Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lovački vicevi, anegdote, šale...

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lovački vicevi, anegdote, šale...
chaki
 Poznanstvo na internetu:

- Hi. Were are you from?
- Hi. I'm from Bosnia. And you?
- I'm from Germany.

- Sereš?
- Majke mi!
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.

BOJK
 Igrali zecevi poker poker i postave jednog da cuva strazu, posle nekog vremena eto ti ga strazar sav uplasen i vice:
- Idu lovci, idu lovci.
ostali ga zabrinuto upitase:
- Ko ide?
Strazar:
- Bojk sa drustvom.
Ostali:
-Nastavi dalje, nema opasnosti.

chaki
 pesma koja se ovih dana najvise slusa po Srbiji :emoha15:

Hajde Sendi budi drug OKRENI JOS JEDAN KRUG !!!
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.

DakiNS
 Drumska kafana:
Šofer, naručuje kafu, i ručak.
Ulaze tri bajkera u kožnim odelima, kosa neuredna, opasno izgledaju.
Idući ka šanku, prvi bajker prosu kafu šoferu, drugi mu pljune u supu, treći mu lupi "macolu" Šofer ništa, zove konobaricu, plati i izadje.
Jedan od bajkera viknu onako glasno, da ga svi čuju: Ono nije nikakav čovek. A konobarica koja gleda kroz prozor dodade:
A nije ni neki šofer, eno ga vozi kamion u rikverc, i pregazio tri motora.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

DakiNS
 Evo šta nađoh kod kolega na forumu:

Svinjokolj iz ugla pubertetlije...

Uvođenje u svet odraslih. U mom selu, muškarac si tek kad nešto prikolješ, a s obzirom na kultni status krmadi u našem narodu izbor je jednostavan. U Americi npr. ponosni otac svom sinu plati kurvu kad vrši inicijaciju u svet odraslih. je.i ga, kod nas su teška vremena, pa ako platiš da јe.es, nećeš da jedeš, a ti vidi jel' ti milije da ga umačeš koliko god, ili da celu zimu tvoji bližnji jedu čvarke i tove se slaninom.

Došao sam iz grada oko pola 6 ujutro, pomalo i pod saugom, tiho, i da nisam srušio fiksni telefon, gotovo nečujno sam se ušunjao u svoju sobu. Svukao lagano odeću i taman kad sam se , onako, u gaćama spremio da uskočim u krevet, iza leđa sam čuo reči: Dobro je da si ustao na vreme, voda vri idemo klati, 'ajde!

Okrenuo sam se, i vidio senku kako drži sablju dimiskiju, a grč na mom licu govorio je: Nemoj mene majke ti!. Malo sam razabrao u polumraku i prepozao oca koji je opet prepoznao da sam ja pijan k'o letva: A јe.em ti sunce alkoholičarsko, pa jesi makar danas mogao trezan doći, polazi ako ne želiš da tebe vešam na čengele. MRŠ!

Krmak je bio neobično jak. Čak je i moj otac, prirodno jak čovek, morao nekoliko puta da ga ošine dok napokon nije ukrstio očima i pao. Dao mi je nož u ruke i znak očima, te uhvatio krmka za zadnje noge. Znao sam šta mi valja činiti, samo objektivna situacija mi nije išla na ruku. Svinja me bacala na sve strane kad sam počeo da je koljem, ko da sam na rodeu...

-A јe.em TI NED'LJU NE KOLJEŠ POLARNOG MEDVEDA, DAJ NOŽ I 'VATAJ ZA ZADNJE NOGE!

Nažalost ni ova kombinacija nije urodila plodom pa je stari zab'o kolac i za njega sapeo zadnje noge krmka i tek tada ga likvidirao.

Svalili smo ga u korito i počeli da ga šurimo. Ćutke. Razočarani mojom brukom. Videvši mene kako se prenemažem dok šurim svinju stari je rezignirano konstatovao: E moj sine, krmak je i sad življi od tebe. Ma , tačno mi dođe da sad i tebe ošurim sa njim. Podigli smo ga na čengele, što je malo odobrovoljilo oca kad je vidio veličinu krmka pa je zadovoljno, spenkujući ga po butkicama, izjavio: Vide ga sine, k'o Nađa Komaneči!.

