Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lov na srndaća

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lov na srndaća
avast
 Jedino znam da se ja pitam ovi vise ne bi usli u loviste.Ovako postupati sa ranjenom zivotinjom je van svake pameti.Besan
i50.tinypic.com/2r7ol1c.jpg

tomo vrbas
 Sramota jos svi nasmejani tacno se vidi da uzivaju u ovome i da su ponosni na sebePreki Sud

zoranp
 ezbog ovakvih retarda u lovištu, nekad poželim da se lov zabrani jednom za svagda, jer kome mi posle ovakvih fotografija i snimaka, )a da nepominjemo šta su verovatno neki od nas i videli ili čak učinili u lovištu, a da niko nezna javno) možemo pričati o brizi zaštiti divljači???Shock...trebalo bi jednog od onih majmuna "šlajfovati" po glavi, pa ga vezati i vući po avliji!!puc puc
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

veljko__
 Oni svi srecni Dim i kao da im je to normalno i jos da se time ponose.Shock Palica
Tri prsta 2 Kolce srbijalov

-ANUBIS-
 Daleko su to od lovaca to sve treba po kratkom postupku zabraniti da ikada vise u zivotu love I nose pusku ziva sramota ja bi pobegao a ne da se jos slikam PalicaPalicaPalica

mrwa22250
 ovo je tuzna i surova realnost srpskog "lovstva" danas.kao sto ja rekoh mojima u ld.treba da se pogledamo u oci i da priznamo da je dobar deo nas u lovstvu iskljucivo zbog mesarenja.odgovorni to znaju i tolerisu jer da se zavede red i da samo jednu sezonu lovci love po kalendaru osipanje clanstva bi bilo ravno pandemiji,i odose drugovima pare iz dzepa i zavrsila bi se kako neko rece njihova bajka od zivota.posto niko nema volje da se uhvati u kostac sa ovim problemom,suocavamo se sa praznim lovistima,nerad je svuda uzeo maha(zakon lovca ne obavezuje da radi-samo plati i lovi) a moral i sramota su odavno izbrisani iz recnika.a sta reci za ekipu sa slike?svaki komentar je ovde suvisan.
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

Bigman86
 Ne mogu da kucam ono sto mi prolazi kroz glavu, tuzice me neko od aktera na slikama.
Suzdrzacu se od teskih reci, ali samo me intersuje da li ce neko odgovarati zbog ovoga. Iskreno mislim da su i oni sto su gledali ovo mucenje, krivi koliko i oni koji su ucestvovali u njemu.
Vec treci put krecem da pisem o "gospodi" sa slika i brisem jer stvarno nije za javnost ovo sto mislim.
Ali kako bih ih slatko.... Palica Preki Sud FIK
A ako kojim slucajem misle da su u pravu, rad sam objasniti se......

DakiNS
 Ma neka me tuže da im yebem sve živo.Gde su samo sprcali tolike godine . Retardi jedni, verovatno su neuspeli abortusi jer niko normalan to ne bi radio i pritom se još smejao i slikao .Histerian
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

kempi
 Neznam zasto ali mislim da je srndac sa ovih slika vec mrtav ali je nekako ostavljen da se ukoci u tom polozaju i onda su pravili ovaj bolesni fotosejsn sa njim. U obe situacije i da je ziv i da nije ovoliko nakaraditi zivotinju je stvarno zalosno.

veljko__
 To treba FIKZatvor
Tri prsta 2 Kolce srbijalov

nidzamotocross
 Veljko, i ostali.. Ne vredi da upropastimo ovu lepu temu, a mozda i kolege imaju da se pohvale nekim trofejima. Za ovo nema komentara, nije to sramota nasa, sramota je njihova, a ako i nadlezni ovo previde, bice jos veca sramota. Za ovo ja nemam komentara.. Gledajuci slike ostao sam bez teksta, duboko sam se zapitao da li ovi matori retardi sa slike imaju uopste neku trunku mozga u ovim glavama? I ako je njih ovoliko ovako smelo da se pored mucenja zivotinje jos i slikaju i to postavljaju da svi vide, sta li se onda desava sa ostatkom lovaca u tom mestu iza kamera fotoaparata? Zanima me kakva ce biti njihova deca ako su oni ovakvi.

Mada ja sam kao i svi mi, samo jedan nemocan pojedinac i obican smrtnik koji nikako ne moze da utice na kaznu ovih manijaka. Tuzno mi je samo sto u poslednje vreme gledamo toliko ovakvih slika da bi se cak trebala napraviti tema povodom ovakvih stvari. Ostaje mi samo da se iskreno nadam da ce ovi da zavrse u Zatvor uz to i da ih dobro opale po dzepovima. Ovo je necuveno. SRAMOTA NELJUDI, SRAMOTA. 
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

slavko75
 treba ostaviti te budale nastrnu i nekvariti temu kao sto rece neko od predhodnih kolega,nego ove godine je dosta losiji odstrel srndaca nego predhodnih godina ili je nesto drugo u pitanju,
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

Sasa frrr
 Evo profil od ovoga sto se zove lovac https://www.faceb...vic/photos

Neca92
 Stvarno steta sto neki ''ljudi'' trose kiseonik...
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

nenad_franc
 nekako sve zelim da verujem da je srndac mrtav... da ga nisu odmah nasli i da se tako ukocio... nemam komentara ako je drugacije...

strahinja
 Ovoje stvarno sramota,jadan srndac sta su mu radili..I oni se ovim slikama dive,pa de je tu postovanje divljaci... Nesto sam citao na fb da su pokrenuli postupke u bosni protiv njih... Da sam ja neka vlast,i da se pitam,pa zabranio bi im lov za sva vremena,i jos koliko vidim da su to radili stariji lovci.. Sramota

darkon
 Evo nečeg mnogo lepšeg, za promenu!!!
Rano proleće, kasno uveče, mlada srna izašla na so i hranu.

http://www.youtub...JHqlXzPyps

avast

nenad_franc kaže:
nekako sve zelim da verujem da je srndac mrtav... da ga nisu odmah nasli i da se tako ukocio... nemam komentara ako je drugacije...

Srndac na slikama je ziv,tj. ranjen svo vreme dok su se izivljavali nad njim.Na fb ima jos slika na kojima se jasno vidi da je jadna zivotinja bila ziva.Ali kao sto neke kolege napisase da ne kvarimo temu.Ja sam ovo morao da postavim jer sam bio strasno pogodjen ovakvim ponasanjem ljudskog roda.Pozdrav
i50.tinypic.com/2r7ol1c.jpg

Nikola Vojinovic

darkon kaže:
Evo nečeg mnogo lepšeg, za promenu!!!
Rano proleće, kasno uveče, mlada srna izašla na so i hranu.

http://www.youtub...JHqlXzPyps

Dare, svaka cast za snimak! ika
Priroda, kerovi i lov!

-ANUBIS-
 Lep snimak Odobreno

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Galerija abnormalnih srndaća GALERIJA TROFEJA I UMETNIČKIH DELA 86 13.02.2017. 20:42
Rast, razvoj i deformacije parogova srndaća STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 5 12.05.2014. 18:46
Lov srndaća vabljenjem LOV NA KRUPNU DIVLJAČ 13 31.10.2013. 12:50
OSPORAVANJE SA ILI BEZ ARGUMENATA TROFEJA SRNDAĆA ODSTRELJENOG U SRPSKOM KRSTURU 2009. GODINE STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 18 07.10.2011. 21:50
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,633,611 posete www.srbijalov.com