Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Neprimerena lovačka praksa naših lovaca

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Neprimerena lovačka praksa naših lovaca
Lala

ficha007 kaže:
Tema je po meni jako dobro "pogođena", jako je puno neprimerenih ponašanja kolega lovaca, a oni koji odluče da postuju slike na ovaj ili bilo koji drugi forum koje se ne slažu sa važećim zakonskim normama ne treba da se ljute ako im neke starije i iskusnije kolege ukažu na propuste.
Stari lovci ne treba da "advokatišu" mladima u ovakvim slučajevima, da ih brane, nego da im ukažu gde su propuste napravili kako se isti u budućnosti ne bi više ponavljali.
Postujući na forum slike iz "sumnjivih" lovnih situacija mogu najviše sebi da naškode, a potom i lovačkom udruženju gde su članovi jer mogu da "prizovu" inspekcijske kontrole a epiloh njihovog rada mogu da budu veoma velike kazne za prekršaje i privredne prestupe koje LU treba da plati, a mladi lovci mogu da podobijaju krivične ili prekršajne prijave.

Prvi koji treba da pazi šta se postavlja na forumu jeste administrator/moderator foruma. Ako taj moderator propusti da uoči nezakonitosti, pa još čestita, onda je problem u duplom propustu, a možda i nesposobnosti takvog admina. Pa još kad se priključe iskusni lovci koji ne vide ništa loše u svemu tome, eto problema. Samo što je u medjuvremenu napravljena jedna još gora stvar, ali o tom potom.
O tolerisanju vredjanja neću da trošim reči. Ponavljam treći i poslednji put: bolje i pametnije bi bilo kada bi neko tamo zaćutao.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Lala
 Evo jedne vesti sa RTS iz Niša, o još jednoj pojavi koja je dosta česta u lovištima širom Srbije, a radi se o pucanju u blizini objekata.
http://www.rts.rs/page/stories/sr/sto...lovci.html

Dakle, zaista lovci moraju već jednom da ukapiraju da NEMA PUCANJA 200 metara od najbližeg objekta, bilo da se radi o kući, kollibi, šupi ili bilo čemu sličnom.

Medjutim, postavlja se pitanje šta raditi kad neko potpuno bespravno usred lovišta podigne neki objekat? Tim postupkom praktično automatski uzurpira 10-15 ha lovišta, jer je tolika površina u krugu od 200 metara oko objekta! Ovaj problem sa uzurpacijom je naročito izražen u lovištima u okolini većih gradova koji su atraktivni kao divlje vikend zone, gde se zida kako kome dune. Drastičan primer meni poznat jeste Fruška Gora gde su po celoj planini bez dozvole posejane vikendice i razni objekti, kojih ima pitaj Boga koliko. Ako ima samo 100 vikendica u nekom lovištu, time je praktično lovište smanjeno za više od hiljadu hektara! A cifra od 100 vikendica je samo kap u moru, koliko ih ima!
Medjutim to nikako ne opravdava lovce da rizikuju i pucaju u blizini objekata, pa čak i kad cev nije uperena u pravcu objekta: dešava se često da ako se puca u vis (lov na fazana npr.) da vetar odnese snop sačme i skrene ga u neželjenom pravcu, što može da izazove i rizik teške povrede (pogodak sačme u oko, recimo). Djavo ne spava - ako je propisano da na 200 m od objekata nema pucanja, onda nema i gotovo.
A za ubijanje psa koji je išao u šetnju sa vlasnikom (kako piše u vesti), tek tu nema opravdanja. Nebitno je sada da li ga je vlasnk šetao na povodcu ili nije, niko nema pravo da ubije tudjeg psa, a naročito ne 50 m od kuće, pred očima vlasnika.

