Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Gađanje karabinom

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Gađanje karabinom
Indjijanac
 možda će da zalepe optiku na 4 sa selotepom i udare pečat,
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Sniper Hunter
 Ponekad glupostima nikad kraja ,ispada da svako drustvo mora da ima streliste ,pre lova svi na streliste a onda u lov????

I Jevtic
 pa evo drugari danas se odrzalo takmicenje u kragujevcu iz lovackog karabina pucalo se a bogami i druzilo izuzetno mi je zadovoljstvo sto sam upoznao i nase a i kolege sa susednog foruma ja sam pucao i nesto podbacio verovatno sad ide ono ma puska je kriva pa duvao je vetar pa bila mokra trava salim se malo ma ja sam kriv nego ko drugi
i55.tinypic.com/1175nk9.jpg
i53.tinypic.com/2zs61qv.jpg
najbolja je ona puska koja se non stop kvari

stojkuki

u indjiju ima djungla kaže:
možda će da zalepe optiku na 4 sa selotepom i udare pečat,

Hmmmm da. A sta sa varijabilnim ... Ko ce da ti kaze e koristi samo 4x a ti imas i 6 ili 12 ...
Ma ne pije to vodu, a za upucanost, i to je Chut. To bi svako od nas trebao da ima ...

DESPERADOS
 www.srbijalov.com/forum/attachments/streliste_meta_16_10_2011.jpg
----------------------------------------------------
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

7x64 KRALJ ..Tri prsta..308W CAR..Tri prsta

Max011
 img10.imageshack.us/img10/3421/dsc00414xh.jpg

img198.imageshack.us/img198/1230/dsc00415sm.jpg

Nešto slika iz Kragujevca od prosle subote
Sad ću ja samo tetki lek da dam! Dikh tu kava ?!

Max011
 img208.imageshack.us/img208/7541/200mt.jpg

img508.imageshack.us/img508/8407/200m1.jpg
200m rezultati ove dvojice sa fotke gornje 

canis aureus
 ... a tvoj štuc Maxo, di su fotke?!

A šta će taj ASTAL u takvom takmičenju gde se pucaDu mete sa srnuZbunjen
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

Max011
 Pa štucovo sam malo pa sam dobacio svih 2x5 metaka i na 200 i 300 metara te sakupio sedamdeset i kusur poena prvi je ima 95. Takodje nije vrsena korekcija klikovima na 300m nego sam namerno pucao korekcijom preko koncanice i dobio ovo img233.imageshack.us/img233/4667/200m3.jpg
sa metkom viska od kolege koji je pucao u moju metu ... Za fabricku municiju , fabricko okidanje i cev 510mm u oblozi puna bulja šimika Grin

Stav je bio slobodan , volja sa skamije, iz zalega, stojećki ,naguzički ...kako kome na volju . I prase je bilo dobro salata takodje , jedino su striptizete bile tvrdih grudi i mekana srca ika Eto tol*ko od men*

DESPERADOS
 Kolege ,,,, hoce li neko u subotu u Batajnicu na takmicenje ??
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

Podunavac

Max011 kaže:
Pa štucovo sam malo pa sam dobacio svih 2x5 metaka i na 200 i 300 metara te sakupio sedamdeset i kusur poena prvi je ima 95. Takodje nije vrsena korekcija klikovima na 300m nego sam namerno pucao korekcijom preko koncanice i dobio ovo img233.imageshack.us/img233/4667/200m3.jpg
sa metkom viska od kolege koji je pucao u moju metu ... Za fabricku municiju , fabricko okidanje i cev 510mm u oblozi puna bulja šimika Grin

Stav je bio slobodan , volja sa skamije, iz zalega, stojećki ,naguzički ...kako kome na volju . I prase je bilo dobro salata takodje , jedino su striptizete bile tvrdih grudi i mekana srca ika Eto tol*ko od men*

U kojem je kalibru taj karabin i koja je optika na njemu? A može i neka slika tih seka mekoga srca.Grin
Tri prsta 2Kolce

kimi
 Bolje slika tvrdih grudi !!!Pilot
U rukama Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita

canis aureus
 Maxo kanda je ova desetica najpre koleZinaHmmm
Hm, povelika grupa za 6,5x57?!? Koja beše optika na njem'?

... imao sam u planu Batayu ali mi raden danConfused
Dim

kimi

DESPERADOS kaže:
Kolege ,,,, hoce li neko u subotu u Batajnicu na takmicenje ??

