Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Kako je protekao današnji lov?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Kako je protekao današnji lov?
misa 71

Aca Velika Plana kaže:

stojkuki kaže:
Pa ceeekaj breee. treba se i slikati ... 'bes marku .... ;)

A pa i ja sam za slikanje al ovaj pozadi ga zakovao pa sam tako! Grin uboo vreme kad da nadje petla! Smeko Smean

Slavo brate to je crno beli poenter al nema veze , nije u pitanju marka već zna džukac da se radi fotografisanje pa pozira marku u pozadini ROFL
Sta ćes poenter je to brate!Pas
misa 71 priložio:
donaport.jpg

I najsporiji sa ciljem su brži od najbržih bez cilja. Stari

stojkuki
 Jes ... Smeko i nasmejao se. Samo se okrenuo naopako ...

misa 71
 Stojkuki; ma krivo mu je što on nije u prvom planu pa bojkotuje fotografisanje ROFL
I najsporiji sa ciljem su brži od najbržih bez cilja. Stari

Koca Hunter
 Šta reći " ALKAPONE GRUP "KaLaSh

arnotije
 Lepo vreme za lov, jutro malo prohladno, odstrelio sam dve jarebice nazalost jedna nije pronadjena Angry, iako sam se nakon potrage kera po vrzini i ja onako iznerviran ukljucio medjutim nije nadjena.
" Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da ga damo...? Ako je njihovo, zasto ga otimaju...? A ako vec mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustrucavaju... ? "
Matija Beckovic

Indjijanac
 jutro za lov je bilo prelepo,dobar mraz koji je noćas bio je ostavio svoje bele tragove ,a kad je sinulo sunce divljač je izašla na sunčane strane dolova kako bi se ugrejala na suncu,psi su odlično radili i svi su se podmirili,lov je bio odličan pao je i jedan lis koji je bio neoprezan,a nije ga sremac odstrelio
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

apinest

u indjiju ima djungla kaže:
jutro za lov je bilo prelepo,dobar mraz koji je noćas bio je ostavio svoje bele tragove ,a kad je sinulo sunce divljač je izašla na sunčane strane dolova kako bi se ugrejala na suncu,psi su odlično radili i svi su se podmirili,lov je bio odličan pao je i jedan lis koji je bio neoprezan,a nije ga sremac odstrelio
Al' zato jeste u svom matičnom LD-u... Nastavak sledi!
Ovo je Sremčev odstrel - krenula ga karta, od kada je lovio lisicu sa Lalom!

Sremac75
 E druže inđijac, nije se samnom više zezati!

Danas smo meshtan i ja bili u Neštinu!
Lep lov, ponovo lisica (3. ove godine) i jedan petao...bilo je i kikseva, ali....
Rezultat odličan tri petla i dve lisice!

Ovo sam ja, ponosan! A što je sunce išlo u oči...
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Podunavac
 Kod mene jutro hladno -4 stepena. Tek oko 11 časova otoplilo. Odstreljeno 2 zeca i 6 fazana. Toliko je bilo hladno da su lovci morali grejati pivo uz vatru.Grin
Tri prsta 2Kolce

Lala
 Za momke kojima sunce ide u oči prilikom pucanja, potrebno je:
1. kvalitetne sunčane naočare
2. dobro raspoznavanje boja
3. uočavanje razlika izmedju petla i koke

Ovako izgleda fazanski petao
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Lala
 Izgleda da je neko od zločestih lovaca koristio farbu u spreju, pa su kamuflirali koke.
Za one koji ne znaju, koka izgleda ovako:

slavaplana
 Ja sam danas bio u Kucevu u sekciji Turija u lovu na divlje svinje!!Izuzetni tereni ali vegetacija jako visoka i sumski deo sa dosta lisca!!!Tri dignute svinje ali su se izvukle potokom na suprotnu stranu od nas!!!Lepo druzenje sa lovcima iz Kuceva i okoline!!!

Podunavac
 Na čiji je ovo račun? Ko ne raspoznaje koku od petla mora da im podviri pod rep.Grin
A ovo je slika grejanja piva. Ovo sigurno još niste videli. Mislim da bi nekim kolegama bilo bolje da sa piva pređu na čaj.Pivo
Tri prsta 2Kolce

slavaplana
 Druga grupa je promasila 4 svinje ispucavsi 21 metak!Ostali su bez jednog kera i imali sivenje drugog!!!Sve u svemu lepo druzenje!!!
Jos par slika terena gde sam ja bio postavljen!!!!
MISa 71 i SLAVISA pred . sekcije iz NERESNICE

Lala
 Nadam se da će moj kolega administrator pravnik po obrazovanju, dati svoj doprinos; prema poslednjim izjavama dotičnog, u Neštinu imaju novi model fazanske koke, koja je repata skoro kao i petao, a i kvoca prilikom poletanja!?! Čudo nevidjeno, u Neštinu!!! Kune se moj Sremac, da je lepo čuo kako kvoca!!! Ko želi da lovi takvu divljač, do sada nepoznatu u ornitologiji i lovstvu, samo nek se obrati Sremcu i Apinestu!!!!Pola Srema bruji, o čuvenoj izjavi 'KOKA ĆE BITI DOVOLJNO!' ROFL

slavaplana
 Teren je EKSTRA samo da padne malo snega i bice odlicnih lovova!!!

Podunavac
 Pa čovek se specijalizovao za lov lisice, pa je lov petla malo zapustio. A to je možda bila koka sa hormonalnim poremećajem. Neki fazanski hermafrodit.Grin
Tri prsta 2Kolce

slavaplana
 Svinje su ostavile dosta tragova ali je susno vreme i teren obrastao zbunjem i visokom travom ucinio svoje ali bice bolje !!!B)

Lala
 Uuuu bre Slavo, ovo je lepota jedna!!!
Nego, daj bre uhvati nekako jednog petla i jednu koku (mogu i preparirane), pa ponesi Sremcu u B.Palanku i malo ga edukuj, o razlikama!!! Molim te!
Obrukao je Srbijalov Admin Tim!!! I još tvrdi, koka ista kao petao, kaže crnaaaaaaaa, i da je lepo čuo koku kako kvoca!!!! ROFL

Lala

Podunavac kaže:
Pa čovek se specijalizovao za lov lisice, pa je lov petla malo zapustio. A to je možda bila koka sa hormonalnim poremećajem. Neki fazanski hermafrodit.Grin

Meni više liči na poremećaj od količine neštinskog vina...Hmmm

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Kako spremiti LOVAČKI RECEPT 32 26.05.2022. 07:52
Krivolov - kako se boriti protiv? METODE LOVA 624 19.09.2021. 07:54
Psi i mačke lutalice-šta i kako sa njima? LOV PREDATORA 853 14.01.2021. 22:03
Kako se boriti protiv KRPELJA KINOLOGIJA 386 02.07.2019. 09:48
Kako sam postao lovac LOVCI POČETNICI 29 10.02.2014. 18:08
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 22
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,472
Najnoviji član: David N

Poslednje vesti
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...
Конкурс за субвенције у ловству
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

65,768,132 posete www.srbijalov.com