Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: SAINT HUBERT - Lovac i pas

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
SAINT HUBERT - Lovac i pas
Aca Velika Plana

Aca Velika Plana kaže:

Aca Velika Plana kaže:
Ovo je poslednja opomena za neprimerene upise

Srbijalov Admin Tim

Cao poljubac xi xi xi xi Aplauz Dragoljupe

Sad si malko na hlađenju pa se smej do mile volje!
Aca Velika Plana (Banovan 15.11.2011. 13:31) Datum isteka: 18.11.2011. 13:31 Razlog: Neprimereno ponašanje!
Srbijalov Admin Tim!*

evo mene opet zamolio bih Admin tim da mi kaze koj je razlog mog iskljucenja kad nista lose nisam reko??? samo sam odgovorio na onaj upis koji mi je postavljen. POZZ

Zabranjeno je sprdati se sa administratorskim upozorenjima!
Srbijalov Admin Tim!*

zoranp
 Kada sve pročitam mislim da ako nema plasmana, nema ni daljnjeg takmičenja!!!!..i po meni je tu sva greška...
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Aca Velika Plana

zoranp kaže:
Kada sve pročitam mislim da ako nema plasmana, nema ni daljnjeg takmičenja!!!!..i po meni je tu sva greška...

cista etika i najbolje resenje! Confused B)

roedeer
 Kako je ova tema dosta popularna i izaziva oprečne reakcije i komentare, možda bi mogla da se postavi anketa kako bi se članovi izjasnili o ovoj odluci sudija. Confused
Theory is nice to think about; facts determine the truth.

Lala

milankrstin kaže:
Zaboravih da napisem,ovde je stavljeno u prvi plan moje pisanje,a ne pravi problem,a to su sudjenje i odluke sudija...

Grešiš, u prvi plan je stavljeno tvoje ponašanje, i to kao lovci možemo da komentarišemo. A sudjenje i sudijske odluke ne treba mi na forumu da ocenjujemo, samo što ti to ne kapiraš!
Pod ponašanjem podrazumevam i tvoj pristup sudijskom stolu, i reči koje si tamo neodmerenim tonom izgovorio, pominjući i Kovilj i neki drugi LKK, i imena nekih ljudi u vrlo negativnom tonu, koji nisu bili prisutni tamo, kao i ponašanje i prema meni lično. Šta sam ti ja zgrešio u životu, nemam pojma, valjda ti znaš razlog. Tvoje pisanje je došlo naknadno, i tu si se tek zaleteo bzvz.
Po meni, nema šta da traži takmičar, za sudijskim stolom, i da se raspravlja sa sudijama, što si ti uradio. Nisi uopšte bio smiren, nego si povisio ton prilično, tako da si u jednom momentu bio upozoren rečima 'ni moj tata se nije derao na mene, pa nećeš ni ti!', jel tako bilo? Čuo sam svojim ušima, i video svojim očima!
Ako takmičar smatra da nešto nije bilo u redu, i ima primedbe na sudjenje, to radi pismenim putem. U fudbalu, ako igrač prigovori sudiji, dobije žuti karton, a ako nastavi sa time, onda i crveni. Zašto bi na LKK bilo drugačije?

Sudijske odluke, bodovanje, primenu pravila ovih ili onih, žalbe i primedbe, razmatraju nadležni. Takmičari imaju pravo žalbe, ali ne sudijama ili sudiji, nego nadležnom organu.
Tvoje pisanje na forumu samo odslikava tvoj način razmišljanja i ponašanja. Više puta sam ti predložio i savetovao da razmisliš pre nego što reaguješ, pa čak i da se izvineš za uvrede, ali džaba. Ne razmišljaš o načinu, i posledicama, i o okolnostima u kojima reaguješ, a pišeš to što pišeš, i sasvim lepo vredjaš, i mene, i sudije, i neke druge ljude. Nastavi samo, u tom stilu, neću te ograničavati, 'zaglibi' se što bolje.
Imaš privilegiju da ovde napišeš šta god hoćeš - tu privilegiju nemam čak ni ja ili neki drugi admin, mi moramo da mislimo i za sebe i za druge, i za članove i za portal.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

mirkogl
 Interesuje me po kom pravilniku se sudi sutra na prvenstvu Vojvodine, može li neko da mi kaže.

