršena (treba da se postavi krov, i ograda) ali glavni deo posla je uradjen.
Za noseće stubove su korišćene drvene bandere, a za prečke i dijagonale bagrem. Patosirana je u 2 sloja: drvena paleta i bagremove daske. Bagrem se koristi zbog dugotrajnosti, velike nosivosti i tvrdoće. Ograda će biti od bagremovih dasaka, postavljenih uspravno sa razmakom, da bi se moglo videti i ispod čeke, bez naginjanja preko ograde.
Ova čeka će, nakon završetka, biti odneta u lovište; za sada je ispred lovačkog doma. Izvanredno je stabilna, i bez problema može par lovaca da bude na platformi.
Podno grejanje će možda biti uvedeno u kasnijoj fazi, kad DRUGCRNI & co. budu zalili postavljanje čeke sa gajbom piva Grin, kad se malo dobiju, svašta im može pasti na pamet Grin
Šalim se, naravno, DRUGCRNI će napisati malo više o dimenzijama.
Lala priložio:
dsci0040.jpg

nenadx
 Video sam je u live,bas deluje cvrsto i komforno.A od cega ce drug Crni da pravi,nego od bandereBravo 2
Dobar pogodak

Lala
 BANDERAŠ!!!
Smeko

Čekam da mi stignu slike od još dve čeke, jedna visoka (isto od bandera), i druga montažna mobilna, od metala, niža. Ove dve pravi moja lovačka grupa.
Mobilnu čeku ćemo postavljati u lovište po potrebi, a sklanjati je van sezone, da ne propada.

nenadx
 HAHAHA,nisam upoznao coveka,pa da nekomentarisem.Vi ste u istoj organizacionoj celiji,,,,pa da li je za visoke struje ili ..?Smeko
Dobar pogodak

Lala
 Ma nije iz te branše, DRUG CRNI je takav nadimak, zato što je crn kao sulundar Grin

Boban
 Rodjo ,svaka cast konstrukcija je bas jaka moze da bude i na dva sprata.Bravo 2

BRESTOVAC
 svaka cast..B)
B)epanjel breton.moj pomocnik u lovu!!!

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovački karabini češke proizvodnje KARABINI 400 23.02.2025. 19:56
Lovačke priče - stvarni dogadjaji! LOVAČKE PRIČE 877 13.01.2025. 14:39
Lovački karabin KARABINI 1756 04.01.2025. 11:13
Lovačko udruženje LOVAČKA UDRUŽENJA 550 11.12.2024. 09:59
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,460
Najnoviji član: Baustelac

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

64,530,641 posete www.srbijalov.com