Zapao me je nezahvalan zadatak da izvadim creva. Sunce ti јe.em pa u njemu je bilo više govana nego u kompletnom nevladinom sektoru. Kilometar creva. Dok sam slušao dedino pripovedanje kako su oni kao klinci naduvavali mehur pa se loptali, malo sam nožem prokin'o crevo. Na skali od 1 do 10, smrdilo je kao Bebi Dol. Sanirao sam to nekako i saprao izmet.

Posle toga nije bilo više delikatnih poslova, čvarci, ladetina... Dodouše malo je bilo rizično sa čvarcima jer sam bio pijan pa je majka obletala oko mene bojeci se da se ne skrljam u kazan.

DakiNS
 Srećan Dan Republike
DakiNS priložio:
24dj41v.jpg

Limun
 Evo Daki me potseti na Dan republike, dok se to slavilo običaj u mojoj kući je bio da se baš tog dana obavi svinjokolj. LEPI DANI MOG DETINJSTVA
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

PEZ
 Danas, kada postajem pionir
Dajem časnu pionirsku reč:
Da ću marljivo učiti i raditi
poštovati roditelje i starije,
i biti veran i iskren drug,
koji drži datu reč;
Da ću voleti našu samoupravnu domovinu
Socijalističku Federativnu Republiku Jugoslaviju
Da ću razvijati bratstvo i jedinstvo
i ideje za koje se borio drug Tito;
Da ću ceniti sve ljude sveta
koji žele slobodu i mir!

Bilo jednom na brdovitom Balkanu!

DakiNS
 Na benzinskoj pumpi:
-Sipaj mi litar benzina i par kapi ulja
-OK, A da ti malo prdnem u gume??

DakiNS
 Šta je SUBNOR?

Militantno krilo PUPS-a

Evodija
 LALO a šta je ADMIN-TIM???

LALA : "Militantno krilo Srbijalov HaHaHa Srbija

DakiNS
 Ide mali Mujica hodnikom škole i viče: E yebeš logiku, ma yebem ti logiku!Pita ga direktor škole: Mujice zašto psuješ logiku u hodniku škole?Odgovara Mujica: Ma yebem ti logiku, ja se upuvo u razredu, ućiteljca mene istera zbog toga napolje na ćist vazduh , a oni ostali u upuvanom. E yebem ti logiku!

dzesinemica
 Isli medo,vuk i zeko na regrutaciju. Vuk kaze:ja cu da odsecem sebi rep i oslobodice me vojske. Zeko kaze:ja cu odseci usi i oslobodice i mene. Medo nesretni ne zna sta ce pa ga zeko posavetova: ti medo odseci k...c pa ce i tebe osloboditi. tako i bi. izasao oficir i cita:vuk je oslobodjen zbog nedostatka repa.Zeko je oslobodjen zbog nedostatka usiju.Medo je oslobodjen zbog-ravnih tabana.

spiki
 Došao Bosanac u Francusku, sjeo u restoran i naručuje jelo:
- Ja bih la vina i la kobasic
Kada je dobio naručeno, zadovoljno se osmijehnuo, a konobar mu odgovara:
- Pojeo bi la ku*ac da ja nisam Bosanac !!

spiki
 Ona: Gde si ljubavi moja jedina ????

On: Ležim kući na krevetu i mislim na tebe zlato jedino moje . A gde si ti??

Ona: U birtiji..... stojim iza tebe.........mamu ti Cenzurisanom pokvarenu.......

ficha007
 Kako se pozdravljaju crnogorski vrabac i glista?

-Dje si gujo ljuta?!