Zuban
 Zanimljivo je posmatrati, kako se ova tema razvi za tako kratko vreme i dogura na 9-oj strani. Dok na drugim i znatno vaznijim temama jedva da ima 1 upis dnevnoCry Pitam se , kako vam nije mrsko voditi toliku polemiku, oko (skoro) nevaznim stvarima, koje su proslost i koje se vise nemogu izmeniti ili dopuniti....Shock
Pitam se sta iz ovog nauciti, sta izvuci poucno iz toga. Niti je zanimljivo, ni uzbudjujuce a i ne zacudjuje...
Alal vam vera, zivci i dragoceno vreme, koje trosite za dzabe. Tacno se moze doci do zakljucka, da verujete, da cete mozda ziveti bar 100 ili mozda 1 000 godina, pa vam vreme ne znaci nista...
Umesto neke konstruktivnosti, svi gurate "Kliker" (loptu) od jednog do drugog. ...bez da neko da neko ubaci "Kliker" u "Rupu". ...da Gol ili ubaci loptu u Mrezu...VukBesan
Uvek vam dobar pogled "Lovci"Dasa
zuban.
...za sazaljenje nije potrebno nista.Njega dobijamo dzabe. Zavidnost se ne dobija na poklon. Zavidnost se mora radom zaraditi. A ja imam mnogo da radim...

...pusti zavidnike da zavide i mrznike da mrze. Sta mi bog dao, to covek nema pravo da mi uzme. Ja sam covek i imam svoj cilj. Ko me zato prezire, sam ne vredi mnogo...

Lala
 Pa, videćemo kako će se sve ovo završiti, a što se tiče pouke... ko je hteo da shvati, shvatio je. Ko nije, i neće.
Da li je konstruktivno, zanimljivo i uzbudjujuće, to je već stvar lične percepcije, ne ulazim u tvoje vidjenje ove teme, Zubane.
Dobar pogled i tebi.

Lala
 Evo najnovijih vesti sa današnjeg prvenstva Vojvodine u LKK :
Takmičenje dama:
1. Silaški Jasmina, iz Bečeja
2. Azaševac Biljana, iz Bača
3. Kovač Danica, iz Obrenovca

Kod muškaraca, plasman je sledeći:

1. Vujović Miljan, iz Vrbasa, (Bačka),NKD Ajax
2. Spasojević Novica, iz Dobrinaca, (Srem)
3. Vukajlović Radoslav, iz Dobrinaca, (Srem).

Obistinilo se ono, što sam pomenuo kao mogućnost, da će možda jedan od plasiranih takmičara iz Bača, (čiji je plasman bio osporen), zablistati! Eto, Vujović je potvrdio svoj rejting, i po treći put postao šampion Vojvodine!!! Time je indirektno potvrdjena ispravnost odluke sudija u Baču, da baš ona 4 takmičara idu dalje!
Na samom prvenstvu Vojvodine, pojavilo se ukupno 13 takmičara u muškoj konqrenciji, od toga njih 7 je imalo plasman! Vreme nije bilo naklonjeno takmičarima, bila je prilična magla, hladno, sa puno inja na terenu.
Čestitam pobednicima, i plasiranima, i želim im puno uspeha na državnom prvenstvu!!!

od komtema
 Cestitam svima na plasmanimaBye.Mislim da je greska kod Vujovicevog imena mislim da se zove Miljan umesto Milan.Izvinite ako sam ja pogresio.

Greška u kucanju, hvala, ispravljeno je!
Srbijalov Admin Tim

Indjijanac

u indjiju ima djungla kaže:
Pošto se završilo pre svega još jedno divno kinološko druženje red je da izvestim kako je bilo pa ovako :u Indjiji je danas održan LKK za region Srema na kome je učestvovalo 10 takmičara,sudili su sudije Munćan i Glumac,ispred pokrovitelja ove manifestacije je bio prisutan sekretar čuveni Deda Deja.
psi su radili odlično,divljači je bilo a bilo je i realizacija(4 takmičara su imali kompletnu realizaciju,1 jedan je imao marku ali pošto je divljač bila ranjena nije poletela a pas je uhvatio)
1 mesto MIKIĆ ALEKSANDAR i nod GAL
2 mesto RANKOVIĆ MILOMIR i eb DIK
3 mesto STJEPANOVIĆ ZORAN i nkd ASTOR
4 mesto VUKAJLOVIĆ RADOVAN i nkd BEK
5 mesto MANOJLOVIĆ MIHAJLO i mv CEZAR

verovatno je došlo do greške u imenima Dobrinci su u Sremu a drugoplasiranog nemam u mom izveštaju moguće da sam ja ili neko drugi pogrešio u upisu pa da ispravimo ako je moguće
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Lala
 Indjijanac: Stevanović Novica je prošlogodišnji prvak Vojvodine, pa je po automatizmu, bez učešća u kvalifikacijama, branio prošlogodišnju titulu ove godine. Zato je i bilo 13 takmičara, (3 regionalna kupa po 4 takmičara, plus prošlogodišnji prvak). Pokazao je da zaslužuje visok plasman!
DObro je da si signalizirao, da pružimo pravo objašnjenje!

od komtema
 Ovo su bili predstavnici Backe na danasnjem takmicenju.

huntinggirl1
 img266.imageshack.us/img266/8011/takmicarkesasudijama.jpg

Uploaded with ImageShack.us
kmičarke sa sudijama

img528.imageshack.us/img528/9088/lalavrbaskiija.jpg

Lala Vrbaški iz Srbobrana

img254.imageshack.us/img254/3875/milenkozeremskiija.jpg

naš upravnik Milenko,
Pas Kuca Pas 2 živim za njih, moji psi su moj život, lov bez njih nije lov!

