Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lovačka puška

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lovačka puška
PEZ
 Mozda je "englez" ko taraba ali mu to ne smeta da bude u samom vrhu po funkcionalnosti sto se lova i lovackih sacmarica tice pogotovo kod polozara i pusaka sa dve obarace.

bturjane
 Kao sto rekoh ne vredi raspravljati ali "englez" naspram "pistoljskog"tj.monte karlo kundaka sa obrazinom je ko nebo i zemlja pogotovo za polozare
ma nasrcu bre rodjo mora se branim,a ti zapadnjaci kvarni su ko muckovi al sam naso pravu pusku AA-12

PEZ
 Slazem se kolega bturjane ne vredi raspravljati, ali monte karlo kundak na polozaru Jaooo

DakiNS
 Eh kolege -Prema svecu i tropar.

Ko šta voli nek izvoliGrin
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

PEZ

DakiNS kaže:
Eh kolege -Prema svecu i tropar.

Ko šta voli nek izvoliGrin

Daki Bravo 2 ,Nazad na temu

bturjane
 Evo majka i njena vanbracna cerka
bturjane priložio:
aokn6a.jpg

ma nasrcu bre rodjo mora se branim,a ti zapadnjaci kvarni su ko muckovi al sam naso pravu pusku AA-12

bturjane
 i jos jedna u krupnom planu

DakiNS
 Uh ala je izrasla ova donja puškicaGrin
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

bturjane
 prva je malokrvna naslednica m75,a dole je majka u svom sjaju m56 sta reci majku gledaj a za cerku pitaj

nemeza
 Kolega bturjane, na slici gornja puška ima Engleski kundak a donja Bavarski sa obrazinom, a Monte karlo je nešto sasvim drugo i najčešće ga srećemo kod pušaka sa optikom. Pozdrav. Bye

PEZ
 Kolega nemeza mala ispravka,na donjoj slici je nemacki tip kundaka sa klasicnom obrazinom a bavarski tip izgleda ovako
i50.tinypic.com/2vxj795.jpg

bturjane
 Kolega Nemeza sledeci put procitaj upise kad vrsis ispravku,moj upis se odnosio na oblik kundaka uopste,i da ne mlatimo Van teme ima tema puskarska radionica

PEZ
 Kolega bturjane donja puska sa tvoje slike da nije mozda leziste metka 65mm posto komsija ima takvu pusku i morao je da nosi kod majstora da mu produzi leziste,mozda su i razliciti modeli u pitanju.

nemeza
 Kolega pez, oba kundaka pripadaju Bavarskom tipu kundaka samo na slici koju si ti postavio ima "pismo" obrazinu, Nemački tip kundaka je naziv za Bavarski i primenjuje se samo kod nas.

Kolega bturjane, što se tiče Vašeg poslednjeg posta je stvar kućnog (ne)vaspitanja i neželim ni da ga komentarišem. Pozdrav. Bye

PEZ
 Nemeza Odobreno

rk
 Ovo nije najbolje mesto al jel neko zna gde se nalazi prodavnica Balkan Hunter Nikole Ivkovica. Vise nije na onoj adresi u 27 marta u BG, Rekose mi da je negde u zdravka celara. Sada je na sajmu imao masu lovackih pusaka po raznim cenama.
RK

Brka bez brkova

rk kaže:
Ovo nije najbolje mesto al jel neko zna gde se nalazi prodavnica Balkan Hunter Nikole Ivkovica. Vise nije na onoj adresi u 27 marta u BG, Rekose mi da je negde u zdravka celara. Sada je na sajmu imao masu lovackih pusaka po raznim cenama.
jrste u zdravka celara ali neznam br.Kad krenes od cvijiceve ulice posle oko 200-300m sa desne strane ima tu neki mali trzni centar i do ulice je njihova kafana-klub a u podrumu prodavnica

Max011
 Da kod pupme Lukoila odnosno preko puta kafane Zlatar ili u zgradi bivšeg OKK Beko Smile
Sad ću ja samo tetki lek da dam! Dikh tu kava ?!

kimi

Brka bez brkova kaže:

rk kaže:
jrste u zdravka celara ali neznam br.Kad krenes od cvijiceve ulice posle oko 200-300m sa desne strane ima tu neki mali trzni centar i do ulice je njihova kafana-klub a u podrumu prodavnica

Mislim i da je i ta radnja zatvorena.
U rukama Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita

Brka bez brkova
 nije zatvorena nego proavac je uglavnom gore u kafani,pozoves ga i otvorice

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovački karabin KARABINI 1790 29.06.2025. 11:38
Lovački karabini češke proizvodnje KARABINI 400 23.02.2025. 19:56
Lovačke priče - stvarni dogadjaji! LOVAČKE PRIČE 877 13.01.2025. 14:39
Lovačko udruženje LOVAČKA UDRUŽENJA 550 11.12.2024. 09:59
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 22
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,474
Najnoviji član: springer

Poslednje vesti
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...
Конкурс за субвенције у ловству
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

65,828,389 posete www.srbijalov.com