Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Huglu lovačke puške

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Huglu lovačke puške
Macvanski lovac
 Da li neko zna koja trenutna cena modela 104a u Srbiji i jeli neko pokusavao da uveze iz Bosne,a ako je to moguce da li se isplati zbog procedure,carine ili cega vec,posto vidim da je tamo dosta jeftinija?
Rodjen da budem lovac

Podunavac
 U Srbiji nije dozvoljen individualni uvoz oružja. Znači privatno lice ne može da uveze oružje. Samo firme koje se bave uvozom i prodajom oružja. Ne isplati se nikako. Neznam dali Huglu puške iko uvozi u Srbiju, ali Zbrojovkini modeli Mallard, Redhead, Ringneck i Woodcock su rađeni u turskoj fabrici Huglu i relativno su povoljni cenom.
Tri prsta 2Kolce

Macvanski lovac
 Koliko sam ja ukapirao,Mallard i model 104a su iste puske samo se razlikuje "sminka",vise mi se svidja kundak kod 104a,pa zato i pitam za nju,a video sam ovde valjda,da se kretala cena oko 65.000 dinara,ne znam sada....planiram sledece godine da nabavim jednu,bas mi se svidja Smile
...e da,mozda je bilo na sajmu sada,ako je neko video,neka napise cenu...
Rodjen da budem lovac

ssekir75
 kad smo vec kod turskih pusaka, koje je uvozio snajper pre koju godinu?
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

PEZ
 ^ Mislim da Snajper nije bio uvoznik vec distributer, CZ uvozi Trofej.
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

Podunavac

Macvanski lovac kaže:
Koliko sam ja ukapirao,Mallard i model 104a su iste puske samo se razlikuje "sminka",vise mi se svidja kundak kod 104a,pa zato i pitam za nju,a video sam ovde valjda,da se kretala cena oko 65.000 dinara,ne znam sada....planiram sledece godine da nabavim jednu,bas mi se svidja Smile
...e da,mozda je bilo na sajmu sada,ako je neko video,neka napise cenu...

Bilo ih je na sajmu ali se ne sećam cene. Možda se Apinest seća zajedno smo ih gledali.
Tri prsta 2Kolce

goranv
 Pre par nedelja sam kupio huglu 108 m kinetik.550 e.spoljasnji izgled vrhunski zavrsna obrada mehanizma za okidanje razocarenje.Mnostvo neobradjenih povrsina slaba zavrsna obrada,feder na cekicu morao da se duplira,sve usvemu koliko para toliko muzike.
V.G.

ssekir75

pez kaže:
^ Mislim da Snajper nije bio uvoznik vec distributer, CZ uvozi Trofej.

sta god, koje su puške bile u pitanju, ako neko zna?
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

dragand
 Kolege sta mislite o ovoj pusci 101 BE kalibar 12/76, magnum leziste, izmjenjivi cokovi, selektivni obarac 750 eura cijena. Za 10 dana dobijam odobrenje da li da uzimam ili ne?

http://www.huglu....trap-skeet

Podunavac
 Kolega za trap ili za lov? Ako je za lov onda nije dobar izbor. Ako je za trap onda nije loš. Međutim za trap ti ne trebaju izmenjivi čokovi, nego uzmi sa fiksnim čokovima 3/4 i pun čok. Puška deluje OK. Samo neznam šta će joj magnum ležište za trap?
Tri prsta 2Kolce

mrwa22250

Podunavac kaže:
Samo neznam šta će joj magnum ležište za trap?

Turci,majke im ga sasave,kod njih moze sve i ne moze nistaSad
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

dragand
 za lov puska zasto bi bila losa? napisi meni ti sta ne valja ja od ovog nista razumio nisam...

AcaNik

mrwa22250 kaže:

Podunavac kaže:

Ма пусти Турке, битно је да код Туркиње може ;)
Ајде ЂаволкоHarmonika

Podunavac

dragand kaže:
za lov puska zasto bi bila losa? napisi meni ti sta ne valja ja od ovog nista razumio nisam...

