Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lov na srndaća

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lov na srndaća
223rem
 Lep srndac,jos lepse slike,i dobar izbor kalibra Bravo 2

Aca Velika Plana
 Ostrel jednog starijeg lovca iz mog sela na nasem terenu davne '75 godine fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/394666_3934400892204_1026519253_n.jpg
fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/529048_3934402572246_1762562328_n.jpg
fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/391479_3934402852253_1368953500_n.jpg

rogovi su teski 1.1 kilogram Shock ruze debele 2 cm a siroke kao dno Jelenka staklene flase od pola litre Yes mozda nekad uporedim pa da vam pokazem,al u ruke kada sam drzao,da padnes da d*pe kako je veliki! IznenadjenIznenadjen

zmaj
 Drago svaka čast, šta bi tek bilo da se razumiješ u srnjaka...Stari
čemu tuga, čemu bol, kad postoje pas i lov?

zmaj
 nego prigrijalo je , da li je neko već počeo da vabi srnjake, primjetio sam da već idu za srnamaVuk

zmaj
 aco, jesu li rogovi teški 1,1kg ili cijela preparirana glava?B)

Aca Velika Plana
 vlasnik kaze da je otkuvana glava teska toliko bez prepariranja,ja sam ga drzao ovako u ruke moze se reci da je tezak ali da je stvarno veliki jeste,samo roziste je debelo skoro 3cm a ruze su kao dno pivske flase masivan i jak trofej, ako bude nekada skunio ovo sto preparirao moracu da ga izmerim! ;) prednji parosci su mu debeli ko palac,mogu samo reci da su mu nudjene velike pare da ga ovako proda i nije hteo a mogao je da kupi jedna dobra kolca za njega! Shock Confused

ROE
 1,1 kg? To je u rangu vrlo dobrih trofeja sibirskih srndaca! Neshvatljivo je, ne, nemoguce je da je to muzjak evropske srne, sto se, nazalost, ne moze utvrditi na osnovu preparata... Smile
Salim se, izgleda da je ipak u pitanju tezina cele preparirane glave, kolega Aco! Mani ti te price sto ti drugi pricaju, nemoguce je i da srndac ima toliki obim ruza (vidi se na slici)-ipak je to debljina i obim ruza jednog evropskog jelena, i to jakog evropskog jelena!
Mith busted!

slavko75

Aca Velika Plana kaže:
Ostrel jednog starijeg lovca iz mog sela na nasem terenu davne '75 godine fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/394666_3934400892204_1026519253_n.jpg
fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/529048_3934402572246_1762562328_n.jpg
fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/391479_3934402852253_1368953500_n.jpg

rogovi su teski 1.1 kilogram Shock ruze debele 2 cm a siroke kao dno Jelenka staklene flase od pola litre Yes mozda nekad uporedim pa da vam pokazem,al u ruke kada sam drzao,da padnes da d*pe kako je veliki! IznenadjenIznenadjen

jesu lepi rogovi nema sta to se na slici vidi,ali da teze 1,1kg u to nemogu da poveruje,kao sto rece kolega u predhodnom upisu mozda ovako preparirani da teze tolikoHmmmConfused
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

Zuban

zmaj kaže:
nego prigrijalo je , da li je neko već počeo da vabi srnjake, primjetio sam da već idu za srnamaVuk

@ ...ja sam poceo sa vabljenjem. 02.07. Uzgojni odstrel Srndac 2 god. sa rogovljem ispod 10cm. mrsko mi bilo da ga slikam. 03.07. Vabljenje dobrog Srndaca, evo i 1 slike, tekst mozete procitati ovde...
http://www.srpski...p;start=60
Veceras oko 22,40 na predhodno vabljenje oko 22,30, reagovao je dobar Stari Srndac, dali zbog relativno loseg vida, odnosno , i zato sto mi je dosao na 15 koraka, nisam hteo da ga gadjam u grudi, tako da sam odstrel odlozio za ujutro ili neku drugu priliku...ima jos vremena, vazno je da znam da je tu i da ga ima...;)

i1071.photobucket.com/albums/u511/zuban1/09-100_2218.jpg

Cestitke svim kolegama na odstrel(e)
Uvek nam dobar pogledOdobreno
...za sazaljenje nije potrebno nista.Njega dobijamo dzabe. Zavidnost se ne dobija na poklon. Zavidnost se mora radom zaraditi. A ja imam mnogo da radim...

...pusti zavidnike da zavide i mrznike da mrze. Sta mi bog dao, to covek nema pravo da mi uzme. Ja sam covek i imam svoj cilj. Ko me zato prezire, sam ne vredi mnogo...

