Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nemački kratkodlaki

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nemački kratkodlaki
Lala
 Proredjena dlaka.... Smeko
A tvoj galoper nema problem sa kopitama? Njanjanja
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

DRUGCRNI
 Pozdrav svima,Lalo drago mi je da si prevazisao krizu,zivot ide dalje.Nezahvalno je generalno slike komentarisati,mnogo stosta se nevidi,medjutim ovde postoji problem sa gubitkom dlake,nema to veze sa linjanjem.Uzrocnici za tako nesto mogu biti razni,od buva pa do nepravilne ishrane.Pas tako nemenja dlaku,proveri to.Neko napred rece,divna marka,visoko podignuta glava.A pas u travi do vrata i namesten na vetar.Bez ljutnje,markiranje psa bi trebalo da bude grc koji prouzrokuje miris divljaci.Tada se pas energicno i ekspresivno zaustavlja,opet u stilu svoje rase i staje na udanjenost dovoljno blizu a opet dovoljno daleko da tu divljac ne ugrozi.Tako ja vidim markiranje,a pola ovih slika je lepo namesteno slikanje.Budimo postenijedni prema drugima.Malo sam mozda izazvan da ovako reagujem jer kad cujem to o nosenju glaveConfused.Jer pre toga uvek ide temperament,karakter,volja,nos,mozak pa tek onda stil.Verujte,to je tako jer uvek je lakse kociti nego gurati.Kopov lepo za dva meseca,neki ni sa tri godine tako ne stanu jeste da je na vizuelno al dobro.Takav mu je i tata bio,te fore sa nogom gore.Jesam lepo ovo napisao Vucenovicu?Ti si mozda ovde jedan od kompetentnijih da te stvari komentarise,s obzirom na tvoj odgajivacki rad i nekoliko zaista vrhunskih pasa iz tvog odgoja.Izvini za ovo nekoliko.

Lala
 Ljudi, ajd ne zezajte, kakav gubitak dlake? O čemu vi pričate?
Pa valjda ja vidim kera uživo svaki dan, a vi na osnovu slike odmah dijagnozu? Jel možda i lečite na daljinu? Smeko
Lovac Stari se zeza i podbada me, a vi se primate na priču, palite se kao hepo kocka!

Prvi šok sam prevazišao, posle gubitka kera, ali daleko od toga da sam zaboravio na moju ludaču, već sam se par puta zeznuo pa sam za novog kera mužjaka rekao 'ona'... Jbg...
DRUGCRNI, pitaj Rančera kako ker izgleda i kakva mu je dlaka, on ga je video u nedelju, i još par ljudi iz naše grupe. Nema to blage veze sa gubitkom dlake, daleko bilo!

Uostalom, mislite šta hoćete...
Ako nešto ne znam, ja pitam one koji znaju, a ako nešto znam, saveti su nepotrebni.

DRUGCRNI
 Kazem slike su lose za komentarisanje.Bez ljutnje prijatelju,to je iz dobre namere.Veruj,nema mesta ljubomori ja sam od toga operisan a kad nesto kazem uvek to radim iskreno,pa pitao si za komentar.Zaista ja nisam video da se pas tako linja nikad.Obicno je to vidljivo kod braon pasa,kod crnih je gotovo neprimetno.Nekima braoncima pozuti,posvetli ta dlaka koja opada a nekima potamni pa se tek onda ciste.Pa drzim i ja pse i moji se linjaju pobogu,ja izgled nisam komentarisao nego dlaku.Vrucine su,cese se.Nije to nista strasno,proci ce.Usput oca od tog psa sam davno gledao kod Djure Rajkovica u SRemcici.DJurin KIng je deda mom psu,adole je dupli boss iz d.baira.Tako da poznam i DJuru i njegove linije pasa.Kad se vidimo pricamo,ja smatram da forum treba da bude i edukativnog karaktera. Da se ponesto i nauci,ne od mene da nebude zabune.Ja samo imam hrabrosti da ponesto kazem,bosanac.Sta mislis Lalo kad bi se DJuro,Miroslav i jos neki raspricali al onako bas argumentima.Ajaoj,nego nece,lakse im da kazu divna marka i lep ti pas.Nemislim na tvog psa samo nego i na mog i na sve ostale,e moj druze.Izvinjavam se nicim izazvanim a pomenutim ljudima,iza njih stoji neki trud i rad a ja uzeo da ih pominjem.

kopov
 Nema sta DC svaka ti je ko njeguseva sto bi rekli crnogorci .