Kolega ovo je trap puška (za glinene golubove). Ima štelujući kundak, širu nišansku šinu, nema automatsku kočnicu, nema gajke za remnik, teža je od lovačke verzije i ako ima fiksne čokove oni su u konfiguraciji 3/4 i pun čok, što je malo prejako za lov. Izaberi ti nešto od Huglu pušaka ali u lovačkoj verziji. Inače su se Huglu puške pokazale kao solidne i pristupačne po ceni. Nešto od ovoga.
http://www.huglu....-and-under

Ja sam gledao model 103-FE, ali rađen za Zbrojovku pod imenom Brno Woodcock. To je ista puška, ali je Zbrojovka prodaje pod svojim imenom. Dobrog je završnog finiša, dobro leži i lepa je na oko. Razmišljao sam da je kupim, a jedni razlog zašto sam odustao je taj što već imam bokericu.
Tri prsta 2Kolce

Podunavac

mrwa22250 kaže:

Podunavac kaže:

Ma ima zemo sada i kod drugih proizvođača magnum ležišta ali uglavnom u sporting verziji. Premda ni tu ne vidim za čega će im ležište 76 mm? I za skit i za trap se koristi standardno punjenje sa 24 grama sačme (max. 28 grama). Pa i ako su hteli da podnosi više pritiske mogli su to da urade i sa ležištem 70 mm. Ima dosta italijanskih pušaka koje su tormentovane na pritisak 1200 bara u standardnom kalibru 12/70.
Tri prsta 2Kolce

sheytan

AcaNik kaže:

mrwa22250 kaže:

Podunavac kaže:

Ма пусти Турке, битно је да код Туркиње може ;)
Ајде ЂаволкоHarmonika

Fala, AcaPik! Grin

Shto se Toorkinja tiche - netju mrskom neprijatelju da prichinjavam zadovoljstvo, pa makar bio i zemskog spola! Sad

A pushke Huglu ne treba izvrtati roogloo! Grin

Mlogi nosidu trapare u lov, a ako su sa mobil-choci, jedini problem ostaje mashalah masa(najcheshtje barem 3.6kg), shto opet nije kantastrofa, ako je chovek mlad + ako se u konkretnom LU ne lovi bash od 7 do 15h, kao u mom selu... Sad

Npr., u lov na prepe bih radje nosio traparu s mobilchoci, nego BILO KOJU lakshu pushq sa uskim chokovima... Smile

Inache, lezishte od 76mm nachelno ne smeta nishta, sem shto se vishe prlja... Smile
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

dragand
 Izmjenjivi cokovi su na ovoj pusci tako da je imam i za lov, a inace pucam i glinene golubove, mislim razlika je u nekih 300 grama izmedju ove puske i drugih imam 22 mogu nositi pusku iako je teza malo bar za sad necu razmisljati o tome a poslije kako bude Grin

AleksandarB78
 Danas sam bio U Snajperu i dobili su kontigent Huglu pušaka, Ringnek sa paljenom glavom i engleskim kundakom 75.000 din, Malard 63.000. Ove imaje češke nazive modela, ali sve im je Huglu, u kalibrima 12 i 20

kimi
 Kolega nije to Ringneck, ring ima upuštenu šinu, ovaj model ima normalnu šinu. Ne mogu da se setim modela ali nije ring...
U rukama Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita

nidzamotocross
 Verovatno CZ-USA BOBWHITE.
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovački karabin KARABINI 1761 05.06.2025. 20:35
Lovački karabini češke proizvodnje KARABINI 400 23.02.2025. 19:56
Lovačke priče - stvarni dogadjaji! LOVAČKE PRIČE 877 13.01.2025. 14:39
Lovačko udruženje LOVAČKA UDRUŽENJA 550 11.12.2024. 09:59
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,627,978 posete www.srbijalov.com