Dikavac
 Odobreno Ovo se desava sve cesce sa divljom gradnjom,uzurpacija terena za lov.Tu bi vise mogli (i morali) da se angazuju iz Opstinskog odelenja urbanizma.Na teren je sledeca situacija, vlasnik recimo nabavio dva sarplaninca kao telad, zakatancio kapiju, bespravan objekat, odbija da se odazove.Ne odgovara na dopise... Na koncu se privodi od strane radnika PS.Pocinje da razmislja o ``legalizaciji``Sto nikako nije moguce ..Onda se godinama razvlaci. Nekadi prete (da ne bude slucajno -bas lovackom ...(!?) Svako koje radio poslove gradj.insp.zna o cemu je rec.Objekat koliko je meni poznato se skoro nikad ne srusi na takvim lokacijama... Ali sada se sve menja, pa su neki i -sruseni(!) Prilikom ispustanja fazana uvek smo gledali da bude blize prirodnom potoku sa stalnom tekucom vodom i sto dalje od naselja (zaparlozeni vocnjak, glogovo trnje...sto je jedan vid garancije da nece biti izlovljeni tokom narednih 3 godina.. Ali izgleda da su se ``dosetili majstori`` te zapalili citav vocnjak ( bilo je na tv, gaseno cak i kanaderima... ) Iz nekog meni nejasnog razloga jos nije objavljeno ko je pocinilac (ili ja nisam pronasao) Jos jedan vid neprimerne prakse-gadjanje belog (!!) pitomog vepra u planini LK i to 4 (cetiri) puta.. Pitome svinje stare i po 2 godine se tu ne uzgajaju stalski, vec su pustene cele godine.. Ni danas ne mogu da razumem tumacenje pojma ``lov`` kod te osobe.. Pitomi vepar je uredno placen, ali ... Neshvatljivo i vrlo cudno ...Nije lov za svakog.

Lala
 Evo cirkusa nove vrste: Lovačko udruženje iz Pirota napravilo svoju internet prezentaciju. Sve u redu, lepo, i treba da imaju prezentaciju.
Ono što 'devojci sreću kvari' jeste činjenica da su za domen svoje prezentacije registrovali www.srbijalov.net !!!

Osim toga, kada se otvori naslovna stranica njihovog sajta, za dobrodošlicu imate napisano 'Dobro došli na lovački portal Srbija lov' !!! Tek posle toga, ispod tog natpisa piše da je reč o zvaničnoj prezentaciji lovačkog udruženja 'Ponišavlje Pirot'.

Da cirkus bude kompletan, u dnu naslovne strane piše 'created with Srbija lov' (kreirano sa Srbija lov)!!!

Predsednik tog LU je, kako piše, Aleksić Zoran, koji je koliko znam član Upravnog odbora LSS!!!
Kao administrator tog sajta srbijalov.net se pominje izvesni Bošković Vladimir.

Čestitam na genijalnosti i kreativnosti onima koji su ovo uradili. Sad

Acke
 Bezobrazno.
I smešno.

Dikavac
 hm, Aleksic ...moj prezimenjak ... Da vidimo mi svi volimo NAS Srbijalov ,Lalu, admine, pravo druzenje, nekad i izostanemo iz lova zarad prica i raznih upisa na nasem portalu ...
Vise mi lezi linija, i istorija umetnosti (Andrea Montegna je izradio crtez perom 1493 g 29,50x39,50, onda Albrecht Direr radi slican 1494 isto perom formata 29x38 .H.W.Janson-Njujork -pominje se da nije kopija, vec ima neku umetnicku vrednost..Ali sad opet, ovo je umetnost, a ovde se radi o ogromnom dobrovoljnom trudu, umnom radu.. Mogli su lepo da dodaju neki naziv ..-Lov Pirot Srbija , i slicno ..Jednom se desilo na faxu da odradim projekat,kad neki dan kasnije asistent mijavi da takav ima i jedna koleginica koja izostala sa gomilu predavanja.... Dobijem manju ocenu, na protst je ispravljen propust, ali me i danas pogadja ta cinjenica .... Bilo bi red da se ispravi .

Sremac75
 i42.tinypic.com/2rwqna1.jpg

Ovo je slika "lovačke sobe" koju je na svoj profil postavio Stefan Filipović ba svom FB profilu

https://www.faceb...photos_all

Ovu sliku sam pre nekoliko dana postavio na lovačkom forumu Lorist , ali NIKO nije odreagovao!!!

Obzirom da više nemam strpljenja da neko od "velikih lovaca" prokomentariše gornju sliku "lovačke sobe", iako sam to očekivao od Nikole Vojnovića i Stefana Filipovića pre svih, ali i njihovih neskrivenih obožavalaca, odlučio sam da to sam uradim.

Sve bi bilo u redu kada bi posmatrali samo trofeje DS koji su zaista značajni, ali da li je moguće DA ADMINISTRATORIMA ONOG FORUMA, NIKOLI VOJNOVIĆU jednom od najvećih stručnjaka za viteški lov DS u Srbiji svih vremena, I svima ostalima koji su, i koji i dalje čestitaju Stefanu Filipoviću nakon svake postavljene slike, promaklo da se na njegovom zidu nalaze i ROGOVI SRNDAĆA U BASTU?

Naravno da očekujem da je srndaća udario auto, ili da je nađen mrtav...pa sam za to spremio posebna pitanja....