Ja sam jednom napomenuo vec negde da su fotografije mac sa dve ostrice . Lepo je videti tudjeg psa ali nikad nije zahvalno komentarisati dok god psa nevidimo uzivo jer fotosi su strasna stvar koliko mogu da pomognu toliko mogu i da odmognu.
Ista je prica o snimljenim film koji se postavljaju .
Zato ja licno dok nevidim psa uzivo i na terenu nezelim da ulazim dublje u analize koji su sampioni kakvi kako su i gde postali to isto kod kojih sudija i td .
No to nije ni toliko vazno svako je tvorac svoje srece.

vucenovicm

kopov kaže:
Nema sta DC svaka ti je ko njeguseva sto bi rekli crnogorci .

Ja sam jednom napomenuo vec negde da su fotografije mac sa dve ostrice . Lepo je videti tudjeg psa ali nikad nije zahvalno komentarisati dok god psa nevidimo uzivo jer fotosi su strasna stvar koliko mogu da pomognu toliko mogu i da odmognu.
Ista je prica o snimljenim film koji se postavljaju .
Zato ja licno dok nevidim psa uzivo i na terenu nezelim da ulazim dublje u analize koji su sampioni kakvi kako su i gde postali to isto kod kojih sudija i td .
No to nije ni toliko vazno svako je tvorac svoje srece.

bravo kopov , tvoj + DC text i nema nista da se dodaje ili oduzima Srean

blackhunter @ takmicio sam ja sa tim psom i u Jagodini ( izmedjuostalog ) . Zvao se Kristofer " od Legeta "

Zelim da me ne shvatite pogresno , ali i dalje cu tvrditi da je lako napraviti " sampiona " ali jako tesko dobrog kera ( nazalost ) Vrlo tuan

p.s. ima danas sampiona da ispred imena nemaju ono ch niko nebi ni znao da su "sampioni"
odlegeta@gmail.com

blackhunter
 vucenovicm@hvala na odg......video sam psa na tvom sajtu...odlican pas...a posebno mi se svidja onaj aport iz vode po minusu...pozdrav...
dobar pogled...lovac

bela
 čestitamo drugu lali na podmlatku i puno sreće sa njim uz puno rada i truda imaćeš lalo dobrog kera samo napred...Pas
vižlan i terier

Boban
 Lovac Stari,mozda izgled i prevari ali Lala je ziv svedok pas je kod njega a i jos nekoliko ljudi iz Laline grupe su ga videli pa neka potvrde Yes

Savic Marko
 pa od nkd i setera nema bolji kerovi...Grin

kerovi bez mane

Boban
 Vidi Marko,ukusi su razliciti svako ima svoj ukus i rasu koja mu je
po necemu najbolja i naj zanimljivija.
Ali i te rase su po necemu slicne samo preferira izgled i za koju vrstu divljaci je namenjen.

Boban
 Evo jedne slike CH-Vidoka u galopu dok pretrazuje teren.