Lala
 Eto, da sam ja nešto upravnik lovišta, možda bi i mene zagrlila? Ljubomoran sam!!! Grin

boramaki
 Moje cestitke na ostvarenim rezultatima i daljem plasmanu na drzavno takmicenje, zelim Vam puno srece.

E pa kolega ovako stoje stvari uprkos upozorenjima na forumu i na PP niste se predstavili ,zao mi je pravila su pravila posle 6 upozorenja vi i dalje pisete bez predstavljanja

Srbijalov Admin Tim!

boramaki

Sremac75

huntinggirl1 kaže:

img254.imageshack.us/img254/3875/milenkozeremskiija.jpg

naš upravnik Milenko,

Da nije greška...jer to je NAŠ upravnik Milenko!LisicaHmmmHmmm

Ili je to i vaš, i naš, i ko zna čiji još, UPRAVNIK LOVIŠTA Milenko???....čovek koji nije ni najmanje kriv za katastrofalno stanje u lovstvu i koji će se sada, kada je seo na direktorsku stolicu "VL" DOO, obračunati sa javašlukom u Vojvođanskim lovištima.
A nije zgoreg da se što više udruženja pocepa na manja...biće posla za upravnike!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

zoranp
 Sremac ja još uvek pamtim njegov (Lisica) odgovor kad bi kod nas ona čuvena skupština, a na moje pitanje jel::jel vi mislite da to tako treba da bude??...a on će meni..ja koliko vidim vi ni nemate većinu, pa prema tome...Confused!!!
Znači ako imamo većinu možemo da radimo šta god želimo bez obzira koiko je to ispravno ili ne!! Zanimljiv je taj naš Lisica , ili je za sve to opet kriva većina!!??Hmmm
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

KREC
 Citam ove silne postove i ne verujem ko sve i sta sve pise ? Organizacija je bila dobra ,skuvano,posluzeno,pusteno 45 fazana itd = za svaku pohvalu i tu treba stati kad je rech o organizaciji(po mom misljenju ). Ja tamo nisam bio,ali ako svi kazu da je bilo dobro=to je to.

Vidim da spominjete fudbal kad poredite neke stvari,pa evo da napisem svoje misljenje. Ukoliko je bio los dan,promena terena itd... i ako je to uticalo na takmicare? evo jedno pitanje. Fudbaler primi loptu u prostoru(citaj markirao tj primio miris npr.) prosledi napadachu(fazan polece) i napadac(lovac) promasi !!! = 0:0 (nema plasmana) isti igrac malo kasnije primi loptu(miris) ali sudija ne vidi,prosledi napadachu ( lovcu) i goooolll= ? ili 1:0 ili sudija ponisti gol jer je posumljao da je bio iz ofsajda(ili je video)
2 takmicar ista prica ali sa promasajima i tako redom ... pitanje za sve: ko ce biti strelac utakmice ? onaj koji je pogodio iz ofsajda ili onaj koji ni loptu nije primio ili onaj koji je primio pa izgubio ili promasio gol ???

To je jako tesko pitanje i na sudijama je da odluce koga ce poslati i zasto ? Rezultati sa prvenstva Vojvodine govore da su imale dobar osecaj,ali mislim da je kap koja je prelila cashu bilo to neko biranje po ABCD-nom redu.
Da sam ja bio ostecen,sigurno bih se zalio pismenim putem,ali da bih na nekog vikao=taman posla. Moj je moto da ako ne mogu coveku pokazati da sam pametniji od njega=sigurno necu ni da sam jachi (jer sam u to poodavno siguran).
Dobar vam pogled i sledeci put da bude sa manje turbulencija a vise osmeha , dobrog druzenja i zdravo dobrih zafrkancija.
Mirko

milos zoric
  Cestitam takmicarima i takmicarkama Vojvodine ostvarene rezultate i zelim im puno srece i dobar pogled na drzavnom prvenstvu. Ko sudi drzavno i da li se zna kose iz Srbije kvalifikovao.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
Loviti u drugom lovistu ili Lovac gost! LOVAČKA UDRUŽENJA 71 21.10.2017. 10:46
LOVAC - strast,nasledje ili pomodarstvo LOVAČKE PRIČE 65 30.04.2014. 08:02
Kako sam postao lovac LOVCI POČETNICI 29 10.02.2014. 18:08
FINANSIJSKI IZVEŠTAJ DOO "VOJVOĐANSKI LOVAC" NOVI SAD ZA 2011. GODINU LOVAČKA UDRUŽENJA 5 08.05.2013. 23:06
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,775,231 posete www.srbijalov.com