Indjijanac
 bravo zubaneOdobreno
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Aca Velika Plana

ROE kaže:
1,1 kg? To je u rangu vrlo dobrih trofeja sibirskih srndaca! Neshvatljivo je, ne, nemoguce je da je to muzjak evropske srne, sto se, nazalost, ne moze utvrditi na osnovu preparata... Smile
Salim se, izgleda da je ipak u pitanju tezina cele preparirane glave, kolega Aco! Mani ti te price sto ti drugi pricaju, nemoguce je i da srndac ima toliki obim ruza (vidi se na slici)-ipak je to debljina i obim ruza jednog evropskog jelena, i to jakog evropskog jelena!
Mith busted!

ne preostaje mi nista nego da ga izmerim kada mu skine ovu glavu i da vam postavim jelenka pored rogova pa da se uverite,ja sam se iskreno iznenadio koliko su masivni,ne verujem ni ja da su toliko teski ali nije iskljuceno,vlasnik je sam rekao to! Confused

Zuban cestitke i ovde od mene,ili po naski KO ZNA ZNA! ;) Smile Respekt Dim

SUMO
 Cestitke Zubane !
Ovde ako ne padne skoro kisa, srndace jedino mozemo vabiti - klimom ! !
Ne mrda nigde nista.

Ovaj trofej jeste lep i masivan....ALI....
Za uporedjivanje, nas srndac u zlatu od 147 poena i 645 grama i sibirac u jakom srebru 945 grama

Aca Velika Plana
 Sumo istina da je sibirac daleko veci ali ovoga sto sam ja postavio obiluje debljina rogova kakav je dole takav je i do prvog paroska,parosci kratki ali debeli,masivni i tupi! uporedicu nekada s necim pa ce da se vidi onda kakav je pogresio sam sto ga odmah nisam uporedio.

Aca Velika Plana
 P.S kod nas mrda i te kako al nece ovi svasta da pucaju jedan oce veliki izlaze mu mali ovaj sto oce mali izlaze mu veliki nemoze da im udovoljis! Sad Angry

zmaj
 zubane svaka čast i na odstrelu, ai što si ga tako nakitioBravo
ja sam sinoć pokušao vabiti, ali je pretoplo.sneg

nenadx
 Aco,kao sto rekoše kolege taj trofej,može imati tu težinu samo ako je napunjen olovom,ako nije onda imas svetskog prvaka...salu na stranu,fotka zavara (a i struktura rogovlja se nemože videti preko nje),ali ovaj može imati eventualno do 3 puta manju težinu od navedene.Zato javi kada ga izmeriš.Pozdrav
Dobar pogodak

ROE

SUMO kaže:
Cestitke Zubane !
Ovde ako ne padne skoro kisa, srndace jedino mozemo vabiti - klimom ! !
Ne mrda nigde nista.

Ovaj trofej jeste lep i masivan....ALI....
Za uporedjivanje, nas srndac u zlatu od 147 poena i 645 grama i sibirac u jakom srebru 945 grama

Sumo, jel' ovo onaj sibirac iz Dalmatova? ;)

SUMO
 Taj je. Gde li ga prepozna?
inace, pre 3 nedelje na aerodromu u Hanoveru kupim najnoviji Jagen Welt. Sjajan magazin, o lovu svuda po svetu kako mu i ime kaze. Poklon disk uz njega.
Pogledam ga, cela ekipa Frank Rakow urednik i par lovaca iz Bavarske, love sibirce ni manje ni vise u Dalmatovu.....

darkon
 Lep srndać Zubane, čestitam. Bravo 2

SUMO
 Momci, nisam lovio kod Zubana, ali za vabljenje treba sacekati barem jos 7 do 10 dana. Pa onda vabite do 10.8. do mile volje.
ps
ako nastavi da bude ovako pakleno parenje moze da bude prilicno neprimetno.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Galerija abnormalnih srndaća GALERIJA TROFEJA I UMETNIČKIH DELA 86 13.02.2017. 20:42
Rast, razvoj i deformacije parogova srndaća STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 5 12.05.2014. 18:46
Lov srndaća vabljenjem LOV NA KRUPNU DIVLJAČ 13 31.10.2013. 12:50
OSPORAVANJE SA ILI BEZ ARGUMENATA TROFEJA SRNDAĆA ODSTRELJENOG U SRPSKOM KRSTURU 2009. GODINE STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 18 07.10.2011. 21:50
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 18
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,474
Najnoviji član: springer

Poslednje vesti
Lovna sezona jelena svih polova traje do 15. februara
Донете измене и допуне Правилника о проглаша...
Обавештење корисницима ловишта о поступању з...
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

66,078,012 posete www.srbijalov.com