Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nemački kratkodlaki

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nemački kratkodlaki
BojanKG
 milos88,daj postavi sliko da ga vidimo Hmmm
srbijalov markafazan

Milos88-Ivanjica
 pokusavam da provalim kako

Milos88-Ivanjica
 provalio sam,moj otac sa pticarkom abom
Milos88-Ivanjica priložio:
dsc00146.jpg

kopov
 Postovani prijatelji prodajem kuju staru 3 godine .Kuja je ocenjena ima tri titule ( CAC) kod trojice razlicitih sudija takodje kuja ima i polozen ispit urodjenih osobina .

sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs362.ash2/64001_153577444682768_100000915392408_259309_190834_n.jpg

sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs362.ash2/64001_153577448016101_100000915392408_259310_3701500_n.jpg

vucenovicm
 Smile hvala Bojane , hvala Slavko ;)
Lupadali neko zna zbog cega Pirat na ovoj fotografiji baca pogled preko Fruske Gore u pravcu Backe Zbunjen
odlegeta@gmail.com

kopov
 Verovatno da vidi dal sam na terenu.Bye

darkon
 Lep ovaj Pirat,nema sta.

Svaka cast.B)

mile mladenovo
 Ma ne kolega kopov, verovatno se zaljubio u bobu pa zar nevidis i sline mu pocinju polako da cure, jer je tog momenta boba krenula kodnjega,kako bi zajednickim snagama dali odredjene rezultate,a evo i ona osetila njegaFrown
mile mladenovo priložio:
dsc00451_2.jpg

vucenovicm
 Smilehvala Darko ;)
ika Kopov , Mile , blizu ste ali je Boba bila malo daleko pa sam i nju morao pribliziti Pas
vucenovicm priložio:
boba.jpg

odlegeta@gmail.com

DRUGCRNI
 Da probam ja? Pirat gleda u pravcu Backe zato sto je tamo Bac i ima fazana a on bi u lov.Dosta mu je kojekakvih treninga,decko bi da lovi a ima tamo i lepih zenki za njega.Jel tako MIroslave?Hvala bogu,da si lepse postavio Milacevog rols rojsa.To je mama,od onih maleckih rols rojseva.Nagradno pitanje za kopova,ako smo lovili sotinjacu,kada lovimo morgas?

kopov
 ja vrlo dobro znam kad sta lovim i nisam ja doveo do zbunjivanja vec Mile i Goran .
A ja sam rekao jad budemo lovili morgas a to ce biti za tri nedelje.
E sad sto me neko pogresno protumaci sta cu ja .

DRUGCRNI
 Neprodje mi divan tekst,a pisao sam o mojoj ljubavi koja me spijunira na forumu ajde ti njoj kopov reci kada ja odustajem?E moj supermene lako je tebi kada imas mene,a lako je i njoj a ona ni nezna da bude sretna?Nego mMile javi se.Kopov dali si se cuo sa Dakicem?:uF

Boban
 Posto je tema dosta aktuelna evo jedne kuje koja je bila u mom vlasnistvu
pune 4 sezone i presla je u vlasnistvo gospodina Mome iz NS a kuja se nalazi kod naseg druga sa foruma Kopova.
Bona,kuja koja je tatamata za pernatu divljac.

kopov
 Bravo Bobane kuja je inace 7 godina i sad lovi fazana sa istim zarom kao kako kuce inace je Heldova cerka

DRUGCRNI
 Kopov,svaka cast danas na rucku,mogao bi to i cesce?Inace bila je cast druziti se i pricati o kinologiji,pored svih problema ovo dodje kao odmor za dusu.Ipak je pas najbolji covekov prijatelj,on se uvek obraduje ako nista drugo.Jedva cekam da dodjem kuci pa da ja i onaj moj u nedelju krenemo u teren.

kopov
 Hvala projatelju i netreba da se zahvaljujes , bitno je da smo se lepo druzili

Lala
 A mene tašta oterala...
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

vucenovicm

DRUGCRNI kaže:
Kopov,svaka cast danas na rucku,mogao bi to i cesce?Inace bila je cast druziti se i pricati o kinologiji,pored svih problema ovo dodje kao odmor za dusu.Ipak je pas najbolji covekov prijatelj,on se uvek obraduje ako nista drugo.Jedva cekam da dodjem kuci pa da ja i onaj moj u nedelju krenemo u teren.

ikaOvom prilikom se i ja zahvaljujem drugu Kopovu na gostoprimstvu , drugovima Crnom i Nesi 69 na lepom i prijatnom druzenju Gladaniveli vidimo se uskoro ponovo srbijalov
odlegeta@gmail.com

vucenovicm
 Smileizvinjavam se kod druga Nese ovo 69 je zastitni znak sa drugog foruma ili ga taj broj asocira na nesto lepo ;) Pa i ja sam mislio na godinu rodjenja , a ne kao pojedinci odmah misle na No no noMaka
odlegeta@gmail.com

kopov
 Bravo Miroslave a ja nacisto zaboravio na simbol 69 moram mu reci.Frown

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar KINOLOGIJA 2677 13.06.2022. 21:22
Nemački prepeličar KINOLOGIJA 33 30.05.2019. 22:05
Nemački lovni terijer KINOLOGIJA 1083 18.01.2018. 20:44
Kratkodlaki jazavičar - lovni pas KINOLOGIJA 88 06.02.2014. 11:32
Nemačka LOV U INOSTRANSTVU 18 27.03.2012. 14:22
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 20
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,484
Najnoviji član: Lovac Meraklija

Poslednje vesti
Od 17 lovišta u Vojvodini samo u lovištu kod Subotice divlje svinje nisu zaražen...
Инструкција корисницима ловишта у циљу спреч...
ИЗВЕШТАЈ СА РЕДОВНЕ И ВАНРЕДНЕ СКУПШТИНЕ ЛОВ...
SVE VIŠE MEDVEDA NA TARI
ОДРЖАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛСЦС

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 24.07.2026. 15:50

Godinu dana od kad nam nema našeg DakiNS😭😭😭😭😭.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

67,478,445 posete www.srbijalov.com