Imao sam imao potrebu da ukažem na dvojni moral, dvostruke aršine, i licemerje pojedinih koji sebe nazivaju "velikim lovcima".

E sada neka oni koji su sumnjali u reči koje je napisao nidzamotocrosss, nastave da hvale Stefana Filipovića, jer će time ukazati da se ne razlikuju od njega i njegovog načina razmišljanja i shvatanja lova!

Naravno da TAMO očekujem BAN iako smatram da sam zaslužio medalju.
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Podunavac
 Možda na Loristu smatraju da je normalno odstreliti grlo sa rogovima u bastu (znači za vreme lovostaja), a onda još te rogove i postaviti kao trofej nek svi vide. Šta reći na ovakvu glupost? A sada i ako se neko nađe da ga brani kako to nije on odstrelio, nego pronašao da su ga udarila kola ili se otrovao ili nešta slično, ipak nije trebao te rogove da ostavi kao trofej. A kad ih je već ostavio, onda ga je (najverovatnije) i odstrelio.
Tri prsta 2Kolce

Podunavac
 A ti Sremac drugi put dodaj novi upis (komentar), umesto što prepravljaš predhodni. Sad ispade da sam ja posle tebe ponavljao tvoje reči.Pravilo

Jbg...
Sremac75

Tri prsta 2Kolce

Sremac75
 A ovo je naš član nidzamotocrosss napisao na Loristu nakon uvreda od strane Stefana Filipovića, i nekoliko opomena i upozorenja administratora!

nidzamotocrosss kaže:
Stefane, veličina lovca se ne ogleda u broju trofeja, kao ni veličina čoveka u količini novca, možda nemam mnogo trofeja, ali mogu da se pohvalim da za nijedan moj mali trofej, ja nisam dobio kritiku, jer je svaki odstreljen na lovački način koji se ne kosi sa zakonom. Ti si druže gledao moje slike na facebook-u očigledno, a reći ću ti da ja ne lovim da bih se time pohvalio na facebook-u, ja druže lovim da bih živeo, to je moj način života. Nemam potrebu da svaki ulovljen trofej plasiram na Facebook, da bih dokazao svoju veličinu. Lovim zbog svojih prijatelja, zbog druženja sa njima, a ako bude odstrela biće, a ako ga ne bude, opet sam srećan, jer sam se kući vratio praznog ranca ali punog srca, srce puni moja Planina, priroda, drugari, srce puni pesma mojih Srpskih Goniča, srce neće napuniti pucanje na sve što se digne ili poleti, bar meni. U lovu mi je odstrel poslednji na listi. Ovakvo je moje shvatanje lova, shvatanje gde će obraz uvek da mi bude čist. Lako ti je da uloviš tamo gde ima divljači. Mogu i ja da odem u goste, odstrelim svinjče, slikam, postavim, i da li sam ja veliki lovac? Ne, kolega. Draže mi je da sa svojim psima i drugarima gazim svojom planinom, tamo gde sam odrastao, iako je ona prazna, upravo zbog ''velikih lovaca''.

Ne cenimo ja i ti iste vrednosti u lovu, zato nemaš potrebe da me omalovažavaš da sam niža klasa od tebe. Ja možda nisam tako veliki lovac, ali sam lovac. I ponosim se time. hi

Izvinjavam se zbog skretanja sa teme, samo želim da se razjasni. Nadam se da me razumete. hi.

PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Gedza66
 Slika nosi datum 20.07.2008. godine, kada je Stefan imao samo 17. godina i verujem da ovo nije lovacka soba njegovog tate, vec da je to slikano u gostima. Mozda i gresim ali sam ubedjen da ovakvih kljova sigurno nema po lovistu Pecenjevca, odakle je Stefan, jer tu divljih svinja nema ni u prolazu a clanovi LU iz Vlasotinca su postali tek lovne 2009/10 sezone, tj. godinu dana posle slikanja ovog lovackog doma.

Svi trofeji su bas, bas a narocito onaj od "irvasa". Verujem da vlasnik ovih trofeja ima trofejne listove, jer ovakvo javno objavljivanje bez "papira" , moze ga dovesti u neprijatnu situaciju.

Bilo bi "fer" da ne insistiramo na papirima za trofej "irvasa" jer je to ipak divljac sa krajnjeg severa ove nase plave lopte, cije bi pribavljanje zaista skupo stajalo vlasnika ovog rogovlja, koje bi sigurno nakon ocenjivanja od strane one cuvene komisije, ponelo epitet ako ne sveckog, bar prvaka Radan planine. StidljivGrin
ČUJTE LOVCI!!!ČUVAJTE SE SEBE

Sremac75
 I kićenje tuđim perjem se može nazvati imenom ove teme!!!
Ali čisto sumnjam da se ovde o tome radi!!!

