Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Gađanje karabinom

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Gađanje karabinom
Max011
 img528.imageshack.us/img528/7633/dsc00442vi.jpg

Različita municija različite grupe 
Sad ću ja samo tetki lek da dam! Dikh tu kava ?!

Max011
 img534.imageshack.us/img534/1499/dsc00436kr.jpg

jedna od municija 

canis aureus
 ali PPU se najbolje pokazao a najjeftiniji i najlakše se pronalazi ...
(dole levo sigurno PPU jer si ispuc'o 5 za razliku od ostalih gde si štedIJo!?!?Grin)
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

DESPERADOS
 i19.photobucket.com/albums/b170/-PEKY-/Trstenik_26_12_2011.jpg

*
----------------------------------------------------
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

7x64 KRALJ ..Tri prsta..308W CAR..Tri prsta

Max011

canis aureus kaže:
ali PPU se najbolje pokazao a najjeftiniji i najlakše se pronalazi ...
(dole levo sigurno PPU jer si ispuc'o 5 za razliku od ostalih gde si štedIJo!?!?Grin)

oskudacija ... zauvar mi svaki metkičPilot

canis aureus
 naravno Maxo, nego jel stvarno donja leva PPU grupacija?!?
koju si mundžu još tu oprob'o?
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

Max011
 donja levo ppu ostalo neki ameri ...Grin

Zlatar

DESPERADOS kaže:
i19.photobucket.com/albums/b170/-PEKY-/Trstenik_26_12_2011.jpg

*

municija PPU Match ili ...
grupa B)

DESPERADOS
 PPU Match 308W 168 greina 100 m .
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

Zuban

sjeftic kaže:
pa nisam smeo da se izrazim drugacije a i izostavio sam znake navoda izmedju dama moja greska samo se pitam kako se ovo dozvoljava

...ko bi ovo trebao zabraniti? ...i zasto???
...za sazaljenje nije potrebno nista.Njega dobijamo dzabe. Zavidnost se ne dobija na poklon. Zavidnost se mora radom zaraditi. A ja imam mnogo da radim...

...pusti zavidnike da zavide i mrznike da mrze. Sta mi bog dao, to covek nema pravo da mi uzme. Ja sam covek i imam svoj cilj. Ko me zato prezire, sam ne vredi mnogo...

Zuban

stojkuki kaže:
Pogodak manje vise, ali je greh sa te distance. Meni je to kao pijuko da ga je gadjala. Bruka. Imam ceo dvd sa filmom. Ima tu jos cudnijoh pogodaka ...

...Greh? Kakav greh? ...jel nije Greh, upucati Oruzje u Lovu i na Divljac, na 200,250,300... metara. Pritom upotrebiti vise metaka dok je ne dokraci ???!!!
...sta mislite, na kojoj se udaljenosti odstreljuju svi ti Vabljeni Srndaci, za vreme parenja? I na kraju koja je "Eticka" razlika, dali se Srndac odstreli na 10-30 koraka ili 100? To su potpuno nevazne stvari! A ako neko nema Afinitet za to, neka to radi kako mu "Savest" nalaze, to je njegovo licno pravo!
A los pogodak, na blizoj udaljenosti, je rezultat upucanja Oruzja na verovatno 200 metara ili slicno.;)
...za sazaljenje nije potrebno nista.Njega dobijamo dzabe. Zavidnost se ne dobija na poklon. Zavidnost se mora radom zaraditi. A ja imam mnogo da radim...

...pusti zavidnike da zavide i mrznike da mrze. Sta mi bog dao, to covek nema pravo da mi uzme. Ja sam covek i imam svoj cilj. Ko me zato prezire, sam ne vredi mnogo...

Zuban

Podunavac kaže:
Šta reći na ovo? Daljina mala, pogodak veoma loš. Mislio sam da na zapadu imaju više lovačke kulture.

Imaju je u proseku, budite u to uvereni!!!
Iz zivotnog iskustva znam, da su naj-grsniji medju nama, bas oni koji te reci , Etika i Greh, sa lakocom izgovaraju!

Zuban

Podunavac kaže:
Nisam meka srca i svakavih sam odstrela i reakcija na pogodak video. Ali ovaj snimak je baš ružan.

...e tu se slazem sa vama u potpunosti! Da je snimak ruzan i da kao takav nije trebalo postaviti u Javnost!!!

