Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lovački karabin

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lovački karabin
SUMO
 Ma sad ce on, samo sto nijeFoto

strahinja
 POzz forumasi..Imam jedno pitanje koji po vama kalibar uzeti za lov predatora 223rem i 243win!

tomo vrbas

strahinja kaže:
POzz forumasi..Imam jedno pitanje koji po vama kalibar uzeti za lov predatora 223rem i 243win!
223 rem. dovoljan za sve nase predatore,a moze i za srnecu divljac da posluziOdobreno

SUMO
 Zavisi sta zelis. Ako dominantno lovis lisice i ako su daljine vece, uvek bi ti savetovao 22-250.
A ako lovis lisice/sakala i ponekad srnecu divljac 243

mrwa22250

SUMO kaže:
Zavisi sta zelis. Ako dominantno lovis lisice i ako su daljine vece, uvek bi ti savetovao 22-250.
A ako lovis lisice/sakala i ponekad srnecu divljac 243
sta reci?OdobrenoBravo 2

sheytan
 A ako loviš dominantno srne na daleko, a pomalo i štetočine? Smile
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

mrwa22250
 tu je izbor mnoooooogo veci pa ko sta voli da ne dodje doDiskusija

milenko0609
 22-250 je moj izbor
30-06,22-250,NOD,JOD,I BOG DA TE VIDI...

strahinja
 Hvala kolege,pa lovio bih vise predatore pretezno lisice,jer ovde kod mene sakala i nema...A imam u ponudi jedan 243win zastavin karabin,rekoh bolje da pitam nego da uzimam nesto na svoju ruku pa da nebude posle to to...Hvala vam jos jednom.. iveli 3

nidzamotocross
 Cale .243 iskljucivo koristi za lisice i ponekad za vooka kada teren to dozvoli. Za sada je prilicno dobro pokazao u svemu tome. Smile
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

Podunavac

strahinja kaže:
Hvala kolege,pa lovio bih vise predatore pretezno lisice,jer ovde kod mene sakala i nema...A imam u ponudi jedan 243win zastavin karabin,rekoh bolje da pitam nego da uzimam nesto na svoju ruku pa da nebude posle to to...Hvala vam jos jednom.. iveli 3

Kao što već reče kolega Sumo, ako ćeš loviti samo lisice bolji je izbor 223 Rem. ali ako planiraš da loviš i srneću divljač onda je 243 Win. bolji. Premda, ako je taj 243 Win. povoljan i očuvan možeš sa njim da loviš i lisice.
Tri prsta 2Kolce

Neca92
 Vise puta sam procitao da je .243 jedan od najboljih za lov srnece divljaci, a sto se predatora tice, smatram da ce ih svaki kalibar obarati... Confused
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

strahinja
 Neca92 citao sam i ja o ovome,ali reko ajde da pitam,imam jedan u odlicnom stanju bez optike cal 243win,povoljno mi nesto pa da ga kupim,nadam se da ce posluziti,zasta sam ga naumio...A da ce je svaki oboriti hoce,ali ja msm da ova dva calibra sto sam naveo,da ce bez problema odradjivati posao...

Neca92

strahinja kaže:
Neca92 citao sam i ja o ovome,ali reko ajde da pitam,imam jedan u odlicnom stanju bez optike cal 243win,povoljno mi nesto pa da ga kupim,nadam se da ce posluziti,zasta sam ga naumio...A da ce je svaki oboriti hoce,ali ja msm da ova dva calibra sto sam naveo,da ce bez problema odradjivati posao...

Pa kud ces lepse od ovoga?! Kiss Uzimaj to, neces se pokajati, a jos manje razocarati u kalibar! Yes Padace i srndaci i predatori, no problem! Grin
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

strahinja

Neca92 kaže:

strahinja kaže:

Pa kud ces lepse od ovoga?! Kiss Uzimaj to, neces se pokajati, a jos manje razocarati u kalibar! Yes Padace i srndaci i predatori, no problem! Grin

A to cu odraditi,da zavrsim ovo sa dozvolom i ako da Bog,moj je..pa sledece sezone malo da ga isprobamo na Lisica Cao poljubac

SUMO
 Kolega, najvaznije od svega je da probas taj karabin na strelistu pre kupovine.
za 243 ima metaka, jedan Redfild ili Leupold ce sjajno leci i samo napred.
ps
nemoj kao sa ovim 270 win Smile
http://www.youtub...4gZnNGHG1o

strahinja

SUMO kaže:
Kolega, najvaznije od svega je da probas taj karabin na strelistu pre kupovine.
za 243 ima metaka, jedan Redfild ili Leupold ce sjajno leci i samo napred.
ps
nemoj kao sa ovim 270 win Smile
http://www.youtub...4gZnNGHG1o

Hehe,ma karabin proveren nemas brige... Grin

velja

srdjansrdic kaže:
Dvoumim se između 30-06,7x64, i 8x57 neka mi neko pomogne pri izboru, znam da su slični al opet možda neko ima neka iskustva

8x57jsStari

kempi
 Od ova tri 7x64!!

strahinja

velja kaže:

srdjansrdic kaže:
Dvoumim se između 30-06,7x64, i 8x57 neka mi neko pomogne pri izboru, znam da su slični al opet možda neko ima neka iskustva

Po meni druze 30 06..

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Poluautomatski karabin KARABINI 571 18.05.2025. 01:41
Lovački karabini češke proizvodnje KARABINI 400 23.02.2025. 19:56
Lovačke priče - stvarni dogadjaji! LOVAČKE PRIČE 877 13.01.2025. 14:39
Lovačko udruženje LOVAČKA UDRUŽENJA 550 11.12.2024. 09:59
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 33
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,474
Najnoviji član: springer

Poslednje vesti
Lovna sezona jelena svih polova traje do 15. februara
Донете измене и допуне Правилника о проглаша...
Обавештење корисницима ловишта о поступању з...
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

66,130,498 posete www.srbijalov.com