A pitanje za trofejne listove je na mestu!
PraviloPraviloPravilo
Palica

Lala

Sremac75 kaže:
Ovu sliku sam pre nekoliko dana postavio na lovačkom forumu Lorist , ali NIKO nije odreagovao!!!

Kako nije niko reagovao?!? Pa jeste reagovao administrator, napisao je 'Svaka čast...' - možda je mislio baš na taj trofej srndaća u bastu? Nije taj ni gledao šta je na slici, izgleda.

Taj kolega bi morao stvarno da malo razmisli kako administrira na forumu. Bolje bi mu bilo da otvori četvore oči šta se piše i kakve slike se postavljaju, nego što se bavi glupim karakterisanjem drugih lovaca i foruma, i lepljenjem etiketa. Samo na jednoj temi je za 7 dana imao nekoliko lepih propusta. Ali sad sam ja preterao sa petljanjem, nije to moj problem, nego Jeremijin.

Lala

nidzamotocrosss kaže:
Stefane, veličina lovca se ne ogleda u broju trofeja, kao ni veličina čoveka u količini novca, možda nemam mnogo trofeja, ali mogu da se pohvalim da za nijedan moj mali trofej, ja nisam dobio kritiku, jer je svaki odstreljen na lovački način koji se ne kosi sa zakonom. Ti si druže gledao moje slike na facebook-u očigledno, a reći ću ti da ja ne lovim da bih se time pohvalio na facebook-u, ja druže lovim da bih živeo, to je moj način života. Nemam potrebu da svaki ulovljen trofej plasiram na Facebook, da bih dokazao svoju veličinu. Lovim zbog svojih prijatelja, zbog druženja sa njima, a ako bude odstrela biće, a ako ga ne bude, opet sam srećan, jer sam se kući vratio praznog ranca ali punog srca, srce puni moja Planina, priroda, drugari, srce puni pesma mojih Srpskih Goniča, srce neće napuniti pucanje na sve što se digne ili poleti, bar meni. U lovu mi je odstrel poslednji na listi. Ovakvo je moje shvatanje lova, shvatanje gde će obraz uvek da mi bude čist. Lako ti je da uloviš tamo gde ima divljači. Mogu i ja da odem u goste, odstrelim svinjče, slikam, postavim, i da li sam ja veliki lovac? Ne, kolega. Draže mi je da sa svojim psima i drugarima gazim svojom planinom, tamo gde sam odrastao, iako je ona prazna, upravo zbog ''velikih lovaca''.

Ne cenimo ja i ti iste vrednosti u lovu, zato nemaš potrebe da me omalovažavaš da sam niža klasa od tebe. Ja možda nisam tako veliki lovac, ali sam lovac. I ponosim se time. hi

Izvinjavam se zbog skretanja sa teme, samo želim da se razjasni. Nadam se da me razumete

Lepo rečeno!Odobreno
Kad porasteš bićeš Lala! Grin

Dikavac
 Jedan je lala Smile SrbijalovKolce

aca81
 Pa ne mogu da verujem da i dalje podrzavaju i ne osudjuju takav cin ili barem neka cute Chut ne pratim ni pomenuti dogadjaj ni taj forum ali mislim da je otislo predaleko a moglo je samo da se zavrsi na dobronamernim kritikama Odobreno nego hteo sam da ukazem na jednu drugu stvar......odmaram sinoc posle lova i naravno pustio sam tv i gledam Bugarski kanal hobi lov i cudim se kako love fazana tik uz autoput,neznam ni da li ima 10m od zastitnih branika i taman kad sam pomislio dobro je bar ne pucaju u pravcu autoputa onda se dize fazan na jedno 50m od autoputa i prelece autoput i kolonu vozila a lovci ne prestaju da pucaju od poletanja pa nadalje.....i sve to javno prikazuju a lovci redom komentarisu divljaC,pse i lov a bezbednost nista....STRASNO Sad
DOBAR POGLED

nidzamotocross
 Lalo, svako ima svoje shvatanje o lovu. Ja sam samo izneo svoj, lično i najličnije svoj stav. Ništa više. A ne mogu da budem Lala, daleko sam ja na jugu. Frown
Žao mi je samo što je Stefan napravio pometnju i sam sebe doveo u neprijatnu situaciju, jer umesto da prizna grešku, on menja svoju priču kako duva vetar, pa još napada i druge(mene). Žao mi je što srećem sve više takvih lovaca. Niko od nas nije cvećka, ali kad pogrešim, imam dovoljno m*da da sve to lepo, priznam i ispravim.
Napravio je pometnju zbog koje su drugi ljudi ispaštali i bili banovani i sa ovog i sa onog foruma.

