Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lov na divlje svinje

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lov na divlje svinje
Nenad000

milek kaže:
Evo jos jednog kojeg sam odstrelio na kucajskim planinama....

remnik ti je ekstra ,a kakva je to vrsta crne macke ne mogu da ocenim tako maluDragoljupe
Kolce,S R B I J A

Jank

Nenad000 kaže:

milek kaže:

remnik ti je ekstra ,a kakva je to vrsta crne macke ne mogu da ocenim tako maluDragoljupe

Mile neka si ti ulovio ovu svinjicu, jer "u ruke Mandušića vuka svaka puška", nije važno kakav je remnik nego kakav je lovac....eno tamo na temi "Kundak" se šepure i svađaju čiji je kundak bolji i čiji kundak nije probušio žižak a ne vidosmo ni jednu od tih vrhunskih pušaka sa kuvanim kundakom od turskog oraha pored ulovljene divljači.....ha ha ha....Bravo 2Bravo 2Bravo 2
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

milek

Nenad000 kaže:

milek kaže:

Hej drug necemo se vređamo!

a remnik su taj dan svi primetili verovatno iz ljubomore...
meni bio dobar (zavrsava posao);)
Nije lako znati treba to i umeti....
lovac

milek

Jank kaže:

Nenad000 kaže:

milek kaže:

Mile neka si ti ulovio ovu svinjicu, jer "u ruke Mandušića vuka svaka puška", nije važno kakav je remnik nego kakav je lovac....eno tamo na temi "Kundak" se šepure i svađaju čiji je kundak bolji i čiji kundak nije probušio žižak a ne vidosmo ni jednu od tih vrhunskih pušaka sa kuvanim kundakom od turskog oraha pored ulovljene divljači.....ha ha ha....Bravo 2Bravo 2Bravo 2

Pozdravljam te drug i kao lovca i kao istomisljenika...
jbga pare nemogu sve da kupe....
Ali nekima sto to nemogu da shvate nije ni zameriti...
he heeeeee!ika
lovac

Sremac75

milek kaže:

Jank kaže:

Nenad000 kaže:

milek kaže:

Pozdravljam te drug i kao lovca i kao istomisljenika...
jbga pare nemogu sve da kupe....
Ali nekima sto to nemogu da shvate nije ni zameriti...
he heeeeee!ika

Bravo 2Bravo 2Bravo 2
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

DakiNS

Nenad000 kaže:

milek kaže:

Milek ovakvi mogu samo da ti zavide, a lepo je Jank rekao što se tiče oružija, kada se pojavim u nekom komercijalnom lovu ,pa kad ugledam onu silno skupu opremu sve nekako se sklanjam u kraj jer jedan kofer za pušku košta više nego kompletna oprema, pa onda psi koji su završili neznam kakve fakultete, a ja i moj Mrvan onako jeftinog izgleda obrišemo patos sa njima u lovu,jer su njihovi kerovi završili strane fakultete pa ne znaju komande na srpskom.GrinVeseloPas nema smajlić za pun džak
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Neca92
 Hahahaha Grin Bravo DakiNS!!! Grin Lepo si sve ovo rekao!!! Grin Tri prsta 2
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

LU Aleksandrovo
 E moj Daki pre mesec i nešto dana došla ekipa sa džulovima upravo kako ti kažeš visoko obrazovanim čak u češkoj pa tamo školu peko i Nikola tesla, i zanimljivo njih 4 psa svi imaju isto ime, kad sam to čuo nisam verovao, al kad krenusmo u lov nema šta isto ime za sve, samo različita frekfrencija što pištaljki u tri različite boje i plus teletakta gde mi gazda ovog lova više ličio na osobu koja nervozno gleda televizor nego na lovca, i sva sreća te je baterija ciknula kad se lov završio, jer je bogati gazda počo već neke majke inostrane da spominje u svom žargonu i da sve glasnije uzvikuje ono jedno ime al sa sve manje uspeha, uh al sam bio srećan, al sam se i cerio onako sagnute glave, i pravo da ti kažem jedva čekam da ponovo dođe, lično ću da ga vodim i budem pored njega, možda nešto i naučim ali samo pod uslovom ako i meni ugura pištaljku na neko mesto, a oko j@ja mi zakači teletakt, i nemoj vas čudi da vam se posle toga na ovom forumu obratim možda na kineskom.