Gde tačno i u koliko sati?
U rukama Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita

Max011
 He he kolegina je 6ica ona jedino ima kos ulaz u papir . Optika je 2.5-10x50 i na 300m pucano je (PPU SPRN 10.1gram) tako što je poravnjana vertikala po prednjoj nozi a horizontala po kicmi ... bacanje u desno je usled jakog bocnog vetra koji je na mahove tukao . Inace štuc drži prva 2-3 metka a onda pocinje da diže pogotke ... dok kod lovačkog karabina grupu drži 3-5 metaka kod brze paljbe od metka po minutu. Tako da za tanke lovacke cevi idealno pucanje je tura od pet metaka . To može metak u minuti. Za 10 metaka u minuti treba malo deblji zid cevi pogotovo leti ili duplo duže vreme tj 10metaka za 20min ... ika ali ne bih te više zadržavao Eno Bataje u subotu ako želiš da se oprobas a mišljenja sam da tamo mi lovci i nemamo šta da tražimo sem da se izede pasulj , pogledaju takticke tandžare i eventualno se pokupi neka nova fora Grin

DESPERADOS
 Kolege Lovci , vidimo se onda u subotu u Batajnici na takmicenju .
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

canis aureus

Max011 kaže:
...
Eno Bataje u subotu ako želiš da se oprobas a mišljenja sam da tamo mi lovci i nemamo šta da tražimo sem da se izede pasulj , pogledaju takticke tandžare i eventualno se pokupi neka nova fora Grin

MI, lovci, tu nemamo šta da tražimo!!!! pa čak je i pitanje pasulja za sitnu rajuConfused
Mesec dana kako "grmi" na 300tkiYes pripreme kao za svetski KUP ... a od cevKi i mundže samo ono probrano i na nivoJu, zrna moraju da bIdNu za korak uvijanja pa nebitno iako su čitavo bogatstvo ... a platiće "sponzor"Confused
OK, svako prangija s onim što ima i zašta se isprsi ili snađe ... nebitno ko to plati, pravila postoje pa ko hoće da se oproba nek izvoli! ALI od svega najgore je to što se ta pravila ne ispoštuju već se menjaju po željama pojedinih "učesnika" iako su na štetu ostalih "manje bitnih konkurenata"Sad (gde ono bijade u skorije vreme, mislim da si biJo prisutan i da znaš, iako je "važeće pravilo" koje je objavljeno od strane organizatora bilo da se gađa bez "gasne kočnice" ... to promenjeno na zahtev učesnika koji je za to takmičenje pripremiJo .338 Lapua a iako je bio ranije upoznat sa pravilima ... naravno pobedio je! ...)
Nekad i ponegde se pravila postave "ni po babu ni po stričevima" i izgleda pošteno i pravedno ... do samog takmičenja, gde kao i sve ostalo kod nas što biva, to bude neka sasvim druga priča ...

... a i na pripremama koje su trajale "poslednjih dana", dnevno se ispuca min trogodišnje "sledovanje" po cevKi Frown... a svaka nabavka preko tih 60kom godišnje može se smatrati i ne legalnomYesConfused ... e kad bi nam bar bilo omogućeno neko pojačano sledovanje na godišnjem nivou možda bi se i oprobali ako bi finansije izdržale a ovako ... ma nek SI puca kome je omogućenoConfusedChut
iveli 3
Dim

DESPERADOS
 Danas u Batajnici , SAJ odrzano je medjunarodno takmicenje Lonf Range na 300 metara .
Dosta lose vreme je malo uticalo na takmicare ali je druzenje bilo na nivou .
Nisam video nikoga sa foruma ili ga bar nisam prepoznao ....steta.

Do sledece prilike .....
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

stojkuki
 Ovog vikenda se spremam za jedan lova na DS pa reko da odem da proverim mog vernog Browninga, kako radi jer je stajao cela bezmalo tri meseca, od lova na srndace.
Metak je RWS Evolution 11.9 g.

Malo je nize no sto sam zeleo, ali dva klika po vertikali i sve je ok (sem onog jednog desno, koji je odlutao mojom greskom, ali je i on prihvatljiv).

Kalanjikov

DESPERADOS
 stojkuki ovo je odlicno ima krme da padne samo tako ..., odlican karabain i jos bolja municija i nema greske .
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Držanje oružja ORUŽJE - SVAŠTARA 161 09.10.2016. 23:28
Boksevi (kavezi) za držanje kerova KINOLOGIJA 275 24.03.2016. 09:30
PONAŠANJE I NAVIKE DIVLJAČI DIVLJAČ 33 29.09.2014. 21:03
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 19
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,628,014 posete www.srbijalov.com