A što? Zato što je hteo da preko noći postane veliki. Svi smo mi lovci, ali očigledno nismo svi ljudi. iveli
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

Lala
 Nije važno da li si sa juga, severa, istoka ili zapada, važno je kako razmišljaš. Kad sam kroz šalu napisao 'bićeš Lala' mislio sam upravo na način razmišljanja i shvatanja.
Niko nije banovan zbog nekog trećeg, nego isključivo zbog sebe, Nidžo. Što bih ja bilo koga banovao zbog Stefana?

nidzamotocross
 Šalio sam se što se tiče juga. Neki smo sa Juga, neki ste sa Ladu. B) Ne, naravno. Nisam mislio da si banovao zbog Stefana. Samo sam rekao da je krenulo od njega i njegovih priča i pričica. Frka oko njega je obuhvatila dva cela foruma, i raširila se na neke nove teme, zbog kojih su ljudi i ovamo i onamo banovani. A neki i sami napustili forum, zbog frke koju jednostavno ne žele da čitaju, dok je kolega Stefan i dalje forsirao tu temu postavljajući svoje trofeje iz arhive, umesto da se pokrije ušima i ćuti. Nije on zaslužio da se o njemu toliko priča, bilo gde. Odobreno iveli
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

moravac 1

Sremac75 kaže:
i42.tinypic.com/2rwqna1.jpg

Ovo je slika "lovačke sobe" koju je na svoj profil postavio Stefan Filipović ba svom FB profilu

https://www.faceb...photos_all

Obzirom da više nemam strpljenja da neko od "velikih lovaca" prokomentariše gornju sliku "lovačke sobe", iako sam to očekivao od Nikole Vojnovića i Stefana Filipovića pre svih, ali i njihovih neskrivenih obožavalaca, odlučio sam da to sam uradim.

Sve bi bilo u redu kada bi posmatrali samo trofeje DS koji su zaista značajni, ali da li je moguće DA ADMINISTRATORIMA ONOG FORUMA, NIKOLI VOJNOVIĆU jednom od najvećih stručnjaka za viteški lov DS u Srbiji svih vremena, I svima ostalima koji su, i koji i dalje čestitaju Stefanu Filipoviću nakon svake postavljene slike, promaklo da se na njegovom zidu nalaze i ROGOVI SRNDAĆA U BASTU?

Naravno da očekujem da je srndaća udario auto, ili da je nađen mrtav...pa sam za to spremio posebna pitanja....

Imao sam imao potrebu da ukažem na dvojni moral, dvostruke aršine, i licemerje pojedinih koji sebe nazivaju "velikim lovcima".

E sada neka oni koji su sumnjali u reči koje je napisao nidzamotocrosss, nastave da hvale Stefana Filipovića, jer će time ukazati da se ne razlikuju od njega i njegovog načina razmišljanja i shvatanja lova!

Naravno da TAMO očekujem BAN iako smatram da sam zaslužio medalju.
Sve sto se nalazi u sobi cak i "ne"sporni rogovi i celokupna slika moze samo da se nekom svidja a nekom ne.Ja prosto u nasem sistemu lovstva jos malo pa i ocekujem da se puca na sve i na svasta samo ko hoce da plati.Vise me apsolutno ne cudi...A moralisanje....pa covek se ocigledno ne stidi vec se PONOSI.Jer objavljuje i objavljivace slike.A cisto sumnjam da ce prestati da lovi zbog nasih kritika ili ce mu pak neko zabraniti ili iz lovackog drustva izbaciti.Negp provaljujem sebe da spremam da se naoruzam za iducu sezonu jednom mikro kamerom i pocnem da snimam lov kako kod mene tako i kada gostujem.Ko zna sta ce se desiti...ali se duboku pitam cemu ako nemogu skoro nista da ucinim...
srbija

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovački karabin KARABINI 1790 29.06.2025. 11:38
Lovački karabini češke proizvodnje KARABINI 400 23.02.2025. 19:56
Lovačke priče - stvarni dogadjaji! LOVAČKE PRIČE 877 13.01.2025. 14:39
Lovačko udruženje LOVAČKA UDRUŽENJA 550 11.12.2024. 09:59
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 28
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,399,481 posete www.srbijalov.com