Zuban

sjeftic kaže:
ma imaju oni kulture nego ove manekenke nemaju dace bog da je muce nocne more posle ovoga

...sigurno da nece moci spavati celu noc, zato sto mi o tome diskutujemo ovde. Zaboli je ... ;)

Zuban

DESPERADOS kaže:

Podunavac kaže:
Nisam meka srca i svakavih sam odstrela i reakcija na pogodak video. Ali ovaj snimak je baš ružan.

Ruzan i bolestan , i jos pritome ZENA ....Frown

Kolega, delim Vase misljenje samo po pitanju Ruznog Snimka! Da je to mozda Bolesno, sto je Srndac Lovljen na Kratkoj udaljenosti, ne slazem se sa vama! Jer ulovljen je = ulovljen....
Vidite, ovakvi, jaki, Srndaci se najcesce odstrele za vreme Parenja i na Vabljenje. A to je retko kad na 50 ili vise metara! Eticki se na Srndaca puca samo kada Lovcu pokaze bocnu stranu. Tada su i ostecenja Mesa naj manja, Vrat ili kratko iza Plecke!!! Za takve poduhvate je neophodna adekvatna optika i upucano Oruzje na 50 metara. ...uz to i Adekvatan Kalibar, naravno! Drugacije se "Stari-Lukavi" Srndaci tesko daju uloviti, osim za vreme parenja, kada su neoprezni. A to sto je zena, je takodje nevazno, mi muski znamo cesto ukenjati jos vise stvar(i). Ma da i ja vise volim, kada zena doceka Lovca kod kuce i sa pripremljenim Stolom... B)Bye

ps. A ko obozava streljastvo i zeli da se oproba/iztakne, na 300,400 metara i pokaze svoju vestinu, ima Streljanu/e i Mrtvu metu, pa nek se "Izpuca" do mile volje...A u Lovu na Divljac, molim lepo, po mogucnosti samo "Hirurski" pogodak ...

DESPERADOS
 Neko shvata LOV kao sport i razonodu , a neko kao ubivanje i izivljavanje , tu je bitna razlika .
Neko kada zimi prehranjuje divljac uziva u prizoru i divi se zivotinjama i prirodi a neko bi ih sve pobio da ne trepne.
Ima puno razlike medju ljudima i naravno lovcima sve je stvar prvo vaspitanja pa tek onda shvatanja lova .

*
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

Zuban

DESPERADOS kaže:
Neko shvata LOV kao sport i razonodu , a neko kao ubivanje i izivljavanje , tu je bitna razlika .

...Kolega, ma da jedni vise a drugi manje, ali ni jedni ni drugi nisu Lovci! Vreme Lova, samo iz razloga Sporta se sigurno blizi kraju...

Neko kada zimi prehranjuje divljac uziva u prizoru i divi se zivotinjama i prirodi ...ovo su odlike svih dobrih ljudi pa i pravih Lovaca.

...a neko bi ih sve pobio da ne trepne....ovo nisu odlike jednog Lovca i kao takve nisu vredne komentara.

Ima puno razlike medju ljudima i naravno lovcima ...i to je dobro tako.

...sve je stvar prvo vaspitanja pa tek onda shvatanja lova. ...jedno bez drugog nemoze.

...Mi nismo nasledili Lovista od nasih Roditelja, vec smo ih samo posudili od nase Dece...!!!
B) Bye

*

Nikola Vojinovic
 Lepo vreme, prilika za trening...

img29.imageshack.us/img29/518/81065435.jpg

img853.imageshack.us/img853/2742/13622499.jpg

iskoristio sam priliku da malo treniram...

img689.imageshack.us/img689/4467/10738333.jpg
Priroda, kerovi i lov!

sheytan
 Lepo, Dzoni! Bravo 2

El beshe 7.62? 
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Nikola Vojinovic

sheytan kaže:
Lepo, Dzoni! Bravo 2

El beshe 7.62?

Nije Sheki, 3006...
Priroda, kerovi i lov!

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Držanje oružja ORUŽJE - SVAŠTARA 161 09.10.2016. 23:28
Boksevi (kavezi) za držanje kerova KINOLOGIJA 275 24.03.2016. 09:30
PONAŠANJE I NAVIKE DIVLJAČI DIVLJAČ 33 29.09.2014. 21:03
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,624,000 posete www.srbijalov.com