Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nemački kratkodlaki

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nemački kratkodlaki
Mile
 Lalo jos nismo culi kolko je tacno visoka kujica, moras voditi racuna da stene ne dobije kravlji stav ili otvorene uglove zadnjih nogu ,a to hoce od naglog rasta ,i to bas u tim mesecima kada se menjaju zubi i kada joj je naj vise potrebna vitaminska hrana to jest kalcijum. Ja sam imao takvih problema.

Lala
 Mile, nisam je merio, ovih dana ću da joj merim visinu u grebenu, ako uspem, pošto je kuja 100% opičena, nema šanse da miruje 5 sekundi da je izmerim.
Vitamine dobija redovno, ne brinem se. Kafortan tablete šiba svaki dan 2 komada, plus ono što je u granulama natrpano. Ovoj blesi kerećoj jedino može da bude hipervitaminoza (višak), a ne manjak vitamina Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Boban
 Rodjo,posto ti dobro hranis kerove da ti dovedem dva muzjaka da mi hranisSmean
Mozda ce da ti kuja malo preraste ali boze moj ti je cuvas za lov a ne za izlozbe,
jedino ako mislis da se takmicis e onda moras da joj promenis ishranu i aktivnost.

Lala
 Rodjo, bre! Dva muzjaka kod moje lepotice? Pas
I još da ih hranim, i da imaju šta da naskoče, a? Jesi kvaran starno! Smeko
Rodjeni, kakva crna takmičenja, mene to ne zanima bre! Samo da dobije dobru ocenu i da mogu da je vodim uredno u lov.

Boban
 Rodjo ako te bude zanimao stene muzjaka NKP od sledece ture, racunaj da ga imas od mene na poklon.
To jest ako planiras da cuvas i muzjaka.

Lala
 E ne znam šta da kežem, Rodjo, iznenadio si me! Samo da ne bude izjelica kao ova moja, ko će to nahraniti?
A da ti ne planiraš možda mene u bankrot da oteraš? Oi
More, kad popizdim, samo ću kanarinca da držim, taj najmanje jede! Smeko

Cvele
 Lalo, on racuna da otvoris i ti odgajivacnicu NKD Grin Sto da ne, nije lose... Smile Grin
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Lala
 E Cvele, samo mi još to fali u životu Frown

Lala
 E ljudi moji, šta je napravila ona moja blesača od kera u nedelju Grin
Bili na jednom salašu, da doručkujemo. Jedan kolega uzeo da nacepa drva za vatru, pa da pečemo ražnjiće, a nas nekoliko nosili ta iscepkana drva do mesta gde ćemo da ložimo. Dodjemo do ložišta, ovi ispred mene počnu da se cerekaju; šta vam je, koji moj? Kaže jedan, pogledaj iza sebe, kad tamo, ova moja opajdara uzela dva parčeta drveta i nosi za mnom!!! Majke mi rodjene, nemojte da me sad počnete zezati za ovaj upis, kuja je nosila drva za vatru!!! Aportirala cepanice Grin
Dovoljno su me zezali ovi moji iz lovačke grupe, ceo dan su me kidali od za@ebancije!!! Grin Kaže jedan, još da uzme kuja sekiru pa da nacepka, bila bi šampion Grin
A ja OPET nisam imao fotoaparat sa sobom Sad

Boban
 Rodjo koliko naplacujes aportiranje po metru,iz sume do kuceGrin
Svaka cast dobro si je izucioB)

Cvele
 To je ta 36-ica na ramenu Grin ja nikad ne bih mogao lovackog kera da imam a da ne vodim u lov, kao sto ti kazes da ode u penziju, nabavio bih drugog ali bi' obavezno vodio i matorca Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Lala
 Rodjo, 1:0 za tebe!!! Grin Grin Grin
Mogu honorarno da obučavam one tvoje u odgajivačnici, pa da razvijemo biznis Smeko

Boban
 Pozdrav Gorane,kuja mi deluje u kondiciji spremno.
Nerazumem zasto u penziji,pa moj drug ima kera 11 godina i josuvek ide u lov sa njim,drugi kolega ima kuju 8,5 godina i jos uvek lovi sa njom.
Nemoj da joj uskracujes zadovoljstvo sve dok je noge noseVrlo tuan
Iz kog razloga je penzionises,i kojeg je porekla kuja?

Lala
 Stvarno je lepa kuja Gorane, ako dobro vidi, vodi je, zaslužila je, kao što počasni lovci idu u lov, barem da ih želja mine.

Boban
 To je stvarno zalost,kada ker ostari i ostane kuci kada je lovVrlo tuan
Eee Rodjo zamisli to,zna da je godinama jurio trcao aportirao i bio radostan i na kraju sta vuce se po dvoristu kao da nikada nije bio lovacki pas.Ali zivot je takav,cupav i dlakav na mladjima svet ostaje.

Lala
 Rodjo moj, tako će i nas jednog dana, šut karta... Al' dok ovo lalinsko srce bije, ima da i u invalidskim kolicima kotrljam po lovištu Grin

Boban
 I ja to kazem,Rodjeni.B)

Lovac Stari
 Sve u svoje vreme!
Kao sto stari covek tako i lovacki Ker.
img528.imageshack.us/img528/3913/gogaumarci.jpg
Kuja sa slike, sluzila je prvo 6g mog oca. Pa jos toliko mene. U toku ove prosle sezone odradila je nekoliko lovova perfektno, kao u najboljim danima.
Ali sve ima svoje, iako u odlicnoj telesnoj kondiciji 21.12 prosle godine je uginula za vreme onog prvog jaceg mraza i minusa.
Interesantno da je i njen deda po majci uginuo na isti datum ali 1997g.
Dobar pogled.

Boban
 Zalosno,ali tako je to kod pasa$aAa

salezl
 Pozdrav za sve ljubitelje NKD,
Molio bih za jedan savet u vezi istih.
Naime, planiram da nabavim-kupim u skorije vreme jednog nemca pa me interesuje vase misljenje o tome da li uzeti nemca od 6-7 mes. koji je delimicno naucen nekim stvarima(aport,sekund.pucanj,osn.komande)ili stene od 3mes. i da krenem sam od početka. Ovo najviše pitam iz jednost. razloga a to su trenutnii vrem.uslovi i da li ova zima i vreme nece predstavljati problem(ako ga sad uzmem )a da na prolece ne bude kasno za početak obuke.

Pravilo je da se prvo predstavite!
Srbijalov Tim

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar KINOLOGIJA 2677 13.06.2022. 21:22
Nemački prepeličar KINOLOGIJA 33 30.05.2019. 22:05
Nemački lovni terijer KINOLOGIJA 1083 18.01.2018. 20:44
Kratkodlaki jazavičar - lovni pas KINOLOGIJA 88 06.02.2014. 11:32
Nemačka LOV U INOSTRANSTVU 18 27.03.2012. 14:22
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,465
Najnoviji član: Stevan Belor...

Poslednje vesti
dobijanje lovačke dozvole kompleksan proces
Sočne lovačke šnicle u marinadi od crnog vina, majčine dušice i origana
IN MEMORIAM
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

Hunter_lovac
· 25.07.2025. 12:56

Modernizujte sajt , privućiće nove članove , a i svakako treba da se modernizuje 👍🏻

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

65,054,530 posete www.srbijalov.com