Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lov na srndaća

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lov na srndaća
slavko75

Lovac Stari kaže:

slavko75 kaže:
lov srndaca 19.5.2013 u L.U.Vukovi sa Drine ,odstreljen u 04:45

Cestitke prika ikaStari, nego mogao bi tu lepu Puskicu da das i u miraz ili da poklonis zetu jednog dana ;).
img9.imageshack.us/img9/2522/p5180629.jpg
Uspesan lov u Sumadiji-18.05.2013
Odstrel u 20,05
Daljina 100m
Kal 243 u kombi sa selior & belotom
Vodic iskusni forumas sa Lorista
Telesno (tezak) mozda i moj najtezi Srndac u karijeri?

Cestitke i vama prika ,a za miraz pravi spisak pacemo da vidimo,mislim dace se dogovorimo iz zatrke
http://www.youtub...IkRGcVB4RQ Shock
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

slavko75

Sniper Hunter kaže:
Slavko,Bravo 2 Stari Bravo 2 čestitke na odstrelima !

hvala bata snipere

Boban
 Ooooooo Slavko,pa desi ti druze nema te nigde da se vidis?
Cestitke na odstrelu i sve najbolje zelim Bravo 2

slavko75

Boban kaže:
Ooooooo Slavko,pa desi ti druze nema te nigde da se vidis?
Cestitke na odstrelu i sve najbolje zelim Bravo 2

hvala druze ,evo lovi se pomalo ,ma vi se kirijete izgleda hahahaha

Lala
 Gledam slike ovogodišnjih odstrela srndaća, i pratim izveštaje sa još nekoliko izvora, generalno mislim da je ova godina dosta podbacila u odnosu na prethodne, možda ne po broju odstreljenih grla, ali po trofejnoj strukturi svakako jeste.

Sećam se ranijih godina kakvi trofeji su padali, a ove godine kad bude odstreljen neki preko 130 poena, uveliko se priča!

Po nekim mišljenjima, ovogodišnji trofeji su po volumenu slični ranijima, ali težinski ni blizu! A moguće je i da se proredilo jakih grla? I moje mišljenje je da trofejna struktura prilično opada.

Pa samo kad se pogleda istorijat upisa o jakim srndaćima ovde na Srbijalov portalu, vidi se da nema ni blizu onoliko izveštaja o trofejima kao ranijih godina. Ili se sve manje obnaroduje gde je šta odstreljeno?
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Podunavac
 Čestitke kolegama na odstrelima.Bravo 2
Slavko malo čudan pogodak. Gde je metak ušao a gde izašao?
Tri prsta 2Kolce

xlr 5
 Susa je uradila svoje u prosloj godini iscrpela je divljac koja je opala po kvalitetu da bi opstala organizam jedinki se borio za opstanak tu je naravno trpelo i trofejno obelezje dzaba iznosenja hrane i slicno bio je tezak period za zivotinje. Predstoji nam opet borba sa vrucinama. Cestitke na odstreljenoj divljaci
JelenLisica

arsa
 Evo da predstavim neke od najjacih srndaca ulovljenih u mom L.U. (samo za Vlajka!)

imageshack.us/a/img11/3888/fotografija0795.jpg
2010 godine odstreljen u lovokradji (ranjen sacmaricom pa pronadjen u fazi raspadanja) 107,5 CIC poena

imageshack.us/a/img823/48/fotografija0787.jpg
2011 godine odstrel naseg clana Brkica 111 CIC poena

imageshack.us/a/img842/4331/fotografija0034a.jpg
2012 godine odstrel mog druga Joce Ricinog pravilni osmerac 126 CIC poena

imageshack.us/a/img827/9640/dsc00510c.jpg
Jedno zlato od pre dvadesetak godina 147,76 Cic poena

Dva komada iz komercijale od ove godine

imageshack.us/a/img109/891/fotografija0791.jpg
Kazu 100 CIC poena!!! Licno sumnjam...

imageshack.us/a/img9/5120/fotografija0793.jpg
Kazu 85 CIC poena!!! Sumnjam i u to...
lovac Joca i Luka srbijalov

slavko75

Podunavac kaže:
Čestitke kolegama na odstrelima.Bravo 2
Slavko malo čudan pogodak. Gde je metak ušao a gde izašao?

hvala brate podunavac,da pogodak nije najbolji metak je pogodio podnozje prsa po stomaku izgledalo je kao da je isporen ,i pogodio ga u zadnju nogu,pucao sam ga na odprilike 80 metara ,rano ujutru nasao sam ga na njivi pase ali je bio uznemiren trckao je gore dole kao da ga je nesto uznemirilo ili je nesto osetio,odneo je daleko skoro kilometar sat vremena smo ga trazili Confused ali sta da se radi

Vuki
 lepo Arso svaka cast , moze to i dosta jace da bude sledecih godina...Dobar pogled

Nikola Vojinovic
 Zajednicka akcija spasavanja laneta! Predstavnici LU Nis i Zoo planet, ko kaze da lovci i zastitari ne mogu da saradjuju?!

