Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nemački kratkodlaki

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nemački kratkodlaki
draza
 a ovo mu je rodovnik pa bih voleo da cujem vase misljenje

DRUGCRNI
 Blackhunter,nisi mi jasan,pa lepo ti pise napred sve,to je taj decko sa seterima.Pitaj njega.Nego kopov,sta da ti kazem,lepa su oba a meni se svidja vise mali(bolje mu je odsecen rep,nego tati.).Stavio si sliku moga psa bez pitanja i time prekrsio dogovor,bices kaznjen tako sto cu ti uzeti to stene za parenje a bas sam ti ga mislio ostaviti.Elem slicnost je evidentna,cak i u nacinu stajanja.Stom razlikom sto tata stoji na prepelici,na miris divljaci amali na vizuelno ali...to je to.Reci mi bogati zasto si upario kuju pod mojim psom a ne pod nekim sampionom,a ima ih puno?Zajedno smo ih gledali?Imas ti i stenadi od sampiona,zaboravio sam.Sto nestavi i njihove slike?Njanjanja

blackhunter
 drugcrni@hvala na odg...snaci cu se...

draza@ja nemogu da mu komentarisem rodovnik jer ne poznajem pse...pa da tu nesto pricam...mogu samo da ti cestitam na prinovi...i da ti je pas lep...koliko je star???
dobar pogled...lovac

draza
 pas je star 18 meseci a ova slika nij bas aktuelna

draza
 pas je uveden u lov normalno treba tu jos da se radi ali bice .
Nego interesuje me sledece dali je dobro sa psom ici svaki dan u terten ili je bolje to raditi svaki drugi treci dan da trening psu navodono nebi dosadio .Jer sam cuo razlicita misljenja i kolko
je prakticna elektricna ogrlica

blackhunter
 ja mislim da psa treba izvoditi sto cesce u polje...svakog dana ako se ima vremena...naravno ne preterivati...svakog dana po dva sata mu nista nece skoditi moze samo da mu pomogne.....a sto se tice el.ogrlica nemogu pricati o njima jer ih nikada nisam probao na svom psu,i nisam bas za to da se pasu stavljaju te ogrlice...toliko od mene nadam se da sam pomogao...pozdrav.,.
dobar pogled...lovac

Boban
 Pozdrav Drazo,kako je ker jesi li ga vodio jos koi put od naseg susreta na Prepelice?
Sto se tice ogrlice najcesce se upotrebljavaju na onim psima koi su previse tvrdoglavi i koi ne slusaju na pojedine komande ( svakako da koriste ali u normalnim upotrebama )
Keru nista nece skoditi ako imas vremena da ga istrcavas i treniras svakog dana jos ces mu nabaciti koju misicnu masu i naravno kondiciju.Vodi ga slobodno i iskoristi teren maksimalno koliko mozes.

Boban
 Ivane,pogledaj kolika je velicina slike i naziv slike neka ti bude po brojevima bez
razmaka izmedju.

Lala
 Ovo je snimak mog novog pomoćnika, mlade nade iz odgajivačnice mog Rodje, našeg člana Bobana. U treningu sam koristio plastičnu flašu (praznu); razlog je, da se pomoću plastične flaše može fino proveriti i uraditi mekoća aporta. Ako ker prejako drži aport, onda plastika na mestu ugriza pobeli, i počne da krcka, pa ker instinktivno popušta ugriz. Isto tako, može se podešavati težina nošenja, dodavanjem vode u flašu. Ovaj štos mi je 'prodao' jedan čiča lovac, koji je dosta kerova promenio.

[movie=youtube]wqs5nO8vlPc[/movie]
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Lala
 Jako mi je drago da kerić aport nosi sa radošću, rep je visoko podignut, glava takodje, školski primer dobrog aporta! Ovo je rezultat dvodnevnog rada sa kerićem, a ujedno i dokaz meni, da me je prihvatio za novog gazdu!
Nešto ne štima, sa postavljanjem snimka, evo link, pa koga zanima neka pogleda snimak na YouTube:
[url]
http://www.youtub...qs5nO8vlPc[/url]

Boban
 Rodjo,vrlo poslusan pas svaka cast.B)

