Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lov na divlje svinje

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lov na divlje svinje
canis aureus
 Iako uvek biram mesta za čekanje gde očekujem izlazak šakala, pa i lisice(uvek njima dajem prednostConfused), dok se svi trpaju na čeke gde ima "svežijeg" traga DS ... eto Confused na strnjici odstrelim šakala, pa nakon par dana lisa a onda u parceli pod sojom koja je do te strnjike iziđe iz šume, u sam sumrak, nazimadija na 100tinjak metara od čeke, i jedan RWS TIG (12,8g protiv 65-70kg) po plećki i ...
;)
Da, da Yes 8x57JS B)
canis aureus priložio:
15.jpg

The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

neca90
 Druze,cestitam ti na odstreluBravo 2Najbolji kalibar se opet pokazao!Svaka castSmileB)

DakiNS
 Svi kalibri se dobri za ono za sta su namenjeni ali 8x57 je zakon i dzaba ubedjivanja ne menjam, a da sam mladji zadrzao bih i ostale univerzalne kalibre tek da se nadje
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Sremac75
 B)
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

bela
 čestitke canis B)
vižlan i terier

Zlocko
 Cestitam,i svaka cast...
Zbog toga nameravam da uzmem 8x57,lepo se pokazuje... :-)

alex
 Svaka cast na ulovu
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

spiki
 8x57 je za sve i malo i veleko. Kolega cestitam na odstrelu.

zec
 supr ulov cestitam canis aureus . imam jedno pitanje do vas kolege jer ja sam iz makedonii i lovim krupan divec no kod nas lov nocu sa farom je zakonom zabranjen a kako sto vidim kod ove slike ova DS je ulovena bas na taj nacin pa me interesue dali kod vas je dozvoljeno loviti nocu sa svetlom

darkon
 canis aureus, ko zna, zna.

Čestitke na ulovu. Bravo 2

vojkan
 Cestitke kolega majstor ostaje uvek majstor i pokazuje svoje umece!Lepo
Ja sam Lovac s juga cevka mi je duga!

Bata79
 Svaka cast na odstreluBravo 2 Nego mene zanima nesto drugo, posto je lov vepra dozvoljen tokom citave godina a u vecem delu sa ceke i bez kerova, kako ce lovci moci izlaziti na teren i na koji nacin, jel ce svako pored sebe morati da ima strucnog pratioca za taj lov i kako ce se deliti te dozvole a da udovoljis svim lovcima? A ne zelim ni da komentarisem zakon o grupnom lovu sa kerovima, jer mi uopste nije jasno kako je neko mogao tako nesto za donese...............Ne razumem

DakiNS

Bata79 kaže:
Svaka cast na odstreluBravo 2 Nego mene zanima nesto drugo, posto je lov vepra dozvoljen tokom citave godina a u vecem delu sa ceke i bez kerova, kako ce lovci moci izlaziti na teren i na koji nacin, jel ce svako pored sebe morati da ima strucnog pratioca za taj lov i kako ce se deliti te dozvole a da udovoljis svim lovcima? A ne zelim ni da komentarisem zakon o grupnom lovu sa kerovima, jer mi uopste nije jasno kako je neko mogao tako nesto za donese...............Ne razumem
NEZNALICE i ZELENI u ZAGRLJAJU

Bata79
 Ocigledno da je tako nesto napravljeno u nekoj kafanici i kako kome odgovara, a gonice i njihove vlasnike ko sisa, pustacemo ih tri meseca u godini i to ce im biti dovoljno!

canis aureus
 hvala drugariika
iveli 3

8x57JS -ma šta reči, konza tebra!!Dim
šta da radim kad ga volEmKiss, a i radi mi pos'oYes pa ne može od njega 7,62x54R na red da dođe Confused

uh, dozvole, izveštaji, papirologijaFrown ... minimum pola sata nam oduzme pre lova a takođe i nakon lova! Tolika papirologija je čista glupost i smejurija!!
Stručni pratilac bi po pravilu trebao u lov bez puške?!? i svaki lovac bi morao pored sebe imati i stručnog pratioca?!?
Da li bi iko pristao bez pristojne novčane nadoknade da ustaje pre 3 ujutru za jutarnji lov a pre toga je iz večernjeg lova došao kući oko ponoći ... i sve to bez puške i mogućnosti odstrela, kao nekakav pratilac?!?
Mene pitali, a ja k'o poparen...!!Confused
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

Sremac75

canis aureus kaže:

Stručni pratilac bi po pravilu trebao u lov bez puške?!? i svaki lovac bi morao pored sebe imati i stručnog pratioca?!?

Da, ovako bi kao trebalo da bude, ali pošto su svi nadležni izgleda svesni da je to nemoguće, onda ovo niko ne poštuje!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

DakiNS
 Canis ima jedna zarazna bolest koja se zove kretenizam izgleda da napada samo vladajuce slojeve stanovnistva

tomapaun

DakiNS kaže:
Canis ima jedna zarazna bolest koja se zove kretenizam izgleda da napada samo vladajuce slojeve stanovnistva

e alal ti vera Daki...100000% si u pravu,ovoliko gluposti kao ove godine odavno nisu izjavili..

iz 18
 http://www.beyazg...i-avi.htmlGrinSmekoJaoooKoTuKogaROFL

Sremac75
 Malo je "režirano" ali je opet dobro!ROFL
PraviloPraviloPravilo
Palica

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lov na DIVLJE PATKE LOV NA SITNU DIVLJAČ 1670 29.09.2021. 18:43
Male tajne u lovu na divlje svinje METODE LOVA 140 13.09.2017. 13:56
Trag divlje svinje DIVLJAČ 47 05.02.2017. 20:40
Pripremanje divlje guske LOVAČKI RECEPT 11 10.12.2012. 09:32
Divlje guske u našim lovištima STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 1 06.10.2011. 20:17
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 20
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,462
Najnoviji član: Lela

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,557,526 posete www.srbijalov.com