Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nemački kratkodlaki

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nemački kratkodlaki
milosko83
 pozdrav svima Blackhunter zelim ti da brzo pronadjes nesto sto ti odgovara,cim slikam kujicu videces je super je za moj pojam,Mile svaka cast tako i treba naj bitniji je rad normalno mora i da lici na nesto

kopov
 Pozdrav mmilosko83 i svi ostali .
Rad jeste najvaznija osobina kratkodlakog nemca ali nemoj te davati izjave tipa nek lici na nesto . Kratkodlaki nemac ima svoj strogi standard i od njega nikad netreba odstupati. Prihvatam da lepota nije prioritet i da bisu svi ljubitelji izlozbi ali jednu stvar nesmemo dozvoliti pas bez ocene 5 i polozenog ispita urodjenih osobina nebi trebao da se dalje pari bez obzira koliko dobro radi jer genetika nisu samo otac i majka vec je to mnogo dalje .
I onda nam se desi jbg pario sam strava radne pse a dobio cistu dzukelu .
Zato na sve apelujem drzite se standarda rase .

blackhunter
 potpuno se slazem sa kopovom....bitno je da pas radi ali je bitno i kako izgleda...

suzavam krug i odabiram najbolje...
dobar pogled...lovac

vucenovicm
 No no no Ja se u potpunosti slazem sa drugom Kopovom
medjutim nemogu da prenebregnem jednu cinjenicu , a to je : svaki mladi ljubitelj i buduci odgajivac mora od necega da krene , mora nekoga da poslusa , a nas iskusnijih ima "raznih" , te ako je izbor los ode u nepovrat 3-5g. i tako 2-3 losa izbora ......Cry
Molitva Jos ako tome pridodamo da se Shampioni retko stene , izracunajte sami koliko je vremena potrebno da bi se dobio iole dobar ker Molitva
Pozdrav Medjutim svi smo od necega morali krenuti i donekle doci ... Bravo 2

Ja sam zasad dosao do ..........
odlegeta@gmail.com

blackhunter

vucenovicm kaže:
No no no Ja se u potpunosti slazem sa drugom Kopovom
medjutim nemogu da prenebregnem jednu cinjenicu , a to je : svaki mladi ljubitelj i buduci odgajivac mora od necega da krene , mora nekoga da poslusa , a nas iskusnijih ima "raznih" , te ako je izbor los ode u nepovrat 3-5g. i tako 2-3 losa izbora ......Cry
Molitva Jos ako tome pridodamo da se Shampioni retko stene , izracunajte sami koliko je vremena potrebno da bi se dobio iole dobar ker Molitva
Pozdrav Medjutim svi smo od necega morali krenuti i donekle doci ... Bravo 2

Ja sam zasad dosao do ..........

ovo su reci onih koji su iskusili i dobru a i losu stranu ovog sporta..Bravo 2
dobar pogled...lovac

mile mladenovo
 pozdrav drustvo apsolutno se slazem sa Vucenovicem i kopov jel standard NKD pticara treba postovati.
evo jedne slike Pira kako on markira vlasnika vucenovica, sa kojim sam parijo svoju kuju Bobu i krajem sledeceg meseca ocekujem leglo

mile mladenovo
 evo jedne koja to potvrdjuje
mile mladenovo priložio:
28082010025_1.jpg

Boban
 Pa Mile srecno parenje,sve najbolje.B)

mile mladenovo
 Hvala Bobane nadam se naj boljem e sad stace biti vidicemo u svakom slucaju bicete obavesteni kad dodje vreme zato pozdrav

BojanKG
 mile mladenovo,kuja ti se savrsena Lupa

milosko83
 Pozdrav svima na forumu nismo se najbolje razumeli mojom krivicom ,kada sam napisao ,,nek lici na nesto ,,mislio sam da je pas u standardu ,a ne nesto drugo jer psa koji nije u standardu iskreno nevolim da vidim.Normalno je da svi pratimo standarde rasa koje gajimo i da tezimo da selekcijom ostavljmo jedinke najblize standardu,izvinjavam se svima koji me nisu razumeli.