-Dje si sokole sivi?!;
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

DakiNS
 [xhide]Učiteljica je učenicima za domaći zadatak dala da napišu sastav na temu"Mačka ima devet života."
Sledećeg dana Perica je u školu doneo sledeći domaći rad:

-"Moja sestra i njen dečko su sinoć sedeli u dnevnoj sobi i pričali. Onda je njen dečko... ugasio svetlo i počeli su se ljubiti. Mislim da je pri tome sestri postalo loše, jer joj je njen dečko posegnuo rukom pod bluzu, da proveri da li joj lupa srce. Isto tako kao što uvek radi stric Marko, koji je lekar. Nije znao naći srce i stiskao je i gnječio dugo vremena naokolo. Ja mislim da je sestri od toga postalo još lošije, jer je počela vrlo teško disati. Zbog toga nije više mogla sedeti i legla je na kauč. Onda je sestra dobila i temperaturu, rekla je da joj je strašno vruće i svukla bluzu. Mislim da je i njen dečko dobio od nje temperatur u, jer se i on svukao i legao kraj nje. Onda sam shvatio od kud dolazi ta visoka temperatur a, od koje je oboma tako loše. Iz jaja njenog dečka izlegla se, naime, gorostasna glista. Video sam kako je ispuzala iz otkopčanih pantalona i postavila se uspravno, skoro vertikalno . Nešto takvo još nisam video. Bila je velika najmanje 20 cm. Kad je sestra videla strašnu glistu, silno se uplašila. Raskolačila je oči i široko otvorila usta. Ipak sestra je bila vrlo hrabra. Pokušala je glistu ubiti. Stavila ju je u usta i ugrizla je za vrat. Onda joj je verojatno pokušala isisati krv. Najednom je sestra ispustila smešan, grgljajući zvuk i pustila glistu. Verovatno je glista ugrizla nju. Onda ju je ponovno zgrabila i snažno držala, dok je njen dečko iz džepa izvadio brnjicu i natakao je glisti na glavu. Verovatno zato, da ne može više gristi i pljuvati. Sestra je legla na leđa i raširila noge, a njen dečko je legao na nju. Očito su hteli glistu zgnječiti među sobom kao valjak. Ali glista se borila kao luda, oboje su jecali i stenjali, bilo je strašno. Borili su se takvom silinom da su skoro prevrnuli kauč. Nakon duge i teške borbe, najednom su se smirili. Mislio sam, da je glista sada mrtva, jer je mlohavo visila, a iz nje je izašla njena utroba. Sestra i njezin dečko su bili smrtno umorni, ali su se ipak i dalje ljubili. Mislim da od radosti što su pobjedili tu strašnu životinju. Ali kakav šok! Glista nije bila mrtva, nego je još živela! Skočila je gore i opet se počela boriti. To se ponovilo nekoliko puta, sve dok moja sestra nije skočila na nju i pokušala je ubiti tako, da je svojom stražnjicom silovito udarala po glisti. Usprkos tome, tek je nakon 35 minutne borbe konačno bila mrtva. Dečko je uhvatio mrtvu glistu za uši i odneo je u wc. Svi kažu da mačka ima devet života. Ali ja sam juče ustanovio da gliste sigurno imaju nekoliko života više nego mačke!" [/xhide]

DakiNS
 U Srpsku gramatiku uveden je novi padež- KORUPTIV

Odgovara na pitanje - KOME I KOLIKO

sheytan
 Qquuuu, ko ispricha ovi ^ vitz! Shock

Grin

iveli 3
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Lala

DakiNS kaže:
U Srpsku gramatiku uveden je novi padež- KORUPTIV

Odgovara na pitanje - KOME I KOLIKO

Bravo 2ROFL
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovački karabin KARABINI 1761 05.06.2025. 20:35
Lovački karabini češke proizvodnje KARABINI 400 23.02.2025. 19:56
Lovačke priče - stvarni dogadjaji! LOVAČKE PRIČE 877 13.01.2025. 14:39
Lovačko udruženje LOVAČKA UDRUŽENJA 550 11.12.2024. 09:59
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,627,485 posete www.srbijalov.com