DRUGCRNI
 Lalo pozdrav,nema sta nosi mali pravo,naucices ti njega.U nedelju je bio lovno kinoloski kup u Srbobranu,table velike ali ospricane.Ucesnika mislim 22 ili 25?,podeljenih u dve baterije.Na jednoj parceli jako malo divljaci a u drugoj kazu da je bilo.Sve u svemu teski uslovi za pse i vodice a lagani za sudije.U mojoj bateriji jedino smo Lala i ja imali marku i divljac.Zadnji takmicar kod nas nadje i odstreli 2 prepelice i na kraju bi na trecem mestu.U drugoj bateriji kazem bilo je i divljaci ali je bilo i promasaja.Drugi je Vito a prvi neznam mu ime?Sve u svemu ja zadovoljan mojim nastupom,mislim da sam u generalnom plasmanu negde treci,cetvrti sto nije lose s obzirom da kod nas zaista nije bilo divljaci.Cekam da se MIle javi on ima i nekih slika a i on se takmicio,pa da vidimo sta on kaze?Inace kod njega ima puno novosti,videcemo?

kopov
 Pozdrav i sve javne cestitke za sve moje prijatelje koji su imali plasman na lovno kinoloskom kupu u Srbobranu na lovno kinoloskom kupu .
Tu pre svih mislim na Druga Crnog , Miroslava Vucenovica i Lalu al iz srbobrana ( nadam se da ce doci vreme da i nasem lali cestitamo) Takodje i svim ostalim ucesnicima zelim vise srece i mirniju ruku vec u subotu u Mitrovici ako bog da zdravlja i srece.

Lala
 Ja ću na kup kad budem utrenirao ovog mog novog kerića, ako sve odradim kako valja, ima da vas oduvam Grin
Ali neću nikom pričati Smeko

ivan boskovic
 ada
ivan boskovic priložio:
123456_1.jpg

Cvele
 Lalo, uci ga aport s' prepelicom, valjda imas jednu da zrtvujes za njega ? Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

vucenovicm
 Pre svega bih se zahvalio Lali ( Srbobran ) na trudu i zalaganju da pomenuta manifestacija u potpunosti uspe Bye
Svim kolegama lovcima- kinolozima na lepom druzenju Bravo 2
Nekima zelim priliku za drugi odstrel , nekiima da vise nesunjaju u svoje pomagace , a nekima neznam sta da pozelim ( pomagaca su imali divljac su imali ) pa sta jos da neko drugi odstreljuje za njih Histerian
Mada izgleda da po nekim deliocima "pravde" ni to nece biti neizvodljivo u dogledno vreme ClAQue

Ko je zabrljao u Srbobranu ima sansu za poravni u subotu 04.09. u Sr. Mitrovici ( Kup Setera na prepelicu )

Ivane lepo markira ova tvoja kuca .
odlegeta@gmail.com

DRUGCRNI
 Pozdrav za Ivana iz Ade,lepa slika marke nema sta.Podseti me taj pas na cuvenog Artua,mislim da sam video sliku na kojoj i on slicno markira.Od kojih linija je pas?

mikisa
 Evo ja da se pohvalim sa jos jednom prinovom !
Juce smo dva pocetnika i ja sa njima dobili na poklon od kolege iz nase grupe po jedno stene NOD-a .Posto su mu se ostenile 3 keruse i dobio 20-setak stenadi nas je pocastio po jedno.
Tako da je moj pomocnik King dobio cimera i druga .
Stenadi su Sase Petrovica iz Beljine i ima ih jos ako je neko zainteresovan .
Stvarno lep gest sa njegove strane .Hvala Sale.

Evo malo slika ali bice i boljih slika ovih dana.

I samo jedno pitanje . Posto je Kiki puni za dva dana 2 meseca ,primio je vakcinu ,da li sme da bude zajedno sa velikim bratom ili moram da ga drzim odvojeno neko vreme. Neko mi rece da mora biti odvojen i od macaka . Da li je to istina?
Pas
img255.imageshack.us/img255/6561/fotografija0059h.jpg
img825.imageshack.us/img825/8627/fotografija0060.jpg
img507.imageshack.us/img507/9227/fotografija0062.jpg

vucenovicm
 Drug Crni je napisao CompCekam da se MIle javi on ima i nekih slika a i on se takmicio,pa da vidimo sta on kaze?Inace kod njega ima puno novosti,videcemo?Brzo se vraćam

Posle onog u Srbobranu ces izgleda pricekati ( deca mu prosula sok na tastaturu ) PfftiC

Zar nije Ivan Boskovic iz S. Pazove ?
odlegeta@gmail.com

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar KINOLOGIJA 2677 13.06.2022. 21:22
Nemački prepeličar KINOLOGIJA 33 30.05.2019. 22:05
Nemački lovni terijer KINOLOGIJA 1083 18.01.2018. 20:44
Kratkodlaki jazavičar - lovni pas KINOLOGIJA 88 06.02.2014. 11:32
Nemačka LOV U INOSTRANSTVU 18 27.03.2012. 14:22
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,461
Najnoviji član: Cikazuba

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

64,549,375 posete www.srbijalov.com