E sad se setih svi 4 su se zvala DAK
Cucić će biti sasvim dovoljno.

misa 71
 Evo i od mene posle malo duze pauze jedna fotka iz proslogodisnjeg lova na DS srbijalov
I najsporiji sa ciljem su brži od najbržih bez cilja. Stari

LU Aleksandrovo
 Bravo, lep cok. I vidiš ti ipak ima razlike kod nas su sa puno kraćom njuškom, više prćasto deluju malte ne ko domaća svinja.

milek

DakiNS kaže:

Nenad000 kaže:

milek kaže:

Milek ovakvi mogu samo da ti zavide, a lepo je Jank rekao što se tiče oružija, kada se pojavim u nekom komercijalnom lovu ,pa kad ugledam onu silno skupu opremu sve nekako se sklanjam u kraj jer jedan kofer za pušku košta više nego kompletna oprema, pa onda psi koji su završili neznam kakve fakultete, a ja i moj Mrvan onako jeftinog izgleda obrišemo patos sa njima u lovu,jer su njihovi kerovi završili strane fakultete pa ne znaju komande na srpskom.GrinVeseloPas nema smajlić za pun džak

MA znam daki ja na takve zajebantenedajem ni pet para...;)
Teoretski i ljubav lepo zvuci....
Ali je u praksi malcico drukcije!!!!!B)
lovac

LU Aleksandrovo
 Ništa milek ne brini gde su mačići tu je sigurno negde i mačka a može lako biti i mačorčina. A remnik ćeš dobiješ na poklon za skupštinu umesto graviranog lovačkog noža.

DakiNS

LU Aleksandrovo kaže:
Dobro da se nisu zvali (premda jadnici verovatno zaslužuju) ime DIK (engleski asocira)
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

LU Aleksandrovo
 [quote]DakiNS kaže:
[quote]LU Aleksandrovo kaže:

E sad si me stavio u dilemu, može biti da si u pravu, pitaću drugara, sad kad je bio zvao je ovog mog tim imenom jer je i moj ovaj drugi pas iz te ekipe (od njih sam ga dobio u januaru) i kad ga je drugar izveo u lov dok sam ja ostao da kuvam na bivaku rečeno mu je da ga tako zove. Ću da proverim.

Aha ipak sam u pravu bio DAK je u pitanju

Podunavac

DakiNS kaže:

LU Aleksandrovo kaže:
Dobro da se nisu zvali (premda jadnici verovatno zaslužuju) ime DIK (engleski asocira)

Rođo Dik bi trebao da ima se zove gazda (ako već mislimo na engleski).
Tri prsta 2Kolce

slavko75
 img846.imageshack.us/img846/1517/n1571797521302028862978.jpg

Uploaded with ImageShack.us

evo jedne slicice iz arhiva,
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

sheytan
 Evo i od mene jedan prasac od letos:

i173.photobucket.com/albums/w45/zeljko74/15082010350.jpg

Kalanjikov
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Podunavac
 Sheytan lep i prasac, a lepa i puška.B) U kojem je kalibru?
Tri prsta 2Kolce

sheytan
 Hvala, kolega! iveli 3

300 WeMe(A), sa dužom cevkom. srbijalov
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

canis aureus

Podunavac kaže:
Sheytan lep i prasac, a lepa i puška.B) U kojem je kalibru?

Kako može Sheytan da bude lep i prasac?!(i jedno i drugoROFL)
Smeko
She, svaka čast!B) mis'im shpitz brate
(samo i nisi lep k'o š'o te koleZa na'valiSmean)

Svaka čast!

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lov na DIVLJE PATKE LOV NA SITNU DIVLJAČ 1670 29.09.2021. 18:43
Male tajne u lovu na divlje svinje METODE LOVA 140 13.09.2017. 13:56
Trag divlje svinje DIVLJAČ 47 05.02.2017. 20:40
Pripremanje divlje guske LOVAČKI RECEPT 11 10.12.2012. 09:32
Divlje guske u našim lovištima STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 1 06.10.2011. 20:17
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,462
Najnoviji član: Lela

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,555,624 posete www.srbijalov.com