Nakon sto je pronasao lane koje je zapomagalo u potoku, covek je pozvao drustvo za zastitu zivotinja, a oni LU Nis...

Uz pregled veterinara, lane je zbrinuto i bice smesteno u prostoru drustva za zastitu zivotinja, a kasnije ispusteno u loviste, za takve namene imamo prostor Niskog vodovoda, oko 200ha ogradjene povrsine, gde vec imamo srnu, tj. vidjena je sama pre desetak dana, a trebalo bi da je tu i srndac i lane... Nadam se da ce poduhvat uspeti i da cemo saradnju nastaviti...

Inace smo putem medija apelovali da se divlje zivotinje ne hvataju i cuvaju! Ispustili smo vise divljih zivotinja iz zarobljenistva, a protiv nekoliko lica podnesena je prijava!

Ovde se kako covek kaze radi o spasavanju napustenog laneta, kome je pretila opasnost da strada, ipak je sam prijavio slucaj, tako da ima osnova da mu verujemo...

i39.tinypic.com/33wazxs.jpg

i40.tinypic.com/53r78y.jpg
Priroda, kerovi i lov!

PEZ
 Svaka cast Nidzo Bravo 2Bravo 2
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

Lovac Stari
 img834.imageshack.us/img834/7966/p5300651.jpg
Ovo nije bilo te srece.Jutros naidjem na Srnu koja ne zeli da odstupi na moju pojavu ni jedan pedalj. Kad tamo valjani razlog, materinski instikt.Na lanetu nema povreda.

img6.imageshack.us/img6/1610/p5260648.jpg
Malo podalje ovaj se bas dobro osuncao!
Mada nesto kasni sa promenom dlake.
Dobar pogled.

Nikola M
 ova srna bas nije imala srecu kao prethodno lane...
Dobar Pogled
lovac

Podunavac
 Svaka čast Nišlije.Bravo 2 Pa nek onda neko kaže da lovci ne vode brigu o divljači.Besan
Tri prsta 2Kolce

avast
 Ovo sam sada video na facebook I jos sam pod stresom.Moram kolege da podelim sa vama.Da li je ovo ljudski I da li za ovo treba neko da odgovara????
i40.tinypic.com/3029to4.jpg
i39.tinypic.com/52htn8.jpg

Ovo su inace "lovci" Ls Zelinja Gradacac.Ima jos slika I evo linka na fb: https://www.faceb...mp;theater
i50.tinypic.com/2r7ol1c.jpg

avast
 Moram da dodam da je mucenje na ostalim slikama jos brutalnije.Molim administratore da ove ljude postave na stranici sajta I da svi javno osudimo ovakvo ponasanje prema ovoj plemenitoj zivotinji.Tako se ne ponasaju pravi lovci!!
i50.tinypic.com/2r7ol1c.jpg

Zoran Zoli
 Ovo je velika bruka za lovce , ako se oni uopste mogu nazvati lovci . Strasna sramota . FIK
srbijalov

Indjijanac
 na ovakvo nešto ostajem bez reči,nemam takvo nešto u rečniku čime bi mogao da ih nazovem.Sad
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Zoran Zoli
 Ne znam kako definisati ovo kao ludilo mase ili neopevanu glupost .Palica
srbijalov

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Galerija abnormalnih srndaća GALERIJA TROFEJA I UMETNIČKIH DELA 86 13.02.2017. 20:42
Rast, razvoj i deformacije parogova srndaća STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 5 12.05.2014. 18:46
Lov srndaća vabljenjem LOV NA KRUPNU DIVLJAČ 13 31.10.2013. 12:50
OSPORAVANJE SA ILI BEZ ARGUMENATA TROFEJA SRNDAĆA ODSTRELJENOG U SRPSKOM KRSTURU 2009. GODINE STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 18 07.10.2011. 21:50
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 1

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,633,582 posete www.srbijalov.com