vucenovicm

mile mladenovo kaže:
pozdrav drustvo apsolutno se slazem sa Vucenovicem i kopov jel standard NKD pticara treba postovati.
evo jedne slike Pira kako on markira vlasnika vucenovica, sa kojim sam parijo svoju kuju Bobu i krajem sledeceg meseca ocekujem leglo

NervozanMile ovde Pirat ne markira nego pozira , a ti malo pripazi kako pises ovde ispade skoro da sam ja pario Bobu a ne Pir Shock
AngrySta li bi rekao Drug crni na ovo , verovatno bi odustao od rezervacije steneta Pas

Pozdrav za sve sa foruma Bravo 2
odlegeta@gmail.com

Lala
 Smeko
Tačno tako, Vučenoviću, napisano je tako da ispade da si ti majstor! Jedino posle, na slici parenja, ne ličiš na sebe Lupa
Porazgovaraj nasamo sa Miletom Palica Smeko
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

mile mladenovo
 Pozdrav Vucenovicu ma reci ispadose malo dvosmisleneitanjeali zato je tu adekvatan dokaz koji govori vise od reciB) a tacno je da nije bilo tebe nebi nista bilo jel si velemajstor za navodjenje.
E vucenovicu sta onda radi Pirat na ovoj slici.$aAa
Bogami DRUGCRNI kako je kreno tesko da ce mene i tebe nesto zapasti jos kad procita ovaj tvoj post a pritom poznavajuci odgaivaca iz mladi dana kakav je stilista bio a pritom jakog temperamenta sa jakom voljom. Verujmi bice svasta jer DRUGCRNI je jako dominantan muzijakMaka
Pozdrav Lalo ma nije problem zanas dvojcu pricamo mi dosta u cetri oka Opameti se nego da sovek ima hvalitet pasa bogami ima e tu je sustina ove price na ovom forumu dragi nas LaloMaka malo sale nije na odmet

Lala
 Naravno, da nije šale, na čega bi forum ličio?
Juče sam na sajmu bio sa DRUGOMCRNIM, malo smo ćakulali uz kafu i tako to... Nismo stigli do teme o psima, nije bilo vremena (ona tribina o zakonu bila), šteta što ovi postovi nisu bili dan ranije, imali bi smo dobru temu za zezanje Smile
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

vucenovicm

Lala kaže:
Smeko
Tačno tako, Vučenoviću, napisano je tako da ispade da si ti majstor! Jedino posle, na slici parenja, ne ličiš na sebe Lupa
Porazgovaraj nasamo sa Miletom Palica Smeko

FrownSta mislis Lalo da Miletov tekst procita njegova nastavnica srpskog ClAQue dosla bi u dilemu da vrati pola penzije , kakve je sve ucenike pustala da zavrse osnovnu skolu Sad
odlegeta@gmail.com

mile mladenovo
 vucenovicu sigurno kad bi vidila verovatno bi ti zavrsijo u njenom narucju,Pas jel koliko je poznajem uvek je bila darezljiva pogotovo na ovakve teme,tako da je prolazna ocena uvek bila zagarantovana:uF pa cak se ni na cas nije moralo ici,eee daje vise takvi nastavnica, aaa miroslave debi nam kraj bio.Ali staces mora i neko obrazovan biti jel tako Bravo 2

kopov
 Pozdrav milosko 83 nema razloga za izvinjenje nisam ja imao nameru da te kritikujem vec cisto da ukazem na neke stvari.
Pozdrav za Milu i Vucenovica . Kako najavljujete ovo leglo jos ce te i mene naterati da kupim kuju posto ste svi navalili na muzjake.

milosko83
 Nema problema Kopov sve najbolje u daljem odgoju nemaca pozdrav iz Nisa

ivan boskovic
 pozdrav svima ! ovo su moje mlade nade
ivan boskovic priložio:
63081_142732112437721_100001027995908_219046_2027476_n.jpg

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar KINOLOGIJA 2677 13.06.2022. 21:22
Nemački prepeličar KINOLOGIJA 33 30.05.2019. 22:05
Nemački lovni terijer KINOLOGIJA 1083 18.01.2018. 20:44
Kratkodlaki jazavičar - lovni pas KINOLOGIJA 88 06.02.2014. 11:32
Nemačka LOV U INOSTRANSTVU 18 27.03.2012. 14:22
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,684,401 posete www.srbijalov.com