Lala
 Hajde da skratimo priču o proredjenoj dlaki: u nedelju idem na prepelice, pa će DRUGCRNI imati priliku da vidi kera, i da stavimo tačku na ocenjivanje na osnovu fotografija. Bzvz je da se prepucavamo, ispadne da se skoro podžapamo, a ni zbog čega. Ne pada mi na pamet da se kačim sa bilo kime ovde, a kamoli sa kolegama sa kojima lovim! Prema tome, DRUGCRNI, pijemo piće na lovačkom u nedelju, dogovoreno? Ima keru brojimo dlačice na kvadratnom santimetru, ako treba Smeko
A sve ostalo što ste napisali, potpisujem, bez izmene! I oko montiranja fotografija, i oko podmetanja snimaka, i oko nameštenih titula, i oko lažnih papira, i sve drugo. Svi znamo šta se sve dogadja, da ne tupim sad, crkao sam danas, radio sam sa kerom 2 puta po sat i po popodne, sa pauzom od sat vremena. Smile

Moram da ga forsiram malo, šta da radim, nije lako ni meni ni njemu. Bitno je da se prvo dobro upoznamo nas dvojica, pa onda da idemo na višlji stepen obuke. Do oktobra ima da ga utegnem maximalno!

blackhunter
 samo napred lalo...napravices ti od njega vrednog lovca...pozdrav..
dobar pogled...lovac

blackhunter
 imam jedno pitanje za sve na forumu...ima li neko sliku od Erkula Radeta Savica???ako ima neka postavi voleo bi da vidim tog psa bar na slici...hvala unapred.
dobar pogled...lovac

DRUGCRNI
 Napisah divan tekst al mi neprodje.Elem blackhunter pitaj mu sina Marka eto ga tu na forumu,da mu i ti nisi rodbina s obzirom na sliku princa?Napisah o dlacicama Lalinog Novog psa i zamalo haos,salim se malo.A hteo sam da pisem nesto ozbiljno al nesto nemam inspiraciju,drugi put.Lalo ajmo pice u gradu jer sam ja u nedelju u Srbobranu kod mog druga Lale na kupu prepelice.Obecao sam mu da cu ucestvovati,a ja drzim rec.Inace on drzi poentere,njegova kuja Niva ima preko 45 kojekakvih titula.Nema mi ni Mile a ni Supermena pa mi maloSad.Moze jedna anegdota?Razgovaramo kao ko bi od nas na tom kupu trebao da pobedi,ja namigujem ostalima i kazem ja mislim da je realno da ja budem drugi kad ce Mile ko iz topa,e kad si ti drugi onda sam ja prvi.Tako moj Mile,lutka moja shvata realnost.Inace kad on isuce svog rols rojsa(tako zove kuju).Nas ima tamo da nema,On je inace covek koji je uspeo da pripitomi prepelicu,voza je u audiju ponekad mu skoci i na rame.Ma cudo od coveka.Ima i slike.

blackhunter
 nisam mu nikakav rod...ali bi voleo da vidim tog psa....znas li mozda kako se potpisuje marko na forumu??
dobar pogled...lovac

kopov
 Procenite sami da li ima neke slicnosti izmedju ova dva psa. Diskusija

Ima li genetika mozda presudan uticaj kod uzgoja pasa ili ja nemam pojma o tim stvarima Bye Bye
i33.tinypic.com/2iv09hz.jpg

i38.tinypic.com/2n1s9d.jpg
Nemoj te mi zameriti sto kuce nisam mogao da uslikam sa iste strane kao i psa.

Ovim putem se izvinjavam DC sto sam postavio njegovog psa i pored njegovog negodovanj. Covek nevoli nikakav vid reklamiranja sta cete cova je isuvise skroman Confused

draza
 da se i ja pohvalim da sam kupio psa .
pokusacu da stavim slicicu ako uspem

draza
 avon
draza priložio:
avon2[1].jpg

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar KINOLOGIJA 2677 13.06.2022. 21:22
Nemački prepeličar KINOLOGIJA 33 30.05.2019. 22:05
Nemački lovni terijer KINOLOGIJA 1083 18.01.2018. 20:44
Kratkodlaki jazavičar - lovni pas KINOLOGIJA 88 06.02.2014. 11:32
Nemačka LOV U INOSTRANSTVU 18 27.03.2012. 14:22
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,461
Najnoviji član: Cikazuba

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

64,549,466 posete www.srbijalov.com