Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Kradja kerova-kako se boriti?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Kradja kerova-kako se boriti?
Danijela
 Ne znam da li je pravo mesto i tema ali moram da pokusam:

Dana 09.11.2011 nestao je Maks, bretonac, 10 godina star, cipovan,
u Beogradu, naselje Medakovic 3.

Ako ga neko primeti, molim vas javite: 061 140 79 17 i 061 140 81 98.

Hvala

http://www.facebook.com/media/set/?se...fd8efd986f

Ni Maks ni ja nismo lovci, ali mi je mnogo cudno kako je nestao bez traga, ispred zgrade...

Ukoliko imate ideje kako jos da ga trazimo (oglasili smo po forumima, blogovima, oglasima, zvali "Veterinu", Ovcu, lepili plakate po kraju i sire) ili znate jos neke lovacke forume, molim vas pisite.

Pozdrav
Danijela

img20.imageshack.us/img20/8806/maks1.jpgimg26.imageshack.us/img26/3736/maks2.jpg

Jank
 Danijela, žao mi je zbog tvog Maksa ali ako pas ima 10 godina to više nije pas za lov, to zna gotovo svaki lovac, za lov se pas trenira od šteneta, pre mislim da je otrčao za nekom kujicom pa će se verovatno vratiti. Želim ti mnogo sreće u pronalaženju tvog kućnog ljubimca...Pas 2
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Danijela
 Hvala :[

duskov
 Krađa lovačkih kerova u Crnoj Gori je postao nacionalni sport. Ali da nije lopova u drugim sredinama i ovi "moji" bi se valjda umorili.
Podosta vremena pratim jednu grupu lopova iz Bijelog Polja koja krade na sjeveru ali i po drugim djelovima Crne Gore a onda transportuju do Zlatibora, do Prijepolja, Brusa...
Ako se zna da to rade i oni koji rade u policiji onda je to prava katastrofa. Uostalom, onaj ko je spreman da ukrade kera spreman je da uradi sve najlošije....

Nidza
 Drage kolege lovci...

Ove subote, 22.12.2012. nestala su dva kera u okolini Pirota-Dimitrovgrada.
U pitanju su balkanac (18 meseci) i zuti gonic (9 god)...(ako uspem postavicu fotografije).Posebno bih zamolio kolege iz okoline Nisa,da me kontaktiraju u koliko naidju na ovakve kerove, jer postoji sumnja da su otputovali u tom pravcu !!!

Tel. 063/1596728, 065/6183586 - Nikola

Ujedno, da pozelim svima srecne bozicne i novogodisnje praznike...redovnom pratim vase upise- ODLICNI STE....

Pozdrav...

Nidza

Nidza kaže:
Drage kolege lovci...

U pitanju su balkanac (18 meseci) i zuti gonic (9 god)...(ako uspem postavicu fotografije).Posebno bih zamolio kolege iz okoline Nisa,da me kontaktiraju u koliko naidju na ovakve kerove, jer postoji sumnja da su otputovali u tom pravcu !!!

Ujedno, da pozelim svima srecne bozicne i novogodisnje praznike...redovnom pratim vase upise- ODLICNI STE....

Pozdrav...

miomirkica
 Poštovane kolege
I kod nas u Ćuprji opet nestanak pasa i lovačkih kerova. U subotu
22 .12.2012 mom uvazenom kolegi lovcu nestao NKD ptičar star
desetak godina čipovan ali nikakvog traga. Meni pre mesec dana
nestao PEKINEZER i od tada kao daje u zemlju propao.
Pojedini ljudi neshvataju kakvu tugu stvaraju njihovim vlasnicima.

Pozdrav
mica.jovanovic@gmail.com

PEZ

miomirkica kaže:

Kolega miomire to nisu ljudi!
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

DamirKS

pez kaže:

miomirkica kaže:

Kolega miomire to nisu ljudi!

Meni su isto ukrali pekinezera, kad smo poceli da ga trazimo video je komsija i reko da je neko kolima stao, otvorio vrata kuc-kuc, pekinezer ko i svaki pas odmah potrcao, nije ga bilo 4-5 dana, ali nekako je uspeo da se vrati ili su ga pustili posto je sigurno tugovao star pas 6 godina ima, ili je uspeo da pobegne, posle sam i saznao ko ga je uzeo, nego ajde ne vredi se svadjati, kad ga nisi video na licu mesta pa da bude Palica
RAKIJA JE SPASILA VIŠE DIVLJAČI U LOVU NEGO SVA UDRUŽENJA ZA ZAŠTITU ŽIVOTINJA!

saja rudnik
 Kako se boriti protiv ovoga..Vrlo jednostavno..Po sada vazecim zakonima i poznajuci nas narod,kakvi smo i sta smo,mislim NIKAKO.Dok se mi sami ne promenimo tesko ili nikako.Dok se neuvedu drakonske kazne u novcu i lezanje u zatvoru do 2.god pa i vise,kao kazne od 5.hilj.evra pa navise bice kradja i kradja.Bojim se da samo ovakvim sredstvima a bogami i jos zescim se moze uspostaviti koliko toliko red u ovom segmentu..Inace crno bez imalo belog..
Saja Rudnik

Nidza

Nidza kaže:
Drage kolege lovci...

Pozdrav...
Nidza priložio:
386foto01.jpg

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Kako spremiti LOVAČKI RECEPT 32 26.05.2022. 07:52
Krivolov - kako se boriti protiv? METODE LOVA 624 19.09.2021. 07:54
Psi i mačke lutalice-šta i kako sa njima? LOV PREDATORA 853 14.01.2021. 22:03
Kako je protekao današnji lov? LOV NA SITNU DIVLJAČ 2364 27.01.2020. 09:06
Kako se boriti protiv KRPELJA KINOLOGIJA 386 02.07.2019. 09:48
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,628,743 posete www.srbijalov.com