Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nemački kratkodlaki

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nemački kratkodlaki
Boban
 Pozdrav Ivane,lepa kuja ekstra uglovi svidja mi se.B)

DRUGCRNI
 Moze pesma supermene,za mene ona bar nedeljom budi kuci.

kopov
 Tu mi zena stalno zeli

acalovac92
 jl ti stigla nova nada toje odgajivacnice dodji dati dam pravu krv da imas sto niko nema skini onog dzukca sa foruma a napisi kako ti nastradao ker ali istinu...........................pooSpavanjeSpavanjeSpavanjezzSadRastanakPfftGrin

kopov
 Neznam kome je upucen ovaj komentar al ispade ko da je meni a znam da nije pa molim te drugi put preciziraj na koga si mislio

Lala

acalovac92 kaže:
jl ti stigla nova nada toje odgajivacnice dodji dati dam pravu krv da imas sto niko nema skini onog dzukca sa foruma a napisi kako ti nastradao ker ali istinu...........................pooSpavanjeSpavanjeSpavanjezzSadRastanakPfftGrin

Ne znam kom odgajivaču si uputio ovakvu poruku, a ne mogu ni da shvatim da li si sa ovim 'džukac' mislio na psa ili na nekog člana foruma, sve mi se čini da se ipak radi o čoveku. U svakom slučaju, reč 'džukac' nije poželjna ovde, a zbog takvih komentara, neko će stvarno biti 'skinut sa foruma'. Nemoj više! No no no
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Lala
 Malo slika mog 11-mesečnog Mastera, sa današnjeg istrčavanja, za mog Rodju i njegovu gospoju, da me ne kritikuju više Smile Master je malo stidljiv, pa nije smeo da pogleda u fotoaparat Grin
Ovaj lepotan je iz Bobanove-Rodjine odgajivačnice 'Krcakod':
Lala priložio:
dsci0062_1.jpg

Lala
 Evo još jedna sličica, da nadoknadim ono što nisam slikao ranije Grin jedna lepa marka, ali slika nije baš 100% najbolja. Uglavnom, vidi se šta treba da se vidi!
Lala priložio:
dsci0069.jpg

Lala
 I za kraj, samo za Rodju, Admina i Negovana, jedan naklon od Mastera - mesto prebivališta piše na kapi Grin. Pokušavam da postavim jedan video snimak sa istrčavanja, nešto me zeza YOuTube, valjda ću uspeti.
Lala priložio:
dsci0085.jpg

DRUGCRNI
 Lalo,taj tvoj flomaster se uteze,dobro je to.Posto neces biti u subotu u lovu,nadam se da se vidimo u nedelju na smotri.

Lala
 U subotu nema šanse da dodjem, lavovski sam se borio da otmem taj termin, ali dušmani nadvladaše!
U nedelju sam na smotri, obavezno! Mora Flaster-Master-Flomaster da položi ispit i da dobije ocenu exterijera, da bi mogao lepo u lov. A šuška se nešto oko nekih kotlića, ta di to da propustim Grin
Vidimo se u nedelju.

Negovan
 Kao sto je reko Rancer sinoc ako MASTER danas nepromarkira onda ce LALA tako da je morao to silom da uradi protiv svoje voljePalica

Lala
 Master me pazi k'o malo vode na dlanu, kad je čuo za Rančerove pretnje, odmah je promarkirao Grin

Lala
 Samo za Rodju, Admina, Negovana, Rančera, i simmpatično društvo, u ćošku! Snimak Mastera u radu na terenu: jedna mala marka, podizanje jarebice, pretraga terena, pretraga u pravcu pokazivanja rukom. Ima li neko komentar? Grin
[movie=youtube]1d6LVKN3Jq4[/movie]

blackhunter
 lalo,ne mogu da vidim snimak...neznam sto....inace pas je vrlo lep...lepo odnegovan...
dobar pogled...lovac

Lala
 Blackhunter, pritisni taster 'F5' da ti osveži stranicu, pa ćeš moći da odgledaš video.
Hvala za kompliment.

blackhunter
 lala,hvala na upustvu...odgledao sam snimak....i imam komentar....pas odlicno pretrazuje teren bas onako po mom ukusu...polako i svaki metar trave...to je pravi lovacki pas....svaka cast...srecno u nedelju....
dobar pogled...lovac

Lala
 Master je otkrovenje za mene: sa tim psom je vrlo malo radjeno, nije bio uveden u lov, nije znao komande, plašio se pucnja... Ja sam ga dobio sa 9 meseci starosti, i ovo je rezultat dvomesečnog rada. Bilo je u početku i razočarenja, ali, odjednom, posle malo tretmana disciplinskog od nedelju dana, kod Rančera, i posle još malo moje dorade, Master je za 3 dana (bukvalno za 3 dana, časna reč) proradio i zablistao! Sad radi kao singerica Grin, ovo na snimku je samo deo onoga što je naučio, i što ima u genima. A što kaže Rodja, 'krv nije voda', Masterov tata Vidok del Rade Savić mu je ostavio u nasledje dobre gene! Posle pogibije moje šampionke keruše Ave, pre dva meseca, Master se pokazao kao dostojna zamena! Gledam i ja snimke Masterove i Avine, i mogu ti reći da vrlo slično rade, sličan stil, verovatno to ima veze sa mojim načinom obuke. U pretrazi terena jeste detaljan, ali i brz, i NIKAD ne ide dalje od 30-40 metara, retko, ili nikad tokom istrčavanja ne moram da mu dam komandu 'nazad', on održava rastojanje u radu.
Uopšte se ne sekiram za nedelju za ispit, ja sam već u mislima u lovištu posle 15.10. Smile

nenadx
 Dobar,dobar,cim sam video da svaba nosi onaj natpis,rekoh bice nesto od njegaikaSalu na stranuB)
Dobar pogodak

milosko83
 Pozdrav svima Lalo super keric svaka cast.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar KINOLOGIJA 2677 13.06.2022. 21:22
Nemački prepeličar KINOLOGIJA 33 30.05.2019. 22:05
Nemački lovni terijer KINOLOGIJA 1083 18.01.2018. 20:44
Kratkodlaki jazavičar - lovni pas KINOLOGIJA 88 06.02.2014. 11:32
Nemačka LOV U INOSTRANSTVU 18 27.03.2012. 14:22
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,684,934 posete www.srbijalov.com