Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Bushnell

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Bushnell
vlada lovac

petar kaže:
Ajd Vlado i da se pohvalis kad kupis, neka te sluzi sa srecom...B)

Hvala unapred, nego čini mi se da se ovi naši trgovci baš fino ugradjuju, kako bi bilo da to neko donese iz inostranstva, sa svim dažbinama bi mislim opet bio jeftiniji

Coyot
 Asivica kupljen je u Canadi.Vlado kolika mu je cena kod tebe pa bas da vidimo koja je razlika?!

vlada lovac
 Ja sam pre par dana obišao tri radnje, u četvrtoj zvao telefonom, niko od njih ne drži Elite seriju, u jednoj od radnji rekoše da mogu da naruče, ali to neće biti ubrzo, a cena bi bila preko 300e, deki68 je svoju platio 350e što je čini mi se mnogo više od cena koje sam gledao na sajtu a kreću se oko 200 dolara.
Kontaktiraću večeras brata da vidi kakve su cene u Parizu, možda ima neko novogodišnje sniženje;)

deki68
 Ja kada sam kupovao optiku cene su bile od 350 do 420 eura za fire fly koncanicu a u americi 200usd i 250usd za svetlecu koncanicu plus slanje,carina-porez,cekanje...na kraju mi je bilo jednostavnije da je kupim kod nas i naravno imam garanciju u slucaju da nesto nije ok.

Sniper Hunter
 Vodite racuna kada narucujete sa sajtova jer cesto dadzbine predju vrednost robeFrown

Podunavac
 Što se tiče Bushnell optika mislim da su najkvalitetnije u svojoj cenovnoj klasi. Ako izuzmemo Elit seriju odlični su Trophy 1,5-6x42 i Trophy 3-9x40 i pristupačni po ceni. Ovlašteni a mislim i generalni uvoznik i distributer za Srbiju je Info team iz Beograda. Cena im je 150-220 evra. Za ove pare sigurno nema bolje. A modeli Trophy mogu da idu i na jače kalibre bez straha od bilo kakvog kvara.

brzi
 Evo kako izgleda moj Bushnell tropi 3-9x40. Karabin je zastava 223
brzi priložio:
223_1.jpg

Sniper Hunter
 brzi jer je montaza svenk?Ne vidim najbolje na slici

brzi
 Jeste montaža je švenk ali je ja nikada ne skidam sa puške. Upucao sam ga i to je to. Uvek lovim sa optičkim nišanom i do sada nisam imao potrebu da je skidam. Inače sam zadovoljan sa Bushnell-om. Za sada nije pokazao ni jednu manu a ispalio sam iz puške od kako imam njega 70-80 metaka.

kelt
 ovde kelt imam problem moze li mi neko dati savet. imam cz m-70 9.3x62 i bushnell elite 4200 2.5-10x40 treba mi montaza ali koja? karabin trza, a optika skupa. Treba mi dobro ,a da nebude nesto preskupo.

sheytan
 ^ Ja b' uz'o neq fixnu, npr., Hamerless Rade iz KG radi pristojne montaže, svakojake, a bogami šalje i expressno post express poštom ( Sme�ko ) ...
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! �iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Cvele
 kelt, naruci celicnu nisku montazu iz firme HAMERLES Rade. Veoma su dobri, a celicna montaza ce sve to izdrzati! pozdrav! Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Sniper Hunter

sheytan kaže:
^ Ja b' uz'o neq fixnu, npr., Hamerless Rade iz KG radi pristojne montaže, svakojake, a bogami šalje i expressno post express poštom ( Sme�ko ) ...

Istog sam mishljenjaGrin

aca81
 Drugari kupio bih novi bushnell baner za m48 pa me interesuje da li ima neko iskustva sa tom kombinacijomHmmm
DOBAR POGLED

aca81

Sniper Hunter video sam u ranijim postovima da si kupio baner pa me interesuje kako si zadovoljan posle pola godinelovac
DOBAR POGLED

kelt
 od kelta- hvala kolegama, nesto slicno sam i ja razmisljao, ali vidis i cujes svasta od razni trgovaca ??!! a sta mislite da narucim prstenove nesto sire npr.26mm(optika je 25.4)pa da ubacim izmedju parce kondoma da cuva tubus od stezanja tj. od moguce nesaosnosti.*

arsa
 kelt ti lepo naruci montazu za tubus od 25,4 a oni tano znaju koju ce toleranciju da mu daju. A sto se tice kondoma procitaj ti na kutiji jos jednom cemu oni sluzeSme�ko
lovac Joca i Luka srbijalov

arsa
 aco kupi za 8x57 ipak trophi razlika u ceni i nije neka.Ne kazem da je baner los ali je trophi ipak za nijansu kvalitetniji. Pozzz...
lovac Joca i Luka srbijalov

kelt
 pa ovaj hm pise nesto ne razumem koji ovo jezik ma mora da je nesto za lov cim moj cale nosi uvek kad ide u lov (he, he.)

aca81

arsa kaže:
aco kupi za 8x57 ipak trophi razlika u ceni i nije neka.Ne kazem da je baner los ali je trophi ipak za nijansu kvalitetniji. Pozzz...

Hvala druze,vidim promenio si avatar.....poz.
DOBAR POGLED

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Bushnell Red Dot nišani OPTIKE I MONTAŽE 17 14.01.2020. 10:13
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П�...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,767,387 posete www.srbijalov.com